България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
https://www.24chasa.bg/sport/article/16194008
По радиото уж казаха, че тоя отзад е ударил колата на Ферарио Спасов, ама тука пише влезнал в насрещното...не изглежда много лошо ударен тоя Мерцедес, ама за гоУфа работата е била зле.
Във всеки случай лош ден за целия спорт като се има предвид и другата катастрофа с трима загинали и един висящ...
По радиото уж казаха, че тоя отзад е ударил колата на Ферарио Спасов, ама тука пише влезнал в насрещното...не изглежда много лошо ударен тоя Мерцедес, ама за гоУфа работата е била зле.
Във всеки случай лош ден за целия спорт като се има предвид и другата катастрофа с трима загинали и един висящ...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Top Gun Maverick написа:https://www.24chasa.bg/sport/article/16194008
Интересно, кой е карал мерцедеса. Големец ще да е, щом не му казват името.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Vasko_G написа:Top Gun Maverick написа:https://www.24chasa.bg/sport/article/16194008
Интересно, кой е карал мерцедеса. Големец ще да е, щом не му казват името.
Бил 24г с книжка от 16 месеца.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
barty написа:Бил 24г с книжка от 16 месеца.
Значи баща му е големец.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вчера говорих с един полицай, че гледам в Младост яко спират.
Сутринта и мен ме спряха и децата висяха 20 мин сами в Овъргаз, че съм имал фиш за 50лв да ми връчват.
Поговорихме и потвърдиха това, което ми каза моя познат- целия състав е по улиците с палка и норма за глоби. Докато не я изпълниш смяната не приключва.
Споделям го специално за стинката и неговата банда съмишленици. Искам да им оправя деня. Може и бастунчето да излъскат от кеф. Тия дни Ганьо джигита ще внесе милиони в бюджета.
Сутринта и мен ме спряха и децата висяха 20 мин сами в Овъргаз, че съм имал фиш за 50лв да ми връчват.
Поговорихме и потвърдиха това, което ми каза моя познат- целия състав е по улиците с палка и норма за глоби. Докато не я изпълниш смяната не приключва.
Споделям го специално за стинката и неговата банда съмишленици. Искам да им оправя деня. Може и бастунчето да излъскат от кеф. Тия дни Ганьо джигита ще внесе милиони в бюджета.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тва, че си открил топлата вода... не виждам как ме ангажира мен. Да, нещата отдавна не са същите и няма да са същите. Шокиран съм. Керванът ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Коя топла вода бе, пъпеш?
Че е нормално да има норма за събрани глоби ли?
Или, че при налична система за сигурно електронно връчване и изхарчени десетки милиони за електронно правителство е нормално да трябва да ме спират, че да проверят дали имам невръчени глоби, докато децата ми висят да ме чакат и се чудят какво става.
Да, приема се за нормално заради такива като теб на които всеки тормоз им е малко и недостатъчно.
Че е нормално да има норма за събрани глоби ли?
Или, че при налична система за сигурно електронно връчване и изхарчени десетки милиони за електронно правителство е нормално да трябва да ме спират, че да проверят дали имам невръчени глоби, докато децата ми висят да ме чакат и се чудят какво става.
Да, приема се за нормално заради такива като теб на които всеки тормоз им е малко и недостатъчно.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:https://www.24chasa.bg/sport/article/16194008
Ей за тва София-Варна винаги го минавам по Тракия. Горе на тоя участък редовно има някви терористи дет карат със 160 по двулентовия.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Самият факт, че няколко форумни бежанеца подкрепят всичко негативно, което се случва тук подчертава злобната им балканска душичка, независимо къде се намират и дали са засегнати пряко по някакъв начин. Ако станат засегнати поради една или друга причина фурнаджийската лопатка рязко ще се врътне 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
In_Memoriam написа:Ако станат засегнати поради една или друга причина фурнаджийската лопатка рязко ще се врътне
И ти явно живееш в някакъв въображаем балон, който ако не си го пукнеш сам, живота ще ти го пукне по много болезнен начин
Огромното мнозиство от хора, не искат да се кара така вече...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Имам чудесен отговор за теб, но няма смисъл да се хабя, само за да поседи няколко часа и някой да го забърше. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кое не искам? Карал съм с 64 км при 50 ограничение. На поредното място-хранилка, но това е без значение. Нарушил съм закона и имам издаден фиш. Редно е да си го платя.
Как мога всеки месец да си получавам сметката за тока, телефона, водата като физическо лице в банката или на имейла и да си го плащам, а за да си получа акта и платя глобата трябва да ме спират на пътя без в момента да съм нарушител ида ме държат 20 минути да ме проверяват дали не съм регистриран наркоман, престъпник и не знам какво? В кой век живеем изобщо?
И как може да има норма за наложени глоби, която ако не изпълниш работиш извънредно. Няма засечени достатъчно нарушители ама вие намерете.
Един го спряха, докато чаках, че е без дневни светлини. И него ще го изшият с 50лв. За кола, която струва 1к, някакво антично Алди. После глобите били ниски в България. 5% от стойността на колата не ми изглежда като ниска глоба.
Ми стара кола, няма човека дневни светлини. Спри го, провери му документите, накарай го да включи късите и го пусни. Не е убил човек все пак. Ама не, той е Ганьо, джигит, мръсник и нарушител. Дай да го съдерем с максималната глоба по фиш и максималната, която не може да обжалва.
А да не говори, че се прибирам и искам да го платя ама системата явно не работи или още не излиза, че е връчен. Щото нали сме купили таблети на полицаите за незнам колко милиона и им плащаме интернета и поддръжките на системите, но явно не работят в реално време.

Как мога всеки месец да си получавам сметката за тока, телефона, водата като физическо лице в банката или на имейла и да си го плащам, а за да си получа акта и платя глобата трябва да ме спират на пътя без в момента да съм нарушител ида ме държат 20 минути да ме проверяват дали не съм регистриран наркоман, престъпник и не знам какво? В кой век живеем изобщо?
И как може да има норма за наложени глоби, която ако не изпълниш работиш извънредно. Няма засечени достатъчно нарушители ама вие намерете.
Един го спряха, докато чаках, че е без дневни светлини. И него ще го изшият с 50лв. За кола, която струва 1к, някакво антично Алди. После глобите били ниски в България. 5% от стойността на колата не ми изглежда като ниска глоба.
Ми стара кола, няма човека дневни светлини. Спри го, провери му документите, накарай го да включи късите и го пусни. Не е убил човек все пак. Ама не, той е Ганьо, джигит, мръсник и нарушител. Дай да го съдерем с максималната глоба по фиш и максималната, която не може да обжалва.
А да не говори, че се прибирам и искам да го платя ама системата явно не работи или още не излиза, че е връчен. Щото нали сме купили таблети на полицаите за незнам колко милиона и им плащаме интернета и поддръжките на системите, но явно не работят в реално време.

- Ивайло Димов
-
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Bum-bum ,не е нормално да има норма но това се знае от години.Имам познати катаджии ,на които им казал шефа сутрин преди смяна "Излизайте на пътя да си изкарате заплатите " За съжаление тук е така ,вървим след проблема ,а не се търсят начини за превенция.
Ще дадем 2.5 милиарда за машини Страйкър но няма пари за далеч по-важни и необходими неща.
Ще дадем 2.5 милиарда за машини Страйкър но няма пари за далеч по-важни и необходими неща.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нищо. За важните неща ще събираме капачки и ще правим българската коледа и ДМС кампании. Всичко е точно. 
- Ивайло Димов
-
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
За съжаление сме се превърнали в територия където една шепа лоботомити си дерибействат ,а народа е уморен ,изтормозен и отчаян ....Всеки нов управленец идва с анонси за различност и промяна но всичко си е по стсрому, старите к**ва номера с нови актьори...