Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Don_Diego » 23 Дек 2015, 20:35

:help: :help: :help:
Моля IT гурутата за помощ!
Телефона е LG L Bello и има някакъв странен проблем с паметта - има SD карта 8гб и всички приложения са праместени на нея, обаче през менюто за паметта ми дава, че картата с памет е почти празна (като отвориш да видиш какво има на нея, всички приложения са там и като отвориш да видиш подробности за приложението си пише, че е на картата и заема 2+гб (така пише на Real Racing 3)). Телефона си работи идеално, но не мога да свалям актуализации тъй като имам само 300-400мб свободна памет. Някой има ли идея какво се случва и как да го оправя този проблем?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 24 Дек 2015, 16:46

Здравей колега, телефон с карта не съм имал от времето на Андроид 2.2. Така че, ще карам малко по спомен. Принципно приложенията който се местят на картата не се местят изцяло. Винаги една част остава в телефона. Незнам дали си сетнал настройките на камерата да запазва снимките в картата, защото ако не си и снимаш доста рано или късно мястото ще намалее. А колкото до Real Racing 3, играта е си е голямо прасенце от към изисквания за свободно място като се има в предвид че, е мобилна игра. Провери каква част от играта е на картата и каква в телефона, защото може именно тя да е причината за проблема. Ако греша, моля някой да ме корегира. :bchug:
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 23 Яну 2016, 21:34

Здравейте приятели. Имам следния проблем, понякога в месинджъра когато получавам и изпращам съобщения с имотиконки не мога да видя какви са имотиконите, получавам само квадратчето със фона на имотоконките, но не и тях. Може би самия месинджър не успява да ги зареди. Някой имал ли е подобен проблем, телефона е галакси едж, ако това има някакво значение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 25 Яну 2016, 21:31

Пробвай да изтриеш кеша на проложението колега, понякога това оправя нещата...
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 13 Фев 2016, 5:39

здравейте, напоследък без видима причина започват да ми се инсталират разни шитни от самосебе си. apus например. и други такива.
не е от настройките на гугъл плей, там още по начало съм забранил. имате ли някакви хипотези по въпроса?
усещам, че нещата вървят към систем рестор, но в момента съм на майната си и другата седмица трябва да сменя 4 самолета за 3 денонощия, докато се прибера в бг (тоест нямам как да остана без телефон точно сега). проблемът не е фатален, но доста дразнещ.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 13 Фев 2016, 20:18

Ми щом имаш интернет, дай му ресет и после си сложи най-нужните програмки.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 14 Фев 2016, 12:18

стигам до извода, че е от незащитените ви-фита, които ползвам по различните места. предното лято бях в испания и ми бяха хакнали яхуу акаунта по същия начин. действително скоро след като излязох от бг почнаха да стават тези мизерии.
http://forums.androidcentral.com/general-help-how/365217-random-apps-keep-installing-themselves-2.html
тук има писано по въпроса. като се върна, ще го мъча.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 20 Фев 2016, 16:49

Пичове имам много странен проблем с камерата на галакси с6 едж. Когато снимам видео клипове някой от тях след това излизат с обратна ориентация, и странното е че не всички клипове са така. Търсих в настройките, но не можах да открия нищо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 20 Фев 2016, 17:00

Зависи как снимаш. Дали го държиш вертикално или хоризонтално телефона.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 21 Фев 2016, 12:51

Имам един въпрос свързан с Android и Samsung J5. Купихме на брат ми телефон, преди 2 месеца. Той успя някак си да му блокира софтуера - Internal Kernal error. Сложиха му нов софтуер, но при първоначалната му настройка не може да мине google account-а. Не може да се пропусне с 2 думи, което е супер абсурдно. Въвеждам акаунт и парола и ме връща на същия прозорец, все едно нищо не съм направил. А и пишеше - моля въведете акаунт, който преди това е бил синхронизиран на устройството, обаче не го приема?? :kuku: Това бъг на софтуера ли е? Защото ще ходя да се разправям с гаранционния сервиз на Samsung.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 21 Фев 2016, 16:04

С орогинален фърмуер ли флашфаш? През один ли го качи? Телефонаа рутван ли е?

Sent from my Galaxy Note 5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 02 Мар 2016, 13:26

Здравейте колеги :)
Ще можете ли да ми помогнете с намирането на firmware за този таблет http://www.kakatech.com/7inch-capacitive-screen-allwinner-a10-android-tablet-pc-kk-a10/ . Китайски е - води се Allwinner A10. Беше с Андроид 4.0.3, който тотално се беше бъгнал и изтрит в последствие и сега не мога да намеря пак същия. Имам снимка и на дънната платка - ако е нужен номера на нея - прикачвам я.
Процесор:AW A10 Cortex A8 (1.5G) + GPU Mali400 3D Accelerator
LCD: 7″ Capacitive Touch Screen, 16:9, 800*480
RAM: 512MB
Flash: 4GB
Къде ли не търсих и какво ли не му слагах - все не уцелвам точния firmware. Някой ще може ли да ме насочи към точния софтуер, защото почвам да се отчайвам вече :paranoid:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 06 Мар 2016, 18:46

SheTrqa написа:Здравейте колеги :)
Ще можете ли да ми помогнете с намирането на firmware за този таблет http://www.kakatech.com/7inch-capacitive-screen-allwinner-a10-android-tablet-pc-kk-a10/ . Китайски е - води се Allwinner A10. Беше с Андроид 4.0.3, който тотално се беше бъгнал и изтрит в последствие и сега не мога да намеря пак същия. Имам снимка и на дънната платка - ако е нужен номера на нея - прикачвам я.
Процесор:AW A10 Cortex A8 (1.5G) + GPU Mali400 3D Accelerator
LCD: 7″ Capacitive Touch Screen, 16:9, 800*480
RAM: 512MB
Flash: 4GB
Къде ли не търсих и какво ли не му слагах - все не уцелвам точния firmware. Някой ще може ли да ме насочи към точния софтуер, защото почвам да се отчайвам вече :paranoid:

Намери се читав андроид 4.0.4, който тръгва, но тъча се е побъркал..ето и клипче http://vbox7.com/play:1ee72290c2 ..някаква идея дали може да се направи някаква калибрация ????
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 07 Мар 2016, 21:50

Колеги,близка приятелка има сериозен проблем с хакер(вероятно) тя получава странни съобщения на месинджър от на сестра си профила(позлва телефон с андроид).Също така казва,че дори и телевизора е хакнат?! Някакви съвети как може да се проследи подобно деяние,вероятно е съсед от блока НО неможе да е сигурна докато не се докаже на 100%.
Съществуват ли изобщо подобни подслушванки на разговори, разглеждане на лични файлове и т.н.?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 07 Мар 2016, 21:53

С новите телевизори става.

http://offnews.bg/news/Tehnologii_18759 ... 59728.html
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата