Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
krystal написа:Ромите в -столипиново-обявиха война
http://vbox7.com/play:83ed788aa9 Интересно сега нас, кой ще ни защити..?
никой, защото мангалите не се събират на протести да ходят до Люлин или Младост да колят българи. Те ходят на групи от по 10-15 човека и атакуват 1-2 по тъмно прибиращи се пенсионери, ученици и "гъзари". Ако стане сакътлък (а той става, за справка - пост-а ми в началото на темата) се споменава само в медиите, псуваме малко по форумите и всичко остава по старо му. Затова сменяме тактиката и минаваме на техния принцип. По един, по двама всеки ден или през ден и така. Какпа по капка...нали знаете

P.S уважаеми господин полицай, четящ този пост....искам да Ви поздравя за "добре свършената работа" тези дни да Ви пожелая леко дежурство и приятно четене

(нали някой хора се бяха притеснили, че куките ни четат

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ineedmoney написа:...нали някой хора се бяха притеснили, че куките ни четат
не се притеснявам, но според инфо от сигурен източник в момента такива теми се следят щом ги засекат- наблюдават настроението на хората и си вадят изводи...
ms написа:ineedmoney написа:...нали някой хора се бяха притеснили, че куките ни четат
не се притеснявам, но според инфо от сигурен източник в момента такива теми се следят щом ги засекат- наблюдават настроението на хората и си вадят изводи...
Възможно е, във фейса доколкото разбирам, всички грyпи свързани с протеста са затрити вече..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ineedmoney написа:(нали някой хора се бяха притеснили, че куките ни четат
Айде да почва спама да им отворим работа

Вчера много се смях на протеста, когато 1 пич крещеше на робокопите "Нека ви уееееееее и днеска няма да се приберете да спитееее, изяжте са от яд"

А днес в Пловдив беше голяма простотия. Максимум 500 човека, като в 19ч. на Съединение имаше 200. Насраха се от проверки днеска и не знам как като днес искаха и години накрая половината бяха някакви лапета

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ms написа:ineedmoney написа:...нали някой хора се бяха притеснили, че куките ни четат
то е ясно че ни четат, ама тва не означава, че нямам право да си опражня правото на лично мнение, което ми е гарантирано от конституцията. Много бързо се паникьосват някой хора, понеже не си знаят правата...куките нямат право да ме арестуват ако сега напиша "Живеещите в столипиново не ме кефат", а пък извод какъв могат да си извадят освен, че не харесвам определени хора???
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ineedmoney написа:то е ясно че ни четат, ама тва не означава, че нямам право да си опражня правото на лично мнение, което ми е гарантирано от конституцията...
разбира се, че имаш право- и аз имам същото право, все пак е свобода на словото... но в същото време имаме задължението да носим отговорност за свободно изразеното мнение, нали

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
http://news.ibox.bg/news/id_2015598718
- Код: Избери целия код
Потвърди се информацията, че МВР започва сериозен мониторинг на социалните мрежи във връзка с протестите, организирани чрез Фейсбук през последните дни.
Шефът на компютърни престъпления в ГДБОП Явор Колев, който трябваше да участва в днешната конференция, посветена на информационната сигурност и съхранението на данни, изпрати извинение за отсъствието си.
По думите на организаторите Колев не може да участва във форума заради инцидента в Катуница, като е пряко ангажиран с последствията от инцидента там - организирането на протести през социалните мрежи......
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Peter Angelov написа:tin написа:ейййй са ми светна бе
еми да това е единствения начин да се запазят на сегашните постове пруорори и съдии защото те се назначават от президента!!!
До сега ГЕРБ разполагаше само с двете законодателна и изпълнителна , а съдебна беше на БСП и ДПС още... та сега миг преди това да се промени гледай кво става
а без съдебна власт ква борба против престъпността може да правиш?Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор се назначават и освобождават от президента на републиката по предложение на Висшия съдебен съвет за срок от седем години без право на повторно избиране. Президентът не може да откаже назначаването или освобождаването при повторно направено предложение.
Съдебната власт има самостоятелен бюджет.
Хехех най накрая да светне лампичката
ей са гледах Светльо от Хиподил по бТВ ... как щял да свали бойко и щял да стане президент.... поредната личност целяща да събере гласовете на протестиращите в момента и да ги прехвърли за някой червен...
А са ми кажете че не е нагласена цялата работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- tin
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Как тъй се прехвърлят гласове?
всеки кандидат събрал определен брой гласове след изборите може да подкрепи всеки друг със свойте гласеве , и това се прави на всички избори.
в момента БСП + ДПС + някакви нови "неопетнени" личности като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров съм 100% сигурен че ще работят заедно а това не е малко всички пенсионери + всички роми и турци (които вече на 100% ще гласуват за ДПС защото те са най лесни за манипулация и всяване на страх.) + осще някви такива като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров
и аййдее другата година , както и след 10 год, пак ще сме си със същата прокуратурата и съдии и месни васали

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
tin написа:bum_bum написа:Как тъй се прехвърлят гласове?
всеки кандидат събрал определен брой гласове след изборите може да подкрепи всеки друг със свойте гласеве , и това се прави на всички избори.
в момента БСП + ДПС + някакви нови "неопетнени" личности като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров съм 100% сигурен че ще работят заедно а това не е малко всички пенсионери + всички роми и турци (които вече на 100% ще гласуват за ДПС защото те са най лесни за манипулация и всяване на страх.) + осще някви такива като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров
и аййдее другата година , както и след 10 год, пак ще сме си със същата прокуратурата и съдии и месни васали
Не е така ве

Нема такова прехвърляне на гласове! Дай да го видиме тоя член от закона дето го пише тва нещо!
Само си изразяват подкрепа на балотажа, ма няма прехвърляне на гласове!
- tin
- младши ентусиаст
-
Valentin_Peev написа:Само си изразяват подкрепа на балотажа, ма няма прехвърляне на гласове!
е подкрепата на балотажа не е ли същото ?

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Ми не, тва че Сульо и решил да подкрепи Пульо, не значи че и ти трябва да го направиш!
Bogat-Beden написа:ако попаднем под сиганско робство ,ставаме ние онеправдани и няма да плащаме ,ток, вода-няма да работим и няма да могат да ни съдят за насилие над циганите, щото ще ни пази БХК![]()
И никoй вече няма да прави забележка на неграмотно пишещите у форума,защото ще е нормално и прието

Хашколсум!!! От твоята усти - в банговасильовия ухо!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5