Поръчковото BMW на Георги Илиев
Модератор: Общи модератори
Re: Поръчковото BMW на Георги Илиев
red_bull92 написа:Здравейте, колега, един приятел ми разправяше, че в книгата " Живей бързо" пишело, че пред 1993 година босът на ВИС-2 Георги Илиев е купил поръчкова BMW 7-ца ( най- вероятно Е32-ка) от Швейцария с мощност 900 коня. Това най-вероятно е била най-мощната кола в България за това време (като изключим ръчните доработки за писта), та някой може ли да даде повече информация за колата (снимки от сайтове, още ли се намира в Българя, кара ли се или стои в някой гараж) все пак това е уникален екземпляр и всеки BMW ентусиаст би се радвал да го види.
в книгите не знам какво пишеше, но на жоро 7-цата беше индивидуал 750... и до колкото помня си беше сток като я купи. и не помня да я правиха по-мощна.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То пък и 93-та на таква кола да и смениш накладките в България си е било баси приключението кво остава за тунинг 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
имам бледи спомени от тези години, че да намериш 16 цолови гуми беше някаква почти драма 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Ако иде реч за едно сребристо Е38, в каквото го развозваха малко преди да постърчи между масите на Сл.бряг та да го видят кат' за последно, то е абсолютно същото AC Schnitzer като в линка, само без лепенките по дължина, и 740 ако не се лъжа:
http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/products-models/7-series/e38-1994-2001/
А иначе градски легенди много, 34-ки М5 които по душа бяха 540, някои и автоматик, па те им говорили били компютрите (тия същите - OBC-тата), па разни Къонинзи със сменящи си цветове се въртяха едно време, с едни стотици конски сили, и май освен вече споменатия другите бяха стъклопласт'майна...
http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/products-models/7-series/e38-1994-2001/
А иначе градски легенди много, 34-ки М5 които по душа бяха 540, някои и автоматик, па те им говорили били компютрите (тия същите - OBC-тата), па разни Къонинзи със сменящи си цветове се въртяха едно време, с едни стотици конски сили, и май освен вече споменатия другите бяха стъклопласт'майна...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Vra4anin написа:Малко, но:
99% съм сигурен, че това съм го виждал на живо. Преди около 10 - 12 години това го засякох на "Хемус" беше качено на платформа. Не помня дали имаше номера, но не мисля, че са много W107-ците с твърд таван, сини на цвят, в подобно от снимките окаяно състояние, които да са в България (по тези ширини това си е екзотика).
Има едно същото което се намира в в Плевен.. На околовръстното където са автокъщите го бях мернал като пазарувахме.. Беше отзад зад едно хале и мисля че чакаше за реставрация..
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DLVasilev написа:;)
Васил Илиев и Радо слънцето.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!