Поредната GTA случка на пътя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от Nickelback » 28 Окт 2015, 10:01

Haddess написа:Защо просто не се срещнете някъде и не си направине дуел като едно време...
Само че с RPG,ножка,палка,пистолет,бухалка и ак 47. :mhihi: :mhihi:

Мии притеснявам се, че ще ме замеря с папки с закони и ще ме победи :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 10:22

Не знам как да участвам в дуела като си нося в колата само ключа, телефона и СУМПС-то :paranoid:
Благодаря за проявения интерес - вече една страница обсъждаме мен. Можеш да пуснеш тема за мен да не пълним тази.
Колкото до законите - работят си, но ти не можеш да го разбереш, защото смяташ, че е мн умно да се носи нож, бухалка, спрей и не знам още какво. Всички тези неща са изключително неефективни. Носи пистолет - ще бъдеш Next Level Батка :yes:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Окт 2015, 10:32

Айде стига се излага и ти бе. То не беше ли въртене на гуми и какво ли не срещу велосипедистите, а сега си най-кроткия на света. Дори закона се оказа че не знаеш какво позволява и какво не ама иначе си много голям и много изпълнителен. :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 10:40

Другия колега поне цитати вадеше, макар и бая извадени от контекста, пък ти даже и толкова нямаш време да свършиш, но пък за сметка на това имаш спЛей. Вземи си и пистоУет - наистина ще си по респектиращ.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 28 Окт 2015, 10:57

efren написа:Другия колега поне цитати вадеше, макар и бая извадени от контекста, пък ти даже и толкова нямаш време да свършиш, но пък за сметка на това имаш спЛей. Вземи си и пистоУет - наистина ще си по респектиращ.

Извинявай, ама не ми се причислявай като колега :) И нещо си се объркАл - бухалки не нося, няма къде да ги закачам по-колелото, но мога да помисля да се обзаведа и да съм готов като видя засичаща ме, "въртяща гуми", Е46-ца с психично болен вътре :yes:
Ай със здраве и намали амфетките :winky:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 14:08

Само като повтаряш постоянно, че засичам велосипедисти как го разбра? Или ако не пусна някой движещ се по "собствени правила" вече е засичане? Първата стъпка е да си създадеш "собствени правила", втората да си вземеш спрей, бухалка, нож и пистолет и третата - всеки, който не се съобразява с твоите "правила" да бъде наказан. Съжалявам ама не знам как си се надрусал за да ти спазвам правилника и да не те "засичам" по правилника който ти е в главата. По едно време твърдяхте, че трябва да спазвам правилника на Бангладеш, Индия, Калифорния и Франция, но мисля и тях не си ги чел ( аз прочетох само този на Калифорния и твърдя, че много от line splitter-ите в БГ не спазват дори и него )

По долу ти копирам някои от мненията ми в двете теми за велосипедистите, за да може да ти присветне в празната глава, че ако всички шофьори се отнасяха с велосипедистите така, както се отнасям аз, когато съм зад волана, щеше да караш много по спокойно колело и много други хора също щяха да карат:

"Пак казвам съвестно ми е. И то много. Затова когато изпреварвам велосипедист гледам на него като на ППС - тоест трябва да подсигуря достатъчно странично разстояние, да подам мигач и тогава да го изпреваря. Отляво. И ми се ще когато велосипедиста ме изпреварва да не го прави отдясно. Независимо от идеята на много хора каращи велосипеди и смятащи, че щом шофьорите на автомобили по принцип ги пазят, то тогава всичко им е позволено. Независимо от това дали мислите, че всичко ви е позволено като велосипедисти, независимо от това какъв е правилника за движение в Индия, Бангладеш и Индонезия, когато не дай Боже стане ПТП си важи БГ ППЗДП. И да, някои хора грам не мислят, защото смятат, че действащите закони трябва да се спазват. Звучи все едно сме в български форум. Докато смятате, че ППЗДП е пожелателен и хората, които смятат, че трябва да се спазва "грам не мислят", пак казвам - по нищо не се различавате от Лесидренските рейсъри защото и те хората мислели, че ППЗДП не е необходимо да се спазва, защото не им харесвал."

"И аз това обяснявам през цялото време - трябва да се спазва ППЗДП и да се санкционират нарушителите независимо дали са велосипедисти или шофьори. Лошото е, че има хора които смятат, че отнемането на предимство на велосипедист не е нарушение защото той въобще не трябва да е там, а има и безброй велосипедисти които смятат, че ППЗДП не важи за тях, че е глупав и въобще може просто шофьорите да внимават."

"Колеги,
темата стана колоездачи vs шофьори. Мисля, че това не звучи мн нормално. Когато писахме в темата за Лесидренските рейсъри (от която тема всъщност тръгна тази) проблема който обсъждахме беше незаконния ( в България и в част от Европа ) lane splitting. Мисля анкетата ще е по полезна ако е за и против lane splitting - а. Да търсиш аргументи за и против шофьорите или велосипедистите като цяло е несериозно."

"Пак стигаме до въпроса за културата. Такова общество - такава култура. Когато обществото се изправи пред проблема ще намери и решението. Просто докато има масово хора, които смятат, че велосипедиста е прошляк по принцип само защото е велосипедист, ще е така. Докато има хора които смятат, че не е трудно за шофьора да гледа в дясното огледало за задно виждане пак ще е така. Не е сложно лентите за движение да се стеснят ( в България те и така и така са уникално широки ) и към вече съществуващата инфраструктура просто да се добави 1-1.5 м лента за велосипеди - възможно е по почти всички големи улици и булеварди в София, ама няма и то не защото е скъпо, защото няма бюджет или нещо подобно - не, не е скъпо. Просто няма смисъл защото едната част от обществото смята, че велосипедите трябва да се забранят, а другата част смята че е нормално да не мислиш за собствената си безопасност, а да вмениш задължението за това на някой друг. Тогава защо да го правим?"

"Колеги, много хора започнаха пак да знаят какво трябва и какво не трябва - да обучаваме колоездачи и пешеходци - то скоро и домашните кучета ще обучаваме за да не хукнат на улицата. Закона е простичък - има правила за пешеходци, има за колоездачи, има и за шофьори и всеки трябва да ги спазва, НЕЗАВИСИМО дали е изкарал курс за обучение. Изключение правят лицата под 14 години защото те са недееспособни=малолетни=не носят отговорност за постъпките си, затова другите се съобразяват с тях, а в някои случаи отговорност носят техните родители/настойници. Глоба за неправилно пресичащи пешеходци и колоездачи има така както и за неправилно движещи се шофьори. Не е необходимо да си изкарал курс за да спазваш ППЗДП, ППЗДП е задължителен за ВСИЧКИ.
То след курсовете за велосипедисти и пешеходци и за ролери и скейтборд да въведем курсове... Че аз навремето съм си спускал със скейта с 50 км/ч (къде ми е бил акъла и аз не знам), значи трябвало курс да изкарам..."

"И за присветкането отзад с фарове - в някои държави може да ви глобят за агресивно светкане в лява лента."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 28 Окт 2015, 14:39

meanwhile in bulgaria :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 28 Окт 2015, 15:32

Тоа бухалка ли има или секира?! :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Окт 2015, 18:08

efren е като Волен.

Намеси се в темата за пистите - хейтнаха го.
Намеси се в тази тема - хейтнаха го.

Ся остава некой да не му издържат нервите и да го бушонира :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Окт 2015, 18:11

Пропускаш темата за колелетата, където също получи големи дози любов.
Изображение

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 18:58

Старшно ми падна настроението, че 3 човека не ме харесват :mhihi:
Пък на темата с колелетата така ме хейтнаха, че чак заключиха темата :clap:
бум бум, като виден велосипедист можеш да си сложиш на мястото на шишето с водата спрея от 1 стр. - да си личи, че си смелчага :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Окт 2015, 19:35

Неам шише с вода браД. Колелото е състезателно :mhihi:

Ако на половината форум викаш "трима" бахго :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Окт 2015, 19:48

Фокуса на темата се измести от "гта случка на пътя" на "гта случка във форума" :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 19:54

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Помислих, че имаш, защото уж си шосеен, а то се оказа, че си пистов - не знам тогава какво ти пречат шофьорите на пистата. Или пък твоето е по специално от на Контадор и Уигинс или не си виждал състезателен велосипед пък няколко теми само цапаш.

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 20:01

bum_bum написа:Неам шише с вода браД. Колелото е състезателно :mhihi:

Ако на половината форум викаш "трима" бахго :mhihi:

Сега се сетих, я го погледни пак да не е пазарска количка от супермаркет...
Признавам, много добре ни заблуди, че някога си карал велосипед по улиците, че чак и състезателен...

Мисля, че вече достатъчно време темата се върти около мен и твоето колело и ако мислиш, че това са важни неща можеш да ги продължиш на лично тъй като мисля не са мн по темата, но ако кажеш ти си модератора и твоята преценка е меродавна...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата