Куче уби дете, осиновяват кучето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой трябва да понесе наказателна отговорност за смъртта на детето?

Родителите
26
47%
Роднините(собственици на кучето)
22
40%
Природозащитниците
7
13%
Някой друг
0
Няма гласували

Общо гласове : 55
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Куче уби дете, осиновяват кучето

Мнение от Jordana » 02 Фев 2018, 8:59

Аха , а като не можете да си моделирате псетата защо изобщо ги развъждате ? Крайно време е собствениците на такива агресивни екземпляри които не са ги моделирали правилно да влизат в затвора . А след като е доказало неправилното си моделиране въпросното куче , какъв е проблема ? Ще го превъзпитавате и ще пробвате да го оставите със собственото си дете за проба дали сте му избили агресията или как ще стане ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 02 Фев 2018, 9:21

Авторът на темата е доста елементарен човечец , сравнява случая с това да гърми деца ,ако му влязат в двора и после обвинява другите в ''безмислени примери'' :yes:

Предполагам сте гледали клипове в интернет на идиоти, които преминават ограждения в зоопарка ,за да се снимат или погалят някое животно и после става мазало.Тогава животното ли е виновно ? Защо хората винаги обвиняват другите същества за собствените си грешки ? Ефрен или еврейн ,както ти беше ника, ако ти отидеш да погалиш тигъра и си тръгнеш с липсващ крайник, ще съдиш ли зоопарка и ще настояваш ли да го приспят ? Или по-скоро те ще съдят теб ,щото си достатъчно глупав да направиш нещо такова ? Сега за да не се хванеш за думите ми буквално ,не обвинявам цигането ,а големите цигани дето не са го гледали. Много обичам такива като теб ,които търсят винаги най-лесния и бърз начин за решаване на проблем - Дай да хвърлим вината на кучета и готово. Е да ама пак те питам, къде са родители ,настоиници, гледачи или който и да е на тва дете ,че то така обикаля без надзор ?

Твърдо ПРОТИВ кучето да понесе вината на глупавите мангали ,че не могат да си гледат поколението ! :no:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 02 Фев 2018, 9:35

chucky написа:Авторът на темата е доста елементарен човечец , сравнява случая с това да гърми деца ,ако му влязат в двора и после обвинява другите в ''безмислени примери'' :yes:

Предполагам сте гледали клипове в интернет на идиоти, които преминават ограждения в зоопарка ,за да се снимат или погалят някое животно и после става мазало.Тогава животното ли е виновно ? Защо хората винаги обвиняват другите същества за собствените си грешки ? Ефрен или еврейн ,както ти беше ника, ако ти отидеш да погалиш тигъра и си тръгнеш с липсващ крайник, ще съдиш ли зоопарка и ще настояваш ли да го приспят ? Или по-скоро те ще съдят теб ,щото си достатъчно глупав да направиш нещо такова ? Сега за да не се хванеш за думите ми буквално ,не обвинявам цигането ,а големите цигани дето не са го гледали. Много обичам такива като теб ,които търсят винаги най-лесния и бърз начин за решаване на проблем - Дай да хвърлим вината на кучета и готово. Е да ама пак те питам, къде са родители ,настоиници, гледачи или който и да е на тва дете ,че то така обикаля без надзор ?

Твърдо ПРОТИВ кучето да понесе вината на глупавите мангали ,че не могат да си гледат поколението ! :no:

Типичния агресивен природозащитник, тебе няма как да те съдят, че си глупав, защото толкова глупавите като теб са наказателно неотговорни :mhihi: . Насрахте се да обяснявате, че трбва да живеем в свят, в който постоянно трябва да се пазим от помиярите защото те били мили, добри и ядяли деца :kuku:
И да собственика на помияра ще го съдят, нищо, че ти смяташ, че е виновно детето и родителите му. И обясни с какво са виновни родителите на детето, след като собственика на кучето твърди, че в двора му няма агресивно куче (пък и помиярозащитниците го твърдят)?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 02 Фев 2018, 9:43

Само не разбрах кое ми беше агресивното ,но добре :dunno: Само тъпите хора могат да дадът за пример, повдигането на обвинения към някого (в България) и с това да подкрепят тезата си. Не знам дали си наясно ,но тук ако те нападнат да те убият и ти се защитиш и убиеш нападателя ,пак си подсъдим , та кво казваше ? Нищо ли ? Добре! Пак тъпите ти примери и изопъчаване на думи... няма смисъл да се мориш задал съм ти няколко въпроса ,отговори ако имаш нужния интелект, ако не разбирам те няма проблем.
Единствените "помиярозащитниците" според мен са тези, които биха защитили твоята теза, но май липсват такива, та сичко е точно.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Фев 2018, 9:43

думата природозащитник откога стана обидна дума. или сме предозирали със свински медии?

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 02 Фев 2018, 9:51

Petrolhead написа:думата природозащитник откога стана обидна дума. или сме предозирали със свински медии?

Откакто кучешкия живот е по-ценен от човешкия.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Фев 2018, 9:52

това го казваш ти.
изобщо да сравняваш човек и куче е неправилно, принизяваш човека

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Фев 2018, 9:53

Хехахахха, джендерите са в безизходица... На кого да вземат страна? На кучето или на цигането?

Със сигурност им се къса сърцето от умиление за кученцето, ама на страницата на пазарджишките мадами се лее такава раистка реч, вий, тука, господа, пасти да ядете...

Красимир Къчнев скубе коси, от ЛГБТ изпадат в нервни сривове...
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 02 Фев 2018, 9:54

Айде гътайте всички кучета и да се приключва с тая тема, че само глупости се пишат вече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Фев 2018, 10:01

Аз имах един колега, дето му отрязаха главата едни тарамбуки. Обаче, не съм тръгнал да лепя етикети и да обяснявам, във всяка подходяща тема, как брадатите от тях трябва да се разстрелват, а другите да ходят свободно само с усмирителна риза и белезници.
efren написа:Само помияра е невинен. Да го осиновим, предполагам природозащитниците ще го хранят с деца, за да не убиват животни (Щот вииш ли кутрето е месоядно, но не е хуманно да се убиват животни, майка ви и ..... прости). Ако имате излишни деца винаги можете да разчитате на природозащитниците в Пазарджик, да нахранят с тях някое куче.

Не си по-различен от тия дето ги спрягаш. Като утрепем кучето какво ще се промени, освен душевната чекия ?
Тъпотията, малоумието и олигофренията по хората ходи, не по животните :mrgreen: Колкото и да ти се иска да живееш в аквариум - няма да стане. Все ще се спънеш по стълбите или ще се полееш с чайчето в МакДоналдс - нищо, че пише на чашката, че е горещ. :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Фев 2018, 10:52

Petrolhead написа:Аз вече си мисля, че колегата автор на темата има някаква психологическа травма,

Не си само ти :mhihi:
efren написа:нямам травми ..., нито психически,

Не съм сигурен :mhihi:
Произнесъл ли се е някой компетентен или на теб ти се иска да нямаш :mhihi:
efren написа:И обясни с какво са виновни родителите на детето,

Ти сериозно ли питаш :shock:
Няма такъв дебил просто...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Фев 2018, 10:56

Кучето трябва да си ходи.
Днес захапа циганче, утре на човек ще посегне
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 02 Фев 2018, 11:02

Bogat-Beden написа:Кучето трябва да си ходи.

Да де, ама до тогава може още 10-20 други циганчета да захапе, нека му дадем малко време :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 02 Фев 2018, 11:18

chucky написа:Авторът на темата е доста елементарен човечец , сравнява случая с това да гърми деца ,ако му влязат в двора и после обвинява другите в ''безмислени примери'' :yes:
...

Аз ще се разгранича от подчертаното, но с останалата част съм напълно съгласен. Дори по-назад в темата и аз го отбелязах.
Дава си едни примери, дето са му на него изгодни, а дали имат някаква логика и смисъл все тая.

dan-dam написа:
efren написа:
ТУ-ТУ-ТУ, в момента няма връзка с този номер... кучето, контакта, родителите... ТУ-ТУ-ТУ. Значи по твоята логика влиза твоето дете в моя двор (защото съм близо до училище и децата са креативни) и понеже аз примерно имам хоби вместо да стрелям в гората с ловната пушка, да го правя в двора (нищо, че било опасно, двора си е мой), застрелвам детето и кой откъде е? А не забравих, ти си виновен, че детето е влязло у нас.
Страшен фетиш с тия помияри, каквото и да се случи, все сладките кученца са невинни:

срявняваш ябълки не с круши, а направо с краставици...
да имаш контакт у вас не е незаконно, както и да гледаш куче вързано на синджир. А пушката е забранено да е сглобена и заредена на по-малко от 200 м. от населено място. Така, че не е много удачен тоя пример.

Баси, сетих се за тоя виц :mhihi:

Отишъл чукчата на екскурзия в Африка. Връща се след един месец и съплеменниците го разпитват:
- Какво видя в Африка?
- Видях зебра?
- И как изглежда?
- Нали сте виждали северен елен?
- Виждали сме.
- Ами, като елен, само че черно-бяло.
- А какво друго видя?
- Видях жираф.
- И как изглежда?
- Виждали сме.
- Ами, като елен, само че с много дълга шия и на петна.
- А още нещо видя ли?
- Видях питон.
- И как изглежда?
- Виждали сме.
- Е, питона нЕма нищо общо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 02 Фев 2018, 11:38

520i написа:
Bogat-Beden написа:Кучето трябва да си ходи.

Да де, ама до тогава може още 10-20 други циганчета да захапе, нека му дадем малко време :)

:mhihi: :mhihi:

Те искат да спасяват кучето, за да не стане обратното и него да захапат циганчетата, че все са гладни. Дадеш им 2-3лв. купи си десетка бяло боро :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата