Къща с. Владая
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Къща с. Владая
Ranchev написа:
Ххахах много ясно че ще живея с нея не с теб но приемаме гости винаги. Може да направим една бригада BMWPOWER за ремонтите и вечер BBQ, бира на корем и зеле и моркови за веганите![]()
![]()
Иначе жената съм сигурен че рефрешва темата по-често от мене. Снощи чете 5-та страница последно мисля се смя като варен морков. И на двамата ни се иска да сме в къща за да има къде да си гледаме кучето че даже да станат 2. С риск да прозвуча като майка си или баба си но (ако като имам деца) в момента в това движение в София не знам как ще си пусна детето навън и ще седя спокойно вкъщи. Ако има 10% от моите простотии в главата на неговата възраст направо не знам как ще го пускам. Както и да е друго си е двор да има. Да няма постоянни забележки. Това ще го сложа в графа столичани в повече :
1. Като се нанесох в блока които сега живея съсед се оплакал от съседния блок че дигам много шум със силна музика. Аз още не бях пускал и телефона да свири, след малко разправии се оказа от той бил видял че съм имал през прозореца много голям телевизор и колони и следователно съм бил дигал шум. Той не ме е чул но се обадил защото нямало как да имам ТОЛКОВА голям телевизор и колони пак да не съм дигал.
2.Паркинга зад блока 1 съсед твърди че паркинга е негова собственост и той от милостиня към нас ни позволява да паркираме. Ако си оставя колата повече от 24 часа без да мърда ходи дига чистачките един път го питах за къв чеп ми дига чистачките, спрял съм си нормално няма проблем каза "колата може да се паркира до сутринта но не може да стой тука колкото си искаш" Като ми откраднаха колата първо в периода на отрицание че може да са ми я откраднали ходих при него. Викам си само тоя идиот ако ми я вдигнал с паяк![]()
![]()
3.Пред блока една жена (клони към баба) постоянно ми прави забележка че нямам право да паркирам повече от 1 кола пред блока. И също така ми дава акъл как да паркирам. Същата тази в София Студентски град над кауфланд градинката пред блока беше си посяла 10 корена домати.
4. В момента водя едни безсмислени разговори с целия блок за водата. Имаме 10 кубика вода на месец и 25 кубика общи части. Общите части са разминаването на измерването на общия водомер и сбора от всички .Като се разделя спрямо квадратура(нашия апартамент в момента не знам колко е но е под 100квадрата) и са ни 25кубика на съседа са повече. Говоря с домоуправителя и му казвам шшшш това как го мислиш 4 пъти отговора беше ами явно някой се отчита неправилно не е възможно да се краде. Как се отчита неправилно това са 5 -етажа по 4 апартамента на етаж като апартаментите са огромни близко 200 квадрата нашия както казах е към 100 и е 1/2 от цял. Да може да дава 2 под наем и да зима повече пари наемодателката. Както и да е нямаме тец блока плащаме по 100лв вода и на всички в блока като говоря с тях им се струва нормално викат ми "еми то си е толкова". Говорих с Софийска вода казаха ми че само домоуправителя можел да поиска калибриране ли проверка ли не помня вече на главния водомер. Жената ми обясни че до 7 % разминаване било ок но при 200% има проблем но само домоуправителя можело да внесе там не знам си какво. Тоя понеже знае какво го чака ако го хвана вече 12 месеца не е идвал да си събира такса стълбище![]()
![]()
![]()
5. Колата редовно ми я одират. По нова година ходихме с на жената колата моята остана пред блока - голяма грешка. Цялата в барут гипс картони и хвърляни от блока пиратки върху нея. Направо ми причерня не бях оставял колата до сега пред блока на 31ви и хич не се сетих какво може да стане. И точно я виждам и полудявам и се подава бабата: Казах ви 2 коли отпред пред блока да не ми паркирате и я премести малко тая кола виж как си спрял малеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В тоя ред на мисли и смях ако се отърва от горепосочените проблеми мисля че с кеф ще понеса проблемите и минусите свързани с къща. Поне ще си построя един голям 50 квадрата гаражи ще си човъркам и чопля колата на топло с покрив. Няма да обикалям 20 мин да си търся място да паркирам, сутрин няма да жуля лед и като се кача да ми залепне гърба от студ за седалката. Събота и неделя лятото ще се събираме на BBQ в двора с приятели. А Коледа ще има място за всички. И ако някои съсед както казахте ми разваля кефа с мирис на пресен тор ще му избяга кравата а на мен ще ми трябват 2 пръта за луканки и гости да ги изядем
Ако така стоят нещата, купувай смело. На фона на написаното, в двете ми къщи съм бил невероятен късметлия. Съвсем сериозно. Явно съм някакъв дърт мрънкялник

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мордехай написа:В Германия наистина навсякъде смърди яко на кравешка тор.
Тая къща в Саранци изглежда много добре. Ако наистина е строена през 2005, а не е ремонтирана стара къща и ако ѝ е направена качествена изолация. Пише за два гаража, които не се виждат, басеинът е абсолютно нефункционален и ненужен. Много добре е оградена отвсякъде с висок дувар, явно трябва да се има предвид циганското население в селото, което скоро време ще бъде повече от половината. В селото наистина има магазини и крайпътни кръчми, но Подбалканския път го разполовява на две и има интензивно движение. Заведения за развлечение няма, до скоро имаше голям магазин и склад за строителни материали, но го продават, не знам дали още работи. На не повече от 20 минути е от Джъмбо и Лидъл на Ботевградско шосе до Околовръстното.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... es2b5&f1=1
На тази обява на една от снимките се виждат "гаражите"

Ценна информация даваш

пп. къщата се продава поне от 1.5г, или поне аз я засичам, ако някой има реален интерес

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... esp01&f1=1
Няк'во предположение намерено на рандом принцип! Виждат се разни други по-така къщи от снимките. Един дувар отпред вместо тази решетка и ще може да си миеш колата по долни гащи. Да не кажа по без, щом жената хвърля по едно око.
Няк'во предположение намерено на рандом принцип! Виждат се разни други по-така къщи от снимките. Един дувар отпред вместо тази решетка и ще може да си миеш колата по долни гащи. Да не кажа по без, щом жената хвърля по едно око.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома

- Ората у кВи къщи живеАт, а ние кВи лЕсици дереме.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ейиии, най-накрая спрЕхте с глупостите
Ма по-внимателно, да не вземат да се върнат селяните 

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
speeder88 написа:https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j150181548614548&slink=3esp01&f1=1
Хубава е къщата, но ...
1. Аз лично не бих дал толкова пари за къща с малък двор.
2. Кухня и трапезария на 2-ри етаж в къща ми се струва доста неудобно в топлия сезон. Имах познати така, куцичко е.
Просто за тия пари нещата трябва да са доста по-добре, иначе е довършена готино

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j150181548614548&slink=3esp01&f1=1
Пак е супер overpriced.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... etyr3&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... etyr3&f1=1
Мисля, че и двете обяви са за една и съща къща, но не съм сигурен.
Този вариант е най-добрия за мен. Нито в големия град, нито на село. Голямо, широко, ток, вода, канализация, интернет, магазини, болници, училища, детски градини, барове, дискотеки, абсолютно всичко, за което може да се сети човек го има и е едно 2-3 пъти по-евтино от София. Няма кой знае какво движение, орките са изолирани в покрайнините на града, въздуха е много по-чист от София и т.н. Нооооо е на мяка си пОДката и става само да си някой див меринджей или дев и да си работиш дистанционно.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За колко време се стига до София
Стига глупости ... от Владая у Шумен отидохме

Стига глупости ... от Владая у Шумен отидохме

...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Не съм чел цялата тема, но в момента продавам строяща се къща в с. Големо Бучино та автора на темата ако има интерес нека пише 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:За колко време се стига до София![]()
Знам ли, онзи герой с Е60-то Бургас-София за час и малко ги правел, предполагам хората с Е60 ще могат и Шумен-София да направят за час и малко

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Сега, като построят магистралата и ще стане лесно
До 1, най-много 2 години е готова 

- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Тази ходих да я гледам къщата е да кажем ок. Мебелите вътре бяха масивно дърво наистина хубави. Но това което не се вижда е Отзад е баир и къща пълна с боклуци, двора е това пред къщата, по мега гига случайност циганина които са наели от блока в които живея в момента да мие стълбището (м/у другото много тъп ама пичагата си бачка като роб за никакви пари и не краде) но го помня от там че преди като пуших и всеки път беше дай една цигара че съм си забравил моите. Та гледам в съседния двор падащ се отдясно като застанеш срещу къщата този същия там цепи дърва. Викам му ела тука като те видя следващия път всичко за тука да знаеш. След 2 дни го виждам вика "да*ба и пе**раса тоз циганин ме прецака с парите цял ден работих и пари не ми даде бил нямал в момента"
Малко надолу срещу къщата е голям затворен комплекс а пред къщата има малка улица да се стигне до нея черен път. Зад къщата боклуци и евентуално какви бяха латино, отдясно латино а от ляво голяма канална тръба минаваща до оградата която тече от всякъде. Тази къща и за 90к да я пуснат освен за препродаване не бих я купил. А и къщата е :https://www.google.bg/maps/@42.6068927,23.3871791,3a,75y,250.1h,86.41t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLfY04tIEy8uCenBWzg_BSg!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg
Малкото кокетно дворче дясно на къщата е пълно с боклуци и растителност предполагам хората има за какво да са се изнесли

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За мен тая къща е скалъпена за продаване, а не е правена от някого за живеене.
Тая облата част съм почти сигурен, че е достроявана.
Малко ми идва сбирщайн за тия пари.
Тая облата част съм почти сигурен, че е достроявана.
Малко ми идва сбирщайн за тия пари.

...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Оффф много съм прост! Изобщо не догледах, че всекидневна и т.н. е на втория етаж. Като цяло доста добри мнения изложихте дори и само по обява!
Колега, търсене на парцел и строеж обмислял ли си?

Колега, търсене на парцел и строеж обмислял ли си?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Аз лично с бюджет 200е не бих обмислял друг вариант.
По-трудно и бавно е със сигурност, но ако знаеш какво искаш може да стане както искаш за разлика от нещо готово, което винаги ще е някакъв компромис.
По-трудно и бавно е със сигурност, но ако знаеш какво искаш може да стане както искаш за разлика от нещо готово, което винаги ще е някакъв компромис.

...