252 км в час с БМВ
Модератор: Общи модератори
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: 252 км в час с БМВ
Ей значи
що да не може кенеф на 2 години и на 30 000 от Еуратек да си джитка на прекъсвач по Тракия
Даже и се прибрах наобратно без пътна помощ
Факт - по магистралата нямаше коли, факт - карах 90% от времето на максималната скорост на колата.... Излишно е да казвам че не съм създал рискова ситуация на някой... Естествено че ще намаля, а няма да го блъскам, засичам, светкам, псувам
И да, като задминеш АМГ което си кара като теб с м-ката с 140 - той веднага те наказва с ебати бинокъла (естествено...), ама след 2 км. пак е с 140, щото на мен ми даде 13/100 газ с такова каране, а на другите...
Стига офтопик - идеята беше че ако се внимава малко не е проблем скоростта, а за тия скорости си има съответните коли, голяма дандания че някой е превишил - стига да не създава рискове за нормалните водачи (ако ги има на пътя), ако може и с 300 да кара...

И да, като задминеш АМГ което си кара като теб с м-ката с 140 - той веднага те наказва с ебати бинокъла (естествено...), ама след 2 км. пак е с 140, щото на мен ми даде 13/100 газ с такова каране, а на другите...

Стига офтопик - идеята беше че ако се внимава малко не е проблем скоростта, а за тия скорости си има съответните коли, голяма дандания че някой е превишил - стига да не създава рискове за нормалните водачи (ако ги има на пътя), ако може и с 300 да кара...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Boyadjiev написа:Ей значищо да не може кенеф на 2 години и на 30 000 от Еуратек да си джитка на прекъсвач по Тракия
Даже и се прибрах наобратно без пътна помощ
Факт - по магистралата нямаше коли, факт - карах 90% от времето на максималната скорост на колата.... Излишно е да казвам че не съм създал рискова ситуация на някой... Естествено че ще намаля, а няма да го блъскам, засичам, светкам, псувам
![]()
И да, като задминеш АМГ което си кара като теб с м-ката с 140 - той веднага те наказва с ебати бинокъла (естествено...), ама след 2 км. пак е с 140, щото на мен ми даде 13/100 газ с такова каране, а на другите...![]()
За пръв път забелязвам колко детски разсъждаваш

ylaine написа:Значи да преговорим, онзи грузинец, който се правеше на и той не знае какъв и застрашаваше стотици животи беше повод за.. гордост и подражание, а някой където дигнал 250 посред нощ, където гарга на каца е за затвора така ли? И НЕ, НЕ го оправдавам, но моля ви, правете разлика между това да летиш в трафика и там където няма една кола.
Грузинеца беше идол на малоумниците- за жалост и тук се срещат такива дето му се радваха на простотиите. Майстор беше- спор няма, но да те кефят изпълненията му в трафика трябва да си олигофрен от най-високо ниво.
И да питам само- как преценяваш, че на обществен път дето е отворен за движение няма нито 1 кола

Щото математиката показва, че при 250км/ч изминаваш около 70м. в секунда- за 15 секунди минаваш 1км. Да се засилиш, да стигнеш до 250 и да се порадваш малко на скоростта и си отидоха 3-4км. от пътя. Разясни ни как го установяваш- инфото ще е доста полезно

BMW Power ACM написа:И къде е разликата в това колко е цената в САЩ и тук в конкретния спор? Нима като там е малко над 1лв горивото и съм ПРИНУДЕН да карам бавно, трябва да карам голям кош, който да горив ДВОЙНО сравнимо с нормална кола? И това 7.9 може да го видиш при някакви преходи между градовете, нищо общо с градско или смесено. Още малко ги изкара тези кошници, че дават извънгардско колкото 330д Е90.![]()
![]()
![]()
Честно казано, бях безкрайно изненадан от разхода. Последните модели харчат доста по-малко от по-старите. При 100км/ч, двигателя е на 1800 оборота. Колко да харчи? Зависи колко караш и къде караш. Жената спира на метрото и с него слиза в центъра на работа. После кара по магистрала. Кара 2.7л V6. Каква е нормалната кола? 1.3л без радио, защото ушите са ти между колената? Влезнах във ФИАТ 500 и седнах отзад. Нормалната кола от 4 стана 3-местна. Извинявай, но съм 187см и съм около 100кг. За сам човек да, ама любимото ви "дълго" тип "стани да седна"

Тук също има много състезатели. Но много добре знаят, колко ще им струва. Аз лично не бих рискувал да остана без книжка за 5-10 години.

Карайте според парите си

Долното видео е специално за рейсърчета, дето на тях "това няма да се случи". Колата е без никакви компромиси като модел и качество. Приятно гледане:
https://www.youtube.com/watch?v=LaatMiRJ86c
Ако потърсите, има видеа какво е "натворил" в колоната юнака. С кола от последно поколение, а не отпреди 50 или 100 години.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами първо тоя лумпен караше в тунела не с 200, ами някъде със 180, да не е и по-малко. Второ самия "удар" беше с не повече от 100 защото вече беше скочил на спирачките, а и вътре после дори не се зашеметиха.
И трето, ами той не си гледаше пътя през голяма част от времето. Те даже онези му подвикваха да види накъде отиват нещата преди самия удар. Кара в тунел със 180, а не гледа пътя дори.
На всичко отгоре нещо блестеше сякаш го заслепява, а в тоя миг той сигурно си помисли, че не трябва да скочи на спирачките.
Изобщо се блъсна като пълен бот, който или е пиян, или дрогиран, или нещо не му е наред в главния мозък.
Обаче някой отвън как викаше "убю тебя" или нещо такова значещо, че ще го убива.
И многозначното "сука", което си е като нашето копеле или нещо близко. 
Понеже темата отдавна отиде подяволите, онзи Грузинеца не се ли уби като се вози при някакъв негов приятел в М-ката щото май беше пиян или нещо такова? Ходи обяснявай после на пиянките как като са пияни трябва да ги вози някой до тях.
Иначе изпълненията му в трафика бяха просташки на моменти, но не съпроводени от някакво кой знае какво майсторство. Когато бях млад и тъп и аз съм летял така между колите(разбира се далеч не толкова често)и не се изисква никакво умение, просто да държиш в колата в пътя, минавайки през тесни пространства. Дрифтенето по кръговите вече изисква някои умения.
И да, идиот си беше.
И трето, ами той не си гледаше пътя през голяма част от времето. Те даже онези му подвикваха да види накъде отиват нещата преди самия удар. Кара в тунел със 180, а не гледа пътя дори.

Обаче някой отвън как викаше "убю тебя" или нещо такова значещо, че ще го убива.

Понеже темата отдавна отиде подяволите, онзи Грузинеца не се ли уби като се вози при някакъв негов приятел в М-ката щото май беше пиян или нещо такова? Ходи обяснявай после на пиянките как като са пияни трябва да ги вози някой до тях.

Иначе изпълненията му в трафика бяха просташки на моменти, но не съпроводени от някакво кой знае какво майсторство. Когато бях млад и тъп и аз съм летял така между колите(разбира се далеч не толкова често)и не се изисква никакво умение, просто да държиш в колата в пътя, минавайки през тесни пространства. Дрифтенето по кръговите вече изисква някои умения.
И да, идиот си беше.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
F3P написа:ylaine написа:Значи да преговорим, онзи грузинец, който се правеше на и той не знае какъв и застрашаваше стотици животи беше повод за.. гордост и подражание, а някой където дигнал 250 посред нощ, където гарга на каца е за затвора така ли? И НЕ, НЕ го оправдавам, но моля ви, правете разлика между това да летиш в трафика и там където няма една кола.
Грузинеца беше идол на малоумниците- за жалост и тук се срещат такива дето му се радваха на простотиите. Майстор беше- спор няма, но да те кефят изпълненията му в трафика трябва да си олигофрен от най-високо ниво.
И да питам само- как преценяваш, че на обществен път дето е отворен за движение няма нито 1 колаВдигнал си хеликоптер да наблюдава участъка и да те информира за обстановката ли
Или си пуснал хора по трасето да наблюдават и да ти съобщават как е трафика
Как точно преценяваш, че на 3км. от теб няма кьорава кола- ползваш кристалното кълбо ли
![]()
Щото математиката показва, че при 250км/ч изминаваш около 70м. в секунда- за 15 секунди минаваш 1км. Да се засилиш, да стигнеш до 250 и да се порадваш малко на скоростта и си отидоха 3-4км. от пътя. Разясни ни как го установяваш- инфото ще е доста полезно
Разбира се, че говоря образно. Не съм бил там, не знам колко коли е имало. Но като знам в и особено около Пловдив какъв е "трафика" вечер (и говоря за рано вечерта, не в малките часове), мога да си представя там за какво иде реч.
Но за едно спор няма - пътищата ни не са за такива скорости!
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Седя, чета темата и ми е много интересно как хората разсъждават за немските аутобани. Ами по принцип няма ограничения. Има само на изходите и входовете. Там е 120. А знаете ли, какво се случва, когато стане катастрофа? Знаете ли, че е като касапница? С много убити, ранени, коли излезнали от пътя, хора разпилени навсякъде...
Последното ми каране, към Мюнхен, беше с 210км/ч и се движих заедно с трафика, а той не е слаб. Добрата настилка на магистралата и хубавата кола не те спасяват от не адвекватните реакции на другите шофьори. И тогава става страшно.
Случай - карам с 210 (толкова може да вдигне 520-ката), изпреварва ме Х5. След 2-3км, същото беше смляно в мантинелата. Човека жив.
Ама следите от гумите от крайна лява та чак в крайна дясна лента. Значи някой не се е престроил както трябва.
Така че на немските аутобани може да караш много бързо, но е също толкова опасно, както и в БГ.
Поздрави на всички и МНОГО безавариини километри.
Последното ми каране, към Мюнхен, беше с 210км/ч и се движих заедно с трафика, а той не е слаб. Добрата настилка на магистралата и хубавата кола не те спасяват от не адвекватните реакции на другите шофьори. И тогава става страшно.
Случай - карам с 210 (толкова може да вдигне 520-ката), изпреварва ме Х5. След 2-3км, същото беше смляно в мантинелата. Човека жив.
Ама следите от гумите от крайна лява та чак в крайна дясна лента. Значи някой не се е престроил както трябва.
Така че на немските аутобани може да караш много бързо, но е също толкова опасно, както и в БГ.
Поздрави на всички и МНОГО безавариини километри.
Не искам много, искам всичко!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Просто на 90% от хората във форума прекалено рядко им се налага да се возят при други хора, за да разберат, че "войната по пътищата" не е нито от висока скорост, нито от лоши пътища, нито от стари коли. Нито едно от тези не е основния фактор
А за ограниченията по магистралата... то със 120 си постоянно лява лента, защото 80% от колите карат с 90-100 

- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
https://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM
E34 vs Porsche София - Пловдив . 265 km/h през трафикът.3а който не го е гледал.
E34 vs Porsche София - Пловдив . 265 km/h през трафикът.3а който не го е гледал.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Българският Орел написа:https://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM
гледал съм го отдавна, но сега като го гледах се нацепих от смях шофьора на БМВ-то в началото на клипа как се смее като невменяем когато е на няколко метра от Поршето и явно си мисли, че ще го изпревари - е няма такъв смях

"Вярваш ли ми, че няма да може да ми избяга?"

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Нередовен, ненормално мислещ човек от всякъде
по скоро още не му е дошъл акъла.
С какъв ъкъл минава през аварийната тоя немога да си го обясня, абсолютно безразсъдна постъпка
Един ше се ошашка да му кривне на някъде и ше го четеме като черна хроника, и още поне пет коли ше премаже а в тях жени деца....
Аз също обичам да карам по бързичко, ама това вече граничи с лудостта....
П.С. Поста ми е за клипа с Е34ката и поршето.

С какъв ъкъл минава през аварийната тоя немога да си го обясня, абсолютно безразсъдна постъпка

Един ше се ошашка да му кривне на някъде и ше го четеме като черна хроника, и още поне пет коли ше премаже а в тях жени деца....
Аз също обичам да карам по бързичко, ама това вече граничи с лудостта....
П.С. Поста ми е за клипа с Е34ката и поршето.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е това вече е олигофренско каране
С 250 в аварийната
А и с тези прелитания лява - аварийна - лява спокойно някой престрояващ се да пропусне да го види...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не, развалено беше или му свършваше едно от двете. Имаше тема във форума специално за този клип, не виждам защо пак го подхващате. Имаше големи полемики и за този клип, тоя с БМВ-то какъв баламурник бил не знам си какво, как летял и онзи му сипвал с Поршето, а накрая като го изпревари взеха пак да го плюят как всъщност едва ли не не го бил изпреварил, ами щото му бил малко акъла и някакви такива.
То на клипа е повече от ясно, че това Порше върви повече, но не беше там работата. Как го е изпреварил няма значение, важното е, че го е направил след като онзи с Поршето и той носи неговия акъл да му се връзва. Ако не искаше да се гони, просто щеше да го пусне и толкова. А когато Поршето настигаше БМВ-то, втория си го пускаше да мине без да му пречи държа да отбележа! Та вината си е колкото на единия, толкова и на другия. И двамата си летяха, имаше и риск, ама онзи с БМВ-то о едно време ползваше навигатора за аварийната помня без да съм го гледал сега пак.
Иначе минаванията през аварийната като цяло аз изобщо не ги одобрявам, особено с тая скорост. Най-малкият проблем е, че минаващия мята всякакви камъНИ и всевъзможни предмети по всичко що изпревари.
А един заспал тираджия да има и всичко свършва.
То на клипа е повече от ясно, че това Порше върви повече, но не беше там работата. Как го е изпреварил няма значение, важното е, че го е направил след като онзи с Поршето и той носи неговия акъл да му се връзва. Ако не искаше да се гони, просто щеше да го пусне и толкова. А когато Поршето настигаше БМВ-то, втория си го пускаше да мине без да му пречи държа да отбележа! Та вината си е колкото на единия, толкова и на другия. И двамата си летяха, имаше и риск, ама онзи с БМВ-то о едно време ползваше навигатора за аварийната помня без да съм го гледал сега пак.
Иначе минаванията през аварийната като цяло аз изобщо не ги одобрявам, особено с тая скорост. Най-малкият проблем е, че минаващия мята всякакви камъНИ и всевъзможни предмети по всичко що изпревари.

In God we trust, all others we track.

- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
Такива индивиди колкото и да ги биеш все ще им е малко... Трябва като в САЩ така и тук да има затвор за такова превишаване на скоростта! Откъде накъде келеши като тези двамата ще засташават живота на мен, моето семейство и на останалите участници в движението с техните простотии? Да отидат на писта, и там ако искат челно да се ударят с тази скорост, все ми е тая, но само да не застрашават живота ми.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо