откраднати джанти
Модератор: Общи модератори
Re: откраднати джанти
TNT написа:По-скоро около университета им, за да ги видят всичките им колеги.
Първо видях някъде във фейсбук и много се изкефих. Сега дано го издухат максимално.
Подкрепям те с две ръце

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
toncho83 написа:Предупредиха ме официално разследващите...за кой ли път вече да подминавам ако ги срещна и да не се саморазправям...
Няма какво да се разправяш с такива боклуци. Всъщност, ако бяхте отишки с таксиджиите и комшиите, да им хвърлите един кютек и да си приберете вещите - щяхте да им направите неоценима услуга. А сега... не знам дали пичовете осъзнават как стръвно са се прецакали.
Студенти... бъдещи вишисти... ама с "ОСЪЖДАН" в съдебното досие. Кой ще те вземе на работа - осъждан престъпник? Ще правят свирки доживот, и това - заради 4 джанти, колело и други боклуци...

Excellent! Steven is my name!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ама те не го гледат от тая страна. Те го гледат как ще изкарат бързи 1000лв или пък ще метне на голфа нови седемнайски. Алал да им е живота от тук нататък. За 1000лв. пропаднаха до един. Пък и кютек евентуално ще хапнат, и с пръст ще ги сочат всеки ден.
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
откраднати джанти
Колеги , мислите ли , че им пука , че ще ги сочат с пръст? Махат се от Филибето и си имат “професия” вече. Ако мислеха с главите си , а не ги водеха само за подстригване изобщо нямаше да крадат от колата джантите...А дали са само джантите или не са окрали и други вещи от други места? Ако е така пука ли им???
Не ги мислете с единия крак са потънали.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не ги мислете с единия крак са потънали.
Няма вече BMW
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
BMW_POWER написа:TNT написа:По-скоро около университета им, за да ги видят всичките им колеги.
Първо видях някъде във фейсбук и много се изкефих. Сега дано го издухат максимално.
Подкрепям те с две ръцеВ родният им град също да се разлепят. Нямам идея колко струва принтенето на една страница А4. Да се направят много и да се оставят в магазините. Нека всеки да ги види. Аз ги качих в няколко фейс групи. Да ги направим известни, за да знаят и другите.
Благодаря колега, че си ги качил.
Другата седмица ще знам повече подробности от полицията.Имам доста инфо, но ще разкажа като се потвърди..
Взеха се светкавични мерки и още снощи ги "изселихме" от блока.Тази сутрин усъмнахме със скъсани жици на чип-устройството...Пак аматьорска работа.Сигуно е случайно.
Бой не бил ял.Ревал като п.тка ми казаха.Много съжалявал.Всичко си изпял..Нямало нужда от твърдост.(казаха ми..нзм дали е верно

Нзм дали са пропаднали след случилото се или просто си вървят по пътя им..Някои си взимат поука и престават

Последна промяна toncho83 на 13 Апр 2019, 22:23, променена общо 1 път
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Бил съм студент (от провинцията) в голям град (София) - гледаш по цял ден скъпи коли, мотори, лъскави заведения и всякакви готини неща, а ти си броиш левчетата и правиш сложни сметки как да изкараш месеца... Виждаш как някой паркира пред блока нова кола за десетки хиляди, а ти се надяваш като завършиш да си намериш НЯКАКВА работа... Оттук, между теб и кражбата на джантите стоят само твоят морал и възпитание... които може да ги имаш, но по-вероятно - не...
Не ги опрадавам, тия синковци ще си платят всичко с лихвите... Просто са избрали да научат урока по трудния начин. И че го научат - това е сигурно, въпросът е само от кой път...

Не ги опрадавам, тия синковци ще си платят всичко с лихвите... Просто са избрали да научат урока по трудния начин. И че го научат - това е сигурно, въпросът е само от кой път...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Толкова се е озлобил народа...
Не знам си кво да им били правили, кое къде да им наврели, кое да им се счупи, на колко места и всякакви безумни идеи за некви джанти.
Да, вярно. Не е правилно. Не ги оправдавам, каквато и да е причината за деянията им. Нанесени са вреди, последствия трябва да има, но за това има система. А, не вили, факли и публичен линч ...
Има хора дето 20+ години крадат от нас, подиграват се на родителите ни, бабите и дядовците ни, а се смеете като репи, като ви се отдаде възможност да се снимате с тях.
Айде по-сериозно

Не знам си кво да им били правили, кое къде да им наврели, кое да им се счупи, на колко места и всякакви безумни идеи за некви джанти.
Да, вярно. Не е правилно. Не ги оправдавам, каквато и да е причината за деянията им. Нанесени са вреди, последствия трябва да има, но за това има система. А, не вили, факли и публичен линч ...
Има хора дето 20+ години крадат от нас, подиграват се на родителите ни, бабите и дядовците ни, а се смеете като репи, като ви се отдаде възможност да се снимате с тях.

Айде по-сериозно

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Българският хелзинкски комитет се включи. Айде няма нужда. Възпитателен бой и дано им дойде акъла

ogata написа:Толкова се е озлобил народа...
Има хора дето 20+ години крадат от нас, подиграват се на родителите ни, бабите и дядовците ни, а се смеете като репи, като ви се отдаде възможност да се снимате с тях.![]()
Айде по-сериозно![]()
Айде по-сериозно???
Имал съм "щастието" да ми откраднат две коли. Лайсни и емблеми не ги броя. Когато през 1993г се качих на чисто ново БМВ, колите от марката в София се брояха на пръсти. Крадеше се всичко възможно. Тасовете се изпаряваха за секунди, а бяха по 75ДМ единия. Ти какво предлагаш? Да продължават такива да ги галят с гъше перо? Полицията го хваща и след 24 часа макс е навън и пак краде? ОК ли си с това? В нормална държава няма нужда да ги пребиват с камъни. Има елементарно решение. В нашата фирма хора с криминал рекорд не назначаваме на работа. В редица други също е така. На държавна работа пък изобщо нямаш шанс. Нека това добиче завърши университет, пък да не може да си намери работа. Това ще му е достатъчно. Нека строи пътища, да влачи вар по строежите, пък после да мисли, дали ще пипа чуждо имущество.
Наистина е разбита ключалката на входа в който са живяли. Много хора ги търсят този път сериозно ...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
ogata написа:Толкова се е озлобил народа...
![]()
Не ги оправдаваш , оневиняваш ли ги( твое мнение) е деянието им , мен ме трогна факта , че жената собственичка на БМВ -то първите дни е била под стрес да не би и домът им да разбият и ограбят, ти имал ли си такава ситуация да бориш проблем и в същото време да обещаваш на уплашената си половинка , че няма да разбият дома ви без да си сигурен? Кажи г-н “ озлобен народ”...? Системата ако ги осъди ОК ,чакайте да видим ,че ако изкарат връзки в съда да не дърпат колегата ,че ги е съблазнил с тия лачени джанти и те "горките са се изкушили " да крадат.Тогава какво? А г-н " Озлобел народ"?
Няма вече BMW
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
откраднати джанти
3186 написа:Изобщо не схванахте какво искаше да каже ogata
Глупави сме... Не четеме между редовете.
Няма вече BMW
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Разбира се има няколко гледни точки.Подобна на "ogata" е и гл.точка на хазайката им.Съквартиранта на крадеца бил един на майка и баща.Дошли да стават хора в Пловдив.Крадеца и той много свестен.Нямал толкова лекции сега и почнал сервитьор в сладкарница за да помага в разходите.Баща му и той бил добър човек....Та, тя "хазайкта" вика:Все пак едни джанти са откраднали, не са убили човек...
На тези нейни думи "криминалистът"(който е съсед и благодарение на него ареста стана мигновенно) обясни, че в такива случаи ако някои (аз, съседи, собственици на съседни автомобили и т.н.) става свидетел и се намеси да защити собствеността си, то те (извършителите) вече сложили "главите си в торби" са способни на всичко.Имат ли оръжие (нож,пистолет..) го използват.Инстиктът им за самосъхранение се задейства.Видяни и разкрити, трябва да се защитят и действат животински.Или аз или той...
Друго...сега ще се проверяват заложни къщи, където е бил клиент.Казаха ми, че ако не бяхме ги разкрили, следващотото е би могло да бъде апт..Много е лесно на ограбиш комшиите си и да закараш стоката в Чирпан...тогава притесненията на жена ми щяха да се окажат доста основателни...
На тези нейни думи "криминалистът"(който е съсед и благодарение на него ареста стана мигновенно) обясни, че в такива случаи ако някои (аз, съседи, собственици на съседни автомобили и т.н.) става свидетел и се намеси да защити собствеността си, то те (извършителите) вече сложили "главите си в торби" са способни на всичко.Имат ли оръжие (нож,пистолет..) го използват.Инстиктът им за самосъхранение се задейства.Видяни и разкрити, трябва да се защитят и действат животински.Или аз или той...
Друго...сега ще се проверяват заложни къщи, където е бил клиент.Казаха ми, че ако не бяхме ги разкрили, следващотото е би могло да бъде апт..Много е лесно на ограбиш комшиите си и да закараш стоката в Чирпан...тогава притесненията на жена ми щяха да се окажат доста основателни...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
3186 написа:Изобщо не схванахте какво искаше да каже ogata
Аз (мисля че) схванах... И го поддържам - в смисъл, че няма нужда от саморазправа. Системата е достатъчно ефективна, стига да се задейства. А и вече писах, че пичовете сами са се прецакали доста успешно - не е нужно някой от нас да им прави нещо...
От 25 години работя само на "стратегически" и "национални" обекти. При постъпване на нова работа ми правят проучване, все едно отивам в НАСА или ще работя по проект "Манхатън", независимо, че до вчера съм работил същата работа, на друг "стратегически" обект в същия отрасъл... Всяка година ми искат (чисто) свидетелство за съдимост и удостоверение от прокуратурата, че срещу мен не се водят следствия. Мои колеги си заминаха заради някакви пътни инциденти, хванати да шофират с алкохол, битови конфликти и други подобни - достатъчно е в досието ти да се появи "осъждан", на другия ден ти взимат пропуска и чао. А какво остава за криминално деяние - умишлена кражба?
Просто казвам, че тия младежи вече са се прецакали достатъчно и не е нужно някой от нас да ги "възпитава" и "вкарва в правия път". Ако си направят нужните изводи от този инцидент - добре, ако не - ще има следващ (вероятно - по-тежък) урок и така, докато усвоят "материала"...

Последна промяна Borymeckata на 14 Апр 2019, 9:29, променена общо 2 пъти