Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Doberman_vas » 08 Мар 2013, 15:40

bum_bum написа:
Doberman_vas написа:К'во к'во к'во кАза кво?
ББ не е казвал за 1000 лева, ама виж за шенген съм склонен да се съглася с него. Ей тва липсата на въглехидрати много кофти влияе върху позитивизма :winky:

Ба, не е казал...http://btvnews.bg/bulgaria/politika/ostavkata-na-pravitelstvoto-6.html

Не е казал тозно 1000лв ама 50% са дори повече, ако гледаме средната.

Абе за можене и аз мога да *** Анджелина Джоли, ама нейсе.
на изпроводяк на мен тази новина ми харесва не знам хейтърите какво ще кажат, опа те не почиват в България ...
http://burgas.dir.bg/news.php?id=13301556
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 08 Мар 2013, 15:53

Данните за гласуващите в проценти като дял от всички избиратели показват, че ГЕРБ би получила 24.1% електорална подкрепа, за БСП биха гласували 20.3%, ДПС ще вземе 4.6% от вота. За „Атака“ биха гласували 3.6 на сто, а за „България на гражданите“ 2.7 %. Ако избирателната активност е по-ниска - 54.9%, близко до бариерата от 4% ще се окаже и ДСБ с 2.1 на сто.

Източник : http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/03/0 ... bsp.182123

Много са различни "данните" от социологическото разследване с тези от нашата тема, като това бе и основната причина да я направя. Всеки сам да си прави изводите. Разбирам, че тук сме повечето млади хора, но чак пък толкова голяма разлика...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 08 Мар 2013, 16:12

///Maximalniq написа: Разбирам, че тук сме повечето млади хора, но чак пък толкова голяма разлика...

ама те повечето привърженици на червените са млади, в голяма грешка са повечето дето си мислят, че все дъртите са им симпатизанти. Анкетата която си дал може да отговаря ама преди 6 месеца ако е правена не и сега
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 08 Мар 2013, 16:14

Doberman_vas написа:
CTORH написа:Те сигурно и на румънците заради Бойко им отказват шенгена. :mhihi:

Ще ти отговоря така, па ти се сещай: ТИ Q7ца карал ли си? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да, живо прасе в Q7ца съм карал. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 08 Мар 2013, 16:22

PaCk0o написа:
///Maximalniq написа: Разбирам, че тук сме повечето млади хора, но чак пък толкова голяма разлика...

ама те повечето привърженици на червените са млади, в голяма грешка са повечето дето си мислят, че все дъртите са им симпатизанти. Анкетата която си дал може да отговаря ама преди 6 месеца ако е правена не и сега

Тази анкета е показател само и единствено за настроенията на посетителите на този форум.
Иначе Витков щеше да е на балотаж за президент.
viewtopic.php?f=4&t=266932&hilit=%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 08 Мар 2013, 16:40

да колега така е не е такъв процента за герб в обществото, но съм сигурен че водят двойно на червените ако в момента има избори, разбира се до изборите има време и ще се пробват да се завъртят хиляда интриги за да се обърнат нещата ама на дали ще имат успех
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 08 Мар 2013, 18:33

Само да питам ами АТАКА или те не са интересни другите които бяха на власт са ни ясни или по добре същите играчи :banghead: :censored:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Мар 2013, 19:12

И с какво по точно е успешно управлението на ГЕРБ :dunno: Да ти проглушат ушите от всички медии как се режат ленти, колко мноооого километри построи сам Боко строителя , как всички членки на ЕС са особено доволни от сегашните управляващи и т.н А истината е проста. Пицата е все така постна , милиарди лв. изхарчени - респективно част от тях откаднати , малкият и средния бизнес са във фактически колапс , съдебната система и прокуратурата са си седнали на ушите , здравеопазването е без коментар както и социалната политика. Уж бяхме отличниците на Европа , и се целувахме с Меркел , а тя ква стана :mhihi: от 7 държави ни раздадоха безплатно криви макарони през които да си гледаме Шенген , и не искат и да чуят за нас поне година още :mhihi: Еми само с магистрали не става. То ако строителството на магистрали беше ............ то Хитлер трябваше да е нещо като Левски в Германия. А те- магистралите не са за Вас , те са за http://btvnews.bg/bulgaria/deputatite-i ... metra.html И уж всички много доволни , а разликата с БСП е 2-3 до 4 % :mhihi:
Иначе анкетата във форума е в пълна противоположност на настроенията в обществото http://pressadaily.bg/publication/10142 ... -uspeshno/
А има нещо друго. България НЕ Е само София , Пловдив , Бургас и Варна . В малките градове и особено в селата настроенията са съвсем различни от споменатите градове , които обаче ще си проличат на изборите.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Мар 2013, 20:09

Аз съм малък бизнес. 2 пъти ми се е увеличил оборота от 2008 до 2012.
За какъв колапс говориш. Айде да не повтаряме какво са казали хамстерите

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 08 Мар 2013, 20:10

+ тва проучванията, който си посочил, са от преди месец...
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Мар 2013, 20:36

И на все по-близо идващите избори за кого да гласуваме,казвайте сега?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2013, 20:48

Petrolhead написа:Аз съм малък бизнес. 2 пъти ми се е увеличил оборота от 2008 до 2012.

Какъв е бизнеса ти,да не е нещо със строителство на магистрали? :mhihi:
Нищо лично разбира се :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 08 Мар 2013, 21:22

Е.Димитров написа:
Petrolhead написа:Аз съм малък бизнес. 2 пъти ми се е увеличил оборота от 2008 до 2012.

Какъв е бизнеса ти,да не е нещо със строителство на магистрали? :mhihi:
Нищо лично разбира се :bchug:

Не е строителство.

В момента сме интересни за чужденците и ако проспим този интерес наистина сме загубени.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 08 Мар 2013, 21:41

да има много млади и мързеливи, които гласуват за бсп- щот търсят мекото на хляба! :mhihi:
задавали ли сте си въпроса, какъв млад човек трябва да бъдеш за да си "привърженик" на лявата идея? същата лява идея, която след 8г управление докара Испания до тотален колапс! Последният път са имали безработица от 24.6% преди 36 год.. това значи всеки четвърти безработен! А "социлиастите", които накараха ЕС да се чудят дали да изключат Гърция? А социалистите в Ирландия, Кипър,Словения.. че това е половината ЕС. Дори условно успешните северни модели са един балон.. направете справка колко струва х5 тука и там-400 хил.лв! 200 хил.лв разлика?

в Америка винаги е било прието, че на всеки трябва да му се полагат добри условия за развитие, ако имаш амбиции да постигнеш много, но ако го караш по-мързеливата не отпадаш от обществото.. и най-долната работа ти позволява да караш хубава кола, образование (федерален кредит) и т.н. като винаги се е обръщало внимание на тия с по-малко късмет.. това им беше справедливата и един вин пасивна лява политика. Обаче "истинската" лява идея янките години наред са приемали за немислима.
Не са могли да приемат идеята, че някой ще разпределя общите блага без да бърка в меда.. и десетки години спазвайки тази философия бяха първи. Станаха по-леви и веднага поеха обратен курс.. за това и сега републиканската идея се завръща, искат си старата америка, като изключим индвидите дето обама щял да им плати бензина..

а нашите млади и леви няма какво да ги коментираме, нали ги гледам, движат се с олигарси, ходят на партийни обучения само и само за да ги наредят някъде. как се търси работа при тях? трябва да говориш с някой старейшина и машината се активира :mhihi: и те са си прави за тях си, ама не осъзнават че на нормалните хора им писна да им живеят на гърба им, за всичко да ти трябват връзки и въобще една ненормална среда да се приема за нормална.

по повод "колапса" на герб, казах 30 нови души за 2г и не строим магистрали ;)

иначе се надявам бсп да спечели в коалиция с атака,дпс, кунева, щото ще се осерат ама няма да им "като за последно, а ще им е за последно. ама едва ли, в бтв анкетата от 20,000 гласа за 24ч 75% гласуваха за герб.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Мар 2013, 21:54

Johnnie1 написа:и най-долната работа ти позволява да караш хубава кола, образование (федерален кредит) и т.н. като винаги се е обръщало внимание на тия с по-малко късмет..

тука си в голяма грешка...

за лявата америка и опитите да се върнат в дясно- самата истина. но там има други проблеми и америка никога вече няма да е дясна (в стил 70-80те) - или поне не в близкото бъдеще.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата