С какъв филтър карате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С какъв филтър карате?

Спортен панелен (марков)
30
16%
Спортен панелен (измислен)
0
Няма гласували
Спортен конусен (марков)
16
9%
Спортен конусен (измислен)
11
6%
Обикновен
128
69%

Общо гласове : 185
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Re: С какъв филтър карате?

Мнение от M10 » 29 Дек 2013, 17:32

То и без филтър става... и е безплатно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 29 Дек 2013, 17:59

Бах колко професори тука :mhihi: Да не сте от ТУ-София..., ъъъ... ВМЕИ Ленин :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Дек 2013, 18:07

DLVasilev написа:
P1tbuL написа:Знаете ли к'во прави въздушния филтър?! Доставя филтриран от дребни частици въздух по посока на всмукателния колектор, за да отиде в двигателя.
А знаете ли какъв е смисъл от спортен въздушен филтър на кола за всекидневна употреба? Никакъв! И не, не качва конски сили и пак не, не можете да усетите промяна в поведението на колата с него. Ето затова си карам с обикновения филтър, който си е защитен в стоковата кутия, изолиран от влага и топлина!

ПС: Спортен въздушен филтър ми звучи, като спортна течност за чистачки и спортен ароматизатор! :bchug:

:yes:
Ама звука на 18-ката и на 20-ката става като на раздразнена гладна пантера :mhihi:

Чудя се кога да си изцапам пуловера с търкаляне от смях - сега или после на улицата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това с пантерите направо ме кара да съжалявам горките животинки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 29 Дек 2013, 18:20

Стига се возихте, а вземете си карайте колите. Тогава може и да усетите разлика. За звука, като си купите айеска някой ден и сложите конус, друга песен ще запеете, щото разликата е огромна. Ама няма как да знаете господа играчи :mhihi:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Дек 2013, 18:35

Nickelback написа:Стига се возихте, а вземете си карайте колите. Тогава може и да усетите разлика. За звука, като си купите айеска някой ден и сложите конус, друга песен ще запеете, щото разликата е огромна. Ама няма как да знаете господа играчи :mhihi:

И как разбра че хората се возят а не карат?! :shock:
Или само М5 става за каране?!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 29 Дек 2013, 18:42

то за това тунинг раздела е на това дередже, и за това всеки кара с части от зайо байо, и сливенски паркет.. то да беше само един раздел, всеки втори като си купи БМВ и е с това мислене.. за това се напълни с теми от сорта "как да напомпам м10" ми с крачна помпа го помпай :banghead: и за това хората дето знаеха и можеха всички спряха да пишат, повечето спряха изобщо да влизат :banghead:
щото ако ги имаше тея дето знаят темата щеше да е пусната в друг раздел и щеше да има смислена, и аргументирана дискусия, а не да си лаеме в извън темата..
Аз се чудя защо тази тема не й е сложен катинара все още, освен до караници до друго няма да доведе. Темата беше единствено да кажете с какъв филтър карате, а вие я обърнахте на сеир, както и голяма част от темите в момента.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 29 Дек 2013, 19:00

boksioraE39 написа:
Nickelback написа:Стига се возихте, а вземете си карайте колите. Тогава може и да усетите разлика. За звука, като си купите айеска някой ден и сложите конус, друга песен ще запеете, щото разликата е огромна. Ама няма как да знаете господа играчи :mhihi:

Не разбрах защо се чувстваш засегнат?!?! Да съм споменавсл М5 някъде?!?! И да, прав си, M5 не е за истинско каране...
Братле, аз от ниско идвам, затова говоря за айеска. Дали съм разбрал - разбрал съм щом не хващат разлика, не е добре положението.
Просто някакси шепа хора обиждат половин форум "на двигател", което е адски грозно. Ами не всички са се родили в седмици, колеги...
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 29 Дек 2013, 19:08

Nickelback написа:
boksioraE39 написа:

Не разбрах защо се чувстваш засегнат?!?! Да съм споменавсл М5 някъде?!?! И да, прав си, M5 не е за истинско каране...
Братле, аз от ниско идвам, затова говоря за айеска. Дали съм разбрал - разбрал съм щом не хващат разлика, не е добре положението.
Просто някакси шепа хора обиждат половин форум "на двигател", което е адски грозно. Ами не всички са се родили в седмици, колеги...

Изобщо не се чувствам засегнат,просто т'ва твое мнение не го разбрах към кои беше адресирано и защо го написа?!
Говореше се за филтри,а не за возене/каране?!
И т'ва за обиждане "на двигател" пак не го разбрах?! :shock:
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 29 Дек 2013, 19:15

Доста преди мен се говори за звуци от 18-ки и 20-ки и много било забавно това... Прочети пак... И си прав, не е по темата... Въобще много забавни включвания.
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 29 Дек 2013, 19:25

DLVasilev написа:Ама звука на 18-ката и на 20-ката става като на раздразнена гладна пантера :mhihi:

Тънкия момент е там, че ние баламурниците с излишно скъпите филтри, освен че можем да си чешем пръстите сме пипнали нещо с тях по раздразнените пантери, че даже и клипове сме направили :winky:

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 29 Дек 2013, 19:33

Nickelback написа:Доста преди мен се говори за звуци от 18-ки и 20-ки и много било забавно това... Прочети пак... И си прав, не е по темата... Въобще много забавни включвания.

В темата има доста бисери,просто първото ти мнение в темата не можах да го свържа като цяло и за това те попитах,както и да е. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 29 Дек 2013, 19:36

boksioraE39 написа:
Nickelback написа:Доста преди мен се говори за звуци от 18-ки и 20-ки и много било забавно това... Прочети пак... И си прав, не е по темата... Въобще много забавни включвания.

В темата има доста бисери,просто първото ти мнение в темата не можах да го свържа като цяло и за това те попитах,както и да е. :yes:

:bchug:

Един апел. Колеги избягвайте подигравките. Грозно е. Нали има СПАМ тема, сигурно ще е по-весело там :yes:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2013, 20:20

In_Memoriam написа:
DLVasilev написа:Ама звука на 18-ката и на 20-ката става като на раздразнена гладна пантера :mhihi:

Тънкия момент е там, че ние баламурниците с излишно скъпите филтри, освен че можем да си чешем пръстите сме пипнали нещо с тях по раздразнените пантери, че даже и клипове сме направили :winky:

бравос :mhihi:
тва че пипате не говори добре за пантерите ви :mhihi: иначе направете си и паметници ако искате :winky:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 29 Дек 2013, 20:30

Благодаря, за "браво" от тебе живея :bowdown: . Ама някои пипаме, а други като теб само гледат да осер@т всяка сериозна тема, я с гифчета, я с компетентни мнения. DLVasilev-ците си лаят, керванът си върви.

Ако нямаш какво да кажеш по темата, направи си труда да не натоварваш хората, които искат да прочетат нещо полезно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2013, 20:39

In_Memoriam написа:Благодаря, за "браво" от тебе живея :bowdown: . Ама някои пипаме, а други като теб само гледат да осер@т всяка сериозна тема, я с гифчета, я с компетентни мнения. DLVasilev-ците си лаят, керванът си върви.

Ако нямаш какво да кажеш по темата, направи си труда да не натоварваш хората, които искат да прочетат нещо полезно.

разчувства ме :mhihi: :mhihi:
Четете за спортните филтри колеги- те са полезни за вас като информация :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата