който има проблем да си пише тук
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
който има проблем да си пише тук

СПОРЕД ВАС ТОВА НЕ Е ЛИ чИСТ ЗАВИСТ??
щях да си направя и анкета ако искате всичките да се махна само и само щото съм Грък ще се махна няма проблеми ама първо искам да знам на вас не ви ли дразни това нещо??ако вие бяхте в една държава дето всички ви смятаха за боклуци само и само щото сте Българи щеше да ви харесва ли??само искам да дойдете на моето място и да разберете какво е "ти си виновен щото си Грък" СПОКО БРЕ ХОРА!НИТО СЪМ УБИЛ,НИТО СЪМ ВИ ПСУВАЛ ПРОСТО ИСКАМ ДА СЪЗДАМ ПРИЯТЕЛИ...ТОВА Е!

пп.Пабло не знам какво ти става ама мене взе да ми се повдига от типчета като тебе така че ще ти помоля да не ми говориш нито да си хващаш моето име на твоята уста...все пак съм ти батко и знам нещо повече от тебе.

сорри за дългия пост ама не изържам вече на такова арогантно поведение което знам че НЕ Е характерно за множинството тук и ще помоля да не се заключи или се трие
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
само едно мога да кажа за Гърците в момента относно футбола:
заради Вас загубих много пари (специално със Чехия)
, но ...... ви казвам едно голямо РЕСПЕКТ!!
не съм расисист, обичам да хода в гръцки ресторант, където хапвам садзики и маслини и пия узо ...
всичките гърци сте пичове ... незнам що някой не ви харесват ... искам да призная, че не съм ходил никога в Гърция, но колеги ходят всяка година и са доволни ... това говори от само себе си за вас ... има българи които са минавали с кола оттам и говорят за лоши спомени .... но не искам да си спомням какво са ми говорили и турци и чехи, които са били с кола в България за техните БГ преживявания от които се срамувам !
наздраве и HELLAS!

заради Вас загубих много пари (специално със Чехия)

не съм расисист, обичам да хода в гръцки ресторант, където хапвам садзики и маслини и пия узо ...

наздраве и HELLAS!

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Еее...
Тва ако е истина мнооо лошо за тоя форум! Излагате се!
Бил съм в Гърция имам + и - впечатления, но тва няма значение.
Важното е да се разбирам с даден човек без значение от националноста му само и да не се изживява като по-голям българин от българите или нещо подобно.
Тва ако е истина мнооо лошо за тоя форум! Излагате се!
Бил съм в Гърция имам + и - впечатления, но тва няма значение.
Важното е да се разбирам с даден човек без значение от националноста му само и да не се изживява като по-голям българин от българите или нещо подобно.
парадокс ти си абсолютно прав..навсякъде има + и - впечатления...има лоши хора има и добри няма значение къде си!И последно,не се изживявам като по-голям Българин от Българите ама развих си БГ езика 5 години вече ама акцента ме издава
ама да се върнем в темата...това нещо в форума дето го видях говори от само себе си за културата на потребителите които го посещават...Просто не си издържах нервите вече от тази простащина.
Благодаря Ви за моралната подкрепа от това се показва че сте пичове!
[/b]

Благодаря Ви за моралната подкрепа от това се показва че сте пичове!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
kalispera filos mu...май последното не е така
уж учих гръцки ама пак се справям.. да ти кажа и аз се водя некакъв такъв..ама май никакъв...абе рода ми е гръцки.така че и аз се съм някакъв грък..доколко е верно не знам
иначе ходил съм в гърция...като бг е има добри има лоши хора...обаче има яко лайф там...поне аз се изкефих напълно.не се срамувай че си грък.
аз съм с тебе. 

8.32
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
според мен тук расизам не трябва да има, всеки които влиза в форума тое с една едни4ка цел и товае любимата кола БМВ и нияма миасто за предрасъдаци
вижтеме мен аз сам българ4е пак осте немога да пиша
вижтеме мен аз сам българ4е пак осте немога да пиша

За мен, както написах в една друга тема, някой преди да е българин, грък или румънец е ЧОВЕК като мен
Просто това отношение за мен е недопустимо
!!!Особено продиктувано от такива мотиви
!!!Особено във форум, в който сме се събрали с една идея - БМВ!!!!На мен не ми пука ако тук има и пакистанец, индиец или индианец- ако е свестен ще го уважавам, ако е влюбен в БМВ - ще го уважавам още повече!!!
Така че ПИЙС и РЕСПЕКТ!!!

Съвсем подлудяхте ...
В правилата на този форум пише:
т. 2 Ругатни, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими. Не издавайте ниската си култура!
т. 3 Без лични обиди и нападки, освен ако човека наистина, наистина си го е изпросил... тогава пишете! Но кратко, никакви продължителни лични кавги няма да бъдат допускани
Нарушени ли са тези и други неписани правила идва ред на модераторите и администраторите .. Аз си признавам, че вече не успявам да прочета всички неща в този форум както едно време. Така, че ако има подобни проблеми обръщайте се или към модераторите на съответния форум или директно към мен и Fast&Furious, за да бъдат решени ... Незнам за какво става въпрос в момента затова няма да взема отношение, но ако има някакви дразги, расистки изпълнения и други подобни в този форум, независимо от кого, ще бъдат спряни!

В правилата на този форум пише:
т. 2 Ругатни, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими. Не издавайте ниската си култура!
т. 3 Без лични обиди и нападки, освен ако човека наистина, наистина си го е изпросил... тогава пишете! Но кратко, никакви продължителни лични кавги няма да бъдат допускани
Нарушени ли са тези и други неписани правила идва ред на модераторите и администраторите .. Аз си признавам, че вече не успявам да прочета всички неща в този форум както едно време. Така, че ако има подобни проблеми обръщайте се или към модераторите на съответния форум или директно към мен и Fast&Furious, за да бъдат решени ... Незнам за какво става въпрос в момента затова няма да взема отношение, но ако има някакви дразги, расистки изпълнения и други подобни в този форум, независимо от кого, ще бъдат спряни!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
:o :o :o :o :o :o :o да и аз вчера избухнах от кеф на плажа...пък как се бяха вкиснали хората за португалците
...ко да се прави по-добрия спечели
но поне 95% бях сигурен че ще са нашите момчета...

8.32
Тате ми купи ново Толедо
Искам и азз!
КОЙ Е ЗАВИСТНИКА В СЛУЧАЯ БЕ МАЙНА
АЗ ли
Или не помниш на колко велик ми се правеше в Чата
Ай сиктир че ша са
Николас-чо проблема ти е ЧЕ ТИ НЕ ПОДХОДИ КОРЕКТНО СПРАМО МЕН
Имай уважение към хората за да ти имат и те
Аз от теб добро не съм видял
Тогава какво искаш от мен
П.С.АЙ честита ви купа все пак

КОЙ Е ЗАВИСТНИКА В СЛУЧАЯ БЕ МАЙНА

АЗ ли

Или не помниш на колко велик ми се правеше в Чата

Ай сиктир че ша са

Николас-чо проблема ти е ЧЕ ТИ НЕ ПОДХОДИ КОРЕКТНО СПРАМО МЕН

Имай уважение към хората за да ти имат и те

Аз от теб добро не съм видял

П.С.АЙ честита ви купа все пак

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз лично нямам нищо против гърци, турци, румънци и т.н.. Още по- малко с/у сърби и македонци, все сме братя славяни дето се вика ..
Ама виж циганите са друга работа ..
Не е редно да го гоните човека от форума щот е грък мисля... къвто ще да е, нали е ентусиаст.
Ама виж циганите са друга работа ..

Не е редно да го гоните човека от форума щот е грък мисля... къвто ще да е, нали е ентусиаст.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2