Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
don_gori написа:Ама чакай доколкото знам модела излезна преди няколко дни, нито е пуснат официално в продажба че да казваш кой ще го купува и кой не, нито има някакви официални ревюта, тестове и т.н. какви са му способностите. Знаеш че по някой път нещата на хартия не са това което са на писта, път, права или там каквото щеш. Може и аз да бъркам, но тенденцията е това както се вижда при повечето марки. Дадох примера с С63 , скоро излезна и новия Порше 911 и познай и там има батерия и мотори(монтирани обаче на по-правилно място) , колата е малко по-скъпа от предшественика ,по-бърза и приятна за каране благодарение точно на EV частта в нея. Нека изчакаме още малко па тогава да взимаме голямата брадва
Аз приветствам хибридизацията.Новото хибридно 911 GTS е с ДВГ с по-голям обем от предното и 50кг по-тежко. Новото Бугати Турбион е също с по-голям обем от Широн, въобще МНОГО по-голям ДВГ, като физически размери, 800 коня ток и е по-леко. Значи можело, просто БМВ не може.
Панамерата Турбо хибрид и ГТ63 хибрид, са подобни кила, но моделите без хибрид бяха 250 кила по-леки. Панамерата е и с по-голяма батерия от М5.
Това прасе, не само няма да е по-бързо, има шанс и да е по-гадно/дразнещо за каране от синхронизацията, но и разхода на дълго ще е по-лош от Ф90. Допълнително, ще е още по-плейстейшън по завоите.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Много са грозни новите БМВ-та, ама много
Днес се качих в едно ей такова: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SJO6KyFYwhg
Добре, че беше комби, иначе щяха да ми натиснат копчето на банковата сметка
Страхотно е
Ама и аз честно казано, само се назландисвам последно време и май още не знам какво искам
ПС. И от както alx ми обясни за килограмите в определени ситуации, вече не ги гледам

Днес се качих в едно ей такова: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SJO6KyFYwhg
Добре, че беше комби, иначе щяха да ми натиснат копчето на банковата сметка

Ама и аз честно казано, само се назландисвам последно време и май още не знам какво искам

ПС. И от както alx ми обясни за килограмите в определени ситуации, вече не ги гледам

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това, ч на теб ти харесва не значи, че не е грозно. Всеки има право на лош вкус 

Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
carmanf1 написа:ПС. И от както alx ми обясни за килограмите в определени ситуации, вече не ги гледам
те реално са плюс, ако не караш на писта

джаскаш пунто с 2.5-тонната си кола и вътре дори няма да трепнеш
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Така е, това обяснява защо в БГ Секвоята струва майка си и баща си дори стара.
На всеки ГанЦо по една Бойковкса Секвоя. И аз бих карал даже. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:carmanf1 написа:ПС. И от както alx ми обясни за килограмите в определени ситуации, вече не ги гледам
те реално са плюс, ако не караш на писта![]()
![]()
![]()
джаскаш пунто с 2.5-тонната си кола и вътре дори няма да трепнеш
Килограмите никога не са плюс, независимо къде караш.. По-висок разход, по-тромаво, повече износване на спирачки, окачване и кво ли не и тн. . Ако за тебе тва че може по лесно да трепеш хора е плюс, значи не знам

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Jorixa написа:Килограмите никога не са плюс, независимо къде караш.. По-висок разход, по-тромаво, повече износване на спирачки, окачване и кво ли не и тн. . Ако за тебе тва че може по лесно да трепеш хора е плюс, значи не знам
за бегето си е плюс... иначе и аз не съм фен, но реалността е такава
ако за мен беше плюс нямаше да карам тройкя, капишко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Jorixa написа:Килограмите никога не са плюс, независимо къде караш..
Карал съм камаз ей така за пробата, няколко кръгчета.
После ми остана мечта да го имам за градска "кола" .

Паркираш където си искаш - не може да те вдигне паяка, нито има толкова големи скоби. Не ти пука за дупките, не те засичат, не карат срещу теб, правят ти път...

Бих си купил cybertruck ако има същите плюсове и няма да гори 60/100 нафта.

Поради същите причини се заглеждам в F150 Raptor напоследък. Огромен е, позицията ти спрямо пътя е много висока, тежи близо 3 тона. Паяк не може да го вдигне, скоби не могат да му хванат гумите.dhtj написа:Jorixa написа:Килограмите никога не са плюс, независимо къде караш..
Паркираш където си искаш - не може да те вдигне паяка, нито има толкова големи скоби. Не ти пука за дупките, не те засичат, не карат срещу теб, правят ти път...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
smamf написа:Поради същите причини се заглеждам в F150 Raptor напоследък. Огромен е, позицията ти спрямо пътя е много висока, тежи близо 3 тона. Паяк не може да го вдигне, скоби не могат да му хванат гумите.dhtj написа:Jorixa написа:Килограмите никога не са плюс, независимо къде караш..
Ти първо намери къде в София ше го паркираш тва нещо, па после се притеснявай дали ще вдигне паяка

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612

Ей на един колега RAM-а, на служебния паркинг. То същото, като Раптор-а.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Jorixa написа:Ти първо намери къде в София ше го паркираш тва нещо, па после се притеснявай дали ще вдигне паякаЩот то едно паркомясто едвам се намира, а на тва му трябват две едно до друго.
5.90 х 2.20 m е. Като изключим центъра на София и малките улички, не мисля, че е чак такъв проблем. Откакто го мисля започнах да ги забелязвам повече по улиците, карат се, включително и RAMове. Дълго време съм карал Tundra, която беше същите габарити и като свикнеш е песен. Не е чак такъв проблем притежанието, и за мен предимствата са доста повече от недостатъците.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Освен, че може да газиш коли и хора, да гледаш от високо, какво други предимства има да си купиш камион за пътя? Изключвам ако трябва да товариш нещо дълго, някога си.
In God we trust, all others we track.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Карал съм Хамър военната версия, това наистина няма къде да го паркираш.
А по "Раковска" едвам се събираше в пътното платно, дане не се събираше много, но пък всички ти правят път
Иначе е егати тъпата "кола" за 4 човека и много багаж
А по "Раковска" едвам се събираше в пътното платно, дане не се събираше много, но пък всички ти правят път

Иначе е егати тъпата "кола" за 4 човека и много багаж