Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от hell's angel » 26 Апр 2020, 20:10

Бая поуплашени имаше, са гледам са се разцъкали, даже няма кой да напсува Е34 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Май 2020, 11:44

Аз па от днес съм си на работа. Сам съм си, проветрих, дезифенкцирах..поработих малко и стига толкова като за първи ден :)))
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Май 2020, 0:19

Ето така днеска :angel:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2020, 1:59

alx написа:Ето така днеска :angel:

Пак се издъни. Как можа да покажеш тази скъсана маратонка??? Oблегалката и тя се е зацепила ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Май 2020, 5:47

BMW_POWER написа:

Пак се издъни. Как можа да покажеш тази скъсана маратонка??? Oблегалката и тя се е зацепила ...

НЕма лев след поршето :mhihi:
А уж на ток, няма разходи за гориво и масло :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Май 2020, 15:14

BMW_POWER написа:

така ми се пада като си правя от старите маратонки чехли :) срамота... добре, че не се снимах нагоре- че тоз ден изобщо не си свалих пижамата :) и цял ден се носих с нея- дори до магазина ходих- зиро фъкс уър гивън.. а тя е коледна пижама- с еленчета... :ok:

за стола - съжалявам... ша търпиш :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2020, 17:24

Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко. А изобщо няма да ти простя онези, дето ги изтри :twisted: Държа те под око, помниш ли шублера?

И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач" :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 15 Май 2020, 20:29

BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко. А изобщо няма да ти простя онези, дето ги изтри :twisted: Държа те под око, помниш ли шублера?

И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач" :smoke:

Сега ако уточниш и с какъв точно "боклук" боравиш,ще спестиш съня на много хора,които са ти опонирали.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2020, 20:45

Benord написа:
BMW_POWER написа:И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач" :smoke:

Сега ако уточниш и с какъв точно "боклук" боравиш,ще спестиш съня на много хора,които са ти опонирали.

Боклуджия като боклуджия. Работа, в която някой трябва да умре, за да имаш шанс да се вредиш. Говоря за шанс, не за възможност. Излезе ми късмета, защото сме лоу стаф и просто няма кой :dunno: Имаме двама супервайзъри, уточнявам СУПЕРВАЙЗЪРИ. Част от работата им е, да почистват и изхвърлят боклука. От 5:30 сутринта до 14:30. Родих се. Разбрах защо тук като боклуджии няма емигранти и черни :OT:
По цял ден се возя на камиона и ми идват средно 3-5 чувала с боклук. За съжаление беше само пет дни :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 15 Май 2020, 20:57

BMW_POWER написа:
Benord написа:
BMW_POWER написа:И за да не спама, бачкам като боклуджия. След двуцифрено число години стигнах до ниво "чистач" :smoke:

Боклуджия като боклуджия. Работа, в която някой трябва да умре, за да имаш шанс да се вредиш. Говоря за шанс, не за възможност. Излезе ми късмета, защото сме лоу стаф и просто няма кой :dunno: Имаме двама супервайзъри, уточнявам СУПЕРВАЙЗЪРИ. Част от работата им е, да почистват и изхвърлят боклука. От 5:30 сутринта до 14:30. Родих се. Разбрах защо тук като боклуджии няма емигранти и черни :OT:
По цял ден се возя на камиона и ми идват средно 3-5 чувала с боклук. За съжаление беше само пет дни :dunno:

В Германия е същото.От немци не можеш да се вредиш. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2020, 21:18

Benord написа:
BMW_POWER написа:
Benord написа:

В Германия е същото.От немци не можеш да се вредиш. :mhihi:

Само дето аз се возя сам в камиона и имам 5-6 адреса с грубо казано 20 кошчета за боклук. Сега навсякъде е празно и практически няма работа. Аз затова и използвам времето, за да се карам с клиентите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

alx, къде докара тоя Навигатор до 14/100? Шеви Колорадо. Ми под 16/100 няма сваляне :dunno: А е три - четири пъти по-малък и лек от твоя кораб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 15 Май 2020, 22:43

Има ли някъде обявено до кога ще е карантината за прибиращи се от чужбина, че на едни места гледах 14 юни на други 14 юли та незнам кое е вярното.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2020, 16:32

BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко.

всъщност никога не съм редактирал снимки. единственото което съм правил е ако е имало някаква лична информация на тях да я изтрия...

и за да не съм голословен- ето ти една госпожица която се разхождаше вчера из двора :) не се вижда на снимката, но от дясно имаше още поне 10тина... :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Май 2020, 17:08

Тва не е ли пуйка?
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Май 2020, 17:48

alx написа:
BMW_POWER написа:Аз те търпя, ама ти или не качваш снимки, или ги редактираш много яко.

всъщност никога не съм редактирал снимки. единственото което съм правил е ако е имало някаква лична информация на тях да я изтрия...

и за да не съм голословен- ето ти една госпожица която се разхождаше вчера из двора :) не се вижда на снимката, но от дясно имаше още поне 10тина... :ok:

Хайде, хайде! Рових преди време из килера на форума и ми направи впечатление, че нито една снимка не си оставил там. За личният ми архив са, не за тук. Спомени от младостта, така да се каже. ВСИЧКО СИ ИЗТРИЛ!!!
Пуйки имаме и ние. Ама трябва малко да излезеш на 5мин от града. Виж, зайци бол. Миналата година направих нова ограда с комшиите и моето зайче спря да влиза да пасе трева в двора. Ето видео от вчера:

В началото на април се разхождаха и из центъра.

Апропо, какъв е този инхалатор? Та и с толкова дълъг маркуч :OT: По-отзад виждам една джаджа за комари. Върши ли работа?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата