Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
///Ivan написа:http://www.dnes.bg/sport/2011/09/29/bylgariia-za-bylgarite-a-ne-za-mrysotiia.129890
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3469431
http://topsport.ibox.bg/news/id_136577668
Типични лумпени

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
tin написа:bum_bum написа:Как тъй се прехвърлят гласове?
всеки кандидат събрал определен брой гласове след изборите може да подкрепи всеки друг със свойте гласеве , и това се прави на всички избори.
в момента БСП + ДПС + някакви нови "неопетнени" личности като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров съм 100% сигурен че ще работят заедно а това не е малко всички пенсионери + всички роми и турци (които вече на 100% ще гласуват за ДПС защото те са най лесни за манипулация и всяване на страх.) + осще някви такива като Светльо, Яне Янев и Алексей Петров
и аййдее другата година , както и след 10 год, пак ще сме си със същата прокуратурата и съдии и месни васали
Подкрепата се състои в това, че казва- гласувайте за едикой си ама прехвърляне на реално гласове няма.
Светльо Хиподилски е очевидно кандидат без никаква надежда да спечели и кандидатурата му е само и единствено за да има за кой да гласуват тия, които няма за кого да гласуват.
Тъй, че на тези избори аз ще гласувам за пръв път от 15-тина години насам.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
една статия ми попадна, бих искал да я споделя:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=111
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
bum_bum написа:Светльо Хиподилски ...
Аз още не мога да повярвам, че подобни смешници са налични в листата. Тия се подиграват вече с народа, ставаме за смях

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Мишел написа:bum_bum написа:Светльо Хиподилски ...
Аз още не мога да повярвам, че подобни смешници са налични в листата. Тия се подиграват вече с народа, ставаме за смях
всъщност, всички са от един дол дренки
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
_galio_ написа:една статия ми попадна, бих искал да я споделя:
От това което прочетох до средата, статията е интересна, но много ми се вдигна

Друг въпрос колко е вярна...
А циганите за мен единственият начин е да се култивират с помощта на училището, църквата и банките.
Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
martin_anastasov написа:_galio_ написа:една статия ми попадна, бих искал да я споделя:
От това което прочетох до средата, статията е интересна, но много ми се вдигнакръвното и я затворих.
Друг въпрос колко е вярна...
А циганите за мен единственият начин е да се култивират с помощта на училището, църквата и банките.
всъщност има лоби за създаване на такава държава, интересното е, че дори в сайта на ВМРО има подобни статии ...
и явно има такава политика, защото тук ни натискат за толерантност, докато е европа ги експулсират ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Кой друг ако не Братушките ще ни подпреки показателно в такъв момент
ЕС и Брюксел пак ще ни размахват показателно пръст да не правим етнически проблеми, а в същото време цяла Европа се чуди как избие до крак всички мангали, ама иначе са толерантни за пред хората!?!?! За пред кой пазят поведение и те не знаят, само се правят на умрели лисици, иначе са на същото мнение като нас. Но е хубаво че има кой да ни разбере и подкрепи. Навсякъде където четох по форуми, гърци и сърби също са с нас, макар че исторически тези народи винаги са били против нас, все пак осъзнават че времената са други и врагът е друг. Не сме сами, и е хубаво че не всички народи са против тези събития срещу сганта

ЕС и Брюксел пак ще ни размахват показателно пръст да не правим етнически проблеми, а в същото време цяла Европа се чуди как избие до крак всички мангали, ама иначе са толерантни за пред хората!?!?! За пред кой пазят поведение и те не знаят, само се правят на умрели лисици, иначе са на същото мнение като нас. Но е хубаво че има кой да ни разбере и подкрепи. Навсякъде където четох по форуми, гърци и сърби също са с нас, макар че исторически тези народи винаги са били против нас, все пак осъзнават че времената са други и врагът е друг. Не сме сами, и е хубаво че не всички народи са против тези събития срещу сганта

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мишел написа:bum_bum написа:Светльо Хиподилски ...
поне да го беше цитирала докрай..
Светльо, може и да е смешник, но в такъв случай по-добре изобщо да не коментираме другите кандидати какви са

bum_bum написа:Светльо Хиподилски е очевидно кандидат без никаква надежда да спечели и кандидатурата му е само и единствено за да има за кой да гласуват тия, които няма за кого да гласуват.

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR"
поне да го беше цитирала докрай..
Светльо, може и да е смешник, но в такъв случай по-добре изобщо да не коментираме другите кандидати какви са
[quote="bum_bum написа:Светльо Хиподилски е очевидно кандидат без никаква надежда да спечели и кандидатурата му е само и единствено за да има за кой да гласуват тия, които няма за кого да гласуват.

Това трябва да е нещо добро ли?
Освен да разводнява българските гласове друго нищо няма да постигне тази абсурдна кандидатура, за тези които още не са разбрали -> да гласуваш за него и да не гласуваш е почти едно и също.
Нищо те циганите и турците си знаят за кои да пускат няма да се объркат....
bioz написа:Освен да разводнява българските гласове друго нищо няма да постигне тази абсурдна кандидатура
За разводняването си прав. Но от друга страна между да не се гласува и да се гласува за такава кандидатура - по-добър е втория вариант - най-малкото щото се придобива навик за участие, ако мога така да го нарека. Един негласувал има най-големи шансове и на следващите избори да не гласува. Докато гласувал за Светльо има по-голям шанс да направи сериозен избор по-късно.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Всички, които ще гласуват за Светльо са БеСеПари 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Всички, които ще гласуват за Светльо са БеСеПари
пък които не са депесари
- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
Кандидатурата на Светльо от Хиподил нещо ми се струва като аларма за болната ни система. Не е нормално за президенския пост да може да се кандидатира сульо и пульо, а после да викаме тоя пък що го избрахме и той ще ни прецаква, като всички досега. Ако ще гласувате, направете сериозен избор, поне за човек с минимален стаж в политиката, а не палячо, почти разбил групата са преди години... за държава не ми се мисли ако подхване какво се случва...отдавна съм казал аз, че трябва да има избирателен ценз някакъв...щото докато сульо и пульо гласува, сульо и пульо ще ни управлява 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
То е повече от ясно, че Светльо няма да спечели. Такъв човек няма как да влезе в политиката.
Аз лично не намирам никой, за който си струва да се гласува. И сред "водещите" никога не е имало такъв, който си заслужава.
Но, по-добре да гласувам за някой, който няма да спечелеи, отколкото да седя вкъщи и само да цъкам с език. Защото е много лесно само да се мрънка с-у управниците... но не изисква и толкова услилия да се включите СРЕЩУ тях.
Ааааа, и понеже смятам, че има друга отделна тема за предстоящите избори и за гласуването, искам да постна един линк, допълнение към един пост на флейм от по-горе :
"България за българите, а не за мръсотия!"
Аз лично не намирам никой, за който си струва да се гласува. И сред "водещите" никога не е имало такъв, който си заслужава.
Но, по-добре да гласувам за някой, който няма да спечелеи, отколкото да седя вкъщи и само да цъкам с език. Защото е много лесно само да се мрънка с-у управниците... но не изисква и толкова услилия да се включите СРЕЩУ тях.
Ааааа, и понеже смятам, че има друга отделна тема за предстоящите избори и за гласуването, искам да постна един линк, допълнение към един пост на флейм от по-горе :
"България за българите, а не за мръсотия!"
АПНИ, БАБА, 'АПНИ