Ще подкрепите ли подписката за референдум на Слави Трифонов
Модератор: Общи модератори
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: Ще подкрепите ли подписката за референдум на Слави Трифо
Е защо не го внесе ти? Щеше ли да смогнеш на реклама, организация,финансиране, труд и всичко което той е направил? Не го подкрепям ,не го харесвам също така , но това е начина за да се случи нещо. Още повече ,че не 1 път в неговите клипове, каза как политиката не е за хора като него ,пък ще видим 

Ще подкрепите ли подписката за референдум на Слави Трифонов
Истината е, че друга възможност просто няма. Както писаха по- горе ако ще и бай Петко да го организира пак бих гласувал. Не ми харесва "демокрацията" в този вариант, статуквото е много силно и се окопават все повече. Няма никаква опозиция, всички са заедно във властта. Каква е алтернативата? Революция или бягство далече от тук
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Borymeckata написа:Браво и от мен! Най-сериозният удар по политическото статукво до момента.
Не знам дали е удар и дали е сериозен, но се прави точно навреме и точно с цел да не се промени статуквото.

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Borymeckata написа:Браво и от мен! Най-сериозният удар по политическото статукво до момента.
Не знам дали е удар и дали е сериозен, но се прави точно навреме и точно с цел да не се промени статуквото.![]()
![]()
Дано не си прав, защото съм сигурен, че 99% от подписалите се въобще не знаят за тази друга цел
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Нищо, важното в случая са, колко бяха - 673 481 подписа, съдби, причини и мечти. Колкото на турнето на Каналето. Другите избегаха. Нема значение колко сме късопаметни и колко сме си научили уроците, щото ако не друго поне времето е наше !!! 

Ubi dubium, ibi libertas
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Да! Поне някой се опитва. Виждаме със сегашните народни кукли на конци до къде сме.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
hell's angel написа:Нищо, важното в случая са, колко бяха - 673 481 подписа, съдби, причини и мечти. Колкото на турнето на Каналето. Другите избегаха. Нема значение колко сме късопаметни и колко сме си научили уроците, щото ако не друго поне времето е наше !!!
пич нещо говориш/пишеш/ ама нищо не ти се разбира,аз нито съм ходил на разни турнета на каналета нито на концертите му,още повече и по тв. нв го гледам но се разписах с радост или по скоро със скрита надежда че нещо наистина написано черно на бяло а не голи предизборни обещания ще се промени в тая ш..ана държава,защото не искам да бягам като лузър от тук но не искам и да гледам как се разграбва или по правилно доразграбва татковината ни.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Дума няма в тези въпроси за съдебната система и произтичащата оттам липса на справедливост. Това е проблемът на България и не само. Липсата на справедливост. Не броя на депутатите, не задължителното гласуване и т.н. Това са второстепенни въпроси, не че не са важни, но има по-важни, които обаче не се задават и никой не го интересува. Важното е един шоумен да си мисли, че може като внесе тази подписка и да подтикне кой, този народ, който 25 г. години си избира едни лица и не само, ами им се и радва, да промени какво? Партията ГЕРБ има одобрението на над 1 млн. български граждани. Това само по себе си е показателно за много неща. Но срещу фактите и симпатизантите на ГЕРБ трябва да мълчат. С какво например ще промени този референдум например, че българския министър-председател извърши в качеството си на такъв, престъпление по служба спрямо НК и употреби служебното си положение, за да се намеси в работата на държавна агенция по време на първия си мандат? Това ще го вкара ли в затвора, където му е мястото? Това значи справедливост. Другото е ала бала.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не е така. Съдебната система не може да се оправи с референдум... единствения начин е да мине през народното събрание. Много неща не могат да се питат в референдум... примерно промяна на конституцията мисля като най-основното, което не може.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
има ли значение кое е лицето зад референдума? Пак се дърпаме в казана сами - в стил аз не подкрепям референдума, защото слави шмъркал кокаин, кара скъпи коли, има супер много пари, иска да се намърда във властта и т.нат.
Имам чувството, че не ви е яд, че има далавера в сегашното състояние, а по-скоро ви е яд, че вие НЕ сте в далаверата.
Никой не ви пита подкрепяте ли слави и екипа му - задават конкретни въпроси в референдума - отивате и си изразявате мнението. А не както правите последните 20 години да псувате вкъщи пред телевизорите и да си чешете пръстите по форумите какво било, а как трябвало да бъде.
Дали подкрепям или НЕ слави няма абсолютно никакво значение за референдума. На референдума никой не ви пита за слави.
Имам чувството, че не ви е яд, че има далавера в сегашното състояние, а по-скоро ви е яд, че вие НЕ сте в далаверата.
Никой не ви пита подкрепяте ли слави и екипа му - задават конкретни въпроси в референдума - отивате и си изразявате мнението. А не както правите последните 20 години да псувате вкъщи пред телевизорите и да си чешете пръстите по форумите какво било, а как трябвало да бъде.
Дали подкрепям или НЕ слави няма абсолютно никакво значение за референдума. На референдума никой не ви пита за слави.
Как би се променила съдебната система, конституция или каквото друго се сетите без парламент? Никак - те в моменат блокират всяка промяна, каквото и да е просто е смачквано чрез медии, парламент и измислени закони и правила. Нима смятате, че някаква "независима" съдебна система би могла да ги вкара в ред? Да накара да спазват правилата и да се стремят към някаква обществена справедливост? Вие говорили ли сте с депутат на живо ? Мога да ви уверя, че тези хора се чувстват недосегаеми. Няма невъзможни неща за тях, нищо не може да ги бутне.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз да добавя,че дори да не ви харесва това,че Слави е пуснал референдума е много по добре той отколкото бай Петко където няма дори къде да го обяви и може би почти никой няма да разбере за него. Дори да не го харесвате е добре да е някой човек които го знаят всички. Защото както виждате референдум имаше 3 месеца, медиите знаеха от първия ден за него, но по нито една повтарям нито една медия не го обявиха. Дали мислите,че е случайност а? Естествено,че не е! Референдума беше обявен по всяка една медия вчера, когато той приключи! Тъпи медии, горе долу ги мразя колкото политиците само промиват мозъци.
Гледайки резултатите от анкетата сериозно започвам да се замислям за Терминал 2. 30 години някак си устисках тука, но чалгата и пошлостта вече просто са придобили нетърпими размери.
Не Мы такие, Жизнь такая
Нека колегите против референдума да направят нещо видимо , което би подобрило нещата. Щото само да мрънкаме и да плюем по другите е най-лесно и така нещата си остават постаро му. Поне така може да се постави едно ново начало , ясно е че трябва да се тръгне от някъде , ама с такива хора дето само плюят до никъде няма да я докараме 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS