България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Мхм, ама какво прави бай хей с Ондата и гоУфУ, който е направен да изпарява всички лястовички в радиус като даде газ или да вдига мъртъвците от гроба? Те какво ще настройват? Мисля тях гонят с това, не турнерите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Трета катастрофа за три дни с 3 жертви и тежко ранени!
Акции, макции, уя ми Янко! Подобрявало се било положението
Имало ефект
Хората били станали еди какви си
КАТ и т.н. си вършели работата
Еко стикерите били био
Ганьо вече не бил примат
И т.н.
Самоунищожението на един народ...
https://nova.bg/news/view/2023/08/08/421766/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B2-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B7%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%B2-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Акции, макции, уя ми Янко! Подобрявало се било положението

Имало ефект

КАТ и т.н. си вършели работата

Ганьо вече не бил примат

Самоунищожението на един народ...

22-годишен шофьор навлязъл в лентата за насрещно движение на пътя Ловеч-Плевен. По първоначална информация настилката била мокра. Последвал удар в движеща се кола, управлявана от 32-годишен мъж, който е починал на място.
Тир се вряза в къща във врачанско село (ВИДЕО)
Другите две жертви са мъж на 32 години и жена на 21. Те са пътували в колата, навлязла в насрещното. 22-годишният шофьор и 20-годишно момиче са в болница в тежко състояние.
https://nova.bg/news/view/2023/08/08/421766/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B2-%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B7%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%B2-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Колчета като на кресненското дефиле на всеки опасен участък и тва е. Очевидно имат ефект
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Много идиоти, които понятие си нямат от разположението на автомобила в пространството, взеха книжки. Това в комбинация с новите доста по-мощни коли от тези преди десетина години + разбитите пътища и чувството, че са безсмъртни зад волана дават съответните резултати...Естествен подбор. Лошото е, че почти винаги умират и невинни хора покрай тях.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Прави ми впечатление, че и жените вече не са плахи и предпазливи, каквито бяха. Карат и те като каруцари. Днес една ми стои на бронята, едно намаляне да ми се наложи и влиза да се запознаем.

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Току-що го засякох тоя с 36цата на кръговото на 4ти км.. сам в колата с балон в уста..Lenco написа:Дано някой проумеят, че глобите и техния размер са най-малкия проблем.
Мразя "комунизъма", но тогава това нямаше как да се случи.
А и отворените куки пред камерата се насраха, тая е36-ца сигурно има поне 10 неща заради които да се спре от движение, та сопола да си надува балоните дълго време в метрото.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Женките са бетер от бакшиши , нахални арогантни и напористи особено тия с по скъпи автомобили . Винаги са в двете крайности , или прави простотии на пътя и кара като каруцарка без да спазва никакви правила или бави трафика и се панира от най малкото . Просто не са за автомобил , то е очевидно и без много обяснения . Биологично не са пригодени за вземане на решения в стресова ситуация на пътя 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///eMo написа:Току-що го засякох тоя с 36цата на кръговото на 4ти км.. сам в колата с балон в уста..
набра ли 112 или да не питаме...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вярно има много нагли жени вече. А ако е с някакъв премиум кенеф, наглостта се засилва ако си е нагла по природа. Има и такива, които цял живот са били никому неизвестни и не достатъчно атрактивни, които ако се докопат до хубава или служебна кола и стават ултра комплексирани или по-точно избиващи си комплексите на пътя, гледащи лошо, ръкомахащи и още куп тъпотии с шарене из лентите и несъобразени скорости без да имат нужното за да реагират дори в прости ситуации.
In God we trust, all others we track.

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Даже ми вдигнаха. Не останаха очаровани от нескопосаното обяснение за външния вид на колата без да им кажа номера.vicho написа:///eMo написа:Току-що го засякох тоя с 36цата на кръговото на 4ти км.. сам в колата с балон в уста..
набра ли 112 или да не питаме...![]()

Не знам каква е тая мода с балоните.. в компания и дискотека да кажем, че виждам логика, но сам в колата?!
- drifty
- младши ентусиаст
-
Че не го ли видя къв малоумник е тоя сопол. Нищо изненадващо..

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
steeN написа:Това е бета тест за това, което идва за тунеците. Пращат те в КАТ и "специалист" ти задава въпросчета.
Аха, да. Чакам. От 20 години чакам някой на прегледа да ми се заяде поне, че нямам ръчна, още и тва не ми се е случило, ти за тунинг ми говориш.

Точно днес минах преглед. Е90 330д без крайно гърне, с даунпайп и хибридно турбо. Без егр и без вихрови клапи. Еко3 категория ми лепнаха. Един приятел с 335д кара с еко4 пак без никви екологии, просто е по-нова година. Догодина ще ти пиша пак да ти се похваля, че съм минал.

- TNT
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Прави ми впечатление, че и жените вече не са плахи и предпазливи, каквито бяха. Карат и те като каруцари. Днес една ми стои на бронята, едно намаляне да ми се наложи и влиза да се запознаем.
Преди 2 седмици една пОтка с Е92 целия булевард направи ляво-дясно, кикдауни, за да застане на последния светофар да чака за ляв

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
Е айде са, жените ви виновни. Чисто статистичестки убииците на пътя са в много по-голям процент мъже.
- drifty
- младши ентусиаст
-
Jorixa написа:Е айде са, жените ви виновни. Чисто статистичестки убииците на пътя са в много по-голям процент мъже.
Точно затова правят впечатление все повече.