Избор на нов семеен автомобил
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Избор на нов семеен автомобил
Според мен човека да взима едно М5 525TDS комби и въпроса е решен! В краен случай Е61 320i слага му газ и е човека!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Vra4anin написа:Другия вариант за бмв с евтина подръжка е ония редките модели с V6 мотори. Рядко се намират, но съм виждал.
Виждал си но няма

istoyanov написа:1. Имам 2 автомобила на разположение - личен и служебен
2. Събирам общи мнения от собственици на марката в конкретния форум
3. До момента се изказаха мнения и за други марки, а не само за BMW
4. Не смятам, че подобна тема в конретен форум трябва да бъде пускана от фен, който познава всички модели с техните модификации. Ако е така по-скоро няма да има такава тема. Много запознатите би трябвало да правят и информиран избор.
5. За съжаление очевидно нямам конкретно предпочитание и до момента получих сравнително общо мнение, но и доста конкретни такива.
От всичко това горе имам предвид, че покупката на друг автомобил и замяната на сегашния ми личен не е топ приоритет към днешна дата. Все пак смятам, че темата за мен има смисъл, а тези обядснения са по-скоро са спам, от колкото полезна информация.
Покупката на колата било най-приятното, после идвало неприятното. Та искам освен да мога да в купя, без да се напрягма, да мога по същия начин и да я поддържам. Винаги съм симптизирал на BMW, но никога не съм бил фен, за сега. Кой знае? Може да реша и попанда(понеже късмета си играе роля) на екземпляр, който да ме направи силен привърженик.
До тогава обаче ще сондирма мненията. Нали и за това е форума?
Живи и здрави.
Предполагам, че тази тема е пусната от вас?!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=87&t=473675
Не. Нямам нищо общо с тази тема, освен че съм абониран за нея и я следя.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
При бюджет тази тема се изчерпва с вечния отговор:
-За теА пари има ешаесееее
-За теА пари има ешаесееее

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Забавно ли ви е? Я бърже да си намерите друга работа извън темата...
Only dead fish follow the stream...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
istoyanov написа:Първо искам да благодаря за менията на всеки, още повече на онези, които наистина споделиха мнение, а не натрупаха пореден пост към профила си.
Може би ще започна да гледам просто за читави и поддържани коли без конкретна надоченост към марката/модела, но по-удобна за каране и с повече място за багаж.
Само за информация да ти вметна, че в този раздел мненията не се трупат към профила и това съвсем умишлено е направено разбира се. Та едва ли някой търси вдигане на точките.

Инае и на мен това ми бе препоръката към всички не значещи какво точно търсят - просто да гледат най-запазеното, което да им върши работа според нуждите.
vld написа:firstduo93 написа:E60 330 xd. Няма лошо човек да не е запознат с марката. Според мене автора е пасат комби,това е моят съвет. Хем е евтина колата хем достатъчно широка. Говоря за. Б5 1.9 тди. Успех на автора.
Това е кола за 3-4к лв. не за 12, за 12 к се вмества с пасат 6 от първите на който поддръжката му е като е Е60само дето му липсват два цилиндъра и едни 100 коня
Много точно, но ако питаш собственик на Пасат в България(или поне в масовия случай)ще ти каже, че това е премиум кола, която има всичко, ама наистина всичко и е най-добрата кола, а тези, които са по-скъпи са просто дадени пари на вятъра.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тази тема се изчерпа и тръгна в много други посоки
надявам се автора да си е направил извода с тези 8 страници
мислици и недомислици
надявам се автора да си е направил извода с тези 8 страници
мислици и недомислици

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.