За форумните сервизи и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: За форумните сервизи и още нещо

Мнение от _galio_ » 21 Дек 2013, 13:11

bum_bum написа:Аз само се чудя защо се чака един да писне и тогава разни хора излизат с истории отпреди маса време. :dunno:

Защото българинът по правило не обича да се бъде смятан за глупак. А като ти окепазят колата, определено те правят на глупак. И стига един да повлече крак, за да стане потоп.

Затова.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 21 Дек 2013, 19:59

/които не работи тои не бърка/всеки човек прави грешки , но умишлено ли е това си е измама , при такава ситуация ,АЗ бих отишъл да се разбера очи в очи ако не ми се обърне внимание тогава деиствам с мои мерки ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Дек 2013, 22:38

Аз скоро видях едно творение от един хубавец, свален катализатора изчоплен отгоре от към купето, заварен и върнат отново :shock:
Така лекичко ако случайно се завреш под колата да не изревеш че са ти го изтарбушили.....
Ей страшна мизерия, много гладен народ се оказа че има...
Както казват мангалите "глада е по силен от тока"
и както обикновенно става, наркотиците и комара не прощават на никой, рано или късно почва да краде, който по тях се увлече :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 22 Дек 2013, 2:08

vld написа:Аз скоро видях едно творение от един хубавец, свален катализатора изчоплен отгоре от към купето, заварен и върнат отново :shock:
Така лекичко ако случайно се завреш под колата да не изревеш че са ти го изтарбушили.....
Ей страшна мизерия, много гладен народ се оказа че има...
Както казват мангалите "глада е по силен от тока"
и както обикновенно става, наркотиците и комара не прощават на никой, рано или късно почва да краде, който по тях се увлече :yes:

:mhihi:

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Мнение от РАШО-АУТО » 22 Дек 2013, 3:59

Да попиша и аз малко.
По въпроса за сваления катализатор до сега в моя сервиз не се е свалял катализатор от автомобил с изключение на счупен катализатор запушил генерацията или ако клиента не е пожелал и дори и клиента да е пожелал го пращам в ЕМ комплект33 да му го свалят.По въпроса с МИЗЕРНИКА колега ще. Те помоля да си мериш приказките и да запазиш добрия тон във форума не мисля,че някога някой съм убидил.По въпроса с изпратените носачи НА ПРИЯТЕЛЯ на колегата който незнайно защо взима отношение да поясня носачите бяка читави,но явно колегата е имал друга представа за тях и ми ги върна по еконт и му бяха върнати парите.По вупроса с подмяната на части от автомобили тук май тотално се обърка колегата в моя сервиз и мой работник няма да го направи никога защото е на ясно,че разбера ли,че е станало нещо подобно ще му бъдат тежки дните.По въпроса със седмицата на ПРИЯТЕЛЯ на друг колега който пак незнайно защо взима отношение та със собственика на автомобила се чухме аз лично му звъннах и изяснихме проблема колата се върна и беше компенсиран колегата.По въпроса със платен ремонт и били изпочупени части на автомобила дори и нещо наистина да е имало счупено защо колега ти не се върна да ми кажеш да се сменят веднага частите от ПРЕХВАЛЕНИТЕ МИ МОРГИ както каза друг колега ! Защо като на всяка кола съм направил сервизна книжка и съм казал,че давам гаранция за всяка част поставена от нас и за всеки извършен ремонт по автомобила защо един колега не се върна да каже,абе аз си платих ама не съм доволен.Аз бих се върнал в сервиза и бих си потърсил правата защото съм си платил а не са ми подарили частите.По въпроса с катализатора колкото и да не разбира човек след като си кара колата всеки ден и я знае как работи и като си я остави в сервиза и после си я вземе дали няма да му звучи по шумничко и дали няма да мо работи по странничко колата та чак след година да установи,че му е свален катализатора и то при мен !!! По въпроса с израза П...А в мнението което е истрито от колегата BULLI надявам се,че не е било адресирано по мой адрес защото никога през живота си не съм бил П...А а винаги съм бил мъжкар.По въпроса с мнението на колегата защо аз не съм влизал от 12.12.13 г във форума и защо видиш ли не съм пускал мнения във групата на фейсбук чак бил чул,че съм се бил покрил та колега да ти кажа никога от никой и за нищо не съм се крил просто имам адски много работа на прословутите ми морги и на прехваления ми серви и не мога да отдела 10 мин да влезна нито във фейсбук нито във форума.
По въпроса с недоволните колеги от моя сервиз и моргите ми.Колеги никога не съм върнал някой който е дошъл да говори с мен за установена нередност за която е заплатил.Винаги съм се однесъл с внимание и даже съм докомпенсирал за да остане доволен човека.За колегите които са недоволни и не са се върнали и не са си потърсили правата не мога да им помогна.На мен ми е пределно ясно,че само доволни хора не може да има както и мнението по даден въпрос на всички е различно.Да вярно,е че имах малко проблеми с персонала за което се наложиха малко промени в сервиза ми и сега всичко е стриктно и под контрол.

П.С. На колегите които пишат мнения от сорта "НЕ ХОДЕТЕ ТАМ" защото аз съм недоволен държа да кажа,че на всеки мнението е важно за него си и да не си мислят,че техните мнения съвпадат с мненията на колегите
На колегите които нито са пазарували части нито са ми посещавали сервиза нито ме познават даже а пишат мнения защото нямат какво да правят им предлагам да си вземат по един плейстейшун и да си оплатняват времето
На Владо с който бяхме в доста близки отношения и се получи недоразумение преди 3 години и то не по моя вина а по вина на мой майстор който си понесе последствията и до ден днешен си спомня случката му се извинявам още веднъж
На всички държа да кажа,че давам гаранция за всичко и съм готов да влезна в положението на всички както и предлагам на хора които са останали по някакъв начин недоволни от обслужване или ремонт, а те се броят на пръсти да ми звъннат на 0896188888 / 0899868888 или да намерят начин да минатпрез сервиза или моргите ще бъдат компенсирани щедро !!!
КОЛЕГИ КОГАТО ОТИДЕТЕ В СЕРВИЗ,В МАГАЗИН ИЛИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ И ОСТАНЕТЕ НЕДОВОЛНИ ИЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ИЗЛЪГАНИ ПОТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА В СЪЩИЯ ОБЕКТ КАДЕТО СТЕ ДАЛИ ПАРИ ЗА ДАДЕНОТО НЕЩО ЗА КОЕТО НЕ СТЕ ОСТАНАЛИ ДОВОЛНИ,АКО НЕ ВИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И НЕ БЪДЕТЕ УДОВЛЕТВОРЕНИ ЧАК ТОГАВА ПОТЪРСЕТЕ СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ДРУГИ МЕСТА,НО ПРЕДИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА,ЧЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ ДРУГИ ХОРА С ВАШИЯ ПРОБЛЕМ СЕ УВЕРЕТЕ,ЧЕ НАИСТИНА СТЕ ПРАВИ
На всички колеги пожелавам ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА

И ДА ЗНАЕТЕ НЕ СЪМ СЕ ПОКРИЛ РАБОТЯ С ПЪЛНА ПАРА И КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА МЕ ОТКРИЕ ДА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ИЛИ ДА МИ ЗВЪННЕ
ДАЖЕ ЩЕ ПОЧИВАМ САМО НА 24-25.12.13 и на 31.12.13-01.01.14 г.
ЩЕ СИ БЪДА ВЪВ СОФИЯ И ДАЖЕ И ТОГАВА НЯМА ДА СЪМ СЕ ПОКРИЛ,ЧЕ НЕ ПИЯ И АЛКОХОЛ
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БОГ Е С ВАС !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Дек 2013, 10:21

Archangel написа:Съответно, за да не ми дава грешки ламбдата най-вероятно софтуерът е върнат до Евро 2. Откъдето и темпоматът не работи.

колега, само да вметна между другото, че съм връщал ЕВРО 2 на предишната ми кола, точно поради липса на катализатор.... нямаше проблем с темпомата.

Когато се върне евро 2 спира да работи лампата check engine, вместо нея свети EML. Би трябвало при първия контакт, който си дал да си се усетил. Опитай да си спомниш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 23 Дек 2013, 11:07

Аз нещо различно и като отговор не съм очаквал де.
Както казах за генерацията - по принцип имам оригинално крайно гърне, чисто ново. За да се монтира то, се реже генерацията и се закрепва с една скоба.
Та тази скоба се разхлабва отвреме-навреме и генерацията почва да дрънчи. На това и на скъсан тампон отдавах по-големия шум. Не съм се и замислял да вдигам колата, за да гледам дали аджеба някой ми е изрязал катализатора.
Още повече, че вчера си вдигах колата отново - оказва се, че цялата генерация от първия кат, до крайното гърне е по-къса - като свалих скобата остават два пръста разстояние между крайното гърне и останалата част от генерацията. Нещо, което ме навежда на мисълта, че това може и да не е моята средна генерация въобще. При монтажа на новото оригинално крайно гърне нямаше подобен луфт.

Защо реших, че е в твоя сервиз - описах точно в първите си мнения мисля.

Аз не търся виновник, защото първо е минало доста време, второ не вярвам че някой ще си признае ей така, трето че дори да си признае(ш) няма да получа никаква компенсация.
Затова сега си търся нов кат, ще си проверя версията дали софта е на стандарт Евро 2 и на коя дата е инициализиран, което ще ми даде още някакъв поглед върху нещата.
Аз нещата по колата ще си ги оправя, ще си взема и кат, и носачи ще си сложа оригинални (че и те се разбиха за 10 000км, това отделно).

Каквото и да е станало, отново ще предупредя колегите - бъдете внимателни на кого си доверявате автомобилите, стойте си до колите и не се хвърляйте сляпо, само по разни хвалби.
Весела Коледа и весели празници на теб, Рашо, както и на всички колеги.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Мнение от РАШО-АУТО » 24 Дек 2013, 3:08

Брат я си докарай колата да ти подаря една цяла генерация и даже и два носача ще ти сложа.Само да кажа,че аз агитирам клиентите ми да не си махат катализаторите защото за да са там значи поне двама инжинери са го измислили и са казали да има катализатор с изключение на коли 93;94;95 като Е34;Е36 защото при тях са адски запушени заради възръста на автомобила и липсата на електроники.Провери си софтъера и ще видиш,че съм прав ! А може и колата да си я купил без катализатор защото масово търговците ги махат като ги вкарат от вън.Ако при мен се сваля катализатор то трябва да е адски наложително и се казва на клиента предварително и след негово съгласие колата се закарва в ЕМкомплект33 прави се кадърно и се взима от там,но при мен катализатори не се свалят даже и на моргите от колите нов внос.Постоянно ми звънят хора които изкупуват катализатори,постоянно някой идва на моргите и предлага да ги изкупи и аз им казвам,че нямам.Дори и колеги са ми звъняли да си купят за тяхната кола и аз им казвам,че нямам.Повечето катализатори си отиват при продажбата на двигателите,а на разглобените мотори катализаторите се продават с генерацията комплект.
КОЛЕГИ АЗ НЕ СЪМ КЛОШАР !!!!

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 24 Дек 2013, 11:39

Е тя работата вече станала.Лошата реклама дълго ще тегне над теб.
Дано през новата година изчистиш репутацията.
Успех.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 24 Дек 2013, 16:17

Изобщо не съм съгласен с последното мнение на Рашо! :no:
За съжаление,говоря от личен опит - и мен се опитаха да ме "лъзнат" със свалянето на катализатора,дори ми казаха,че тяхната"гаранция" няма да важи,това за автомобил на 7х к км :kuku: Цялото му мнение е съшито с неистини,завоалирани зад печалбарското-му-на-всяка-цена-мислене...Идеални и безгрешни сервизи едва ли има,но неговият определено е мноого далеч от коректността...Сега се е сетил да подарява генерации и носачи :mhihi:

Весели Празници!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 17:16

Да уточня, понеже не съм сигурен че точно разбрах- в сервиза на Рашо са ти казали, че няма да ти важи гаранцията ако не ти свалят катализатора?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 24 Дек 2013, 19:09

Няма да е лошо да има и тема за "форумни търговци", аз лично имам история с един "известен" :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 24 Дек 2013, 19:12

rosendaal написа:Е тя работата вече станала.Лошата реклама дълго ще тегне над теб.
Дано през новата година изчистиш репутацията.
Успех.

Не познавам въпросния Рашо, нито съм ползвал услугите на сервиза му, но като стана въпрос за реклама, пък аз чат пат се занимавам със СЕО, при написване в гугъл на "rn performance мнения" на първо място излиза форума на ауди, пък там доста е нахранен гледам :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2013, 19:24

moleo написа:Няма да е лошо да има и тема за "форумни търговци", аз лично имам история с един "известен" :mrgreen:

Като имаш-споделяш я тук. Ако не искаш не казваш нищо. Мнения от рода "ама на мен един от форума какво ми направи" нямат смисъл, цел и полезност за никой.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 24 Дек 2013, 19:51

Ок, прав си !

Може би проблема и вината е в мен но ще разкажа набързо. Миналата година ( и аз съм с история от 1 година ) търсех салон за Е39 кожен.
Колега ми предложи страхотен салон, който взех. Когато се прибрах установих, че задната му седалка не е падаща, както моите. Цената беше 1000лв.
Колегата не искаше да ми върне парите и се наложи да си удържи 100лв, за това. Дойде и го взе обратно и ми върна 900лв.
Това се развива в рамките на 1 час.
Името му е El_Diablo.

И при Ясен съм ходил, който го изгониха от форума, който за 6 подгревни свещи и реле ми взе 700лв. Но това е минало.

Бих искал да поздравя Митко7, който за мен е един от най-точните търговци. От него винаги съм купувал и ще продължавам.
Последна промяна moleo на 24 Дек 2013, 20:39, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата