Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
jordanpar написа:Нали направиха тотална реформа в съдебната система бе?Нали смениха ВСС???Диана Ковачева си писа 6 /шест/ днес за свършената работа.
Що не извадиха тея документи есента,като бяха на власт още,пък нека после пак да кажат че съда ги е оневинил????ААААААААААААА?
Айде виж сега гореспоменатите Убавци от кога са в меките столове и си отговори сам.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз лично в тези избори няма да участвам. Няма да участвам, понеже няма да съм съучастник с такива хора, да узаконявам властта им да продължават да лъжат и мамят по всеки един възможен начин. На Бойко Борисов това му е навик, втора природа. Най-лошото е, че явно това не притеснявва никого. Ако мнозиството хора в България, не бяха същите лъжци като него, сигурно той не би имал никакъв шанс да управлява. Това е прост извод, който се налага. И този патологичен лъжец, пак на избори ще се яви и пак ще иска да управлява? На какво ли разчита. Значи да продължи да ни лъже, всички нас. Истината често боли и е нелицеприятна. Българина обаче не се учи от грешките си и страда от историческа амнезия в средносрочен аспект. Понеже аз също се чудя и как може БСП все още да е втора политическа сила и майсторски да продължава да заблужава дори по-успешно от Бойко Борисов, своите избиратели. Тази партия, скоро проведе 48-я си конгрес. Не рядко се хвали със своята 100 г. история. Само че в тази история има един 45 г. на терор и престъпления, режим, който със закон е обявен за престъпен: http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
Излиза, че тази партия, е престъпна организация, тъй като тя се позовава на историческите си корени, които са обявени за престъпни. Но днес е втора политическа сила. Как е възможно това? Това беше лирично отклонение. То просто показва, че ние в мнозинството си, сме свикнали дотолкова с лъжата и измамата, че не ни прави впечатление кой, как и защо ни лъже, дори от най-високото място. Поради това, ние нямаме капацитета да се противопоставим на тази лъжа. Понеже това означва самите ние да не сме такива. Понеже истината не съжителства с лъжата, нито има нещо общо с нея. Но българина винаги е бил на принципа на бай Ганьо - С дявола сме добре, ама и на Господа да покадим тамян. Докато е така, хаир няма да видим. Ай със здраве.
Излиза, че тази партия, е престъпна организация, тъй като тя се позовава на историческите си корени, които са обявени за престъпни. Но днес е втора политическа сила. Как е възможно това? Това беше лирично отклонение. То просто показва, че ние в мнозинството си, сме свикнали дотолкова с лъжата и измамата, че не ни прави впечатление кой, как и защо ни лъже, дори от най-високото място. Поради това, ние нямаме капацитета да се противопоставим на тази лъжа. Понеже това означва самите ние да не сме такива. Понеже истината не съжителства с лъжата, нито има нещо общо с нея. Но българина винаги е бил на принципа на бай Ганьо - С дявола сме добре, ама и на Господа да покадим тамян. Докато е така, хаир няма да видим. Ай със здраве.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Petrolhead
- Потребител
-
Верно кой махна снимките с цифрите. Ако е някой мод поне да каже защо
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сега прегледах логовете. Никой модератор не е пипал в темата. Последното изтрито мнение е от 09 Мар 2013, 21:15 от колегата ivoo.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
daddy_ написа:jordanpar написа:Нали направиха тотална реформа в съдебната система бе?Нали смениха ВСС???Диана Ковачева си писа 6 /шест/ днес за свършената работа.
Що не извадиха тея документи есента,като бяха на власт още,пък нека после пак да кажат че съда ги е оневинил????ААААААААААААА?
Айде виж сега гореспоменатите Убавци от кога са в меките столове и си отговори сам.
И от миналата седмица да бяха,достатъчно време да повдигнат обвинения и да задействат системата.Преди 4 седмици на всичко отгоре никой не е и предполагал че ББ ще се изсули като газ под налягане из гащи,че да не си довършат мандата.
Усещаш ли че доводите ти издишат, от кога били Убавците на постовете си.Ха ха.като няма политическа воля да се прави нещо се търсят причини,ако искаш да съсипеш някого се търси повод и за 24 часа той е аут от играта.
Чудно ми е ти какъв келепир имаш от тях че ги величаеш?
- dan-dam
- ентусиаст
-
Колко декара фотоволтаици беха и белата шестица кабрио
Никъв келепир нямам и никой не величая. На тебе някой като ти подметне, че защитаваш комунистите подскачаш, а ти лепиш определения кой какъв е. Ако разлистиш темата назад ще видиш, че съм го споменал. Никой не защитавам, никой не е цвете. Ама някой да ми обяснява как тия се били осрали на фона на ония и на по предните и на по-по-предните. Е някак си не върви. Всеки си вика народа да управлява, тоя да се маха оня да изчезне. Да и на мен ми се иска. Но видяхме какво става и в т.нар. "граждански организации" и т.н. И като сложим реалните неща на масата, колкото и да седим и да гледаме някоя от добре познатите стари муцуни ще е. И тук идва жалката ситуация. С избора на малкото зло. Другия вариант вече е клише 

jordanpar написа:
Доводите ТИ не са ти състоятелни! Ако не ми вярваш искаш ли да пусна една анкета кой е виновен? по ЗАКОН, колкото и да е формално при нас, съдебната системата е независима от изпълнителната! На всички българи им е ясно, че съдебната система не работи, закриля олигарси и в нея са лица от началото на прехода!! Дори след смяната на ВСВ, сложиха конституционен съдия автор на монографията “Народният съд 1944-1945 г"... няма просто какво повече да са каже. защо отмениха частичната лустрация и куп други неща въведени от герб? как така при толкова доказателства при сделките за белене няма един осъден, а след дунава министъра на земеделието е в затвора за много по-дребни неща? Премиера да не е съдия?
а и той можеше просто да си държи трайков, да каже "ДА" на белене, да си прибере милионите и квото ще да става с България, но не го направи нали?
за това ли ще му се изплюете в лицето или че прекъсна интересите на доста хора? аре не ни взимайте за идиоти, хората не са сляпи.. и след тая цялата какафония ще има фрапиращи резултати гаранция.
п.с ето го интервюто
http://www.stefangamizov.com/
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Johnnie1 написа:[ аре не ни взимайте за идиоти, хората не са сляпи.. и след тая цялата какафония ще има фрапиращи резултати гаранция.
Ми хората не са идиоти,ама са си направо тъпаци,колегата зададе правилен въпрос,след като са се знаели тези неща,защо не ги оповестиха преди и да ги тикнат където им е мястото ами сега ги правят че да се оправдават (за пореден път) че видиш ли вече не били на власт и дрън-дрън..
Освен това всички помним с каква платформа проста дойде Борисов на власт ,където и аз отидох да я легитимирам и как после 4 години близо се оправдава,освен това тези неща със съда е толкова тъпо че бил еди какъв си,това е старият начин,дето разбира се само не до там умни хора могат да се вържат,наречен "Доброто ченге-лошото ченге",че едва ли не някой ги хващал,ама съда бил кофти и ги пускал,при положение че целият съд е в ръцете на управляващите и само някой ако не изпълни някоя директива пусната от горе,в тоя момент ще се извадят такива данни,грижливо пазени за подобни случай.
Пък и нали да си довърша риториката,която е изградена върху простият човек в тази държава,премиера обяви че видиш ли до края на деня взимал лиценза на чез,естествено прибързано ,след това си подаде оставката,не може да вземеш лиценз на компания,в която компания големи акционери са някой хора...
Ама хората забравят,да не говорим какви неща станаха последните буквално дни на парламента и какви неща скорострелно се гласуваха а за какви важни неща нямало време,намериха време за няколко чисто лобистки закона за строеж в туристическата част на пирин,както и други подобни,но не намериха време за промяна на изборният закон...
Всъщност на мен не ми пука за хора ,които вярват в дядо коледа още,и аз като колегата Elesar74 мисля ,и аз не бих гласувал,както съм го отбелязал в анкетата ,просто ми е писнало от промити мозъци!
- jordanpar
-
-
Johnnie1 написа:
Доводите ТИ не са ти състоятелни! по ЗАКОН, колкото и да е формално при нас, съдебната системата е независима от изпълнителната! Премиера да не е съдия?
Моля те,млъкни.
Само един от примерите които мога да дам ще изложа тук:Когато искаха оакаха сина на Гриша Ганчев за броени часове.Без доказателства преки,без нищо.Полежа малко момчето в ареста и го пуснаха и даже едно сори не казаха.Който има малко повече инфо по случая знае какво стана.Та тогава на премиера ,вече бивш му беше неудобен един човек и видяхте колко лесно се активизира юридическата система срещу него.И още и още примери........
Така,че айде стига.И тук не говорим за дело за няколко милиона,а за милиарди,които някой хора чрез подписите си на ръководни длъжности са заробили ние да плащаме като крайни потребители в тази държава заради някакви си там американски ТЕЦове.Едва ли съдебната система щеше да си позволи лукса особено натисната от управляващите честни гербери да не води правилно това дело.
Въобще хайде стига двоен стандарт в изказванията.
- dan-dam
- ентусиаст
-
Ама кой да ги тикне? Нали съдебната система е "независима". Нали вече разбрахме за тези които мачкат делата и от кога са там.
А сега кажете с лявата ръка на дясното сърце какво щеше да стане, ако се бяха сложили нови хора и им се дадат тея доказателства и бяха набутали наистина някой там където му е мястото? По-добре не казвайте, сещам се и сам.
А сега кажете с лявата ръка на дясното сърце какво щеше да стане, ако се бяха сложили нови хора и им се дадат тея доказателства и бяха набутали наистина някой там където му е мястото? По-добре не казвайте, сещам се и сам.
- jordanpar
-
-
Значи порочния кръг ще работи цял живот ,така ли?
Едните ще казват и през 2025г. ''ние ги хванахме,те ги пускат'',овцете ще избират по-малкото зло,който има пари или мускули ще се измъква от всякакви ситуации ,а баламите ще го духат?!!!Мен ме устройва,но засега.Защото някой ден ще остарея и възможностите ми няма да са толкова.Тогава човек ще не ще разчита на държавата като един институционален гръб.
Срамота е млади хора уж израстнали в една по-друга среда да имат такова мислене,да ми говорят за по-малкото зло и да приемат политиците да им се извиняват за нестореното с други или бивши.Нали се сещате какви излизате в очите на децата си след време........
Едните ще казват и през 2025г. ''ние ги хванахме,те ги пускат'',овцете ще избират по-малкото зло,който има пари или мускули ще се измъква от всякакви ситуации ,а баламите ще го духат?!!!Мен ме устройва,но засега.Защото някой ден ще остарея и възможностите ми няма да са толкова.Тогава човек ще не ще разчита на държавата като един институционален гръб.
Срамота е млади хора уж израстнали в една по-друга среда да имат такова мислене,да ми говорят за по-малкото зло и да приемат политиците да им се извиняват за нестореното с други или бивши.Нали се сещате какви излизате в очите на децата си след време........
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колеги, само ми отговорете, каква полза биха имали да знаят и да мълчат! Това ако го бяха изкарали още преди две години, сега БСП нямаше да я има в анкетата. И Добрев откога е министър? А преди това кой беше - Трайков? Гамизов пише и за Трайков, прочетете интервюто! Вие въобще не допускате за възможността че може да не са знаели
И не мислете че съм наивен да го мисля, каква полза може да имат да го крият, какъв мотив? Не да ми кажете че защото и те са крали и те са взимали пари за тая работа, защото това само се хвърля в говорилнята без никакви доказателства! Какви мотиви биха имали да го пазят 4 години в тайна? Нямаше ли да имат по голяма полза ако го знаеха, да го кажат?

- jordanpar
-
-
Некадърност е думата която отговаря на всичките ти тези. Н Е К А Д Ъ Р Н О С Т.
ГЕРБ дойдоха на власт точно с платформата че ще проверят старите до дупка и ще тикнат който трябва в затвора .Или забравихте??Жалко за вас тогава.
Има два варианта--или не са си свършили работата и не са направили одит и проверка на нито един голям договор-колко сме страна бееее,един АЕЦ проект да проверят,едни ТЕЦове,едни водни огледала и готово--затвора е с нови поне 100 члена,това му трябваше на народа.Или въобще не им е пукало за обещанията си когато дойдоха на власт и нищо не са проверили.Ааааа има и трети всъщност--всички си знаят кирливите ризи,но гарван гарвану очо не вади и сега само ще си хвърлят лайняни гащи в очите по време предизборната кампания.После който и да спечели документите се прибират в чекмеджето и всеки си взима своя дял от баницата.
При всички случаи,да си говорим за по-малките злини е доста доста ,как да кажа,има една дума свързана с женските първични полови белези.
ГЕРБ дойдоха на власт точно с платформата че ще проверят старите до дупка и ще тикнат който трябва в затвора .Или забравихте??Жалко за вас тогава.
Има два варианта--или не са си свършили работата и не са направили одит и проверка на нито един голям договор-колко сме страна бееее,един АЕЦ проект да проверят,едни ТЕЦове,едни водни огледала и готово--затвора е с нови поне 100 члена,това му трябваше на народа.Или въобще не им е пукало за обещанията си когато дойдоха на власт и нищо не са проверили.Ааааа има и трети всъщност--всички си знаят кирливите ризи,но гарван гарвану очо не вади и сега само ще си хвърлят лайняни гащи в очите по време предизборната кампания.После който и да спечели документите се прибират в чекмеджето и всеки си взима своя дял от баницата.
При всички случаи,да си говорим за по-малките злини е доста доста ,как да кажа,има една дума свързана с женските първични полови белези.
- dan-dam
- ентусиаст
-
Не разбираш ли... Нееее, много добре разбираш. И го знаеш. Доказателствата не пеят. Просто имат хора точно там където им трябва. И докато се прекратяват дела по "вътрешно убеждение" няма смисъл от доказателства.
- jordanpar
-
-