Защо хейтвате Mercedes-Benz?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?

Мнение от firstduo93 » 26 Апр 2018, 11:39

Не мразя мерцала, напротив доста добри коли правят . Дразнят ме хората които все повтарят '' мерцедеса си е мерцеде'' , мерцедеса най-здравият автомобил, мерцедеса това ,мерцедеса онова . Държат се сякаш мерцедеса е паднал от небето , подарък от господ за човечеството , да ама не .

Стане ли въпрос до мерцедес ,никога няма да съм собственник на такъв макар че по едно време се бях замислил за Е класа . Просто това е марка която прави колите си за по-улегнали хора , да се движиш безопасно и добра возия и това е . Не ти дава кефа който ти дава бинвету ,който е твърд и агресивен ,има спортен дух и ти доставя удоволствие да караш .

Ауди= пълни боклуци , харесвам само А8 ама и при нея само като чух че трябва да налея 10 бона за ремонти се отказах, бахти боклука. Чудя се как станаха премиум марка , те трябва да са до фолксваген, опел и тн... :bang:

Другото което ме дразни много е че като кажа че харесвам бинве хората започват да ме гледат странно,сякаш съм престъпник ,бахти идиотеите :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Апр 2018, 13:50

Мерцедес си е Мерцедес, стига да е запазен и поддържан.
От 7 години карам една Е класа, не ми се сменя.

В никакъв случай не трябва да се сравнява с БМВ, просто са различни.
Фен съм на БМВ, но не можем да кажем на бялото черно.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 26 Апр 2018, 14:17

Изображение
А всъщност ето този ме грабна доста и ако мога някой ден бих си взел такъв. Може би това и прасето са единствените 2 модела, които бих искал да притежавам. 124-ката ми е кола на която не съм роб и ми върши работа.
Изображение
ATR-42/72

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Апр 2018, 14:44

firstduo93 написа:Не мразя мерцала, напротив доста добри коли правят . Дразнят ме хората които все повтарят '' мерцедеса си е мерцеде'' , мерцедеса най-здравият автомобил, мерцедеса това ,мерцедеса онова . Държат се сякаш мерцедеса е паднал от небето , подарък от господ за човечеството , да ама не:

“Никоя кола не вози като Мерцедес” - това е абсолютно вярно... и ти го казва човек които е карал всичките им ценови конкуренти в това отношение. Седни покарай една в222 или дори в221 с- класа и Ми кажи какво мислиш :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 26 Апр 2018, 16:34

То и един от дъртаците ще му преобърне представата за возия особено ако е с SLS.. Преди много години имах един съсед, абе келеши сме били по на 15г. та човека имаше една 123ка грозна братче като смърта, ноооо колко пъти се качиш в нея беше като летящо килимче, много пухкава и плавна возия имаше тоя кораб, нищо че беше толко грозен. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 26 Апр 2018, 16:37

DLVasilev написа:Изображение
А всъщност ето този ме грабна доста и ако мога някой ден бих си взел такъв. Може би това и прасето са единствените 2 модела, които бих искал да притежавам. 124-ката ми е кола на която не съм роб и ми върши работа.

Да ти кажа честно като фен на точно тази серия 126 купето ми грознее леко с тази маска и фарове.. според мен 126 седана е в пъти по-красив от това..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 26 Апр 2018, 17:07

Витанов написа:То и един от дъртаците ще му преобърне представата за возия особено ако е с SLS.. Преди много години имах един съсед, абе келеши сме били по на 15г. та човека имаше една 123ка грозна братче като смърта, ноооо колко пъти се качиш в нея беше като летящо килимче, много пухкава и плавна возия имаше тоя кораб, нищо че беше толко грозен. :mhihi:

Няма какво да ми обръща представите си .Вече съм карал и то още преди доста години една w210 . Колата е мега грозна , ама само като се качих се почувствах като бог . Много приятна возия наистина . Но мен лично усещането което ти дава бмв повече ми харесва , може би защото съм млад , като остарея мога да оценя повече мерцедеса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Апр 2018, 20:28

Според мен е въпрос на вкус. Същото може да се каже и за БМВ. Никоя кола не вози като БМВ, поне за мен това беше първото, с което ме спечели тази марка. Наскоро врътнах едно кръче с последното М6 и ДНК-то му се чувства още от първите метри. На мен не ми харесва как С-класата лети над пътя. Наитина е впечатляващо, все едно е на килимче. Да супер готино е като се возиш, но да я карам не ме радва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Апр 2018, 20:41

Че то това возене го правят и Ситроен още през 80-те години и какво толкова? :shock:
Не мислете, че БМВ не могат да го направят, не съм карал Ролс-Ройс, но вярвам имат подобни модели возещи като кораби. :mhihi:
Иначе за 123-ката потвърждавам. Имаше такива таксита доста преди бая години тук при нас. Първата ми катастрофа беше с такъв кораб. Аз разбира се бях с Лада, нямах книжка защото нямах 18, но си карах из града, онзи беше виновен защото не погледна отзад и сви вляво, но баща ми плати някой лев за една врата и боя защото както казах нямах кетап...та от тогава още датира срещата ми с тая марка. :mhihi: Кой да предположи, че ще си купя и 190-ка за първо такси. :mhihi:
Признавам, че онова горе на снимката 126 ли му казахте, доста ми е харесвало като малък. Сега също не го виждам като лоша кола.
SL от началото на 90-те години също ми харесваше.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Апр 2018, 20:52

firstduo93 написа:Но мен лично усещането което ти дава бмв повече ми харесва , може би защото съм млад , като остарея мога да оценя повече мерцедеса.

Значи гле'й ся да те светна :!:
Не е важно как ти се чувстваш,важно е коя марка дава повече пауър при пикъпването 8) Мерца е за чичковци,Ауди за замогнали се Голфаджии :!:
Щом си млад,значи Беемвето е твоята кола ;) Е60 задължително,тия с тройките не са така авторитетни ;) ентри левъл са един вид ;)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Апр 2018, 20:56

Top Gun Maverick написа:Че то това возене го правят и Ситроен още през 80-те години и какво толкова?

Нямам допир с хидравличното окачване на Ситроен освен в XM и да ти кажа изобщо не останах впечатлен. Но де да знам, това е търсен ефект за доста хора. Аз съм още на умствена възраст около 7 и искам да усещам пътя. Никой не карам да се съгласява :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 26 Апр 2018, 21:33

Б*х тез пенсионерски Мергели, скоро комшиите от съседния блок :mhihi: купиха C63s.. БРУТАЛЕН звук вади тоз м'ник, не знам с каква кутия е но кат му пададеш газчиЦА направо стреля това копеле :bowdown:
:OT: Пенсия клуб :OT:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 26 Апр 2018, 21:33

steeN написа:Според мен е въпрос на вкус. Същото може да се каже и за БМВ. Никоя кола не вози като БМВ, поне за мен това беше първото, с което ме спечели тази марка. Наскоро врътнах едно кръче с последното М6 и ДНК-то му се чувства още от първите метри. На мен не ми харесва как С-класата лети над пътя. Наитина е впечатляващо, все едно е на килимче. Да супер готино е като се возиш, но да я карам не ме радва.

Напротив, сложи си я на Sport и смея да твърдя, че усещането от пътя, обратна връзка и т.н. е доста по - добро от 7er.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Апр 2018, 22:37

Top Gun Maverick написа:Не мислете, че БМВ не могат да го направят, не съм карал Ролс-Ройс, но вярвам имат подобни модели возещи като кораби. :mhihi:

Само Фантома вози наистина като летящо килимче, но пък нямаш никаква обратна връзка с пътя и за маневриране е отврат :mhihi:

S-класата наистина е еталон във всяко едно отношение в този клас. На мен лично също прекалено меката возия в Comfort не ми допада, но в Sport нещата значително се подобряват от към "клатене".
7er особено сега с 4те завиващи колела има страхотно пътно поведение и маневреност, но вози чувствително по-твърдо/стегнато. Пространството отзад също е в полза на S класата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Апр 2018, 22:38

Човек, само като в седна в този фотьойл дето е по-мек от моя фотьойл в хола и хвана огромния геврек и спорт е последното, което бих натиснал. Вие сте мазохисти :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата