Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Биг Брадър 2015
super_mario написа:Този сезон бай Брадъра е постен нещо!
Вип Брадър ще видим кви випове ще вкарат! Четох,че Джордано щял да влиза и Сашето Васева
Като каза бай брадър,тия що дремят още,а не пускат пародията,много смях е по принцип

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера и аз ударих едно око (е дали щото жената ми каза че едната била мис толес или щото каза че щяло да има женски бой, не мога да преценя, но тая, набедената за мис топлес нямаше никакви данни ебаси) и не мога да разбера едно. Защо когато някой циганин влезне някъде или се появи на екран, почти всяка дума му е "щото съм циганин/циганка"
Тая, която се явява циганка нямаше да я разбера, ако не беше повторила 100 пъти че била от орките, да не говоря че забелязах други поне 2 (не го следя и не мога да кажа как се казват), които значително повече ми приличат на мангусти.
Едната е онова същество, дето е с неуспешният тунинг, всички се сещате за коя говоря, другата е... а , сетих се че бех мернал още една драма, някаква звънеше на гаджето си , пък ония нещо я форсираше че късал с нея щото се пипала с някакво футболистче, та тая е втората дето мяза на магуста.
Хахаха, сетих се и още един момент, дойде гаджето на същата, дето се обаждаше по телефона и ония я юркаше че късат, та тоя освен с манталитет (по телефона) на домашен терорист, се оказа и бая едър и набеденото футболистче дето се задяваха почна да обикаля като простинал кон, да тропа на вратата на бай брадър и да иска да напуска.
Пък онази фльорца, нали след като едрият мъжага и прости всичко, му обяснява "нали мило виждаш, тука това не съм аз...", един вид ако вземе че си го сложи с някой от мъжете там , то някаква друга си го е сложила...Абе заеби

Тая, която се явява циганка нямаше да я разбера, ако не беше повторила 100 пъти че била от орките, да не говоря че забелязах други поне 2 (не го следя и не мога да кажа как се казват), които значително повече ми приличат на мангусти.
Едната е онова същество, дето е с неуспешният тунинг, всички се сещате за коя говоря, другата е... а , сетих се че бех мернал още една драма, някаква звънеше на гаджето си , пък ония нещо я форсираше че късал с нея щото се пипала с някакво футболистче, та тая е втората дето мяза на магуста.
Хахаха, сетих се и още един момент, дойде гаджето на същата, дето се обаждаше по телефона и ония я юркаше че късат, та тоя освен с манталитет (по телефона) на домашен терорист, се оказа и бая едър и набеденото футболистче дето се задяваха почна да обикаля като простинал кон, да тропа на вратата на бай брадър и да иска да напуска.
Пък онази фльорца, нали след като едрият мъжага и прости всичко, му обяснява "нали мило виждаш, тука това не съм аз...", един вид ако вземе че си го сложи с някой от мъжете там , то някаква друга си го е сложила...Абе заеби

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цялапартамент 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко.
Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.
Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат.
Четвърти ден: Нонстоп секс понеже няма друго за правене.
Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите.
Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200% на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс.
Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.
Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.
Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат.
Четвърти ден: Нонстоп секс понеже няма друго за правене.
Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите.
Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200% на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс.
Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Bogat-Beden написа:super_mario написа:Този сезон бай Брадъра е постен нещо!
Вип Брадър ще видим кви випове ще вкарат! Четох,че Джордано щял да влиза и Сашето Васева
Като каза бай брадър,тия що дремят още,а не пускат пародията,много смях е по принцип![]()
Господарите са във ваканция затова още не са почнали бъзикането:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Bogat-Beden
-
-
super_mario написа:Bogat-Beden написа:super_mario написа:Този сезон бай Брадъра е постен нещо!
Като каза бай брадър,тия що дремят още,а не пускат пародията,много смях е по принцип![]()
Господарите са във ваканция затова още не са почнали бъзикането:)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Прочетох някой от постовете за Шит Брадър и съм доволен, че реших да не го гледам.

- Bogat-Beden
-
-
Това момче Цецо надежденския бил много ноториъс, наскоро попрочетоФ 

- Bogat-Beden
-
-
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Интересът към подобна простотия показва само едно нещо.... 

Последна промяна zAcK на 08 Сеп 2015, 11:40, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bogat-Beden
-
-
Високостойностно и интелигентно,градивно мнение,заредено с потентност

- strongholder
- Потребител
-
- Кара: е60 530d '03
Пълна боза е това предаване, всички участници са толкова безинтересни, че А група се гледа по-лесно 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.
Всички са в някаква трагедия, проблеми, обременени от всякакви комплекси и фобии, направо рай за всеки психоаналитик на хонорар.
Сега е време и бай ти брадър да загребе на номинации, всеки път един и същи сценарии, като почнат гласуванията, излиза Ники Кънчев (и той по модата се е направил на талибан) и почва да обяснява как бил 1 % разлика между първият и вторият, та да подгрее екзалтираната публика да пляска SMS си като откачени.
Всички са в някаква трагедия, проблеми, обременени от всякакви комплекси и фобии, направо рай за всеки психоаналитик на хонорар.
Сега е време и бай ти брадър да загребе на номинации, всеки път един и същи сценарии, като почнат гласуванията, излиза Ники Кънчев (и той по модата се е направил на талибан) и почва да обяснява как бил 1 % разлика между първият и вторият, та да подгрее екзалтираната публика да пляска SMS си като откачени.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.
E нали трябва да се налага модел за поведение на масите... простичко

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Нормално е да няма... ако всички са свестни, само ще си седят и ще се усмихват и никва интрига няма да има... и сеирджиите няма на какво да "цъкат"... а като събереш "диаметрално противоположни" (тва е политически коректният израз
) индивиди можеш само да очакваш да стават какви ли не простотии.... и.... e voala....

- Bogat-Beden
-
-
Абсолютно,каквото и да си говорим,професионално е направено всичко,сигурен съм ,че адски мого хора,които се правят на възмутени като ощипани моми го ,го гледат.Mollov написа:Нормално е да няма... ако всички са свестни, само ще си седят и ще се усмихват и никва интрига няма да има... и сеирджиите няма на какво да "цъкат"... а като събереш "диаметрално противоположни" (тва е политически коректният израз![]()
![]()
) индивиди можеш само да очакваш да стават какви ли не простотии.... и.... e voala....
не са важни участниците и кого ще изгонят/спечели,а точно конфликтите и сблъсъците на характери/ценностни системи,неща които ги има на всички нива и етапи на живота и във всички среди на обществото.
Врачанин,и на мен ми беше много евтино това с "не ви чувам"

А кой ще спечели няма връзка със СМС-ите ,а и честно казано мен въобще не ми пука,дори и вътре да бях,ебем ти наградата,за 12 хиляди евро ставаш на тотален гъз пред цяла България, това е сигурно