София прайд или Орландо...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: София прайд или Орландо...
sambeto написа:Веднага единствения колега гласувал "ЗА" да си признае кой е?
100% е някоя от колежките във форума

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ако а=b, b=c => a=c (елементарна математика)
По таа логика, една лесбийка харесва жени, аз като мъж харесвам жени....от тука следва ли заключението, че съм лесбийка бе дееба?
По таа логика, една лесбийка харесва жени, аз като мъж харесвам жени....от тука следва ли заключението, че съм лесбийка бе дееба?

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа:В над половината американски сериали/филми се афишира и как лиричните герои са евреи, а и голяма част от актьорите в Холивуд са си и такива. Ни в клин ни в ръкав, без сцената да изисква изясняване кой към каква раса спада/каква релия изповядва, ей така доста често се споменава "аз съм евреин, шалом".
Има го и това... Даже в "Спасяването на редник Райън" - нали единият от войниците беше евреин и се бъзикаше с пленените германци: "Их бин йууден!". Но това е друга тема, сега нали си приказваме за гейовете...
sambeto написа:Веднага единствения колега гласувал "ЗА" да си признае кой е?
Абе 1 от 150 гласували си е добре - това са 0,667%, 2/3 от процента или 6,7 промила - нищо работа... Този, единият (явният) не е проблем, по-опасни са тези "под прикритие"...

Excellent! Steven is my name!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Интересно... тук всеки е против, но един всеизвестен м@нгал и
има 100к последователи във фейса, а творчеството му може да се чуе от коли с лепенки "bmwpower-bg.net" на почти всеки светофар. Ко стана 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Верно ли, че "София Прайд" ще се води от Хонда S2000, а пилотни коли ще са Civic и NSX?
И кой е тоя циганин- гей с многото последователи, че не вдявам нещо за какво говорите?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
И кой е тоя циганин- гей с многото последователи, че не вдявам нещо за какво говорите?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Последна промяна sambeto на 17 Юни 2016, 23:20, променена общо 2 пъти
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Може аз да бъркам нещо, но за мен да не си толерантен означава да не подпомагаш по никакъв начин такива, а не просто да цъкнеш "не съм толерантен" в някаква анкета или да разправяш как ако видиш такъв ще го спукаш от бой.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ами аз съм толерантен например, но в някакви граници. Не помагам и не бих по никакъв начин, но и не преча, да бъдат каквото си искат, но сред тях, а не да почнат да се натрапват на хората.В никакъв случай не подкрепям тия паради, не удобрявам еднополовите бракове и т.н., но не виждам защо ако видиш гей трябва да го спукаш от бой например?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- dreadx
- младши ентусиаст
-
c04
Аз лично не одобрявам като почнат да ти пробутват някаква идея - по филмите, по телевизията, по медиите - навсякъде ей-така без причина да слагат и по някой гей и да изтъкват колко добър човек е. (по принцип съм против всякакви опити да се внушават идеи чрез медиите). Но обикновеният гей не е виновен за това - сигурно определена група, които казват какво да се показва по филмите и по телевизията.
Иначе те си се поддържат и лансират в определени кръгове, където са се събрали повече - например по разни телевизии и т.н.: - Дайте да намерим работа тук на едно наше момче - а, няма проблем, щом е наше момче..
(И може би е нормално - тях пък все още на много места не ги взимат на работа. Все едно, че непременно ще тръгнат да си свалят хетеро-колегите и да ги гепят за гъзЪ.)
Човек, който работи сред повече такива - в една телевизия - веднъж ми сподели мнение, че имат общо с жените, до колкото ако има някой гей около теб (например на работното място) и ако нещо се изпокарате - е по-вероятно да се опита да ти извърти същите интриги, каквито и жена.
Иначе всеки от тях си е с всичките положителни и отрицателни качества, присъщи за всеки човек.
Мен лично не ме интересува с кого и как се е**т, кой ги е** и т.н. - стига да не го демонстрират и да не занимават другите с това.

Аз лично не одобрявам като почнат да ти пробутват някаква идея - по филмите, по телевизията, по медиите - навсякъде ей-така без причина да слагат и по някой гей и да изтъкват колко добър човек е. (по принцип съм против всякакви опити да се внушават идеи чрез медиите). Но обикновеният гей не е виновен за това - сигурно определена група, които казват какво да се показва по филмите и по телевизията.
Иначе те си се поддържат и лансират в определени кръгове, където са се събрали повече - например по разни телевизии и т.н.: - Дайте да намерим работа тук на едно наше момче - а, няма проблем, щом е наше момче..
(И може би е нормално - тях пък все още на много места не ги взимат на работа. Все едно, че непременно ще тръгнат да си свалят хетеро-колегите и да ги гепят за гъзЪ.)
Човек, който работи сред повече такива - в една телевизия - веднъж ми сподели мнение, че имат общо с жените, до колкото ако има някой гей около теб (например на работното място) и ако нещо се изпокарате - е по-вероятно да се опита да ти извърти същите интриги, каквито и жена.
Иначе всеки от тях си е с всичките положителни и отрицателни качества, присъщи за всеки човек.
Мен лично не ме интересува с кого и как се е**т, кой ги е** и т.н. - стига да не го демонстрират и да не занимават другите с това.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи, ако да речем условно се срещнете с някой човек и се запознаете и онзи ви каже примерно "казвам се Иван, аз съм гей" а вие му отвърнете "казвам се Георги и съм нормален", дали няма да стане проблем...
Казвам го това, защото не само съм слушал, ами съм и виждал колко агресивни са подобни същества със сбъркана сексуална ориентация.
Казвам го това, защото не само съм слушал, ами съм и виждал колко агресивни са подобни същества със сбъркана сексуална ориентация.
- wladio
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Значи, ако да речем условно се срещнете с някой човек и се запознаете и онзи ви каже примерно "казвам се Иван, аз съм гей" а вие му отвърнете "казвам се Георги и съм нормален", дали няма да стане проблем...
ако е привечер,я в кръчма я в дискотека-бюлетина е готов
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Денди : Какво щеше да стане с един Е.Минчев ако не беше комерсиализирал своята педерастия ... щеше още да кара трамвай .
Меките китки се опитват да ни пробутат педерастията като някакъв безобиден нюанс на пола и задължително условие да си продуктивен творец ----- грешка ! Педерастията и тия прайдове нямат нищо общо с творчеството на определени личности , с човешките права и дискриминацията на личноста .
99% от педерасите не са творци ! Голяма част от тях са и педофили - педофили които днес открито ни канят да се присъединим към тях , да ги подкрепим

Аз не ги мразя - просто не ги уважавам и точка . Другата безобразна глупост , една сюрия посланници и дипломати се изсипали да маршируват заедно с педерасите и педофилите - иначе нямали политически претенции ???! Айде бе , те хората пасът трева .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- wladio
- младши ентусиаст
-
Много притеснително е че броят на участниците в тия шествия значително нараства.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
wladio написа:Много притеснително е че броят на участниците в тия шествия значително нараства.
Безделници...