Кой, къде и как прекарва ИП/карантината
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Кой, къде и как прекарва ИП/карантината
Бая поуплашени имаше, са гледам са се разцъкали, даже няма кой да напсува Е34

Ubi dubium, ibi libertas
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз па от днес съм си на работа. Сам съм си, проветрих, дезифенкцирах..поработих малко и стига толкова като за първи ден
))

Хм,хм...
Ето така днеска 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Ето така днеска
Пак се издъни. Как можа да покажеш тази скъсана маратонка??? Oблегалката и тя се е зацепила ...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:alx написа:Ето така днеска
Пак се издъни. Как можа да покажеш тази скъсана маратонка??? Oблегалката и тя се е зацепила ...
НЕма лев след поршето

А уж на ток, няма разходи за гориво и масло

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
BMW_POWER написа:alx написа:Ето така днеска
така ми се пада като си правя от старите маратонки чехли

за стола - съжалявам... ша търпиш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко. А изобщо няма да ти простя онези, дето ги изтри
Държа те под око, помниш ли шублера?
И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач"

И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач"

BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко. А изобщо няма да ти простя онези, дето ги изтриДържа те под око, помниш ли шублера?
Сега ако уточниш и с какъв точно "боклук" боравиш,ще спестиш съня на много хора,които са ти опонирали.
Benord написа:BMW_POWER написа:И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач"
Сега ако уточниш и с какъв точно "боклук" боравиш,ще спестиш съня на много хора,които са ти опонирали.
Боклуджия като боклуджия. Работа, в която някой трябва да умре, за да имаш шанс да се вредиш. Говоря за шанс, не за възможност. Излезе ми късмета, защото сме лоу стаф и просто няма кой

По цял ден се возя на камиона и ми идват средно 3-5 чувала с боклук. За съжаление беше само пет дни

BMW_POWER написа:Benord написа:BMW_POWER написа:И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач"
Боклуджия като боклуджия. Работа, в която някой трябва да умре, за да имаш шанс да се вредиш. Говоря за шанс, не за възможност. Излезе ми късмета, защото сме лоу стаф и просто няма койИмаме двама супервайзъри, уточнявам СУПЕРВАЙЗЪРИ. Част от работата им е, да почистват и изхвърлят боклука. От 5:30 сутринта до 14:30. Родих се. Разбрах защо тук като боклуджии няма емигранти и черни
![]()
По цял ден се возя на камиона и ми идват средно 3-5 чувала с боклук. За съжаление беше само пет дни
В Германия е същото.От немци не можеш да се вредиш.

Benord написа:BMW_POWER написа:Benord написа:BMW_POWER написа:И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач"
Боклуджия като боклуджия. Работа, в която някой трябва да умре, за да имаш шанс да се вредиш. Говоря за шанс, не за възможност. Излезе ми късмета, защото сме лоу стаф и просто няма койИмаме двама супервайзъри, уточнявам СУПЕРВАЙЗЪРИ. Част от работата им е, да почистват и изхвърлят боклука. От 5:30 сутринта до 14:30. Родих се. Разбрах защо тук като боклуджии няма емигранти и черни
![]()
В Германия е същото.От немци не можеш да се вредиш.
Само дето аз се возя сам в камиона и имам 5-6 адреса с грубо казано 20 кошчета за боклук. Сега навсякъде е празно и практически няма работа. Аз затова и използвам времето, за да се карам с клиентите

alx, къде докара тоя Навигатор до 14/100? Шеви Колорадо. Ми под 16/100 няма сваляне

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Има ли някъде обявено до кога ще е карантината за прибиращи се от чужбина, че на едни места гледах 14 юни на други 14 юли та незнам кое е вярното.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко.
всъщност никога не съм редактирал снимки. единственото което съм правил е ако е имало някаква лична информация на тях да я изтрия...
и за да не съм голословен- ето ти една госпожица която се разхождаше вчера из двора

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко.
всъщност никога не съм редактирал снимки. единственото което съм правил е ако е имало някаква лична информация на тях да я изтрия...
и за да не съм голословен- ето ти една госпожица която се разхождаше вчера из дворане се вижда на снимката, но от дясно имаше още поне 10тина...
Хайде, хайде! Рових преди време из килера на форума и ми направи впечатление, че нито една снимка не си оставил там. За личният ми архив са, не за тук. Спомени от младостта, така да се каже. ВСИЧКО СИ ИЗТРИЛ!!!
Пуйки имаме и ние. Ама трябва малко да излезеш на 5мин от града. Виж, зайци бол. Миналата година направих нова ограда с комшиите и моето зайче спря да влиза да пасе трева в двора. Ето видео от вчера:
В началото на април се разхождаха и из центъра.
Апропо, какъв е този инхалатор? Та и с толкова дълъг маркуч