Плащаш=Трепеш
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Плащаш=Трепеш
Господ да го убие тоя боклук. В мъки да умира, педераст нещастен... силно му пожелавам това да му се случи и на него, не затвор, а мъчително убийство в центъра за тоя шибаняк...
Sent from Люлин using Tapatalk
Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ама какво задържане, трябвало е разстрел. Разбирам донякъде когато направи нещо по невнимание, все пак няма роботи на пътя, ама да влезе най-нагло в ПЕШЕХОДНАТА зона за да не прави маневри в улицата по-надолу и да завърти обратен като пълен лумпен със скорост...
Като се замисля и аз колко пъти като съм ходил в Стз съм се разхождал по тая пешеходна зона, обаче никога не оставям малкия да ходи сам, понеже постоянно прелитат всякакви наркоманчета с колелета без седалки, на скейтбордове и на ройлери със скорост достойна за състезания.
Като е бил толкова отворен да влиза в пешеходната зона, поне да беше минал бавно и да излезе без проблеми, а не да мачкат децата на хора, които 15 години са ги чакали да се появят заради репродуктивни проблеми и после да ги убиват на възраст бебе.
Ама по принцип голяам част от "джипкаджиите" имат едно такова усещане в празните си глави, че като са на високо и са над нещата. Толкова наглост не съм виждал у никакви други водачи на всякакви марки автомобили, улични рацери каквито щеш. Няма такава наглост като тази на джипката да те затвори, да мине през тротоара, да паркира вътре в кафето ако може и да си мисли, че кара летяща чиния. Поне да вървяха тези кошници, ами то...
А за въпросния индивид вече се чува как ще си плаща насам и натам за да отърве кожата. А закона какво предвижда? От 3 до 10 години!!! Пълен смях! Това не е да направи нещо от недоглеждане, а от ултра-наглост да влезе там където е ЗАБРАНЕНО за коли и на всеки му е ясно, че ходят САМО хора.
В най-добрия случай делото ще се бави и ще му дадат 5 години, от които той ще лежи МАКСИМУМ 2.5!!! Помнете ми думата. Пак на толкова трябва да са доволни родителите.
Бащата да си го чака да излезе и толкова. Друга оправия няма.
Ама какво внимателно колега, това е равносилно на това да влезне с трошката си в двора на детска градина или училище и да почне да лети там колкото може тоя сандък. По това време(около 19 часа)хората са си взели децата я от градина, я от училище и по тая главна гъмжи от малчугани. И тоя влиза за да си обърне там като пич и вместо да го направи бавно, той се засилва колкото може по-бързо да обърне кошника и да се изнесе за да не го видят някой куки, които ходят покрай и по пешеходната зона.
За какво внимание говорим?
Като се замисля и аз колко пъти като съм ходил в Стз съм се разхождал по тая пешеходна зона, обаче никога не оставям малкия да ходи сам, понеже постоянно прелитат всякакви наркоманчета с колелета без седалки, на скейтбордове и на ройлери със скорост достойна за състезания.
Като е бил толкова отворен да влиза в пешеходната зона, поне да беше минал бавно и да излезе без проблеми, а не да мачкат децата на хора, които 15 години са ги чакали да се появят заради репродуктивни проблеми и после да ги убиват на възраст бебе.
Ама по принцип голяам част от "джипкаджиите" имат едно такова усещане в празните си глави, че като са на високо и са над нещата. Толкова наглост не съм виждал у никакви други водачи на всякакви марки автомобили, улични рацери каквито щеш. Няма такава наглост като тази на джипката да те затвори, да мине през тротоара, да паркира вътре в кафето ако може и да си мисли, че кара летяща чиния. Поне да вървяха тези кошници, ами то...
А за въпросния индивид вече се чува как ще си плаща насам и натам за да отърве кожата. А закона какво предвижда? От 3 до 10 години!!! Пълен смях! Това не е да направи нещо от недоглеждане, а от ултра-наглост да влезе там където е ЗАБРАНЕНО за коли и на всеки му е ясно, че ходят САМО хора.
В най-добрия случай делото ще се бави и ще му дадат 5 години, от които той ще лежи МАКСИМУМ 2.5!!! Помнете ми думата. Пак на толкова трябва да са доволни родителите.
Бащата да си го чака да излезе и толкова. Друга оправия няма.
Doberman_vas написа:Пичове,
нека караме по-внимателно. Дойде лято, децата наистина нямат спирачки.![]()
Това за детенцето е пълна трагедия
Ама какво внимателно колега, това е равносилно на това да влезне с трошката си в двора на детска градина или училище и да почне да лети там колкото може тоя сандък. По това време(около 19 часа)хората са си взели децата я от градина, я от училище и по тая главна гъмжи от малчугани. И тоя влиза за да си обърне там като пич и вместо да го направи бавно, той се засилва колкото може по-бързо да обърне кошника и да се изнесе за да не го видят някой куки, които ходят покрай и по пешеходната зона.
За какво внимание говорим?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
след месец и нещо.. - http://news.plovdiv24.bg/502051.html
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ylaine написа:след месец и нещо.. - http://news.plovdiv24.bg/502051.html
При управление на лек автомобил "Нисан" е нарушил правилата за движение по пътищата, вследствие на което по непредпазливост и при условията на независимо съпричиняване с Васил К. е причинил средна телесна повреда на Катерина Матеева от Пловдив - престъпление по чл. 343, ал. 1, б. "б", предл. 2-ро, вр. с чл. 342, ал. 1 от НК.
Наказанието, което законът предвижда за това престъпление, е лишаване от свобода до три години или пробация.
Доколкото си спомням момичето беше със счупен таз - ако това е средна телесна повреда, то какво е тежка???
Ебаси държавата...

Мога да се обзаложа, че тоя няма да лежи и един ден в затвора...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Само като прочетох ,че закона предвижда ДО 3 години или пробация ми стана ясно ,че няма да има никакво наказание за този визан.... 

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Средна телесна повреда?? С извинение, но момичето е на КАЙМА! Кой по дяволите измисля такива закони и дава такива оценки
Ей да пукне дано!

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞