Домашните ни любимци-снимки
Модератор: Общи модератори
Re: Домашните ни любимци-снимки
Е.Димитров написа:alx написа:Е.Димитров написа:alx написа:Е.Димитров написа:Е то все едно съм вкарал кон в къщата!
сега ша са обиждаме ли?
нощно време е така спи... в коридора напреко... сега е в офиса и за аршин това зад него е отвор на нормална врата![]()
спъвал съм се в него няколко пъти като ставам да ровя в хладилника нощно време.. само ме поглежда и продължава да хърка...
Няма да се обиждаме...но като се сетя, ти първи нарече моят "плъх"![]()
А как стои въпроса по "тънката" част, кастрация и тн.
Че от известно време обмислям подобна интервенция на моят териер.
абсолютно задължително е... моя на две години го резнахме щото само като надушеше разгонена женска дори като е навън броди или го разхождам далече от дома се прибираше и опикаваше всичко. хем е добре възпитан. писал съм го по-горе. мъжкото куче ако няма да го развъждаш задължително трябва да се скопи.. иначе няма оправия с маркирането. моя горкия буквално на следващия ден след интервенцията спря отведнъж да маркира из къщата...
Тежка ли е операцията?
Има ли някакви след оперативни проблеми?
Колко време се възстановява?
Че малко ми е напрегнато от подобни предизвикани проблеми.
ми моя пост оперативно дори не му се виждаха шевовете и разреза беше малък- 2 см примерно. възстановяване нямаше трябваше само да внимаваме да не се ближе там, но той нямаше и желание та нямаше нужда да му слагаме сателитна чиния... но разбира се има винаги риск от вторични инфекции ако някой вет си остави пръстите там... аз проблеми с моя нямах никакви.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
При моя също мина без никакви ядове, сутринта го закарах направиха му изследвания резнаха го и вечерта си го взех. Малко беше още замаян от упойката иначе беше като нов. И той никакви мераци да се ближе та спестихме мъките с фунията. Беше на 3 миналото лято като мина процедурата, може би малко закъснях и трябваше по-рано, защото не се промени почти нищо от към поведение при него, но пък то не е било и преди нещо кой знае какво, просто очаквах да мога да забележа по нещо, че вече не е мъж ама освен ако не му гледаш топките разлика няма. 
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Това е Трейси. На сина ни е, но той замина ваканция за една седмица и ни го остави. Каза да не му даваме храна която ядем ние и ни остави някаква кучешка. Та не знам каква е идеята да не му даваме ма на няколко пъти като му отрязах парчета салам или луканка и станахме най-големи приятели.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
сигурен съм, че е много добро куче душичка, но не мога да се преборя със страха си от такива породи, страшни са ми
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Страшно е чихухуа да имаш.Тия са като буркан с мед по душа.Ама си зависи от собственика. 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да така е , но наобратно - Чихуата си има човекСтрашно е чихухуа да имаш
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
peshehodetz написа:Та не знам каква е идеята да не му даваме ма на няколко пъти като му отрязах парчета салам или луканка и станахме най-големи приятели.
Има малко престарание в сегашните стопани. Аз винаги съм казвал тези породи не са от вчера, да не би да са ги хранили със специални храни преди 100г. та да са оцелели само с такава досега.
Иначе си личи, че тва доге си е душичка, но и аз съм резервиран към питбули, добермани, кане корсота и подобни големи и предразположени към агресия догета и им се кефя само на снимки, клипчета и т.н., на живо как беше...само като ги фиксирам отдалеч и ми се свива сфинктера
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
peshehodetz написа:Това е Трейси ...
Красота е Трейси
Много обичам кучета и всякакви животинки, обаче не мога да понасям котки.
madafaka_donkele написа:
Иначе си личи, че тва доге си е душичка, но и аз съм резервиран към питбули, добермани, кане корсота и подобни големи и предразположени към агресия догета и им се кефя само на снимки, клипчета и т.н., на живо как беше...само като ги фиксирам отдалеч и ми се свива сфинктера
Мен ме е шубе от Кане Корсо. Един съсед има, много е красиво ама не смеех да се добижа, че е ебати огромния звяр.
Стоях далече и един ден той ми вика, ела и го погали, поиграй си с него, аз го държа и като е до мен няма да посмее да направи каквото и да е.
Ще станете приятели много бързо и после няма да има нужда да съм до теб
Поиграх си - изкефи ме и уж станахме приятели, ама знам ли го тоя звяр
Щот един ден майка му беше извела корсото на разходка и неволно станах свидетел, как тя го изпусна и сдъвка на един път една котка
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
carmanf1 написа:ела и го погали, поиграй си с него, аз го държа и като е до мен няма да посмее да направи каквото и да е.
Никъв шанс
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Те не са агресивни по природа и доста добре си играят с деца. Има такива, които ги учат вече да са агресивни, но това е друга работа. Имам познат, който ги развъжда тука, даде едно женско на други познати, супер мила е вече 3-4 години, редовно спирам пред тях с колата и си ме знае и се умилква. Играе си с котките, въобще не ги гони даже.
А ти като не понасяш котки си е лично твой проблем и изпускаш много. Ако нямаш някаква алергия към тях не виждам какъв ти е толкова проблема, като това са няколко пъти по-чисти животни от кучетата, практически сами се мият и къпят, не миришат като кучетата, за дъха им да не говорим. Котката е Бог, не го забравяй.
А ти като не понасяш котки си е лично твой проблем и изпускаш много. Ако нямаш някаква алергия към тях не виждам какъв ти е толкова проблема, като това са няколко пъти по-чисти животни от кучетата, практически сами се мият и къпят, не миришат като кучетата, за дъха им да не говорим. Котката е Бог, не го забравяй.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Котката е Бог, не го забравяй.
Ето един котешки БОГ специално за тебе . Английска синя , чудовищно огромен е макар да не личи много на снимката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Zagy от форума мисля имаше такъв, но с остри уши, тоест си беше британец. Това твоето не се ли води шотландски боец?
Много е хубав иначе де. Козината им е такава като плюс направо, гъста, гъста...а дали се скуботи?
А що се касае до Бога, нали знаете, че в древни времена котките са били почитани като Богове. Е, те все още не са забравили този факт.
А що се касае до Бога, нали знаете, че в древни времена котките са били почитани като Богове. Е, те все още не са забравили този факт.

In God we trust, all others we track.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:...с остри уши, тоест си беше британец...
Моя шишак е британец:

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
madafaka_donkele написа:Моя шишак е британец:
Много готина котка, как се казва ? Ние в къщи осен кучета много обичаме и котки. Имаме една ма не е някаква специална порода, а най-обикновена, взехме го още като съвсем малък, исках да го кръстиме Бойко даже в началото така му виках, ма жената пък и сина много се противяха. Котарака ни обаче сега на първо време го е доста страх от кучето, не смее да се покаже, от една от стаите не излиза, дори когато кучето е в клетка. Иначе ако имах условия много бих искал да си взема някоя от доста по големите котки, някое тигърче да речем и докато по-отрасне да свикне с мен, макар че това в момента граничи с невъзможното, пък и не знам дали такова едно животно би се приобщило. Доколкото знам Херман Гьоринг е имал лъвче.
За страха от някои породи кучета както спомена някой по горе имайте предвид, че ако има такъв при вас те ще го усетят и могат наистина да ви нападнат. Освен това дори външно да не го издавате има ли някаква слабост у вас те ще я усетят, човек може да заблудите или излъжете дори гледайки в очите, с детектора на лъжата също може да се справите, но при животните най-вече кучетата това няма как да стане. Дори съм чел за акулите че ако сте във водата и към вас се приближи такава да стоите спокойно без никакви резки движения, да не се опитвате да ръкомахате и да се отбранявате или пък да тръгнете да и избягате с плуване щото това просто нито теоретично нито практично би било възможно и единственото което ще стане е да я раздразните и да ви атакува. Незнам ма аз лично предпочитам да стоя далече от места където има змии, крокодили, акули и други подобни. Бе след две седмици отиваме пак на едни острови и една от атракциите е гмуркане сред коралови рифове с всякакви видове риби включително и акули и доколкото ни увериха са малки парчета и са свикнали с туристите и не ги нападат, но все още не знам дали съм сигурен че ще искам да се пусна. Макар че един приятел който изкара поне 10 години на St. Croix, беше там порт капитан и се е гмуркал много пъти и е срещал далеч по големи акули та ми е разправял че ако не са гладни не нападат. Освен това една позната, Ива от Пловдив която е завършила Харвард с отличие, живее и работи в Бостън, е много запалена гмуркачка. Обиколила е много дестинации, включително и студените води на север, ми е разправяла, че е много важно да нямам някаква раничка по мен дори и съсирена кръв, че акулите подушват от далече и дори и да не са гладни това ги раздразва, стават агресивни и нападат.
Отново леко се поувлякох, но да се върнем на кучетата и котките. И едните и другите се привързват към хората обаче малко по различен начин - едните най-много към стопанина си особено първия такъв, а другите към къщата като цяло. Спомням си преди много години имаше един испански филм "Кучето", действието се развиваше в някаква латино-американска държава с диктаторски режим, като един политически затворник успя да избяга от затвора и пуснаха след него преследвач с немска овчарка. Добре ма затворника успя да го изненада зад едно дърво и го трясна с някакво желязо по главата и успя да се измъкне понеже кучето беше вързано с наморник и войника го държеше. Кучето започна да лиже раните на стопанина си, а той със сетни все пак успя да освободи наморника да прошепне на кучето да го настигне и да му прегриже гръкляна. После през целия филм кучето го преследваше, успя да му хване дирите през няколко града, за съжаление накрая комунистите застреляха кучето. Покрай този филм се сетих и за една случка от нашата българска действителност, която са ми я разказвали, не знам до колко е вярна, но във всяка история винаги има поне малка доза истина. По време на комунизма както знаете границите ни се пазеха много строго, имаше т.нар. гранични войски и службата там беше голям х......, наряди до скъсване, като част от нарядите бяха със кучета-следотърсачи. В едно такова поделение на сръбската граница пращат новобранец, който обаче е изключително страхлив от кучета, като Мартин от "Под прикритие", полицая внедрен в групировката на Джаро. Същия този Мартин както сте гледали в една от сериите успя да заблуди детектора на лъжата, ма ако бяха пуснали една немска овчарка щеше да се насере от страх и да го разкрият, явно Джаро не беше се сетил за този съвсем простичък метод и това костваше разбиването на групировката му. Та този юнак на границата остави, че го е страх от кучета, ми на всичкото отгоре му зачисляват такова и ще не ще по някакъв начин е принуден да преодолява страха си и да свиква с току що пристигналото от развъдника куче. Времето си минава и двете години изтичат неусетно като войника и кучето стават първи и неразделни приятели. И така идва деня на уволнението който се оказва изключително тежък и за двамата, тъга се чете в погледите им, а при немските овчарки тя се усеща най-силно за разлика от други породи кучета. Добре ма след около половин година пича решава да бяга през граница, като си мисли че познава доста добре района в който е служил. Обаче през това време са направени някои промени и той настъпва един от кльоновете, постъпва сигнал и дигат заставата под тревога. Оказва се, че същата нощ е дежурно неговото куче, тръгват да го преследват, почти настигайки го все още в неутрална територия, но кучето усеща следите на своя най-добър приятел и леко ги отклонява от неговата посока, време достатъчно му да се измъкне навътре в сръбско и после неубезпокояван да се добере до имиграционния лагер в Италия, а от там след няколко месечен престой се озовава в Америка.
Та в заключение бих искал да цитирам Гордън Геко от първия Wall Street, който казваше - ако искаш да имаш истиски приятел, вземи си куче, те няма никога да ви предадат.
Последна промяна peshehodetz на 18 Юни 2023, 17:53, променена общо 1 път
keep walking