Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Модератор: Общи модератори
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Re: Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Усещам, че съдийството на това СП ще е под всякаква критика.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
УБИХА ГИ ! 
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
DAF написа:Doberman_vas написа:Пичове, ква е тая анкета как може действащият световен и европейски шампион, страната от която са победителите в шампионска лига и лига европа да има по-малко гласове от някаква си белгия ?!
Много си тих тая вечер нещо![]()
![]()
Не бях подскачал така от Германия 4-1 Англия. Нема такъв кеф. А можеха и с 6-7 да ги бият ако снайдер не се беше подхлъзнал а перси беше вкарал гредата.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
От утре без съдии ще се играят мачовете.
Разбирачите, нал' знаете за пилетата и есента

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
ineedmoney написа:DAF написа:Doberman_vas написа:Пичове, ква е тая анкета как може действащият световен и европейски шампион, страната от която са победителите в шампионска лига и лига европа да има по-малко гласове от някаква си белгия ?!
Много си тих тая вечер нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бях подскачал така от Германия 4-1 Англия. Нема такъв кеф. А можеха и с 6-7 да ги бият ако снайдер не се беше подхлъзнал а перси беше вкарал гредата.
Е да...при Германия Англия пак не зачетоха един гол...тука гол след нарушение срещу вратаря.Прав си.Има нещо общо между мачовете.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Егати как избухнаха холандците 
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Не ви чувам за дузпата за Испания
Иначе спор няма, поредния слаб съдийски мач. Срам ме е, че заложих за Испания.. просто мислех, че лаленцата са в слаба форма, то кво излезна, че Барса.. опа.. Испания де, са в по-слаба
Не гледах снощи Чили, но съм почти сигурен, че ще им е много, много трудно да ги бият след тоя.. не шамар, ами направо нок аут.
Иначе спор няма, поредния слаб съдийски мач. Срам ме е, че заложих за Испания.. просто мислех, че лаленцата са в слаба форма, то кво излезна, че Барса.. опа.. Испания де, са в по-слаба - sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Според мене дузпа за Испания нямаше,ма тоя циганин Диего Коща го изигра много добре и съдията се подведе.
Още дузпи ще има за Испания,в титулярния състав са все играчи завършили актьорско майсторство в симулациите в класа на Серхио Бускетс
Още дузпи ще има за Испания,в титулярния състав са все играчи завършили актьорско майсторство в симулациите в класа на Серхио Бускетс
ylaine написа:Не ви чувам за дузпата за ИспанияИначе спор няма, поредния слаб съдийски мач. Срам ме е, че заложих за Испания.. просто мислех, че лаленцата са в слаба форма, то кво излезна, че Барса.. опа.. Испания де, са в по-слаба
Не гледах снощи Чили, но съм почти сигурен, че ще им е много, много трудно да ги бият след тоя.. не шамар, ами направо нок аут.
Дузпа за Испание е очевидно, че нямаше. Ясно се вижда как Коща умишлено си слага левия крак при краката на защитника и пада. А тия коментатори как може да са толкова пристрастни и да се правят на слепи, не знам.
Колегата Доберман надявам се е видял какво имах предвид като казах, че испанците са уморени. Няма съмнение, че те са силен отбор и ще продължат напред, но умората е факт. Щом и треньорът им е казал, че го "няма тоя блясък в очите им от преди" ...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ся седнах да прегледам по-подробно програмата и кой накъде ще отиде и излиза че единия Полуфинал е Италия/Холандия/Англия/Уругвай (в тази последователност на вероятностите) - с Аржентина. Другия е Бразилия - Германия. Колкото и да не ми се иска, като гледам финала ще е Латино. А ако е така, по-добре да е Аржентина.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Отличен футбол и в трите мача снощи, отборите играха с много желание, хъс и себераздаване. Пороят изобщо не се отрази на Мексико и Камерун, дори и на терена, отличен дренаж. Холандците приятно ме изненадаха, от този им състав познам грубо 5 човека, т.нар. стари кучета, а то какво стана на терена, отново се видя оставиш ли ги тия бързаци в разграден двор, продължават добре да препикават
Чили-Австралия също много добър футбол, положения, голове. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
С кеф си гледам повторението.. 
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Doberman_vas написа:От утре без съдии ще се играят мачовете.
На твое място бих замълчал.
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!