Младото поколение
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
D3BEP написа:///peter написа:По клинична пътека ли ще мине?
Аз имам връзки в НЗОК, мога да помогна с нещо
Не, няма да е по клинична пътека, то не е стандартен случай, осигуровките не го покриват и даже специалистите трудно могат да помогнат.
За помощ обаче.... Добре си дошъл. Ако можеш да помогнеш да хванем bam-bam (Ръбъл) да му вземем мерки на ханша и врата. Да съобразим размера на подаръка![]()
![]()

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Penchev написа:Видях на предната страница за храна по Граовците и аз да кажа ,че не е точно така работатаКолегата от гр.Перник пише в диалектна форма, така както го правят много хора тук от други краищя на страната.Забавно е ,но това с "простия народ" май не му беше тук мястото
Направо си беше егати нападката ...
Георги Пенчев
аз не пуснах снимката заради диалекта, ами заради възпитанието на децата, просто на базик, ама защо всички така го приеха не се знае. Не може все пак всички да са граждани, трябва и от другите да има по малко поне

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
D3BEP написа:///peter написа:По клинична пътека ли ще мине?
Аз имам връзки в НЗОК, мога да помогна с нещо
Не, няма да е по клинична пътека, то не е стандартен случай, осигуровките не го покриват и даже специалистите трудно могат да помогнат.
За помощ обаче.... Добре си дошъл. Ако можеш да помогнеш да хванем bam-bam (Ръбъл) да му вземем мерки на ханша и врата. Да съобразим размера на подаръка![]()
![]()
ами хайде чакам ви ...

имате 1 седмица да се наконтите .. после ви пиша у ударния биим тиим Форумни Герой

и ще трепате после по интернета сите наркомани къде крадат и правят золуми на колегите .. поне едно добро дело да свършите

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:
ами хайде чакам ви ...![]()
![]()
![]()
имате 1 седмица да се наконтите .. после ви пиша у ударния биим тиим Форумни Герой![]()
и ще трепате после по интернета сите наркомани къде крадат и правят золуми на колегите .. поне едно добро дело да свършите
Peter, бате. Поставиха ни срок. Ко ше прайм сега?
Изложихме са!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Тоз е играч по благоев, заеби аз дриснах
Ами ако включи и чичи в играта, и ко ше прайм?

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А, Боби много хубаво ме подсети. Бам - бам, ако смяташ да пееш, кажи въобще да не идвам. Само туй не моем издържа 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Хубава уж прикрита саркастично-пасивна гавра вкарвате...
Не може да се събере човек да поговори в някой форум и веднага се появяват двама-трима видно заинтересовани от българската политика участника,които нанасят погром над "стадото" от незаинтересовани от филма "политика на РБ";изкарват същото това "стадо"-нежелаещо да участва във видните им действия по оправяне на Родината със писане по форумите.
Така и не мога да разбера от постовете на колегите Дзвер и Петер,каква е целта ви всъщност?Да ни образовате,да ни покажете какви не-патриоти сме,да ни покажете какви патриоти сте вие или да докажете, че като драскате във автомобилен форум за политика ще промените нещо или просто си избивате енергията,която сте пестили през целия преход??
Не ви ли омръзна?
Чудя се защо във форумните правила няма точка,забраняваща обсъждането на политика...
Не че нещо,ясно е сега,че някой ще изскочи с довода "Подфорума е "Извън темата",така че ш'си пишем к'вот' си искам",но не е точно така:
Омръзна ми всяка втора тема да се намесват политически глупости и то не систематично от всички,а да се измества фокуса от колеги като ДЗВЕР.
Да-аз съм изключително незаинтересован от българския политически живот.Хич не ме е еня кой какво бил направил и какво бил постигнал.
Да-огромен егоист съм,разбира се че мисля за задника си първо,а след това за другите.И даже ми е приятно да съм такъв.Разбира се,че първо ще се грижа за собственото си семейство и близки преди да мисля "Ся за БиеСиеПето ли ши глъсувами или за ЕнДиСиВието".
Хайде със здраве.
Не може да се събере човек да поговори в някой форум и веднага се появяват двама-трима видно заинтересовани от българската политика участника,които нанасят погром над "стадото" от незаинтересовани от филма "политика на РБ";изкарват същото това "стадо"-нежелаещо да участва във видните им действия по оправяне на Родината със писане по форумите.
Така и не мога да разбера от постовете на колегите Дзвер и Петер,каква е целта ви всъщност?Да ни образовате,да ни покажете какви не-патриоти сме,да ни покажете какви патриоти сте вие или да докажете, че като драскате във автомобилен форум за политика ще промените нещо или просто си избивате енергията,която сте пестили през целия преход??
Не ви ли омръзна?
Чудя се защо във форумните правила няма точка,забраняваща обсъждането на политика...
Не че нещо,ясно е сега,че някой ще изскочи с довода "Подфорума е "Извън темата",така че ш'си пишем к'вот' си искам",но не е точно така:
Омръзна ми всяка втора тема да се намесват политически глупости и то не систематично от всички,а да се измества фокуса от колеги като ДЗВЕР.
Да-аз съм изключително незаинтересован от българския политически живот.Хич не ме е еня кой какво бил направил и какво бил постигнал.
Да-огромен егоист съм,разбира се че мисля за задника си първо,а след това за другите.И даже ми е приятно да съм такъв.Разбира се,че първо ще се грижа за собственото си семейство и близки преди да мисля "Ся за БиеСиеПето ли ши глъсувами или за ЕнДиСиВието".
Хайде със здраве.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Archangel ,
Аз не виждам политика в тая тема.
Кое наричаш политика?
ТОва?
Има и още два -три поста, просто няма подходящ цитат.
Да, и според мен е политика.
Не мисля, че интересът ми е само в политически теми, даже напротив, там по - скоро се дразня на определени заключения и действия. И никога не съм призовавал форума към действия, по - скоро съм се старал да елиминирам хитри лозунги, каот "циганите на сапун".
Не е въпросът и че форумът бил или не бил за офтопик.
Въпросът е: ти като не харесваш някакъв вид теми какво правиш в тях да ги четеш, че и да се дразниш и сипеш оценки вътре?
Какъв си ти? По голем, по умен от мене? Лицензиран оценител?
Убеден ли си?
Аз пък ще ти кажа: не си тоя дето да ми казва какво да пиша и какви мнения да изказвам. А ако има забрана за политика, просто е, няма да пишем в теми за политика(не ги пускам аз), но мога да се хвана на бас за колата ми срещу една зазка че от това на хора като теб няма да стана по - симпатичен... Има много, които се дразнят даже само постът да е дълъг. Да не продължавам по - нататък ,че и аз ще стана оценител.
И друго ще ти кажа. След като някаква тема не те кефи и не ти е интересна, не пиши. ТОва, коеот правиш тук, нормалните хора го наричат flame. Умишлено, сеирджийско подпалване на страстите с цел да се лее кръв.
Нали, нещо такова? Правилно си ТЪЛКУВАМ вещата ти намеса?
Хайде, поздрави братле.
ПП. На мен темата не ми е интересна. Не издържах на дразнителите. Към които явно трябва да причисля и теб.
Аз не виждам политика в тая тема.
Кое наричаш политика?
ТОва?
2advanced написа:bam-bam написа:2advanced написа:bam-bam написа:лошо колега лошо
само че сега нашия колега Звер да каже некоя дума .. на какво се дължи това и какво е решението на проблема , откриме убиеца на писателя .. сега предлагам да се захване с разнищтването на тоя казус
Тихо, тихо, че верно ше дойде![]()
![]()
споко сега чете домашното и се подготвя за утре и като стане ще е ПО могъщ от всякога та да използваме малко намалениети и да му земем думата
Тоя па - той си е мега силен и могъщ по дефолт бе хахах
Иначе относно диалекта на автора(баш шоплъшки си е) - човек убих се да се смея, се 1 разказваше някой виц!
Има и още два -три поста, просто няма подходящ цитат.
Да, и според мен е политика.
Не мисля, че интересът ми е само в политически теми, даже напротив, там по - скоро се дразня на определени заключения и действия. И никога не съм призовавал форума към действия, по - скоро съм се старал да елиминирам хитри лозунги, каот "циганите на сапун".
Не е въпросът и че форумът бил или не бил за офтопик.
Въпросът е: ти като не харесваш някакъв вид теми какво правиш в тях да ги четеш, че и да се дразниш и сипеш оценки вътре?
Какъв си ти? По голем, по умен от мене? Лицензиран оценител?
Убеден ли си?
Аз пък ще ти кажа: не си тоя дето да ми казва какво да пиша и какви мнения да изказвам. А ако има забрана за политика, просто е, няма да пишем в теми за политика(не ги пускам аз), но мога да се хвана на бас за колата ми срещу една зазка че от това на хора като теб няма да стана по - симпатичен... Има много, които се дразнят даже само постът да е дълъг. Да не продължавам по - нататък ,че и аз ще стана оценител.
И друго ще ти кажа. След като някаква тема не те кефи и не ти е интересна, не пиши. ТОва, коеот правиш тук, нормалните хора го наричат flame. Умишлено, сеирджийско подпалване на страстите с цел да се лее кръв.
Нали, нещо такова? Правилно си ТЪЛКУВАМ вещата ти намеса?
Хайде, поздрави братле.
ПП. На мен темата не ми е интересна. Не издържах на дразнителите. Към които явно трябва да причисля и теб.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ох, как са наядах затва ме мързи да пиша колкото Дзвер.
Ама не разбрах ти кой беше та да ми казваш дали мога да изразя мнението си по каквито и да е въпроси?
Ама не разбрах ти кой беше та да ми казваш дали мога да изразя мнението си по каквито и да е въпроси?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:Хубава уж прикрита саркастично-пасивна гавра вкарвате...
Не ви ли омръзна?
Хайде със здраве.
колега ама ти още ли им се връзваш ... я се забавлявай и не се коси

виж кфо е яко да си имаме форумен шаман .. да фърля кокалчета и да бистри политиката ... преди време гледах парламентарния контрол по Канал 1 ама го спряха .. сега чета на Зверо постовете и темите .. да ти кажа мисля че тука ми е по интересно
още по че си има последователи разни чирачета и купона става още по голям така че чети "умните" и гледай цирка

Звер имате още 6 дена ... нема ко да дрискате вие сте големи момчета .. не сте като ония къде пишат кои пребили кои вкарали в Пирогов какво въстание направли .. как се събрали пред Парламента и бутнали правителствотои всички форумни освободители и тем подобни .. вие сте истински мъже и кфот кажете го правите ... нали

аааа забравих и човека с стиектире .. ПИСНА МИ
баце имаше ли резултат от тях кажи са .. бутна ли правителството с тех
или сега имаш некоя по Орижинал идея как да го бутнем .. ся като се видим на събора може да го обсъдим и наи после да направим нещо стига сте думали сами

п.п. а относно дрискането .. некои женен колега с деца да ви препоръча някои модел памперси да не се излагаме сега я

така че петьо скоро ще ти дадът светлина по твоя проблем

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:
Звер имате още 6 дена ... нема ко да дрискате вие сте големи момчета .. не сте като ония къде пишат кои пребили кои вкарали в Пирогов какво въстание направли .. как се събрали пред Парламента и бутнали правителствотои всички форумни освободители и тем подобни .. вие сте истински мъже и кфот кажете го правите ... нали![]()
Общо взето... Така правим.
Просто исках да ти взема мерки за усмирителна риза за подарък, сладур. Жалко, че не ме разбра. Не ти е за пръв път, затрудненията ти са очевадни. Не да те бия. Помощ ми трябва в случай на бясна съпротива, характерна за клиентите на такъв трикотаж

Обаче като цяло се отказвам.
Много отдавна Боби ми показа верният път.
Не го послушах, искаше ми се да заключат тея теми, не заради самите теми а заради тъпотиите на теб и бандата ти 18 годишни приятелчета, които превъзхождаш по биологична възраст

Явно няма да стане, пък и на мен ми писна да съм духовит с теб. Предпочитам с някой дето барем разбира...
Следвам принципа на Боби. Твоите постове братче умреха за мен.
Що се отнася до другото, след 6 дни ми пиши и ако си много надъхан на подаръка, заповядай, да видим какво можем да направим.

Веселяк.
Поздрави!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:bam-bam написа:
Звер имате още 6 дена ... нема ко да дрискате вие сте големи момчета .. не сте като ония къде пишат кои пребили кои вкарали в Пирогов какво въстание направли .. как се събрали пред Парламента и бутнали правителствотои всички форумни освободители и тем подобни .. вие сте истински мъже и кфот кажете го правите ... нали![]()
Общо взето... Така правим.
Просто исках да ти взема мерки за усмирителна риза за подарък, сладур. Жалко, че не ме разбра. Не ти е за пръв път, затрудненията ти са очевадни. Не да те бия. Помощ ми трябва в случай на бясна съпротива, характерна за клиентите на такъв трикотаж![]()
![]()
Иначе можеше и сам да си пратиш мерките.
Обаче като цяло се отказвам.
Много отдавна Боби ми показа верният път.
Не го послушах, искаше ми се да заключат тея теми, не заради самите теми а заради тъпотиите на теб и бандата ти 18 годишни приятелчета, които превъзхождаш по биологична възраст![]()
Явно няма да стане, пък и на мен ми писна да съм духовит с теб. Предпочитам с някой дето барем разбира...
Следвам принципа на Боби. Твоите постове братче умреха за мен.
Що се отнася до другото, след 6 дни ми пиши и ако си много надъхан на подаръка, заповядай, да видим какво можем да направим.![]()
![]()
![]()
Веселяк.
Поздрави!
ееее много бързо се отказа .. да следвай Боби Стикера ... във вас ми е надеждата да оправите държавата .. тои с стикери ти с умни мисли ... само сте за некоя партия у парламента и тогава обещавам да гледам повече новини за да ви меркам там

и съжалявам че не съм ти на интелектуалното ниво но какво да правим .. ние тъпичките тука цъкаме и си лафим ... само се чудя вие умните освоботители ко правите тука ... или искате да ни покажете колко сте начетени ли ... малии засрамих се от утре зимам да чета книги