Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CRACK_FTW » 21 Юни 2009, 22:10

Ех Иво едни ръкавици да имаше само :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 21 Юни 2009, 22:59

освен ръкавиците и здрави ръце :mhihi:
не може да виниме Иво за грешката защото не е вратар а му благодариме че застана
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 22 Юни 2009, 9:43

Благодарности на Щъркела, че застана на врата и даде всичко от себе си за да не допусне гол, ше те черпиме една кола :winky:
А грешката си беше колективна, така че няма какво да го мислите ;)

Само едно не мога да разбера: не Ви ли писна, при положение че по скромно мое мнение сме най-грамотният отбор, да мачкаме противниците си, да цъкаме пасове, удари, петички, да правим по минимум 5-6 1000% - тови положения за гол, и накрая да направим за втора поредна година ФРГ шампиони, а този сезон и Хеттрик втори :help:
Разбирам един, два, три мача - ОК, приехме ги с високо вдигнати глави, но вече прекаляваме...
Ако класирането остане така - срам!!!
Единственият позитив от цялата работа е, че осигурихме на Симитли спокойствие кръг преди края, ако може да се нарече така.

И най-важното - не се поучаваме от грешките си и не се развиваме като индивидуалности - всеки си знае неговото и не слуша какво му се говори (абсолютни коне с капаци).
Единственият който показа развитие през този сезон е Шурата, който вкара повече от половината си голове с десния крак (това му го повтаряхме от сума ти време, и се видя, че като ни послуша станаха нещата). Тук искам да отбележа и Наско, който въпреки, че не е звезда от световна класа се раздава максимално в мачовете и показва сериозно израстване като цяло! Евала Мичка!

Да не коментирам и несериозното отношение на доста от Вас към мачовете. Все едно не сте наясно, че сме 10тина човека които изнасят целият сезон. Има предварителна програма, по дни и часове! Предполагам, че не е толкова голям проблем да се ориентираме по нея, и да си правим сметките с пътувания и напивания поне малко съобразени с нея, а не да се налага почти за всеки мач да звъня и да питам какъв е статуса и ще имаме ли 9 души и вратар за начало на мача. Ясно е, че от новият сезон ще имаме 3 нови попълнения (Фил, Гената и Стани), но можеше да изкараме този без напрежение до края!
През лятната пауза ще има 5 души, които ще напуснат отбора. Това ще са тези от Вас, които не идват, или няма да могат да идват на мачовете през следващата година!

Тази седмица има два варианта за мача: Събота от 11:30 и Неделя от 14:00. Помолиха ни за смяна, и смятам че няма да имаме проблеми и в двата дни. Ако има проблемни хора, нека кажат овреме, за да знам дали да разрешавам смяната! На мен лично ми е много по-удобно да минем в Събота ;)

Айде живи и здрави...
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 22 Юни 2009, 9:54

Аз все още незнам как съм за неделя,но за събота определено ми е по удобно,но пък е доста рано и съм на работа а няма как да се измъкна по рано понеже е събора на Горубляне и ще имам доста работа :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 22 Юни 2009, 11:27

и за двата дни съм ОК, но събота ми е по-удобен
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 22 Юни 2009, 12:23

И на мен събота ми е по-добре, но и в неделя ще мога да дойда...
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 22 Юни 2009, 13:30

Искам да се извиня на целия отбор за грешката която направих :idea:
Видя се колко е важно да имаме истински вратар - не ми издържаха нервите и резултата е на лице. Аз съм на линия за последния мач без значение дали е в събота или в неделя. Искам да призова всички да излезем максимално мотивирани в последния мач и да завършим сезона с победа независимо от класирането и за вечерта е ясно :winky: :bchug: :have one: :drinking:
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 22 Юни 2009, 16:08

Иво не си го слагай на сърцето, не си напраил някаква особена грешка. Пък и доста откровенно си заяви преди началото на мача че не си най-добрия вратар на света :) . Аз лично ти приемам ненужното извинение :D

За следващия (последен) мач съм ок, няма значение събота или неделя ще е.

Симитли са си сериозен противник и мача беше тежък. Въпреки че не им дадохме да направят много положения смятам че доста ни поизпотиха и си мисля, че сме имали много по-смешни равенства за които трябва да се ядосваме много повече. Лошото е че зеха да стават повечко като бройка.

Ако сме тръгнали да правим нещо повече от вечно 3-то място (дано да не ни се изплъзне и то :D ) трябва да обсъдим какви са причините да не сме стигнали по-напред и да ги отстраним съответно. Ако просто се събираме да играеме мач и не се чустваме ангажирани с места и класиранията в лигата аз лично не виждам проблем в отбора и смятам че мачовете които играем в по голямата си част са приятни и хубави.

п.с. евалата бате :bchug:

п.п.с. :have one: :bchug: :drinking:
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 22 Юни 2009, 17:30

Аз съм ОК и при двата дни 8)

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 23 Юни 2009, 15:53

Събота, 27.06.09, 13:00, СС, Форумна Лига,
отложен мач от 20 кръг, ЦСКА vs БМВ
:!:

Всички 12:30 там :idea:
долен хранител
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 23 Юни 2009, 16:14

sinqta_strela написа:Събота, 27.06.09, 13:00, СС, Форумна Лига,
отложен мач от 20 кръг, ЦСКА vs БМВ
:!:

Всички 12:30 там :idea:
ИДВА РЕД НА цска И ОТНОВО 7:2 :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 23 Юни 2009, 16:41

ЕЕЕ...кофти...в събота съм на работа и няма да мога да гледам последния мач и съответно как взимате медалите :D

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 23 Юни 2009, 22:42

Споко сигурно нема да има медали :) Има още мачове отложени :)

С тоя час сигурно ще успея и аз да дойда.....90% съм и аз там.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 23 Юни 2009, 22:56

Как няма да има бе...всичко е изчислено...Хеттрик и ФМ правят самоубийствен Х, ние мачкаме ЦСКА и взимаме среброто :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 24 Юни 2009, 8:45

Да ама не - единствения ни шанс да сме втори е да бием цска и фм да бият хеттрик иначе дедовия и само да не станеме от втори - четвърти. Никакви схеми - излизаме в събота мачкаме цска и отиваме да пиеме па кой иска да играе после :winky:
THE ONE & ONLY E30

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата