Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от miro20 » 09 Сеп 2014, 13:39

MatriX_Fucked написа:Oще за фашистките приятели на Мирко:

https://www.youtube.com/watch?v=8fZKkBXEG-g

Чакам да каже, как пречупеното кръстче било символ на хармонията, а двете светкавички са емблема на местното енерго... :help:

Така и не ми каза.. а къде са повече ? в руската или в украинска, армии ?? :) :)
Отделно че репортаж от руска ТВ , дори прогноза за времето и спортни новини не гледам :) :)
т.е. гледам, аз с руския проблем нямам :) но само от хумористична гледна точка, като предаване на комиците...
Иначе, съвсем нормално е да се засилят националистическите и екстремистки настроения, особенно след като руснаците почти официално си вкараха войските в Украйна.
Няма нищо по нормално от това да се консолидират украинците.

Предварителния доклад на Холандия излезе и той , общо взето някои версии категорично могат да се отхвърлят.
Самолета е паднал "в резултат на множество пробойни в корпуса с голяма мощ и скорост" ...
Само да припомня че принципа на поразяване на БУК е точно такъв - разпръскване на нещо като облак до целта, и поразяване с множество частици с голяма скорост и мощност.

Остана да дадат повечко подробности , дано да е скоро.
НАдявам се и черните кутии ,които руснаците криха преди да ги предадат май пвоече от седмица, щото "Москва ги иска" , да публикуват какви разговори са водени.

Но иначе , не се притеснявайте - какъвто и да е резултата и изводите, то РФ няма нищо общо , и както и рпеди Путлер е казвал - това си е територия на Украйна, те си носят отговорността.
А че в района имало сепаратисти някакви , тва си е украински проблем , Русия няма и никога не е имала нищичко общо :)
Деюре си е абсолтно така :)
А дефакто ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Сеп 2014, 14:16

Mда, виж за това съм съгласен. Тоя "доклад" си беше чисто хвърляне на пясък в очите... И за двете страни на диванния конфликт...
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Сеп 2014, 17:18

И след днешния доклад въпроса е: "И кво праим ся?" :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Сеп 2014, 18:45

Кво прайм ? Питаме Порошенко кой е свалил самолета и той ни казва .Човека знаеше 2 часа след инцидента кой е причинил "множеството твърди предмети пробили самолета " според холандския доклад .Според ксъщия доклад няма данни кутиите да са манипулирани .
Неее не е Путин .Само този който е наредил стрелбата по самолета може така уверено да твърди преди всички че знае кой е виновника .Крадеца вика дръжте крадеца .
Тоя самолет вече не е интересен за никой.
Свърши си работата - даде повод на оня гном Порошенско да вкара наемниците в Донецк и Луганск и дотука . Още 300 жертви на украинския фашизъм в повече остават без правосъдие и възмездие от извършителите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Сеп 2014, 19:06

Не сте прави Колеги!!!
БУК се призвежда в Русия. Значи е руски. Щом е руски, не ви трябва друго доказателство, че Путин е наредил лично да се свали самолета :ok: Това е просто както във вица, "Имаш ли аквариум"? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Сеп 2014, 19:10

Оп, оп! Чакай малко! Това, че Мирко е казал, че е "Бук", не го прави истина! :)
Без страх, без спирачка!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Сеп 2014, 20:04

MatriX_Fucked написа:Оп, оп! Чакай малко! Това, че Мирко е казал, че е "Бук", не го прави истина! :)

Но не го и прави лъжа, нали :ok: Ето снимки на руските БУК-ове в Украйна

Изображение

Изображение

Изображение

Ако си поне малко интелигентен, няма да задаваш глупави въпроси :yes: Аз също не питам, защо американските военни сателити вадят снимки като горните, а гражданските правят снимки като тази:

Изображение

DigitalGlobe работи 50% за Пентагона. За свръхсекретния Keyhole-11 пък се носят легенди. Огледалото му е 2.40м. Толкова, колкото има и Хъбъл. И като видите неговите снимки на милиони светлинни години, направете си извод какво се вижда на няколко стотин километра.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Сеп 2014, 4:21

Din написа:Винаги изчерпателно отговаряш без копи пасте линкове и тем подобни :bowdown: само 2 забележки ако може
1 печатането на много банкноти и лесни заеми не го ли играхме вече ?
2 да кажеш че евро санкциите не на засягат ........ :dunno:
пс ако това са стари данни за БВП на Германия какви ще бъдат числата за 3 то и 4 то тримесечие :shock:

Не съвсем, ама от време на време успявам да си подредя мислите...

1. Целият свят я играе тази игра. Не претендирам, че мога да дам прогноза какво ще стане. Изглежда, че всеки икономист има теории, които варират от дефлация до хиперинфлация, китайците да изкочат с валута гарантирана със злато, еврото да замести долара и какво ли още не. http://www.amazon.com/Currency-Wars-Mak ... 1591845564 това е доста добра книга, в която се обсъжат на дълго и широко нещата.

2. Имаме много малък износ към Русия, не мисля че ще се отрази наистина, аз дори си мислех че е повече. Туризма също не изглежда, че ще бъде "санкциониран". Съмнявам се руснаците да спрат доставките на газ и петрол, все пак и те трябва да ядат нещо :). Виж Украйна може да направят някаква свинщина с газа, това си е риск...

3. Не знам за 3тото, но мога да кажа, че за 4тото ако еврото задържи курса си надолу, като нищо да изненадат с неочквано голям разтеж. Аз съм оптимистично настроен за България, защото позволиха на Драги да действа малко. Ако нашите олигофрени подобрят поне малко обстановката, трябва да текнат пари към нас, защото потенциала за разтеж ни е дефакто най-голям от целия ЕС (заедно с румънците може би).

p.s. много хубава страничка на MIT ми попадна - ето го износа на България за 2012г.

http://atlas.media.mit.edu/explore/tree ... /all/2012/
Последна промяна steeN на 10 Сеп 2014, 6:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Сеп 2014, 6:04

Доларът поскъпва и бг-дълга също. Производство няма и има отрицателно външнотърговско салдо.

Към края на юни брутният дълг на страната вече е 37.9 млрд. евро или 93.6% от нейния брутен вътрешен продукт. Основно заради увеличаване на задълженията на частния сектор, дългът се покачва с 575.6 млн. евро в сравнение с края на 2013 г., сочат данните на БНБ, цитирани от DarikFinance.bg.

Когато дойде демокрацията външния дълг на бг беше 10 милиарда $ и изглеждаше космическа величина. Сега за близо 50 милиарда $. Вътрешният дълг е към 6 милиарда лева, междуфирмената задлъжнялост не вярвам някой да може да изчисли. Не съм финансист, обаче 1989г бг беше близо 9 милиарда население. Сега са седем и ако не са парите на емигрантите, спокойно може да се заковат по две дъски на кръст на всяко КПП....

По темата. Нещо специално за фашиста (+18)

https://www.youtube.com/watch?v=2AAR6nUV7VI

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Сеп 2014, 6:32

Няма как да не е изглеждал така :) Той си е бил огромен.

През 1990г току що проверих, БВП е бил 20.7 милиарда долара.
Т.е. имали сме дълг 50% от БВП. Сега БВП е над 84 милиарда лева и външния *държавен* дълг е 16 милиарда лева. Този януари ще изплатим именно дълг от преди 89та междо другото :lol:

Брутния не го гледай, той включва държавния и частния. А частния по кое време се разду........ Ма пак сме офтопик...

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Сеп 2014, 8:11

Е , тя тройната коалиция стабилно е поработила без съмнение .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 10 Сеп 2014, 8:31

steeN
2. Имаме много малък износ към Русия, не мисля че ще се отрази наистина, аз дори си мислех че е повече. Туризма също не изглежда, че ще бъде "санкциониран". Съмнявам се руснаците да спрат доставките на газ и петрол, все пак и те трябва да ядат нещо :). Виж Украйна може да направят някаква свинщина с газа, това си е риск...

защо разглеждаш санкцията само като износ от и за Русия ? нали са сещаш че като няма къде да отиде европейската продукция или голяма част от нея поне,се получава едно пренасищане на пазара.и докато на бай ти пАляк държавата го субсидира и дори на 0.10 ст да си продаде домата се му е тая,при нас картинката е много по различна,
за това горното пиша по това което ми разказват познати производители ......виж за туризма мога да ти кажа от първа ръка .Не знам какви ги плещят по тв бр туристи.но руснаци и украинци са средно с по 25 до 30 % по малко и това по малко беше катастрофално за и без това затихващият ни туризъм..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Сеп 2014, 8:55

Това ще е краткосрочно с европейската продукция според мен, докато се освободят от предварително договорените количества. Те сега продават на загуба заради голямото предлагане и щат не щат ще намалят продукцията или ще си намерят други пазари.

За туризма не знам, не съм гледал нищо... просто не виждам да има пречка за руснаците да идват. На какво се дължи спада според теб?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 10 Сеп 2014, 9:23

steeN написа:Това ще е краткосрочно с европейската продукция според мен, докато се освободят от предварително договорените количества. Те сега продават на загуба заради голямото предлагане и щат не щат ще намалят продукцията или ще си намерят други пазари.

За туризма не знам, не съм гледал нищо... просто не виждам да има пречка за руснаците да идват. На какво се дължи спада според теб?

За украинците ясно война мобилизация,девалвиране на гривната.въпреки че тези от западните райони твърдят че при тях нищо не се е променило Не вярвам !
Руснаците от средата на лятото им фалират тур оператори много от планираните почивки нереализирани
голяма част идваха и с коли,но минаването през Украйна в момента е .....а със самолет трябва да си го планираш от зимата,Не знам тука ща излъжа дали нямаше и някакво ограничение за военнослужещи да пътуват ЕС и като цяло настроението към нас като дестинация падна.Не може оня прът мистър къв беше там да излезе и да са изцепи по тв че видиш ли Русия е заплаха за нац ни сигурност и какво ли още не ...........Турция реагира адекватно и като ги по насъбереш нещата математиката излиза
http://clubz.bg/7509-oficialno_rusiq_e_ ... _sigurnost
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Сеп 2014, 9:36

Интересно, не знаех за тези подробности за туристите. Какви са тези фалити, гледам мяркат се някакви новини вече няколко пъти? Иначе за Русия и аз мисля че е заплаха ама можеше по дипломатично да се пипа. Все пак щом чак закони ни предлагат от Газпром, прекалено е леко и изобщо тука ни обърнаха на разграден двор с този Южен Поток...

Третият риск:

„Активното и повсеместно пропагандиране на руската политика, особено с посредничеството на български политически и икономически субекти и медии, или недържавни организации е явна информационна война, подкопаваща интегритета на институциите и държавността и атакува директно националните демократични ценности, дух и воля“.

...

Иначе за поскъпването на долара може и да стане по-скоро от колкото се очаква. Това ще е интересна дата.

http://www.reuters.com/article/2014/09/ ... 2I20140910

Predictably, the research ramped up expectations the Fed could signal an earlier-than-expected hike in rates at their policy-setting meeting on Sept. 16-17.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата