жени и коли
Модератор: Общи модератори
Re: жени и коли
Тези с браковете, които твърдят, че жените им са ги взели с 2 лева в джоба...Явно са се женили много отдавна.
От позицията на младо момиче ще кажа, че повечето КРАСИВИ и поддържани жени определено гледат в колите, но всъщност това не е точната дума, точната дума е парите. Има изключения, самата аз съм такова, но рядко се намират порядъчни жени, които ще се омъжат само по любов. Повечето гледат да избират докато са млади и красиви, за да си подсигурят бъдещето и да са спокойни, че са взели максимума, който са могли. Тъжно е, но е факт. Изобщо в днешно време повечето връзки са пълен фарс и са породени от повърхностни и първични интереси. Рядко ще срещна двама души и ще си кажа, че тия хора действително се обичат. Лицемерието царува навсякъде, преструвките, фалша и фалшивите представи за любов са нещо нормално в днешно време. Да не говорим, че всяка една красива жена има голям избор от кандидати и това й дава свободата да се държи както си иска. С богатите мъже също е така, но ми е правило впечатление, че когато те се заженят, взимат много по-различен типаж жена от кифлите, които са влачили на "младини". Просто в даден момент красотата спира да е приоритет и започват да търсят някоя, която ще ги цени заради достойнствата им и ще е до тях в добро и лошо. А не е истина колко трудно се намира такава жена, затова, мъже... Пазете я, когато я намерите. Жената, която я свалят всякакви мъже - по-красиви, по-богати, по-умни от вас.. но тя иска само вас и не се изкушава да ви смени. Ето тази жена е една на милион и ако я изпуснете заради празноглава кифла, ще сте най-големите глупаци. 

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Имам един преАтел психолог, който е казал по темата: "Всичко е любов, една жена може да е влюбена в красотата на един мъж, може да е влюбена в интелекта му, може да е влюбена и банковата му сметка" 

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
Grozdanoff написа:Knoxville_ написа:Досега не бях чувал някой да се е хванал с някоя, която не го кефи и не го привлича![]()
Остава да е имала Е60 и да те е пикъпнала
![]()
тя го е пикъпнала 100%
То верно май мене ме пикъпват в повечето случаи

А до женския коментар, не бъркай пикъпването с деца,женене,връзки и т.н.
Аз напримен имам жена до мен, която е перфектната домакиня,интелигентна,с образование,добра професия,добро семейство и т.н., но има моменти в които трябва да пикъпна нещо от сорта на Норчето от Вип Брадър, за да си задоволя мъжките неща. Кифлите и красотата винаги ще са приоритет.
Това че един мъж ще избере грозната жена дето чисти, пере и прави мусака пред готината кифла са лафове и приказки дето ги използваме пред такива жени за да ги пикъпнем тях самите

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
До маймун петко ли опря пикъпа 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
BaDxBoY написа:Аз напримен имам жена до мен, която е перфектната домакиня,интелигентна,с образование,добра професия,добро семейство и т.н., но има моменти в които трябва да пикъпна нещо от сорта на Норчето от Вип Брадър, за да си задоволя мъжките неща. Кифлите и красотата винаги ще са приоритет...
Напълно те разбирам за задоволяването на мъжките неща. Предполагам не само аз, предимно мъже сме тук. Обаче си задай следния въпрос - така като обичаш да пощипваш странично, ако жена ти разбере и те напусне - колко време ще те "топлят" коврите като въпросното Порче (не е печатна грешка) от Бай Брадър? И предпочиташ ли Порчето пред домашния уют и усещането, че вечер като се прибереш имаш стойностен човек до себе си, човек с който ей така да си поговориш и да обсъдиш деня си, задачите за утре, човек който не те е срам да представиш на роднини или бизнес-партньори да речем?
Иначе да - всеки нормален мъж иска да клати 9ки и 10тки, да ги корми като риби, да ги пълни като агнета, да ги качва на гръцки колички, обаче какво става като изпразниш макарите и елиминираш сексуалния елемент от връзката?

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Rainy написа:Тези с браковете, които твърдят, че жените им са ги взели с 2 лева в джоба...Явно са се женили много отдавна.От позицията на младо момиче ще кажа, че повечето КРАСИВИ и поддържани жени определено гледат в колите, но всъщност това не е точната дума, точната дума е парите. Има изключения, самата аз съм такова, но рядко се намират порядъчни жени, които ще се омъжат само по любов. Повечето гледат да избират докато са млади и красиви, за да си подсигурят бъдещето и да са спокойни, че са взели максимума, който са могли. Тъжно е, но е факт. Изобщо в днешно време повечето връзки са пълен фарс и са породени от повърхностни и първични интереси. Рядко ще срещна двама души и ще си кажа, че тия хора действително се обичат. Лицемерието царува навсякъде, преструвките, фалша и фалшивите представи за любов са нещо нормално в днешно време. Да не говорим, че всяка една красива жена има голям избор от кандидати и това й дава свободата да се държи както си иска. С богатите мъже също е така, но ми е правило впечатление, че когато те се заженят, взимат много по-различен типаж жена от кифлите, които са влачили на "младини". Просто в даден момент красотата спира да е приоритет и започват да търсят някоя, която ще ги цени заради достойнствата им и ще е до тях в добро и лошо. А не е истина колко трудно се намира такава жена, затова, мъже... Пазете я, когато я намерите. Жената, която я свалят всякакви мъже - по-красиви, по-богати, по-умни от вас.. но тя иска само вас и не се изкушава да ви смени. Ето тази жена е една на милион и ако я изпуснете заради празноглава кифла, ще сте най-големите глупаци.
Вече съм ти фен

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
...Интересно,какво става с младите красавици,когато вече на са толкова млади и красиви..?
1.Стават кисели лелки

2.Свалят критериите и започват да "ловуват" на по-ниското(финансово) ниво - крайния етап е пълна липса на критерии
3. Осъзнават се и започват да учат/бачкат(ама истински)

4. На пилона,бардаци....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BaDxBoY написа:Меган фокс и нея бих я загледал само ако бях роден в Столипиново...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
Понеже питаха няколко човека кое е е60-то на моторите и как стават някой неща ще изкажа мнение като новобранец (1-ви сезон)
Търси се пистов мотор от 2002г нагоре задължително японска марка и да е 600сс не по-малко. Купува се цял кожен екип в тон с мотора и се слагат лепенки "FakeTaxi" и т.н След което едно спортно гърне от 100 до 300 лева което да е шумно и резервна женска каска за предпочитане розова.
За момичета които си падат по мотори там няма нужда от много игра няколко намека и те сами си искат карането а то включва: Взимаш я без планове избираш си един хубав дълъг маршрут по-възможност в час пик карайки между колите и с поне 2х разрешената скорост. След возенето я водиш на панчарево , копитото, просто някакво място с хубава гледка на по бира и те нещата сами се нареждат.
За останалите който никога не са се возили или не знаят, че се кефят на мотори трябва да се подходи по сдържано и да се държиш като лошото момче което не говори много а действа. С две думи да я накараш да се почуства малко като сухар или скучна докато ти си живееш живота и си свободен без да ти пука. Това играе силно в психиката и тя несъзнателно започва да се старае малко или много да е като теб и следователно идва в момента в който трябва да се докосне до мотор и и е любопитно аджеба какво е това нещо за което толкова и говориш и те прави такъв.
Първия път само двамата после задължително в голяма група от мотористи и на някаква сбирка да се почувства част сякаш от ундърграунд общество което не спазва законите пие бира и кара
бързо, вдига шум и върши всичко на обратно което тя приема за нормално. Това е повратния момент в който тя ще реши дали иска да види колко е дълбока заешката дупка чрез теб или ще се върне в сухарския и обикновен живот който е познавала до сега.
Карането на мотор не е хоби или инструмент за пик-ъп а начин на живот, но въпреки това не виждам лошо да помага от време на време в тези начинания. Това важи и за спортните автомобили и скъпите хобита свързани предимно с адреналин и висок риск.
Търси се пистов мотор от 2002г нагоре задължително японска марка и да е 600сс не по-малко. Купува се цял кожен екип в тон с мотора и се слагат лепенки "FakeTaxi" и т.н След което едно спортно гърне от 100 до 300 лева което да е шумно и резервна женска каска за предпочитане розова.
За момичета които си падат по мотори там няма нужда от много игра няколко намека и те сами си искат карането а то включва: Взимаш я без планове избираш си един хубав дълъг маршрут по-възможност в час пик карайки между колите и с поне 2х разрешената скорост. След возенето я водиш на панчарево , копитото, просто някакво място с хубава гледка на по бира и те нещата сами се нареждат.
За останалите който никога не са се возили или не знаят, че се кефят на мотори трябва да се подходи по сдържано и да се държиш като лошото момче което не говори много а действа. С две думи да я накараш да се почуства малко като сухар или скучна докато ти си живееш живота и си свободен без да ти пука. Това играе силно в психиката и тя несъзнателно започва да се старае малко или много да е като теб и следователно идва в момента в който трябва да се докосне до мотор и и е любопитно аджеба какво е това нещо за което толкова и говориш и те прави такъв.
Първия път само двамата после задължително в голяма група от мотористи и на някаква сбирка да се почувства част сякаш от ундърграунд общество което не спазва законите пие бира и кара
бързо, вдига шум и върши всичко на обратно което тя приема за нормално. Това е повратния момент в който тя ще реши дали иска да види колко е дълбока заешката дупка чрез теб или ще се върне в сухарския и обикновен живот който е познавала до сега.
Карането на мотор не е хоби или инструмент за пик-ъп а начин на живот, но въпреки това не виждам лошо да помага от време на време в тези начинания. Това важи и за спортните автомобили и скъпите хобита свързани предимно с адреналин и висок риск.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Oblivion написа:..Първия път ..
И ти не си разбрал същността на пикъпа явно. Няма първи, втори път. Или евеш веднага или next.

Кандидат пикъпърите с мотори да се учат от бога на моторджийския пикъп https://www.youtube.com/channel/UCkUCUr ... el=TheKleb
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Много добре го описа
А къде и как намираш жертвите?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Oblivionbum_bum написа:Аз ли?
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
bum_bum написа:Oblivion написа:..Първия път ..
И ти не си разбрал същността на пикъпа явно. Няма първи, втори път. Или евеш веднага или next.![]()
Кандидат пикъпърите с мотори да се учат от бога на моторджийския пикъп https://www.youtube.com/channel/UCkUCUr ... el=TheKleb
Има жени не са много но ги има който независимо какво стане няма да ти пуснат първия път а например втория или третия. Това за тях е бързо за същността на пик-ъпа е бавно но затова просто играеш няколко момичета едновременно и няма проблем

Очаквах до сега сериозно включване от теб преди да се затвори темата надявам се да оправдаеш очакванията не само на мен но и на останалите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз съм в оставка от пикъпа вече повече от 12 години, няма с какво да се включа, освен с антични мемоари някакви