който има проблем да си пише тук

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

който има проблем да си пише тук

Мнение от grnka » 03 Юли 2004, 17:09

:D значи да признавам че съм Грък и БМВ ентусиаст..има ли някой проблем с това и моля Ви обективно защото се изказаха едни "ваши" колеги доста озлобено и ми доказа за още веднъж че българина е завистлив,тъпо мислещ и расист...Защо расист?? когато няма с какво да отговорите "хвърляте" изказвания от рода: махай се от тук тъп фанариот,византиец и т.н. и т.н. Искам да мисля че това са само 2-3 индивиди от тук които ме мразят само и само щото съм Грък а не целия форум щото да си кажем истината познавам се с повечето (горе-долу) от вас и знам че сте супер пичове и за мене е чест да съм ви приятел ама за някои други хора това не важи щото "съм тъп Византиец" и "ако не ми харесва да си отивам"...Жалко ми е че има такива индивиди който за едната или другата причина мислят че аз съм един нещащник който имал наглостта да си създам приятели Българи...Пък нито аз съм виновен за други инцеденти дето сте имали с други мои сънародници и ви накарало това нещо да мразите гърците...Не съм виновен!! :lol: Може да е и чист спорт!Да мразиш чужденците щото е гот,България над всичко и т.н. Това е любим спорт на скинарите..вие за такива ли си имате??друг въпрос дето имам като тъпичък фанариот защо когато нямате какво да кажете отсреща,винаги го обръщате в национализъм и обиждате??и като няма какво да кажете защо изобщо си отваряте устата??това последното важи за пабло и за другото момче дето си признаха от самото начало че "аз съм лайк в темата футбол ала гърците са плащали пари да стигнат до тук!!" и с характерен фанатизъм и пяна в устата...гледай какви работи можеш да научиш!!
СПОРЕД ВАС ТОВА НЕ Е ЛИ чИСТ ЗАВИСТ??

щях да си направя и анкета ако искате всичките да се махна само и само щото съм Грък ще се махна няма проблеми ама първо искам да знам на вас не ви ли дразни това нещо??ако вие бяхте в една държава дето всички ви смятаха за боклуци само и само щото сте Българи щеше да ви харесва ли??само искам да дойдете на моето място и да разберете какво е "ти си виновен щото си Грък" СПОКО БРЕ ХОРА!НИТО СЪМ УБИЛ,НИТО СЪМ ВИ ПСУВАЛ ПРОСТО ИСКАМ ДА СЪЗДАМ ПРИЯТЕЛИ...ТОВА Е! :(

пп.Пабло не знам какво ти става ама мене взе да ми се повдига от типчета като тебе така че ще ти помоля да не ми говориш нито да си хващаш моето име на твоята уста...все пак съм ти батко и знам нещо повече от тебе. :lol: още веднъж споко и не избивай комплекси...и аз прекалявам отвреме навреме и казвам някоя излишна дума ама това не означава че ти трябва да се намесиш с такъв тон...пийс ман! :lol:

сорри за дългия пост ама не изържам вече на такова арогантно поведение което знам че НЕ Е характерно за множинството тук и ще помоля да не се заключи или се трие

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 03 Юли 2004, 17:29

3а расизма не знам, оба4е ако си наистина грък БРАВО за българския ти език. :yes:
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 03 Юли 2004, 20:02

само едно мога да кажа за Гърците в момента относно футбола:
заради Вас загубих много пари (специално със Чехия) :bcry: , но ...... ви казвам едно голямо РЕСПЕКТ!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

не съм расисист, обичам да хода в гръцки ресторант, където хапвам садзики и маслини и пия узо ... :have one: всичките гърци сте пичове ... незнам що някой не ви харесват ... искам да призная, че не съм ходил никога в Гърция, но колеги ходят всяка година и са доволни ... това говори от само себе си за вас ... има българи които са минавали с кола оттам и говорят за лоши спомени .... но не искам да си спомням какво са ми говорили и турци и чехи, които са били с кола в България за техните БГ преживявания от които се срамувам ! :oops:
наздраве и HELLAS! :bchug: :guitarist:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 03 Юли 2004, 20:42

Еее...
Тва ако е истина мнооо лошо за тоя форум! Излагате се!
Бил съм в Гърция имам + и - впечатления, но тва няма значение.
Важното е да се разбирам с даден човек без значение от националноста му само и да не се изживява като по-голям българин от българите или нещо подобно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 03 Юли 2004, 22:02

парадокс ти си абсолютно прав..навсякъде има + и - впечатления...има лоши хора има и добри няма значение къде си!И последно,не се изживявам като по-голям Българин от Българите ама развих си БГ езика 5 години вече ама акцента ме издава :lol: ама да се върнем в темата...това нещо в форума дето го видях говори от само себе си за културата на потребителите които го посещават...Просто не си издържах нервите вече от тази простащина.

Благодаря Ви за моралната подкрепа от това се показва че сте пичове! :D :bchug: [/b]

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юли 2004, 22:17

kalispera filos mu...май последното не е така :oops:уж учих гръцки ама пак се справям.. да ти кажа и аз се водя некакъв такъв..ама май никакъв...абе рода ми е гръцки.така че и аз се съм някакъв грък..доколко е верно не знам :lol: :P иначе ходил съм в гърция...като бг е има добри има лоши хора...обаче има яко лайф там...поне аз се изкефих напълно.не се срамувай че си грък. :wink: аз съм с тебе. :D
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 03 Юли 2004, 22:27

според мен тук расизам не трябва да има, всеки които влиза в форума тое с една едни4ка цел и товае любимата кола БМВ и нияма миасто за предрасъдаци

вижтеме мен аз сам българ4е пак осте немога да пиша
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 03 Юли 2004, 22:46

За мен, както написах в една друга тема, някой преди да е българин, грък или румънец е ЧОВЕК като мен :!: :!: :!: Просто това отношение за мен е недопустимо :nono: !!!Особено продиктувано от такива мотиви :shock: !!!Особено във форум, в който сме се събрали с една идея - БМВ!!!!На мен не ми пука ако тук има и пакистанец, индиец или индианец- ако е свестен ще го уважавам, ако е влюбен в БМВ - ще го уважавам още повече!!! :wink: :D Така че ПИЙС и РЕСПЕКТ!!! :bchug: :drink: :have one:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Юли 2004, 0:34

аз не се срамувам че съм Грък майна просто срам ме е от такива хора които излагат Балканците по-принцип...айде "удряйте" му едно заключване

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 04 Юли 2004, 8:18

Съвсем подлудяхте ... :shock:

В правилата на този форум пише:
т. 2 Ругатни, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими. Не издавайте ниската си култура!
т. 3 Без лични обиди и нападки, освен ако човека наистина, наистина си го е изпросил... тогава пишете! Но кратко, никакви продължителни лични кавги няма да бъдат допускани

Нарушени ли са тези и други неписани правила идва ред на модераторите и администраторите .. Аз си признавам, че вече не успявам да прочета всички неща в този форум както едно време. Така, че ако има подобни проблеми обръщайте се или към модераторите на съответния форум или директно към мен и Fast&Furious, за да бъдат решени ... Незнам за какво става въпрос в момента затова няма да взема отношение, но ако има някакви дразги, расистки изпълнения и други подобни в този форум, независимо от кого, ще бъдат спряни!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 05 Юли 2004, 0:59

е това бешееееееееееее!! не мога да повярвам!!!аааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!оооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WE ARE THE CHAMPIONS!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юли 2004, 8:09

:o :o :o :o :o :o :o да и аз вчера избухнах от кеф на плажа...пък как се бяха вкиснали хората за португалците :lol: ...ко да се прави по-добрия спечели :D но поне 95% бях сигурен че ще са нашите момчета... :D 8)
Изображение
8.32

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Юли 2004, 10:57

Тате ми купи ново Толедо :!: Искам и азз!
КОЙ Е ЗАВИСТНИКА В СЛУЧАЯ БЕ МАЙНА :?: :?:
АЗ ли :?:
Или не помниш на колко велик ми се правеше в Чата :evil: :evil:
Ай сиктир че ша са :bcry:
Николас-чо проблема ти е ЧЕ ТИ НЕ ПОДХОДИ КОРЕКТНО СПРАМО МЕН 8)
Имай уважение към хората за да ти имат и те :!:
Аз от теб добро не съм видял :arrow: Тогава какво искаш от мен :?:

П.С.АЙ честита ви купа все пак :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от oooo » 05 Юли 2004, 11:36

живял съм в гърция
не ти трябва да си албанец там
grnka, ако не си чувал питай какво стана миналата година в тесалоники
иначе като цяло елините са готини и общо взето всички сме балканци с + и - от това

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Юли 2004, 12:47

Аз лично нямам нищо против гърци, турци, румънци и т.н.. Още по- малко с/у сърби и македонци, все сме братя славяни дето се вика ..
Ама виж циганите са друга работа .. :evil: :twisted: :evil:
Не е редно да го гоните човека от форума щот е грък мисля... къвто ще да е, нали е ентусиаст.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата