252 км в час с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: 252 км в час с БМВ

Мнение от Boyadjiev » 18 Апр 2014, 20:50

Ей значи :D що да не може кенеф на 2 години и на 30 000 от Еуратек да си джитка на прекъсвач по Тракия :dunno: Даже и се прибрах наобратно без пътна помощ :mhihi: Факт - по магистралата нямаше коли, факт - карах 90% от времето на максималната скорост на колата.... Излишно е да казвам че не съм създал рискова ситуация на някой... Естествено че ще намаля, а няма да го блъскам, засичам, светкам, псувам :shock:
И да, като задминеш АМГ което си кара като теб с м-ката с 140 - той веднага те наказва с ебати бинокъла (естествено...), ама след 2 км. пак е с 140, щото на мен ми даде 13/100 газ с такова каране, а на другите... :wave:

Стига офтопик - идеята беше че ако се внимава малко не е проблем скоростта, а за тия скорости си има съответните коли, голяма дандания че някой е превишил - стига да не създава рискове за нормалните водачи (ако ги има на пътя), ако може и с 300 да кара... :conf:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 18 Апр 2014, 21:03

Boyadjiev написа:Ей значи :D що да не може кенеф на 2 години и на 30 000 от Еуратек да си джитка на прекъсвач по Тракия :dunno: Даже и се прибрах наобратно без пътна помощ :mhihi: Факт - по магистралата нямаше коли, факт - карах 90% от времето на максималната скорост на колата.... Излишно е да казвам че не съм създал рискова ситуация на някой... Естествено че ще намаля, а няма да го блъскам, засичам, светкам, псувам :shock:
И да, като задминеш АМГ което си кара като теб с м-ката с 140 - той веднага те наказва с ебати бинокъла (естествено...), ама след 2 км. пак е с 140, щото на мен ми даде 13/100 газ с такова каране, а на другите... :wave:

Стига офтопик - идеята беше че ако се внимава малко не е проблем скоростта, а за тия скорости си има съответните коли, голяма дандания че някой е превишил - стига да не създава рискове за нормалните водачи (ако ги има на пътя), ако може и с 300 да кара... :conf:

За пръв път забелязвам колко детски разсъждаваш :no: Или нямаш никакъв опити или не знам...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 18 Апр 2014, 21:53

ylaine написа:Значи да преговорим, онзи грузинец, който се правеше на и той не знае какъв и застрашаваше стотици животи беше повод за.. гордост и подражание, а някой където дигнал 250 посред нощ, където гарга на каца е за затвора така ли? И НЕ, НЕ го оправдавам, но моля ви, правете разлика между това да летиш в трафика и там където няма една кола.

Грузинеца беше идол на малоумниците- за жалост и тук се срещат такива дето му се радваха на простотиите. Майстор беше- спор няма, но да те кефят изпълненията му в трафика трябва да си олигофрен от най-високо ниво.

И да питам само- как преценяваш, че на обществен път дето е отворен за движение няма нито 1 кола :?: Вдигнал си хеликоптер да наблюдава участъка и да те информира за обстановката ли :?: Или си пуснал хора по трасето да наблюдават и да ти съобщават как е трафика :?: Как точно преценяваш, че на 3км. от теб няма кьорава кола- ползваш кристалното кълбо ли :?:
Щото математиката показва, че при 250км/ч изминаваш около 70м. в секунда- за 15 секунди минаваш 1км. Да се засилиш, да стигнеш до 250 и да се порадваш малко на скоростта и си отидоха 3-4км. от пътя. Разясни ни как го установяваш- инфото ще е доста полезно ;)
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Апр 2014, 22:04

BMW Power ACM написа:И къде е разликата в това колко е цената в САЩ и тук в конкретния спор? Нима като там е малко над 1лв горивото и съм ПРИНУДЕН да карам бавно, трябва да карам голям кош, който да горив ДВОЙНО сравнимо с нормална кола? И това 7.9 може да го видиш при някакви преходи между градовете, нищо общо с градско или смесено. Още малко ги изкара тези кошници, че дават извънгардско колкото 330д Е90. :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Честно казано, бях безкрайно изненадан от разхода. Последните модели харчат доста по-малко от по-старите. При 100км/ч, двигателя е на 1800 оборота. Колко да харчи? Зависи колко караш и къде караш. Жената спира на метрото и с него слиза в центъра на работа. После кара по магистрала. Кара 2.7л V6. Каква е нормалната кола? 1.3л без радио, защото ушите са ти между колената? Влезнах във ФИАТ 500 и седнах отзад. Нормалната кола от 4 стана 3-местна. Извинявай, но съм 187см и съм около 100кг. За сам човек да, ама любимото ви "дълго" тип "стани да седна" :ok: При положение, че карам с два пъти по-евтино гориво, нямам проблем колата да ми харчи дори два пъти повече. Как стоят в снежните преспи малолитражките е отделна тема.
Тук също има много състезатели. Но много добре знаят, колко ще им струва. Аз лично не бих рискувал да остана без книжка за 5-10 години.

Изображение

Карайте според парите си :ok:

Долното видео е специално за рейсърчета, дето на тях "това няма да се случи". Колата е без никакви компромиси като модел и качество. Приятно гледане:

https://www.youtube.com/watch?v=LaatMiRJ86c

Ако потърсите, има видеа какво е "натворил" в колоната юнака. С кола от последно поколение, а не отпреди 50 или 100 години.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Апр 2014, 22:23

Ами първо тоя лумпен караше в тунела не с 200, ами някъде със 180, да не е и по-малко. Второ самия "удар" беше с не повече от 100 защото вече беше скочил на спирачките, а и вътре после дори не се зашеметиха.
И трето, ами той не си гледаше пътя през голяма част от времето. Те даже онези му подвикваха да види накъде отиват нещата преди самия удар. Кара в тунел със 180, а не гледа пътя дори. :kuku: На всичко отгоре нещо блестеше сякаш го заслепява, а в тоя миг той сигурно си помисли, че не трябва да скочи на спирачките. :kuku: Изобщо се блъсна като пълен бот, който или е пиян, или дрогиран, или нещо не му е наред в главния мозък.
Обаче някой отвън как викаше "убю тебя" или нещо такова значещо, че ще го убива. :mhihi: И многозначното "сука", което си е като нашето копеле или нещо близко. :mhihi:

Понеже темата отдавна отиде подяволите, онзи Грузинеца не се ли уби като се вози при някакъв негов приятел в М-ката щото май беше пиян или нещо такова? Ходи обяснявай после на пиянките как като са пияни трябва да ги вози някой до тях. :mhihi:
Иначе изпълненията му в трафика бяха просташки на моменти, но не съпроводени от някакво кой знае какво майсторство. Когато бях млад и тъп и аз съм летял така между колите(разбира се далеч не толкова често)и не се изисква никакво умение, просто да държиш в колата в пътя, минавайки през тесни пространства. Дрифтенето по кръговите вече изисква някои умения.
И да, идиот си беше.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 19 Апр 2014, 9:38

F3P написа:
ylaine написа:Значи да преговорим, онзи грузинец, който се правеше на и той не знае какъв и застрашаваше стотици животи беше повод за.. гордост и подражание, а някой където дигнал 250 посред нощ, където гарга на каца е за затвора така ли? И НЕ, НЕ го оправдавам, но моля ви, правете разлика между това да летиш в трафика и там където няма една кола.

Грузинеца беше идол на малоумниците- за жалост и тук се срещат такива дето му се радваха на простотиите. Майстор беше- спор няма, но да те кефят изпълненията му в трафика трябва да си олигофрен от най-високо ниво.

И да питам само- как преценяваш, че на обществен път дето е отворен за движение няма нито 1 кола :?: Вдигнал си хеликоптер да наблюдава участъка и да те информира за обстановката ли :?: Или си пуснал хора по трасето да наблюдават и да ти съобщават как е трафика :?: Как точно преценяваш, че на 3км. от теб няма кьорава кола- ползваш кристалното кълбо ли :?:
Щото математиката показва, че при 250км/ч изминаваш около 70м. в секунда- за 15 секунди минаваш 1км. Да се засилиш, да стигнеш до 250 и да се порадваш малко на скоростта и си отидоха 3-4км. от пътя. Разясни ни как го установяваш- инфото ще е доста полезно ;)

Разбира се, че говоря образно. Не съм бил там, не знам колко коли е имало. Но като знам в и особено около Пловдив какъв е "трафика" вечер (и говоря за рано вечерта, не в малките часове), мога да си представя там за какво иде реч.

Но за едно спор няма - пътищата ни не са за такива скорости!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 19 Апр 2014, 11:04

Седя, чета темата и ми е много интересно как хората разсъждават за немските аутобани. Ами по принцип няма ограничения. Има само на изходите и входовете. Там е 120. А знаете ли, какво се случва, когато стане катастрофа? Знаете ли, че е като касапница? С много убити, ранени, коли излезнали от пътя, хора разпилени навсякъде...
Последното ми каране, към Мюнхен, беше с 210км/ч и се движих заедно с трафика, а той не е слаб. Добрата настилка на магистралата и хубавата кола не те спасяват от не адвекватните реакции на другите шофьори. И тогава става страшно.
Случай - карам с 210 (толкова може да вдигне 520-ката), изпреварва ме Х5. След 2-3км, същото беше смляно в мантинелата. Човека жив.
Ама следите от гумите от крайна лява та чак в крайна дясна лента. Значи някой не се е престроил както трябва.
Така че на немските аутобани може да караш много бързо, но е също толкова опасно, както и в БГ.
Поздрави на всички и МНОГО безавариини километри.
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Апр 2014, 15:30

Просто на 90% от хората във форума прекалено рядко им се налага да се возят при други хора, за да разберат, че "войната по пътищата" не е нито от висока скорост, нито от лоши пътища, нито от стари коли. Нито едно от тези не е основния фактор :nono: А за ограниченията по магистралата... то със 120 си постоянно лява лента, защото 80% от колите карат с 90-100 :dunno:
Изображение

Аватар
Кара: BMW ♥
Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.

Мнение от Българският Орел » 19 Апр 2014, 17:12

https://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM
E34 vs Porsche София - Пловдив . 265 km/h през трафикът.3а който не го е гледал.
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Апр 2014, 17:38

Българският Орел написа:https://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM
E34 vs Porsche София - Пловдив . 265 km/h през трафикът.3а който не го е гледал.

гледал съм го отдавна, но сега като го гледах се нацепих от смях шофьора на БМВ-то в началото на клипа как се смее като невменяем когато е на няколко метра от Поршето и явно си мисли, че ще го изпревари - е няма такъв смях :mhihi:

"Вярваш ли ми, че няма да може да ми избяга?" :mhihi: :kuku: филми яко и след малко като се освободи отпред и като нашия герой стигна 260 и отиде коня у ряката "ааааа избяга" :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Апр 2014, 17:59

Тая скрап на газ ли е ,че горивото и е на 0, ако не ме лъжат очите :D
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Апр 2014, 18:17

Нередовен, ненормално мислещ човек от всякъде :kuku: по скоро още не му е дошъл акъла.
С какъв ъкъл минава през аварийната тоя немога да си го обясня, абсолютно безразсъдна постъпка :kuku: :kuku: :kuku:
Един ше се ошашка да му кривне на някъде и ше го четеме като черна хроника, и още поне пет коли ше премаже а в тях жени деца....
Аз също обичам да карам по бързичко, ама това вече граничи с лудостта....

П.С. Поста ми е за клипа с Е34ката и поршето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Апр 2014, 18:21

Е това вече е олигофренско каране :lol: С 250 в аварийната :kuku: А и с тези прелитания лява - аварийна - лява спокойно някой престрояващ се да пропусне да го види...
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Апр 2014, 18:24

Не, развалено беше или му свършваше едно от двете. Имаше тема във форума специално за този клип, не виждам защо пак го подхващате. Имаше големи полемики и за този клип, тоя с БМВ-то какъв баламурник бил не знам си какво, как летял и онзи му сипвал с Поршето, а накрая като го изпревари взеха пак да го плюят как всъщност едва ли не не го бил изпреварил, ами щото му бил малко акъла и някакви такива.
То на клипа е повече от ясно, че това Порше върви повече, но не беше там работата. Как го е изпреварил няма значение, важното е, че го е направил след като онзи с Поршето и той носи неговия акъл да му се връзва. Ако не искаше да се гони, просто щеше да го пусне и толкова. А когато Поршето настигаше БМВ-то, втория си го пускаше да мине без да му пречи държа да отбележа! Та вината си е колкото на единия, толкова и на другия. И двамата си летяха, имаше и риск, ама онзи с БМВ-то о едно време ползваше навигатора за аварийната помня без да съм го гледал сега пак.
Иначе минаванията през аварийната като цяло аз изобщо не ги одобрявам, особено с тая скорост. Най-малкият проблем е, че минаващия мята всякакви камъНИ и всевъзможни предмети по всичко що изпревари. :kuku: А един заспал тираджия да има и всичко свършва.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535d
Мечтае да кара: i3
Детайли за колата: M-пакет

Мнение от baholino » 19 Апр 2014, 18:49

Такива индивиди колкото и да ги биеш все ще им е малко... Трябва като в САЩ така и тук да има затвор за такова превишаване на скоростта! Откъде накъде келеши като тези двамата ще засташават живота на мен, моето семейство и на останалите участници в движението с техните простотии? Да отидат на писта, и там ако искат челно да се ударят с тази скорост, все ми е тая, но само да не застрашават живота ми.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата