София прайд или Орландо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трябва ли да сме чак толкова толерантни?

Да, подкрепям София прайд
3
2%
Не, твърдо съм против
79
42%
Не ми пука
26
14%
Адолф, липсваш ни...
79
42%

Общо гласове : 187
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: София прайд или Орландо...

Мнение от TNT » 17 Юни 2016, 18:53

sambeto написа:Веднага единствения колега гласувал "ЗА" да си признае кой е? :mhihi:

100% е някоя от колежките във форума :yes: Жените са доста толерантни към педалите :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 17 Юни 2016, 20:26

Ако а=b, b=c => a=c (елементарна математика)
По таа логика, една лесбийка харесва жени, аз като мъж харесвам жени....от тука следва ли заключението, че съм лесбийка бе дееба? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Юни 2016, 21:05

Vra4anin написа:В над половината американски сериали/филми се афишира и как лиричните герои са евреи, а и голяма част от актьорите в Холивуд са си и такива. Ни в клин ни в ръкав, без сцената да изисква изясняване кой към каква раса спада/каква релия изповядва, ей така доста често се споменава "аз съм евреин, шалом".

Има го и това... Даже в "Спасяването на редник Райън" - нали единият от войниците беше евреин и се бъзикаше с пленените германци: "Их бин йууден!". Но това е друга тема, сега нали си приказваме за гейовете...

sambeto написа:Веднага единствения колега гласувал "ЗА" да си признае кой е? :mhihi:

Абе 1 от 150 гласували си е добре - това са 0,667%, 2/3 от процента или 6,7 промила - нищо работа... Този, единият (явният) не е проблем, по-опасни са тези "под прикритие"... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Юни 2016, 22:56

Интересно... тук всеки е против, но един всеизвестен м@нгал и :gay: има 100к последователи във фейса, а творчеството му може да се чуе от коли с лепенки "bmwpower-bg.net" на почти всеки светофар. Ко стана :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 17 Юни 2016, 23:15

Верно ли, че "София Прайд" ще се води от Хонда S2000, а пилотни коли ще са Civic и NSX?

И кой е тоя циганин- гей с многото последователи, че не вдявам нещо за какво говорите?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Последна промяна sambeto на 17 Юни 2016, 23:20, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Юни 2016, 23:18

Може аз да бъркам нещо, но за мен да не си толерантен означава да не подпомагаш по никакъв начин такива, а не просто да цъкнеш "не съм толерантен" в някаква анкета или да разправяш как ако видиш такъв ще го спукаш от бой.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Юни 2016, 1:57

Ами аз съм толерантен например, но в някакви граници. Не помагам и не бих по никакъв начин, но и не преча, да бъдат каквото си искат, но сред тях, а не да почнат да се натрапват на хората.В никакъв случай не подкрепям тия паради, не удобрявам еднополовите бракове и т.н., но не виждам защо ако видиш гей трябва да го спукаш от бой например?

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 18 Юни 2016, 13:47

c04 :yes:
Аз лично не одобрявам като почнат да ти пробутват някаква идея - по филмите, по телевизията, по медиите - навсякъде ей-така без причина да слагат и по някой гей и да изтъкват колко добър човек е. (по принцип съм против всякакви опити да се внушават идеи чрез медиите). Но обикновеният гей не е виновен за това - сигурно определена група, които казват какво да се показва по филмите и по телевизията.

Иначе те си се поддържат и лансират в определени кръгове, където са се събрали повече - например по разни телевизии и т.н.: - Дайте да намерим работа тук на едно наше момче - а, няма проблем, щом е наше момче..
(И може би е нормално - тях пък все още на много места не ги взимат на работа. Все едно, че непременно ще тръгнат да си свалят хетеро-колегите и да ги гепят за гъзЪ.)

Човек, който работи сред повече такива - в една телевизия - веднъж ми сподели мнение, че имат общо с жените, до колкото ако има някой гей около теб (например на работното място) и ако нещо се изпокарате - е по-вероятно да се опита да ти извърти същите интриги, каквито и жена.

Иначе всеки от тях си е с всичките положителни и отрицателни качества, присъщи за всеки човек.
Мен лично не ме интересува с кого и как се е**т, кой ги е** и т.н. - стига да не го демонстрират и да не занимават другите с това.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 18 Юни 2016, 14:28

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2016, 14:28

Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2016, 14:50

Значи, ако да речем условно се срещнете с някой човек и се запознаете и онзи ви каже примерно "казвам се Иван, аз съм гей" а вие му отвърнете "казвам се Георги и съм нормален", дали няма да стане проблем...
Казвам го това, защото не само съм слушал, ами съм и виждал колко агресивни са подобни същества със сбъркана сексуална ориентация.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 18 Юни 2016, 14:54

Е.Димитров написа:Значи, ако да речем условно се срещнете с някой човек и се запознаете и онзи ви каже примерно "казвам се Иван, аз съм гей" а вие му отвърнете "казвам се Георги и съм нормален", дали няма да стане проблем...
Казвам го това, защото не само съм слушал, ами съм и виждал колко агресивни са подобни същества със сбъркана сексуална ориентация.

ако е привечер,я в кръчма я в дискотека-бюлетина е готов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юни 2016, 16:52

Денди : Какво щеше да стане с един Е.Минчев ако не беше комерсиализирал своята педерастия ... щеше още да кара трамвай .

Меките китки се опитват да ни пробутат педерастията като някакъв безобиден нюанс на пола и задължително условие да си продуктивен творец ----- грешка ! Педерастията и тия прайдове нямат нищо общо с творчеството на определени личности , с човешките права и дискриминацията на личноста .
99% от педерасите не са творци ! Голяма част от тях са и педофили - педофили които днес открито ни канят да се присъединим към тях , да ги подкрепим :shock: да подкрепим педерастията и педофилията . След 2006г никъде в наказателния кодекс няма изискване за дефиниране на сексуалната ориентация при извършване на сексуални престъпления , тоест никой педераст не е дискриминиран и няма нужда да си размахва патката по центъра на столицата за да доказва каквото и да било .
Аз не ги мразя - просто не ги уважавам и точка . Другата безобразна глупост , една сюрия посланници и дипломати се изсипали да маршируват заедно с педерасите и педофилите - иначе нямали политически претенции ???! Айде бе , те хората пасът трева .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 19 Юни 2016, 1:16

Много притеснително е че броят на участниците в тия шествия значително нараства.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 19 Юни 2016, 1:53

wladio написа:Много притеснително е че броят на участниците в тия шествия значително нараства.

Безделници... :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата