Аспровалта, Гърция - няколко въпроса
Модератор: Общи модератори
Re: Аспровалта, Гърция - няколко въпроса
deyan-enchev написа:Хубавите места за отдих трябва да се споделят точно така, топлата вода се открива по 1 път.
Имам прясни данни за Перуджа, Рим, Букурещ, Брашов, Белград - ако някой иска
За Украйна някакво по-специфично инфо да имаш...

Е.Димитров написа:http://www.meltemirooms.gr/contact-en.aspx
Разбира се че не правя реклама, наистина спокойно място, персонала е толкова учтив че направо...
Сутрин е тихо, плажа е страхотен и е на около 30 метра, чадърите са безплатни и са към стаята, стаите са чисти и нови, wifi има и на плажа, но не е кой знае какво.
Стаите които препоръчвам с изглед са 209 и 210.
10.30 часа е и плажа е пуст, времето е страхотно, около 28-29 градуса.
Баси, като някакъв репортер от мястото на събитието съм
Какви са цените? Изглежда наистина спокойно или поне така е било до сега

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
За Украйна само знам, че ако отидеш да бачкаш в Luxoft или EPAM ще се пукнеш да еб@ш HR-ки от тоя край на света
Контакти на ЛС щото влизаме в друга зона.

Контакти на ЛС щото влизаме в друга зона.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ocean_wave
- Потребител
-
Сладур1 написа:Бре, те много колеги идвали в Аспровалта. Аз работя в Паралия Врасна, на 4 км от Аспровалта. Ако на някой му трябва нещо и мога да помогна, нека пише на лично.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ами колега, дай координати, аз ще ходя към Аспровалта най-вероятно другата седмица, кажи къде си, пък може да посетим, особено ако е някое плажно барче, вечер е супер купон във Врасна. Дай някакво име

ocean_wave написа:Сладур1 написа:Бре, те много колеги идвали в Аспровалта. Аз работя в Паралия Врасна, на 4 км от Аспровалта. Ако на някой му трябва нещо и мога да помогна, нека пише на лично.
Ами колега, дай координати, аз ще ходя към Аспровалта най-вероятно другата седмица, кажи къде си, пък може да посетим, особено ако е някое плажно барче, вечер е супер купон във Врасна. Дай някакво име![]()
Здравей, ами аз работя в един хр. магазин в Паралия Врасна. Ако си ходил там- от Лидл се тръгва надолу по пътя към плажа. Стига се до края на пътя, трябва да се завие наляво или надясно. Завиваш наляво и след 200 метра е магазина Super Market Tasos. То който и да питаш ще те упътят. Димитър се казвам, почти цял ден съм там.

Аз съм в Албена и просто не мога да се побера в кожата си че направих грешката да почивам тук. Ако искате да се почувствате втора категория човек - заповядайте !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
В кой хотел? Питам защото три години ходихме там ама тотално ме загубиха с лошо обслужване, лоша храна и необразован персонал.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ние преди 2 години бяхме във фламинго и беше ок.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Голямата драма на нашия туризъм - всичкия смислен персонал отдавна се е изнесъл към Гърция, Испания, САЩ и т.н. В Гърция, по мои наблюдения, положението е малко по-различно. Конкретно в Албена бях преди 10 дни, персоналът е трагедия, но поне сиренето и кашкавала са от мляко, за разлика от другите ни курорти. Освен това на северното Черноморие все още има надежда за нормална почивка и много красиви места. Но да не изместваме темата повече.
Да питам за Гърция - до Амуляни някой ходил ли е скоро? Мисля, че пътят минава покрай Аспровалта, но нататък ми е непознато.
Да питам за Гърция - до Амуляни някой ходил ли е скоро? Мисля, че пътят минава покрай Аспровалта, но нататък ми е непознато.
Never mistake motion for action...
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Leon написа:
Лъвчо, предполагам говориш за остров Амуляни?
Там не стъпихме, но бяхме преди около месец в Йерисос, което е наблизо и бяхме на манастирите в "Света Гора".
Да минаваш покрай Аспровалта ляв завой и след това е Ставрос. След това следват около 40 км доста неприятен път със завои, катереници и спускания, дупки, но малко и е почти невъзможно да задминеш. Няма да сбъркаш Йерисос защото само там има светофар.
Продължаваш по главния път и ще видиш, че в един момент си на западния, а не на източния браг на Атон и ще видиш табелите за ферибота.
За съжаление не знам цените на ферибота и те съветвам оттук да вземете пиячка, биричка, безалкохолно и друго, което не се разваля лесно.
Много скъпо е станало в Гърция

Пардон: от Ставрос до ферибота са поне 80 км.. По спомени от София са 400-420 км, но провери през виамишелин например. На навигация не разчитай!! Така ни нахендри в един селски път и добре, че се усетихме овреме.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Бях в Лагуна гардън. Не знам колко съм платил, защото това се забравя, обаче всичко останало няма как. Ако видите негативни коментари за този хотел, да знаете че сигурно са мои
Може би все пак проблема идва от по-високите очаквания, които съм имал. 4 години съм ходил на хотели, които са с класи над този и сега все едно паднах от Марс. Целият ол инклузив на този хотел, пък и на останалите съседни, защото започнах да си припомням детайли се състои в няколко кафе машини с инстантно кафе! - отвратителна работа. Голям шок беше. Намръщени бяха и германци и румънци, особено като се препълнеше чашата с някакво подобие на напитка.
Персонала - отвратително отношение. Ставам в 7 и слизам да си взема кафе. Машината работи, обаче след мен идва някой и я изгася и ми обяснява ол инклузива започвал в 10. Вода няма, някакви автоматчета с пластмасови чашки, напитките - някакви сокове собствено производство - ужас, никой не знае какво има в тях. Както си стоим на басейна, гледам че едно бездомно куче дошло при нас
Спасителя през това време пие от някакви чаши с приятели /без гривни/. Всъщност, той по цял ден това правеше. Анимация - 0 /нула/.
Иначе самият хотел е хубав, с приличен басейн, хубав ресторант, близо до плажа, който също е без забележки, но хората които го управляват за мен са едни некадърници. За 10г. нищо не е мръднало там, същите детски площадки - изпочупени и стари, същото обслужване и като храна и като отношение.

Може би все пак проблема идва от по-високите очаквания, които съм имал. 4 години съм ходил на хотели, които са с класи над този и сега все едно паднах от Марс. Целият ол инклузив на този хотел, пък и на останалите съседни, защото започнах да си припомням детайли се състои в няколко кафе машини с инстантно кафе! - отвратителна работа. Голям шок беше. Намръщени бяха и германци и румънци, особено като се препълнеше чашата с някакво подобие на напитка.
Персонала - отвратително отношение. Ставам в 7 и слизам да си взема кафе. Машината работи, обаче след мен идва някой и я изгася и ми обяснява ол инклузива започвал в 10. Вода няма, някакви автоматчета с пластмасови чашки, напитките - някакви сокове собствено производство - ужас, никой не знае какво има в тях. Както си стоим на басейна, гледам че едно бездомно куче дошло при нас

Иначе самият хотел е хубав, с приличен басейн, хубав ресторант, близо до плажа, който също е без забележки, но хората които го управляват за мен са едни некадърници. За 10г. нищо не е мръднало там, същите детски площадки - изпочупени и стари, същото обслужване и като храна и като отношение.
Фидел Кастро написа:Leon написа:
Лъвчо, предполагам говориш за остров Амуляни?
.....
Да минаваш покрай Аспровалта ляв завой и след това е Ставрос. След това следват около 40 км доста неприятен път със завои, катереници и спускания, дупки...
На мен пък това ми е от любимите пътища-криволичи край морето-уникални гледки...в един момент пък се образува нещо като тунел от растящите от двете страни на пътя цветни високи храсти в бяло, розово и лилаво... красота и спокойствие...а на самия остров плажът от западната страна е рай...
Друго си е по Тракия за Слънчака

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Потвърждавам за уникалните гледки към морето и то от голяма височина и за уникалните високи цветни храсти, които наистина образуват нещо, като тунел. Направихме много снимки и видеоклипове. 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Да попитам нещо свързано с Гърция.При пътуване натам с лизингова кола,какво трябва да имаш?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
armani78 написа:Да попитам нещо свързано с Гърция.При пътуване натам с лизингова кола,какво трябва да имаш?
Голям талон (може да си го поискаш от дилъра) или НОВ малък + всички останали редовни документи и зелена карта.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..