кой е най-дърт тук

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: кой е най-дърт тук

Мнение от Lenco » 09 Яну 2016, 20:50

И все пак, кой е най-дъртия, пишещ самостоятелно в тоя форум?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2016, 21:28

Еми следи темата ;) За сега май е Владо.

Пенсионери още няма както изглежда. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Яну 2016, 21:37

Що бре ? Може да има някой водолаз , летец , морски тюлен или банков обирджия който се е пенсионирал след удара на века :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2016, 21:41

Е то може и някой шапкар да има ама те повечето не дочакаха с тия промени. Или пък полицай ама някак си няма да му е удобно да си признае :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Яну 2016, 21:56

На жена ми баща и се пенсионирал на 40 години. Аз съм на 37 ... все едно след три години да съм пенсионер :kuku: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 10 Яну 2016, 1:21

Пичове, хайде спрете се бе... исках да дочакам 10 страници на темата ама явно няма да дочакам....
Погледнете ми ника - хоооп темата - пак ника - пак темата - е...., аз не съм на "кон" , а карам BMW плюс това явно аз съм най-възрастният тук и BMW -та имаше както преди 89г. така и след нея и ще има докато някои се пенсионират след 20-30 год. :lalala:
Някой да е чувал че в тази държава има и хора които работят в условия на труд под земя или в силикозоопасна среда ( да не уточнявам каква - трудно ще бъде за някои да повярват...)? Че се пенсионират на 52 при условия на 1 категория труд? Еми имате си във форума и такъв като мен - дори ми се наложи (но не по финансови причини) да работя 3 години след като придобих право на пенсия. От една година съм пенсионер и след няколко седмици ставам на 57 :driving:
Ако някой ме е минал на години - нека той да пише че явно темата минава на off вече. На младите колеги им пожелавам да догонват :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Яну 2016, 9:59

nikola59 написа:От една година съм пенсионер и след няколко седмици ставам на 57 :driving:

Айде честито и да илядиш! Абе имам чувството, че сега 50 годишните не са като преди бе, преди си беха дедовци сега са модерни и младеещи. И на фитнес си джиткат, и готини коли си карат. Ей го колегата тук '59 набор, ми той набор на бате Бойко бе демек актуален :smoke: Аз ся ставам на 40 значи тамън излизам от тийнейджърска възраст, ама други викат чичак та дрънка :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 10 Яну 2016, 10:54

E34 написа:Айде честито и да илядиш! Абе имам чувството, че сега 50 годишните не са като преди бе, ...

Точно така! Аз като по-млад 40-годишни лелки изобщо не поглеждах, а сега си викам: "Егати цепеняка, свежарка направо"... :shock: :shock:. Остави това, ама и по 50-годишни започнах да се заглеждам...
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Яну 2016, 17:26

Аз като гледам, сега съм на почетната четвърта позиция. Трима Колеги в 50-така и аз веднага след тях. На деня на София се присъединявам към групата :wave:

И за да разберете колко за нищо не ставате дтртите, ето ви едно сравнение.

Днешното две годишно хлапе може да си включи компютъра и без проблем да декодира мобилен телефон. Вие на неговите години само сте яли пясък:

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата