Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Предизборна тема 2013г.
То няма реално за кого да се гласува на следващите избори - факт! Да гласуваш-ОК, ама с някаква мотивация - ето на този му вярвам, смятам, че е честен, способен и т.н. Куманизите и тройната коалиция се издъниха, ама наследниците им от герб направо оакаха пейзажа и е факт, че доверието към тях девалвира не с дни, а с часове.
Българина като си хареса някой е много активен на урните и няма нужда от агитация за да си пусне гласа, ама като са събрани само доказани и компрометирани мошеници и крадци- не мерси - така беше преди с крадливото "височество" Симеон II, сега същия сценарий се повтаря с протежето му Боко Тиквата- големи надежди преди първия мандат, после голям резил, ама нашего брата не дава да го лъжат до безкрай...4 години иди-ела, ама 8 години -тая няма да е бъде. Буда със Станишката и ДПС хванати под ръка - в коалиция ей това ни чака след изборите...Не че народа иска ДПС-ари и комунисти във властта, просто тези сегашните се оказаха супер-некадърници
Българина като си хареса някой е много активен на урните и няма нужда от агитация за да си пусне гласа, ама като са събрани само доказани и компрометирани мошеници и крадци- не мерси - така беше преди с крадливото "височество" Симеон II, сега същия сценарий се повтаря с протежето му Боко Тиквата- големи надежди преди първия мандат, после голям резил, ама нашего брата не дава да го лъжат до безкрай...4 години иди-ела, ама 8 години -тая няма да е бъде. Буда със Станишката и ДПС хванати под ръка - в коалиция ей това ни чака след изборите...Не че народа иска ДПС-ари и комунисти във властта, просто тези сегашните се оказаха супер-некадърници

Никой не мое ма връне на селу!
с такива писания звучиш като драскач от позитано 20.. най-малкото съм защитник на герб, писал съм с кво се занимавам.. нека си припомним някои факти.
Тройната коалиция:
- заменките / европейски екоорганизациите оценят нанесените щети между 2 и 8 млрд. ЕК иска да ни глоби за около 2 млрд, инф е от 1фев.2013/
- спрени фондове / веднъж са спрени пред присъединителните фондове, втори път евро фондовете.
от БСП правят изявление, цитирам "Европейския съюз се държи към България като към колониално владение".. един вид как може да им спират фондовете?
За черешка добавяме, че се създава фонд "антикризисната прогама за борба с корупцията"... от който почва да се краде, първата схема е за подписване на консултантски договор на стойност 850,000лв с фирма назначена без обществена поръчка.Реално общо са спрени стотици милиони
- За Белене само за 2008-ма са платени веднъж 400млн, а после НЕК взима заем от Париба на стойност 250млн, този май трябва да се върне кредита с лихвите е 400 млн.
Реалната инфраструктура в Белене е на стойност 45 млн.. колко са откраднатите пари? малко хора знаят, но говорим за стотици милиони отново.
- цанков камък - около 1045 млн... а всички други корупционни практики и обществени поръчки?
- закона за амнистия /от ЕК бяха обявили че по-голяма глупост не се е случвало в ЕС/
- убийствата, отвличанията през седмица?
- капаните? увеличените пенсии в последният момент, хеликоптери, влакове, които и до днеска плащаме за някои от тях?
и банда роми биха крали по-малко, кви оаквания на сегашните?
- Еврофондовете се усвоят с над 30%, /сравнение 1-2% в малкото месеци когато не бяха спрени
- въведе се закон за конфискацията/ при което бсп нарече управляващите терористи
/ в ирландия границата е 13,000 евро, а не 250,000
-частична лустрация
- договорите да не се преподписват автоматично
- спряха белене
- смяна на начина на гласуване във ВСВ
- построи се адски много инфраструктура и то по време на световна криза, с това народа ще запомни Борисов.. и най-вече че се държи като мъж, навсякъде в европа/сащ е приет като европейски партньор.. а не да им отнемат визи. Меркел и Саркози колко срещи отмениха на Станишев?
Борисов не направи доста неща, но това което направиха предишните, няма как хората да го забравят, ЕС също.Казвате не искаме да гласуваме за по-малкото зло.. ще гласуваме когато има някой честен и добър?! аз ще чакам по средата на пътя да ми падне куфар с пари,повече шанс имам.
така като гледам активността на темата ми за референдумите, ще го поемаме още, хората не искат реална демокрация, искат някой да ги оправи.. но нито герб, нито никоя партия няма да гласува задължително образование за гласуващите, мажоритарно гласуване, фиксирани лихви и т.н.
ама чакайте си неволята, чакайте да ни оправят
следващите поколения /нашите деца/ ще живеят в лайна, щото никой не го е грижа в каква среда живеем, всички се плюем един срещу друг... те на запад са се родили върху злато, всичко им е дадено "даром"
Тройната коалиция:
- заменките / европейски екоорганизациите оценят нанесените щети между 2 и 8 млрд. ЕК иска да ни глоби за около 2 млрд, инф е от 1фев.2013/
- спрени фондове / веднъж са спрени пред присъединителните фондове, втори път евро фондовете.
от БСП правят изявление, цитирам "Европейския съюз се държи към България като към колониално владение".. един вид как може да им спират фондовете?
За черешка добавяме, че се създава фонд "антикризисната прогама за борба с корупцията"... от който почва да се краде, първата схема е за подписване на консултантски договор на стойност 850,000лв с фирма назначена без обществена поръчка.Реално общо са спрени стотици милиони
- За Белене само за 2008-ма са платени веднъж 400млн, а после НЕК взима заем от Париба на стойност 250млн, този май трябва да се върне кредита с лихвите е 400 млн.
Реалната инфраструктура в Белене е на стойност 45 млн.. колко са откраднатите пари? малко хора знаят, но говорим за стотици милиони отново.
- цанков камък - около 1045 млн... а всички други корупционни практики и обществени поръчки?
- закона за амнистия /от ЕК бяха обявили че по-голяма глупост не се е случвало в ЕС/
- капаните? увеличените пенсии в последният момент, хеликоптери, влакове, които и до днеска плащаме за някои от тях?
- Еврофондовете се усвоят с над 30%, /сравнение 1-2% в малкото месеци когато не бяха спрени
- въведе се закон за конфискацията/ при което бсп нарече управляващите терористи

-частична лустрация
- спряха белене
- построи се адски много инфраструктура и то по време на световна криза, с това народа ще запомни Борисов.. и най-вече че се държи като мъж, навсякъде в европа/сащ е приет като европейски партньор.. а не да им отнемат визи. Меркел и Саркози колко срещи отмениха на Станишев?
Борисов не направи доста неща, но това което направиха предишните, няма как хората да го забравят, ЕС също.Казвате не искаме да гласуваме за по-малкото зло.. ще гласуваме когато има някой честен и добър?! аз ще чакам по средата на пътя да ми падне куфар с пари,повече шанс имам.
така като гледам активността на темата ми за референдумите, ще го поемаме още, хората не искат реална демокрация, искат някой да ги оправи.. но нито герб, нито никоя партия няма да гласува задължително образование за гласуващите, мажоритарно гласуване, фиксирани лихви и т.н.
ама чакайте си неволята, чакайте да ни оправят

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
acer написа:.

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
acer написа:с такива писания звучиш като драскач от позитано 20.. най-малкото съм защитник на герб, писал съм с кво се занимавам.. нека си припомним някои факти.
Тройната коалиция:
- въведе се закон за конфискацията/ при което бсп нарече управляващите терористи/ в ирландия границата е 13,000 евро, а не 250,000
-частична лустрация
- спряха белене
ама чакайте си неволята, чакайте да ни оправятследващите поколения /нашите деца/ ще живеят в лайна, щото никой не го е грижа в каква среда живеем, всички се плюем един срещу друг... те на запад са се родили върху злато, всичко им е дадено "даром"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Я си пуснете точно сега новините. Тези хора сигурно от хубав живот са по улиците.

Вземете си и книгата на Юрген Рот за да свалите за малко розовите очила.

bum_bum написа:Я си пуснете точно сега новините. Тези хора сигурно от хубав живот са по улиците.![]()
![]()

Последна промяна ivoo на 17 Фев 2013, 16:17, променена общо 1 път
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Бум, според мен не си ги разбрал правилно какво имат предвид колегите от горните няколко поста. Никой от тях не твърди, че Бойко е супер, че народа живее добре при него или пък, че е честен и не краде и не върти далавери. Те казват, че Бойко е по-малкото зло в сравнение с БСП и ДПС. Че той все пак е направил нещо повече от предшествениците си, дори и пак да не е достатъчно. И аз също мисля така, но въпреки всичко шанса да гласувам за него на тези избори е минимален (вече писах защо).
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Разбирам ама за мен злото е зло. Има понятия, които не мога да степенувам. То е все едно да съм малко педераст и повече педераст.. все ми го слагат отзад. Дали един път в седмицата или всеки ден си се педеруга, нали?
Или го правиш както трябва или не. Или си честен мъж, човек, личност или си путк@ и нещастник. Не може да си малко честен, малко лош, малко крадлив и т.н. Навсякъде по света предполагам има начини като си на власт да се обогатиш ама нека да не е бащ така дюлгерската както е тук. Ясно е, че политик читав няма да видим никога ама нека направят нещо за нас пък тогава за себе си. Че те почват първо за тях и докато се налапал и мандата отиде.

Или го правиш както трябва или не. Или си честен мъж, човек, личност или си путк@ и нещастник. Не може да си малко честен, малко лош, малко крадлив и т.н. Навсякъде по света предполагам има начини като си на власт да се обогатиш ама нека да не е бащ така дюлгерската както е тук. Ясно е, че политик читав няма да видим никога ама нека направят нещо за нас пък тогава за себе си. Че те почват първо за тях и докато се налапал и мандата отиде.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е заради тия прости хора, дето ги дават по протестите няма да изляза - малко ми е пенсията , намалете тока с 50% , немам пари - АМИ ТИЯ ДА НЯМА МАГИчЕСКА ПРЪчКА БЕ
Пенсионерите трябва да се примирят, че до края на живота им пенсията им няма да се промени съществено. Никой не плаща данъци и осигуровки, пари за пенсии НЯМА от къде да дойдат. Тъжния факт
Дано умишлено да дават по-елементарни хора от репортажите и да се прикрива истинската позиция , че ако тва е протеста , да ти е*ем и селския протест . Още по-гадното е че някои червеи ще го политизират (визирам един "политик" от руски произход без 1 ден трудов стаж)
Искренно се надявам, някой да излезе с конструктивно предложение (каквито ги пише Зак , например) и нещо да се направи, без сълзи за печалби от тото-то .
те точно герб съсипаха държавата . От перфектно положение в което я завариха от 20 годишното управление на доган и полит. бюро . Както казваше един политик - нашата цел е БСП да не влязат в управлението
Не са ми особено симпатични гербаджиите и аграрния тон на премиера , но наистина държавата да я управляват "хора" които я разрушиха до основи (1991ва , 1996та) , хора които успяха да откраднат и от евро фондовоте (е това вече е постижение) - няма по-лошо нещо от тва . И ако трябва да се говори за промит мозък - електората на българската комунистическа и българската турска партия ... не знам дали някои ще осопори че са най-измития мозък . Те НИКОГА не казват - ние направихме нещо , винаги само и единствено плюят . Идеала който се е налагал 50 години , още действа - крадни от общинското . После се чудим, що сме 20 години след Чехия - ми хората имат някакъв морал и повече от 2 грама мозък . Бас ловя, че освен в тоталитарните режими, никъде другаде не е имало подобен еквивалент на тройната коалиция - няма и да има . Успех пожелавам на 14те човека от форума , гласували за БКП . Бас ловя, че са си взели по 20лв за регистрация у форума .

Дано умишлено да дават по-елементарни хора от репортажите и да се прикрива истинската позиция , че ако тва е протеста , да ти е*ем и селския протест . Още по-гадното е че някои червеи ще го политизират (визирам един "политик" от руски произход без 1 ден трудов стаж)

Искренно се надявам, някой да излезе с конструктивно предложение (каквито ги пише Зак , например) и нещо да се направи, без сълзи за печалби от тото-то .
Те днешните протести много ясно показват любовта на хората към крадливото управление на ГЕРБ . Дори и да си свалят розовите очила зомбираните , все тая - те мозъците им са промити от пропагандната машина на герб
те точно герб съсипаха държавата . От перфектно положение в което я завариха от 20 годишното управление на доган и полит. бюро . Както казваше един политик - нашата цел е БСП да не влязат в управлението

Не са ми особено симпатични гербаджиите и аграрния тон на премиера , но наистина държавата да я управляват "хора" които я разрушиха до основи (1991ва , 1996та) , хора които успяха да откраднат и от евро фондовоте (е това вече е постижение) - няма по-лошо нещо от тва . И ако трябва да се говори за промит мозък - електората на българската комунистическа и българската турска партия ... не знам дали някои ще осопори че са най-измития мозък . Те НИКОГА не казват - ние направихме нещо , винаги само и единствено плюят . Идеала който се е налагал 50 години , още действа - крадни от общинското . После се чудим, що сме 20 години след Чехия - ми хората имат някакъв морал и повече от 2 грама мозък . Бас ловя, че освен в тоталитарните режими, никъде другаде не е имало подобен еквивалент на тройната коалиция - няма и да има . Успех пожелавам на 14те човека от форума , гласували за БКП . Бас ловя, че са си взели по 20лв за регистрация у форума .
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Ачо, не всички са като нас с прилични доходи, да карат BMW-та, да могат да си позволяват по няколко почивки годишно и т.н. Хората мизерстват, едвам свързват двата края. Постави се малко на тяхно място преди да ги нападаш така. То по твоите думи излиза, че хората не трябва да протестират, да си траят там, щото няма от къде да се вземат пари за увеличението на доходите.
Ми хубаво, аре да не увеличават доходите, ама поне да не грабат от бедните хора и малкото, което имат. То не са надути сметки за ток, плащане за парно, дори и да нямаш радиатори, разни безпочвени данъци и секви подобни "механизми" да обираш хората.
А и пари за увеличения може да се намерят, просто трябва да почнат по-малко да краднат за себе си.

Ми хубаво, аре да не увеличават доходите, ама поне да не грабат от бедните хора и малкото, което имат. То не са надути сметки за ток, плащане за парно, дори и да нямаш радиатори, разни безпочвени данъци и секви подобни "механизми" да обираш хората.

А и пари за увеличения може да се намерят, просто трябва да почнат по-малко да краднат за себе си.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
CTORH написа:Ачо, не всички са като нас с прилични доходи, да карат BMW-та, да могат да си позволяват по няколко почивки годишно и т.н. Хората мизерстват, едвам свързват двата края. Постави се малко на тяхно място преди да ги нападаш така. То по твоите думи излиза, че хората не трябва да протестират, да си траят там, щото няма от къде да се вземат пари за увеличението на доходите.![]()
Ми хубаво, аре да не увеличават доходите, ама поне да не грабат от бедните хора и малкото, което имат. То не са надути сметки за ток, плащане за парно, дори и да нямаш радиатори, разни безпочвени данъци и секви подобни "механизми" да обираш хората.![]()
Моето положение , кажи-речи никога не е било розово . Не само се поставям , ами съм и бил доста време на тяхното положение . Но тези обикновени хора , трябва веднъж завинаги да разберат, че НИКОЙ няма да им спусне добрия живот от небето . Когато излизат на протести, трябва да знаят за какво точно протестират, не да блянуват рая . Трябва и да разберат, че с 30 години стаж на най-ниската позиция в една фабрика, няма как да живеят нормално. Хората не могат да се адаптират . Преди е било така - бачкаш си на линията цял живот и имаш хляб . Но това отдавна не е така . Виновниците се знаят много добре кои да . Толкова е очевадно ...
Искренно се надявам да се излезе с конструктивни предложения относно монопола на боклуците от ЕРП (кой ли ги пусна в БГ ??? ) . Ако не сега, няма кога друг път да се оправи това. Правителство на БКП не знам да е вземало каквото и да е било радикално решение , ако щеш парламента да бомбардираш. Но ако протеста прерасне във - боклуци оставка , малко ми е заплатата - искам я двойно ... лошо ни се пише . Само гледайте как до часове ще се покаже очилатия усмихнат като варена глава , да си приписва заслуги за хората по улиците

не искате герб, не искате бсп / или се правите че не искате/, обаче не искате да си отделите от личното време за да организираме смислен протест за промяна на закона за референдумите.. какво искате? някой ако може да оправи страната, докато си седите на задника и плюете? ми много правилно правят че крадат, виждат че няма достатъчно загрижени хора.
и пак казвам, не съм за партиите изобщо, но на запад е в границата на научната фантастика, да откраднеш милиарди и да говориш за връщане на власт.
затова ни трябва референдум с който да се въведе мажоритарно гласуване и спиране на търговията с ромските гласове.
пс Ачо е прав, повечето протести нямат ефект, защото нямат ясни цели, а показват само недоволството си, без да предлагат мерки.. управляващите се разминават със замазване на положението, а не реални промени.
пс2 някой ако знае кои са организаторите на този протест да ми пише на лични
и пак казвам, не съм за партиите изобщо, но на запад е в границата на научната фантастика, да откраднеш милиарди и да говориш за връщане на власт.
затова ни трябва референдум с който да се въведе мажоритарно гласуване и спиране на търговията с ромските гласове.
пс Ачо е прав, повечето протести нямат ефект, защото нямат ясни цели, а показват само недоволството си, без да предлагат мерки.. управляващите се разминават със замазване на положението, а не реални промени.
пс2 някой ако знае кои са организаторите на този протест да ми пише на лични
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е Румен Овчаров - честито
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5527971
Атака - 1,6%
Поне сега съм сигурен кой плаща на тия агенции
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5527971
Атака - 1,6%

Последна промяна acho.rs на 17 Фев 2013, 17:25, променена общо 1 път
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Статията може да се обобщи така
БСП обещава...
да фалира държавата за отрицателно време.
Минимална 450 лв, пенсиите на горе с 80%, намаляване на еди какво си, построяване на магистрали и АЕЦ. Звучи чудесно, но да кажат от къде ще дойдат тези пари.