Жени, пари и меркантилността в днешно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време

Мнение от немо » 16 Яну 2019, 20:55

K_Ilkov написа:
Aneta Boninska написа:Елесар74 е напълно прав.

'начии, щом и на Елесар жена му се включи в темата вече всичко е ясно :ok:

:OT:
На мен не ми е ясно как тия мнения ги нямаше преди Е.Димитров да си напише поста,после някак със "задна дата" се вклиниха в темата.
Имам предвид мненията на Aneta Boninska.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 16 Яну 2019, 21:14

Така и така сте се събрали чичаци с опит, да ви възложа една ситуация, че ми искАха съвет оня ден, а аз простио момък само гъкнах...

Условието е: Млад симпатяга, висок, строен, учен и перспективен. Може да си избира от жените, внимание бол.
Намерил се с красиво, умно и свястно девойче на неговите години, 2-3 години цветя и рози. Нещо обаче трябва да се прави вече...

Вариант А: Скача на дълбокото, 'щото мацето няма грешка, а такова трудно се намира, съответно пръстени, дечурлига - ол ин, но пък погребва едни ергенски мечти за студентско разнообразие до към 35, докато ше е в разцвета на силите си и левъла Мурви ще бъде по-висок.

Вариант Б: Пущи питомото и гОни дивото, 'щото един път се живее дееВа, но пък като дойде момента я дойде свястна, я не, повечето ще са като удавник за сламка да не останат стари моми и по родителски срещи ше го бъркат за дядодо на малкия, което само по себе си е нищо, но голямата разлика има много минуси.

Вариант В: Свободен, предлагайте.

Потребител
Аватар

Мнение от Aneta Boninska » 16 Яну 2019, 21:16

немо написа:
K_Ilkov написа:
Aneta Boninska написа:Елесар74 е напълно прав.

'начии, щом и на Елесар жена му се включи в темата вече всичко е ясно :ok:

:OT:
На мен не ми е ясно как тия мнения ги нямаше преди Е.Димитров да си напише поста,после някак със "задна дата" се вклиниха в темата.
Имам предвид мненията на Aneta Boninska.

Нито знам кой е Е. Димитров, нито мнението на някой може да ми повлиае. :)
Постовете ми може би се бавят, защото ги проверяват и когато ги одобрят, тогава ги пускат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Яну 2019, 21:32

Jarvis написа: ..

Вариант А, с две ръце почти гласувам, на 99 процента!
Ако тя е на по-малко от 24-25, изчакайте малко поне с дечурлигата обаче.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Aneta Boninska » 16 Яну 2019, 21:33

Jarvis написа:Така и така сте се събрали чичаци с опит, да ви възложа една ситуация, че ми искАха съвет оня ден, а аз простио момък само гъкнах...

Условието е: Млад симпатяга, висок, строен, учен и перспективен. Може да си избира от жените, внимание бол.
Намерил се с красиво, умно и свястно девойче на неговите години, 2-3 години цветя и рози. Нещо обаче трябва да се прави вече...

Вариант А: Скача на дълбокото, 'щото мацето няма грешка, а такова трудно се намира, съответно пръстени, дечурлига - ол ин, но пък погребва едни ергенски мечти за студентско разнообразие до към 35, докато ше е в разцвета на силите си и левъла Мурви ще бъде по-висок.

Вариант Б: Пущи питомото и гОни дивото, 'щото един път се живее дееВа, но пък като дойде момента я дойде свястна, я не, повечето ще са като удавник за сламка да не останат стари моми и по родителски срещи ше го бъркат за дядодо на малкия, което само по себе си е нищо, но голямата разлика има много минуси.

След като момичето е ПЕРФЕКТНО от всякъде, без забележки и усеща, че тя е Жената-да скача. Той сам ще го иска..и най вероятно е много щастлив с нея.
Обаче ако има съмнения и ако проблема е, че няма да може да спи с която си иска...и това толкова много му липсва....по добре да остави момичето, вместо да направят сериозните неща и след още някоя година да започне да бръмчи по други и да съсипе и нейния живот..(а ако имат деца и техния)...
Примера, който дадох в първия си пост е много идентичен.
И от този въпрос се замислих как жените “бръмчат” за пари..., а мъжете “бръмчат” само за секс с която им падне и си зарязват ПЕРФЕКТНИТЕ приятелки задади това..., а после...
Аз и двете не ги одобрявам !!!
Кажете, кое е по-лошото..да кажеш от самото начало на някой, че си с него заради парите му и той да прецени дали да е с теб или не, знаейки мотива...или да се правиш на много морален и верен и при първа възможност...с която ти падне...Това си е предателство...нож в гърба от “най-близкия ти човек”.
За мен не може да се сравни с нищо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 16 Яну 2019, 21:34

Top Gun Maverick написа:С времето жената става точно каквато я направиш. Имам предвид, че твоите действия и бездействия в огромна степен определят това. Разбира се не в 100%-та от случаите, но почти всички. Особено след 10 години съжителство. И жена го казва същото.

И аз тука клоня към твойто мнение, ма не съм сигурен...
За вариантите на Джарвиса, според мене живейте си заедно, няма смисъл да се жените, защото после ще трябва да се развеждате. Направете си две деца овреме и натам вече квото стане.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2019, 21:46

@ Мордехай - жена ли е не ми я хвали, и най-добрата да е си я пляскат някакви да не кажа всякакви драми, проблеми и тн. Всичките са луди :mhihi: ... И да има изключения, въри ги търси ... Ние сме същите. Сигурно и ние се променяме без да го виждаме.

@г-жа Бонинска - толкова време съм посветил на невидимия за всеки форумен хумор, че точно Вие няма да ме откажете :mhihi: . Който е в нещата му е ясно защо съм го казал. Нищо лично :ok:

@ Немо - няма мнения още тоя профил за туй така. Още малко като попише в технически раздели и ще може да е навременен коректив на всички кочове в Извън темата :ok: сега малко лагва само иначе си е екстра :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Яну 2019, 21:47

Jarvis написа:Така и така сте се събрали чичаци с опит, да ви възложа една ситуация, че ми искАха съвет оня ден, а аз простио момък само гъкнах...

Вариант А и аз с 2 ръце, два крака и един чеп с две топки! Друго май не ми стръчи като се замисля. :mhihi:
Обяснявам на кратко. Ако чакаш да се "наживееш" както каза ти, забрави това да се случи в тоя живот ако си такъв тип човек! С времето може леко да ти спадне ентусиазма, да изплющяваш по-рядко някоя защото не ти се занимава и не ти се "гони", но чак да се наживееш...по-скоро никога няма да се ожениш, отколкото наживееш. А един организъм е най-добре да се размножи от 22-23 до към 30. Нашите деца баха на 25 и 31 и за нищо не съжаляваме. Точна формула няма и ВЪВ ВСИЧКИ случаи ще жертваш едно за сметка на друго. Но когато човек е по-млад, по-лесно се справя с всичко, дори да си блъска главата. С времето става по-мързелив, а и да си играе тепърва с деца на 40-50 не си е работа. Ще остане и без малките нерви, които е съумял да спести до това време. Ако мислиш пък за жената, за нея е чудесно да е до към 30, забрави ги тия днешните моди на 30 тепърва да почват да се чудят да имат ли едно дете или не, че да не развалят фигурата и тем подобни простотии, с времето е възможно по-лесно да се появят проблеми със забременяването. Отделно дядовците и бабите ще се радват да имат внуци по-рано, а така възможността ти да имаш такива се увеличава, не го подценявай и това. И задължително поне две деца, независимо от трудностите, не се поддавай на мисли, че може да не успеете и такива неща, всичко е до желание и готовност да жертваш някакви неща, които с времето ще разбереш, че реално не са били толкова важни съпоставени с другото.
Като дръпнат малко с децата си ще дойде един момент в който да сте почти на една възраст и да имате време да правите бая неща заедно.
И последно, удобния момент никога няма да дойде ако го чакаш като такъв без трудности, всичко да ти е уредено и да нямаш грижи. Винаги ще има, те са част от живота, стрелй смело, щом си намерил човека, няма по-важно от това. И да има някакви кусури, всеки ги има, но щом си видял свят и знаеш, че си струва не проявявай колебания.
За жененето зависи как го виждате вие точно, подписа нищо не решава, но ако си 100%-та сигурен(макар да се казва, че няма такова нещо)и вярваш в собствената си преценка, не виждам нищо лошо и това да не направите. Ако щепочваш нещо с мисълта да не се жените, че може да се разведете обаче, тогава забрави всичко написано по-горе. Или си сигурен, или не си и всичко това има своите последствия в дългосрочен план.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2019, 21:53

Учудващо за самия мен, едната педя мнение тоя път е почти 1:1 и с моето :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от Aneta Boninska » 16 Яну 2019, 22:01

K_Ilkov написа:@ Мордехай - жена ли е не ми я хвали, и най-добрата да е си я пляскат някакви да не кажа всякакви драми, проблеми и тн. Всичките са луди :mhihi: ... И да има изключения, въри ги търси ... Ние сме същите. Сигурно и ние се променяме без да го виждаме.

@г-жа Бонинска - толкова време съм посветил на невидимия за всеки форумен хумор, че точно Вие няма да ме откажете :mhihi: . Който е в нещата му е ясно защо съм го казал. Нищо лично :ok:

@ Немо - няма мнения още тоя профил за туй така. Още малко като попише в технически раздели и ще може да е навременен коректив на всички кочове в Извън темата :ok: сега малко лагва само иначе си е екстра :mhihi:

Не ми е приоритет да пиша, защото искам да отказвам който и да е от “хобито му”...щом това те прави щастлив-давай.
Аз пиша, защото това е форум и всеки има право да се включи. По принцип затова се създават форумите. Логично е да си насочиш мнението към поставената тема.
Всъщност е хубаво, че има дискусии и спорове..., това е идеята, нещата да се коментират и да се видят различни гл.т. Друг е въпроса ако те дразни, че пиша, защото съм жена...Замисли се малко, защо аз бих писала тук...ако съм “на страната” на тези от предаването на Карбовски. Видях темата, стана ми интересно и се включих...В край на сметка всеки човек има право на мнение и ако някой не го приема, защото е на различно мнение..., може просто да каже, че не е съгласен и да обясни защо...Излишно е да се започва някакво “заяждане” и подмятания..кой от колко време бил във форума и т.н. Всеки е започнал все някога..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 16 Яну 2019, 22:10

Да, ама ние тука обичаме да се караме :mhihi:
Добре, че не можем да се бием
K_Ilkov написа:Учудващо за самия мен, едната педя мнение тоя път е почти 1:1 и с моето :yes:

На служебния компютър ми излиза 7 см без цитата. С него е 14 :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2019, 22:24

:mhihi:
ГоУеми монитори са ви купили :ok:

Aneta Boninska написа:Друг е въпроса ако те дразни, че пиша, защото съм жена.

Дразни ме изобщо темата и наличието и във форума.
Ако прочетеш какво съм писал по-назад, ще установиш, че не ми е драма че си жена, което не пречи да се габаркам с единствената жена пишеща в темата :dunno:
Изображение

...

Потребител
Аватар

Мнение от Aneta Boninska » 16 Яну 2019, 22:30

K_Ilkov написа::mhihi:
ГоУеми монитори са ви купили :ok:

Aneta Boninska написа:Друг е въпроса ако те дразни, че пиша, защото съм жена.

Дразни ме изобщо темата и наличието и във форума.
Ако прочетеш какво съм писал по-назад, ще установиш, че не ми е драма че си жена, което не пречи да се габаркам с единствената жена пишеща в темата :dunno:

Ако толкова те дразни темата, недей да пишеш в нея...
Другото го оставям без коментар. Само по себе си говори много.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2019, 23:00

Толкова ме дразни, че не мога да не пиша в нея :mhihi:

Издадох се, трябваше да запазя загадЪчност и да оставя на колегите да представят подобаващо форума в очите на единствената дама :ok:

Ше се опитам така да направя, но не обещавам :mhihi:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 16 Яну 2019, 23:51

Аз пак да ви питам с тези А ,Б,В и нататък точки.Вие без любов как смятате въобще да живеете? Че чак и да се наживеете?!? Няма такъв филм още. Не е измислен. Иначе с любовта,проблемите са ви в кърпа вързани.Такъв е животът и аз нямам вина,затова. Не така мисли жена ми обаче. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата