Карате ли в лявата лента когато дясната е свободна ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли в лявата лента когато дясната е свободна ?

Да, карам винаги в лявата лента
9
6%
Да, ако няма коли зад мен
31
20%
Ако има кола зад мен минавам в дясната
27
18%
Не, карам си в дясно
41
27%
Изпреварвам само от лявата
15
10%
Ще си карам как си искам, ленти-мленти
21
14%
Аз ги изпреварвам от дясната лента
10
6%

Общо гласове : 154
Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Карате ли в лявата лента когато дясната е свободна ?

Мнение от c04 » 15 Яну 2016, 14:27

Вярно, е че някой път пък злоупотребяват разни смотльовци и не ги интересува има ли къде да отидеш, ще завиваш или какво...такива просто се игнорират, а ако се правят на голямата работа :bang:! Но пък лазещите някой път се оливат, не може друг да решава с колко аз да карам и да ми пречи да го изпреварвам... ще си хвърча, има си полиция за тази работа.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Яну 2016, 14:32

c04 написа:Вярно, е че някой път пък злоупотребяват разни смотльовци и не ги интересува има ли къде да отидеш, ще завиваш или какво...такива просто се игнорират, а ако се правят на голямата работа :bang:! Но пък лазещите някой път се оливат, не може друг да решава с колко аз да карам и да ми пречи да го изпреварвам... ще си хвърча, има си полиция за тази работа.

Както и ти не можеш да решаваш колко бързо той да кара :wave: :yes:
Да ти пречи е да кара между 2-те ленти и да не те пуска, това е съвсем различно, ако можеш, го мини, ако не...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 15 Яну 2016, 14:33

Хвърчиш си отдясно, много ясно, ако има полиция тя да те съди. Аз лично не си позволявам да изпреварвам отдясно, така съм предвидим и смятам е най-безопасно за мен и моето семейство. Това ми е важно. Не се мъча да ходя в дясно, като знам, че през 20 метра все некой, ще ми бие аварийки, друг, ще паркира, трети ще излиза и такива... Целта ми е да си стигна където искам, без постоянн да съм газ-спирачки и на тръни. Ако съм ти бавен, прав ти път...
Пак се отплеснахме с борис, околовръсното, цариградско и тнт. вискоскоростни аутобани.
Последна промяна KPETEH на 15 Яну 2016, 14:37, променена общо 1 път
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 15 Яну 2016, 14:35

dextuar написа:
c04 написа:Вярно, е че някой път пък злоупотребяват разни смотльовци и не ги интересува има ли къде да отидеш, ще завиваш или какво...такива просто се игнорират, а ако се правят на голямата работа :bang:! Но пък лазещите някой път се оливат, не може друг да решава с колко аз да карам и да ми пречи да го изпреварвам... ще си хвърча, има си полиция за тази работа.

Да ти пречи е да кара между 2-те ленти и да не те пуска, това е съвсем различно, ако можеш, го мини, ако не...
dextuar написа:

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 15 Яну 2016, 14:40

KPETEH написа:Он кат бърза, нема значение ти кво си правиш. Треа се махнеш, щото бързал. Аве мани :mhihi: Ти на такива хора, кво да им обесняваш. Той не знае за кво става дума докато шофира, ти му даваш да си представя... от де толко капацитет?

Абе крети,ти като решаваш,че няма да ме пуснеш от къде знаеш дали не е станало нещо със спирачките ми и не мога да спра?
А за шофирането...сигурно имам повече километри на задна отколкото ти изобщо :winky:
Има си неписани правила и само неделните шофьорчета като вас не са наясно с тях!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 15 Яну 2016, 14:41

Обикновено карам в лява лента, със скорост над ограничението. Никога не присвяткам на по-бавно движещите се пред мен, защото смятам, че това е висша форма на селяния! Просто ги изпреварвам от дясно, ако няма възможност изчаквам докато ми се удаде такава. Не давам път на хора, които ми се лепят за бронята, светят, свирят, при положение, че скоростта ми без друго е на/над ограничената.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Яну 2016, 14:41

(bubsa) написа:
© написа:Знам това много добре, аз не го правя с цел да ви спирам. Дясната лента ако е свободна - прав ви път! Нито ще увелича скоростта заради теб, нито пък ме засяга, че някой уж ме "изпреварил" от дясно
Вие също не сте органите, които ще определят каква е най-подходящата скорост за някоя лента

Да разбирам ли,че умишлено провокираш към нарушения,като се влачиш в лява лента?
Това е мисленето на слабите шофьори :winky:

абе колега, нямаш изпреварване ОТ ДЯСНО в градски условия при 2 и повече ленти
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 15 Яну 2016, 14:47

liloff написа:давам ти пример:

От Ситняково посока телевизионната по нагорнището. Дясните ленти се борят да завиват на някъде и карат бавно.
Аз карам в лява лента с малко над ограничението, понеже има камера, но в никакъв случай не е моткане.

Ти (или който и да е) се задаваш засилен отзад, със 100ина+, понеже си над тези неща... камери, ограничения, важното е ярката мисъл в главата да свети с голям неонов надпис "аз съм велик шофьор, тоя смотльо отпред кво ми се влачи, какво си ги лепят тея надписи "бебе в колата" кви ограничения, глей къв хубав път, дришльовци, ще ми карат с 60-70 по него, тва носи на 120-130 перфектно, голяма работа че е с БМВ" и т.н...

Това по повод толерантността, мразенето и т.н... имайки предвид, че един на друг се правим на баДки явно.

Точно в този момент можеш да ме изправариш отдясно и да си продължиш по живо по здраво, нали бързаш, така и така си в нарушение, то обикновено си личи кога те виждат и кога не. Идва с опита добрите шофьори го могат, нали...

Та аз какво да направя сега?
а) да се преклоня пред величето на Е39ката или каквото идва зад мен, със скорост над ограничението, да се престроя чинно вдясно, да си убия скоростта, набутвайки се между колите, понеже не те знам каква глупост ще направиш, да козирувам видимо в колата, и вечерта да поплача тихичко в ъгъла... или
б) да игнорирам поредният "рейсър", който ако не знае пътя, ще набие рязко спирачки, когато види камерата.

Тук не говорим за влачене с 40 по баира!
Ама... представи си ситуацията и ми кажи честно какво ще направиш.

Там от светофара на румънското започват 4 ленти,нагоре стават 3,а чак под кръговото са 2 и после пак има широко.Ако не можеш да се ориентираш не караш най-в ляво=не пречиш!Камерата не снима в тази посока!
Обобщено:ако всеки знае какво прави няма да има пречки по пътя!

ПС Ти да не си мислиш,че аз карам там със 200?И аз карам с 60-70 и няма да ми пречиш.Говориме за заплесите които карат по Цариградско(примерно) с 50 в лява лента.Не изкривявайте нещата!

ПС2 Много ми е интересно как форумните посерковци не правят път на 2 G-класи които им присвяткват в лява лента :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще се пръсна от смях...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 15 Яну 2016, 14:47

terorero написа:Обикновено карам в лява лента, със скорост над ограничението. Никога не присвяткам на по-бавно движещите се пред мен, защото смятам, че това е висша форма на селяния! Просто ги изпреварвам от дясно, ако няма възможност изчаквам докато ми се удаде такава.

И аз така! :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Яну 2016, 14:50

Едно не мога да си обясня - защо всички се мотаят около Плиска.
И в 8 сутринта, и на обяд, и в 8 вечерта, и 3 през нощта - все там има някви заплеси, които се движат с 40-50.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Яну 2016, 14:50

(bubsa), кажи в ситуацията, която описвам какво ще направиш. А или Б?
Това е просто пример, който е ОК с темата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 15 Яну 2016, 14:57

liloff написа:(bubsa), кажи в ситуацията, която описвам какво ще направиш. А или Б?
Това е просто пример.

Ако има място да се прибера в дясно безопасно ще го направя.Ако няма място ще дам малко повече газ.При всички положения ще реагирам по някакъв начин.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 15 Яну 2016, 15:05

(bubsa) написа:
KPETEH написа:Он кат бърза, нема значение ти кво си правиш. Треа се махнеш, щото бързал. Аве мани :mhihi: Ти на такива хора, кво да им обесняваш. Той не знае за кво става дума докато шофира, ти му даваш да си представя... от де толко капацитет?

Абе крети,ти като решаваш,че няма да ме пуснеш от къде знаеш дали не е станало нещо със спирачките ми и не мога да спра?
А за шофирането...сигурно имам повече километри на задна отколкото ти изобщо :winky:
Има си неписани правила и само неделните шофьорчета като вас не са наясно с тях!

Аз не решавам, аз не съм длъжен на никой!!! Ако немаш спирачки, аз щи помогна да спреш бе, къде с брони, къде с шамари, не се коси, щи измислим решение. Глей само да не се изтаваниш или да не отнесеш некой животец, щото ще плачеш после, щеба в рацера :yes:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Яну 2016, 15:06

(bubsa) написа:[ПС2 Много ми е интересно как форумните посерковци не правят път на 2 G-класи които им присвяткват в лява лента :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще се пръсна от смях...

тея пък по магистралата до 200 им правя 2 тира минимум (ако са по 500 коня), дизелчетата дори не ги виждам в огледалото

бягай с тея кашони :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 15 Яну 2016, 15:08

KPETEH написа:
(bubsa) написа:

Аз не решавам, аз не съм длъжен на никой!!! Ако немаш спирачки, аз щи помогна да спреш бе, къде с брони, къде с шамари, не се коси, щи измислим решение. Глей само да не се изтаваниш или да не отнесеш некой животец, щото ще плачеш после, щеба в рацера :yes:

Не знам дали усещаш,че прекаляваш и то не с правилния човек :censored: С шамари щел хахаха да не дава господ :mhihi:
Е такиви сополи като тебе колко са ревали по светофарите ако знаеш :wave:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата