Как развивате себе си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Как развивате себе си?

Мнение от (bubsa) » 07 Сеп 2016, 22:47

bum_bum написа:Модератор на заплата съм. :yes:

А във свободното си време бъркаш бетон ако не се лъжа :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 07 Сеп 2016, 22:50

(bubsa) написа:
bum_bum написа:Модератор на заплата съм. :yes:

А във свободното си време бъркаш бетон ако не се лъжа :mhihi:

Те му го доставят забъркан. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Сеп 2016, 23:03

Тва с бетона ми е хоби. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 08 Сеп 2016, 6:01

А ако не съм направил още първия милион и даже не планирам да го правя това значи ли, че не се развивам добре? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 08 Сеп 2016, 10:13

Dirty M5 driveR написа:А ако не съм направил още първия милион и даже не планирам да го правя това значи ли, че не се развивам добре? :mhihi:

Да, направо се хвърляй под влака, жалкар такъв :mhihi:

Майтапа настрана, да се сравняваш по подобен начин може само и единствено да ти навреди. Виж, ако само се надъхваш и те вдъхновяват подобни хора/начинания тва е друго. Другото много бързо минава в завист и пак си вредиш на себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 08 Сеп 2016, 10:33

Нещо май има разминаване в много неща, и основно мирогледа...

Да питам TNT, Делян успял ли е :roll:

Успеха с яхти и м5-и ли се мери :roll: ... Всъщност Делян е степенувал нещата, но явно това не се отнася за масата по тези ширини... И е вярно, че е добре да се види повече свят, да се придобие опит...
Не съм го вярвал, но с очите си видях как в Япония няма разлика между човек и машина... да се чете че са като машини :shock: :mhihi: ... нямам идея как и какво им плащат, какви са отношенията им извън работа, но на площадката са...
Други работещи нации са северняците, поне в професионалната ми сфера... южняците, латиносите и африканците са друга бира :bchug: ... не е изключено някой от тях да не може да ви обясни даже какво работи :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Сеп 2016, 11:16

dextuar написа:Само аз ли не знам какъв е бизнеса на бум-бум?

аз също не знам и не ме интересува, обаче въпреки, че бум-бум понякога е много краен има едно качество което заслужава адмирации. Не го познавам лично, но от постовете му личи, че обича да споделя опит, да дава съвет. Не знам как да го напиша точно, но това да споделяш и да не криеш "тайната" е супер отворено мислене. Хората обикновено живеят в страх, че някой ще им открадне идеята или, че не са длъжни да споделят опита си.

Това да споделяш развива теб, както и хората около теб. Когато споделяш винаги можеш да срещнеш съмишленици, които да ти дадат също съвет.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 08 Сеп 2016, 11:20

vlad0 написа:
dextuar написа:Само аз ли не знам какъв е бизнеса на бум-бум?

аз също не знам и не ме интересува, обаче въпреки, че бум-бум понякога е много краен има едно качество което заслужава адмирации. Не го познавам лично, но от постовете му личи, че обича да споделя опит, да дава съвет. Не знам как да го напиша точно, но това да споделяш и да не криеш "тайната" е супер отворено мислене. Хората обикновено живеят в страх, че някой ще им открадне идеята или, че не са длъжни да споделят опита си.

Това да споделяш развива теб, както и хората около теб. Когато споделяш винаги можеш да срещнеш съмишленици, които да ти дадат също съвет.

Аз останах с впечатлението, че всички други знаят и затова толкова директно си попитах :oops:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Сеп 2016, 11:34

Владо написа:Успеха с яхти и м5-и ли се мери :roll: ...

на някои хора това им е мечта и цел. Ако я постигнат, значи са успели. Няма нищо лошо в целите, лошото е когато липсват такива, защото не знаеш накъде отиваш.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Сеп 2016, 12:24

Владо написа:Да питам TNT, Делян успял ли е :roll:

Според поставените си цели... да, успява. Целите всеки сам си ги определя. Цел може да ти е да отделяш 20 часа седмично за семейството. Или 10 часа за спорт. Или да се пенсионираш на 50. Или да свалиш 20кг, щото си тюфлек. Или пък 5 деца :dunno: Ако на някой му е цел нова яхта или М5, супер. Ако работи по тази цел и има план как да я постигне, страхотно. Повечето хора обаче нямат абсолютно никакви цели в живота или пък целите им са взаимоизключващи се. Или пък прекалено ниски (да има ракия и салата на масата). Тук мненията малко са като на един приятел: "Искам Панамера, ама си нямам и на идея как да изкарам толкова пари, но за сметка на това и ме мързи в червата". Чак сега видях, че и vlad0 е писал преди мен за липсата на цели в живота.

Моите цели в краткосрочен са едно хубаво палто, да ми отива на костюма. Другите по-дребнички като цяло ги изпълних напоследък :mhihi: В средносрочен определена кола с определен мотор. А по-дългосрочните ми цели са инвестиране в различни видове активи. Млад съм, семейство нямам, затова и повечето цели бих си постигнал просто с увеличаване на доходите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Сеп 2016, 13:01

Поставил съм си за цел да минимизирам зависимостта от външни доставчици за живота ми. За ток, вода, храна, услуги и т.н. Не защото е по-изгодно, а защото ще дойде време, когато много от тези неща ще спрат да функционират. Само си представете какво би се случило където и да е, ако един месец няма ток. Ами телефони? Аз не искам живота ми да спре, когато спре тока(образно казано).
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 08 Сеп 2016, 17:54

vlad0 написа:обича да споделя опит, да дава съвет. Не знам как да го напиша точно, но това да споделяш и да не криеш "тайната" е супер отворено мислене. Хората обикновено живеят в страх, че някой ще им открадне идеята или, че не са длъжни да споделят опита си.

Това е много хубаво качество, но не трябва да се прекалява. В определена среда после може да съжаляваш за това, защото е пълно със завистливи хора, които ще те пре****т. Просто една известна маса са долняги и ти правят едни мили очи, после... Аз опит съм споделял предимно с приятели и близки хора, съветите също. А всички тия генерални съвети от типа "бъдете себе си", "бъдеше открити за света", "оставете всичко да се развие от самосебе си".... То човек ако няма нюх да се справи с каквото му е на главата и с каквато цел има, никакви напътствия не могат да му помогнат. Това, за което се пише масово тук е за хора с нюх, които имат нужда лекичко да им се покаже правилната посока.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2016, 18:23

Dirty M5 driveR написа:
vlad0 написа:обича да споделя опит, да дава съвет. Не знам как да го напиша точно, но това да споделяш и да не криеш "тайната" е супер отворено мислене. Хората обикновено живеят в страх, че някой ще им открадне идеята или, че не са длъжни да споделят опита си.

Това е много хубаво качество, но не трябва да се прекалява. В определена среда после може да съжаляваш за това, защото е пълно със завистливи хора, които ще те пре****т. Просто една известна маса са долняги и ти правят едни мили очи, после... Аз опит съм споделял предимно с приятели и близки хора, съветите също. А всички тия генерални съвети от типа "бъдете себе си", "бъдеше открити за света", "оставете всичко да се развие от самосебе си".... То човек ако няма нюх да се справи с каквото му е на главата и с каквато цел има, никакви напътствия не могат да му помогнат. Това, за което се пише масово тук е за хора с нюх, които имат нужда лекичко да им се покаже правилната посока.
Добре казано..
И само за протокола,аз също се възхищавам на бум бум в почти всички отношения, :clap:
Това,че политическите ни възгледи не съвпадат нацяло :lol: ,не променя нещата :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 08 Сеп 2016, 21:09

Elesar74 написа:Поставил съм си за цел да минимизирам зависимостта от външни доставчици за живота ми. За ток, вода, храна, услуги и т.н. Не защото е по-изгодно, а защото ще дойде време, когато много от тези неща ще спрат да функционират. Само си представете какво би се случило където и да е, ако един месец няма ток. Ами телефони? Аз не искам живота ми да спре, когато спре тока(образно казано).

Проучил съм всички възможности в тази насока. Технологията е има и е достъпна дори за масовия потребител, но при нашите доходи е немислимо да се реализира от човек "на заплата" . :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2016, 22:15

Bogat-Beden написа:Това,че политическите ни възгледи не съвпадат нацяло :lol: ,не променя нещата :yes:

Темата с комунизма създава грешни впечатления. Отношението ми към политиката най-точно се описва с една италианска думичка:

Куалункуизмо (qualunquismo – италиански) – състояние, в което се чувствате толкова уморени и погнусени от случващото се в обществото и политиката, че вече ви е все тая за всичко.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата