Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от Bogat-Beden » 29 Сеп 2015, 19:50

steeN написа:

горкия човек, то бива нестабилност ама чак толкова :mhihi:
какво се полюлява вляво на шифиора,вътрешна антена ли е :paranoid: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 20:24

ogata написа:
K_Ilkov написа:
Демирев написа: Terrano 3.0 DI вземам много скоро.

Вземи си БТР да ти е по-стабилно :winky: :

Не си прав. И то е нестабилно на лигаво време :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ужас ... дано и последния бастион на стабилността Форд Мондео не падне, че не знам кво ще правим ...

steeN написа:горкия човек, то бива нестабилност ама чак толкова :mhihi:

Абе без да искам да го играя некъФ моралист ще отбележа, че клиповете с подобни забавления
довели до отнесен бордюр или нещо друго по пътя на всеможещия водач вероятно са доста повече от "успешните" такива ...

На паркинг нещо ала бала да, ама така из уличките ... :dunno: малце ту мъч ми идва :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 29 Сеп 2015, 20:35

K_Ilkov написа:На паркинг нещо ала бала да, ама така из уличките ... :dunno: малце ту мъч ми идва :dunno:

Мен ако ме питаш баш по тези пусти улички трупа умения и си подобрява контрола над автомобила.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Сеп 2015, 20:37

Vanqu1sh написа:
K_Ilkov написа:На паркинг нещо ала бала да, ама така из уличките ... :dunno: малце ту мъч ми идва :dunno:

Мен ако ме питаш баш по тези пусти улички трупа умения и си подобрява контрола над автомобила.

+1 Паркинга е като шофьорският курс - учи те на абсюлютната база, даже не на всичко. Тряя си практика :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Сеп 2015, 20:40

K_Ilkov написа:
steeN написа:горкия човек, то бива нестабилност ама чак толкова :mhihi:

Абе без да искам да го играя некъФ моралист ще отбележа, че клиповете с подобни забавления
довели до отнесен бордюр или нещо друго по пътя на всеможещия водач вероятно са доста повече от "успешните" такива ...

На паркинг нещо ала бала да, ама така из уличките ... :dunno: малце ту мъч ми идва :dunno:

Нищо не разбираш... то това е просто нормалното поведение на БМВ на сняг. Човека не го прави нарочно... машината е виновна :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 20:51

Не видях, че е е46 318, извинявам се най-горещо :mhihi:

ogata написа:
Vanqu1sh написа:

+1 Паркинга е като шофьорският курс - учи те на абсюлютната база, даже не на всичко. Тряя си практика :mhihi:

Ще е тъпо да споря с вас по обясними причини :mhihi: , ... но ...
не е редно на обществен път да се кара така, има паркирали коли,
не е ясно кой от къде ще изкочи и тн, не ми казвайте, че се вижда, щото не е така
винаги може да стане ПТП и вината ще е само на този, който НЕ контролира колата

Колкото и да си добър подобни опити винаги са на ръба и мястото им не е на каквато и да е улица ... сори ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 29 Сеп 2015, 21:08

То като цяло е модерно сега по-известните дрифтъри да излезнат и да кажат, че не е редно да се кара по улицата и трябва като тях да се ходи на писта. Е да ама познавам тоя и ония и знам че си подкарват и по улиците от време на време. Нека видим кой от по-сериозните карачи не е почнал първо по улицата и е отишъл да се учи от самото начало на писта.То в Япония, където цари ебаси дисциплината и министрите им си правят харакирита, си има уличен дрифт, какво остава за у нас. Нека не си говорим безсмислици.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 21:44

Това, че нещо съществува въпреки, че не е редно и е обществено вредно не оправдава тези, които го правят ...

Безмислица е да твърдиш, че е нормално да се кара така щото и в Япония така правят, е тва е безмислица :yes:

Веднъж на ски чух некви хлапета дето "дискутираха" е ли нужно да се кара с каска ...
Като достолепен чичка се намесих грубовато в разговора да им обясня, че каската трябва един път и не е по избор кога :wave:

Та не ми обяснявай за Япония, Щатите и тн. - никъде не е позволено, не е редно и навсякъде има риск!
ако ще не прохождащ дрифтър ами на мастър дрифтъра дедо му да си :winky:

Може да си тракаме до вдруги ден ... мястото за тези неща не е на улиците, и аз, ти и всеки, който го прави поема неоправдан риск!

А по-големия проблем е постоянното пъчене и правене на клипове, с който после ни цакат всички :winky:
Ама то лафа - дорде не се изложим, не може да се покажем не се е пръкнал от нищото ...
Изображение

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 29 Сеп 2015, 22:08

K_Ilkov написа:Безмислица е да твърдиш, че е нормално да се кара така щото и в Япония така правят, е тва е безмислица :yes:

Не съм казал, че е редно. Твърдя, че щом далеч по-напреднала и дисциплинирана държава не е успяла да се справи с проблема, ние едва ли ще успеем. А безсмислицата е да се правим на по-вярващи от папата. Не е хубаво да се правят такива неща, но кои не е? За мен в пъти по-опасни са пияните, мутроподобните, разсеяните лелки дето не знаят къде се намират и всички подобни. Вчера една така ми се включи на магистралата от бензиностанция директно в средна лента с 20км. Аз бях единствен на пътя, при което като се опитах да я размина в лява лента кривна и натам. :kuku: Това ми се случва за 2-ри път за последните 2 седмици. Е от такива дето не знаят къде се намират и не мога да предвидя какво ще направят ме е най-страх.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 29 Сеп 2015, 22:25

Аз на бензиностанциите превантивно минавам в лява лента с повишено внимание и включени дълги вечер :mhihi: Другото любимо ми е като разминавам по-бързо някой вечер, му присветвам един път като се приближавам, че има малоумници които си заобикалят дупки ей така... дори и тирове карат по осевата... там вече лягам на клаксона :kuku:

п.с. най-големите охлюви са немските турци... няма такова неадекватно каране... ту бавно ту бързо, ту в лява ту в дясна... дори и с немска регистрация не може да ги объркаш :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 29 Сеп 2015, 22:37

Vanqu1sh написа:То като цяло е модерно сега по-известните дрифтъри да излезнат и да кажат, че не е редно да се кара по улицата и трябва като тях да се ходи на писта. Е да ама познавам тоя и ония и знам че си подкарват и по улиците от време на време. Нека видим кой от по-сериозните карачи не е почнал първо по улицата и е отишъл да се учи от самото начало на писта.То в Япония, където цари ебаси дисциплината и министрите им си правят харакирита, си има уличен дрифт, какво остава за у нас. Нека не си говорим безсмислици.

Eeeee един да каже истината!!! Поклон! :bowdown:
Много ми става смешно като почнат да водят кампании за безопасно шофиране, защото е ясно откъде са тръгнали ;) Примера е неуместен защото лапетата ша си кажат: "ха! Кво ми обяснява тоя - нали преди 2 години го видях да се върти" еди къде си ;) Дрифта е улично изкуство и от там е започнал да става масов. И от проходите. Че е опасен и ненужен риск - спор няма, но адреналина няма обяснение :)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 29 Сеп 2015, 22:39

Това днес го гледах в youtube, не ми е ясно кой е виновен.

https://www.youtube.com/watch?v=pPGFKQh9QEU

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 29 Сеп 2015, 22:49

top написа:Това днес го гледах в youtube, не ми е ясно кой е виновен.

https://www.youtube.com/watch?v=pPGFKQh9QEU

Явно и двамата. Ако Аудито няма право на ляв и двамата пресичат непрекъсната маркировка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 29 Сеп 2015, 22:52

Ако няма знак, маркировката могат да си я заврат някъде... няма никакво значение каква е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Сеп 2015, 22:53

steeN написа:Ако няма знак, маркировката могат да си я заврат някъде... няма никакво значение каква е.

:paranoid:

Най-добре на всеки 50 см върху непресечената лента да има колчета. Тогава пък няма да има нужда от знак :mhihi:
А, да .. и тея дето редовно спират на тая улица в платното на аварийки и карат всички зад тях да ги заобикалят, ще бъдат скоростно линчувани :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата