Ода за VW (повторение)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Ода за VW (повторение)

Мнение от Vasilen » 05 Юли 2004, 11:47

(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)

Правоъгълна кутийка,
без багажник-с колела,
със моторче доста шумно,
набедено за кола

майка му е костенурка,
возиш се във него-свит,
то в европа е ненужно,
но у нас е супер хит!!

захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!

ремонтираме но знаем-
туй е здравата кола!!
и на никого неще признаем
що за глупост е това!!

седнеш ли обаче в ГОЛФА
ще се друсаш здраво знай!!
и от дупки и павета
зъбите ще ти окапат май!!!

слагаш тежката ръка
ръчкаш немската "кола"

No Comment
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Юли 2004, 12:09

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Ако до сега съм имал някакви съмнвения относно ГОЛФА, то те бяха до сега.... :) :) :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 05 Юли 2004, 13:36

Играйте голф не го карайте!
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 9:15

Аз пък докато играя ГОЛФ сипвам чаец на всЕкви wannabes с BMW :banghead: ///M (under) Power 316i, 318i, 320i, 323i, 318is, 518i, 520i, че дори и на 325i/525i се е случвало да гледат GTi как се отдалечава ...

А когато някой с горепосочените ultimate driving barges (баржи) качи Бузлуджа за 11мин, нека дойде да ми се обади... :1:

Що се заяждате, не мога да разбера!!!
Power is Nothing Without Insanity

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Юли 2004, 9:19

абе незнам кой се заяжда в случая :evil:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Re: Ода за VW (повторение)

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 9:38

Vasilen написа:(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)

...
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!

No Comment

Насе, ха чети бре пич...
Или може би аз трябва да се заяждам, че всеки който кара под BMW 6 цилиндъра, като например 318i :lol: , всъщност кара the ultimate wannabe BMW, the dream of every travelling salesman, the ultimate underpowered car...

Снощи един пич с Z3 ми се прави на светофарното Grand-Prix... Трябваше да му покажа, че сегашната ми бангия прави точно 145км/ч на втора, натоварена с зарзават и винце от супермаркета :roll: Ама не, той защото кара Z3, нЕма по-бърза кола от неговата на пътя... Еми оказа. се че има, че даже и му казах да си изключи сешоара*, може и да му помогне.

* Z3 и Z4 се считат за фризьорски коли (гей) в Англия от маниаците на истински спортни коли... nuff said...

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 06 Юли 2004, 9:41

Alex 320i Cabrio написа:...

Ама ти верно се заяждаш !!!
Като си фен на голфа те ти форум като слънце http://www.vwclub-bg.org

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Юли 2004, 9:54

Alex 320i Cabrio написа:
Vasilen написа:(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)

...
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!

No Comment

Насе, ха чети бре пич...
Или може би аз трябва да се заяждам, че всеки който кара под BMW 6 цилиндъра, като например 318i :lol: , всъщност кара the ultimate wannabe BMW, the dream of every travelling salesman, the ultimate underpowered car...
...Z3 и Z4 се считат за фризьорски коли (гей) в Англия от маниаците на истински спортни коли... nuff said...

Хуу де той Доктора си го е написал това щот му е кеф
и на мен ми направи кеф да го прочета няма значение
към коя марка е адресирано...
просто много добре излага киселата психика на доста
български рацери :):)
както 318 е da ultimate wannabe driving machine така
мисля че и голфа е da ultimate wannabe streetracer's machine
както и да е
Сега това че БМВ-тата са бавни и тежки и за нищо не
стават си е друга тема :wink:

Ама аз ша дойда в Лондон след някой друг ден и ша
видим кой бърз... кой бавен :wink: :P :lol: :D
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 9:55

Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела - :roll:

A в този форум, пич, съм от доста повече време, пък и съм карал BMW-та от доста по-отдавна, не ми бери грижа... Аз знам кое харесвам и кое не...

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 06 Юли 2004, 10:14

Alex 320i Cabrio написа:Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела - :roll:
A в този форум, пич, съм от доста повече време, пък и съм карал BMW-та от доста по-отдавна, не ми бери грижа... Аз знам кое харесвам и кое не...

Това е хубаво че си отдавна в този форум :)
Това че не могат да ни дишат си е техен проблем, не е защото вървят колите сигурно а защото БМВ е култ и е хубава по много показатели кола, ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.
Целта на компанията произвела VW-то е да прави народни, достъпни коли не култови както при БМВ и Мерцедес!
Айде ти ме бий на старт-а (в което се съмнявам) пък аз да си се возя комфортно а не да ходя на зъболекар всеки месец :lol:

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 10:18

naskoksan написа:
Хуу де той Доктора си го е написал това щот му е кеф
и на мен ми направи кеф да го прочета няма значение
към коя марка е адресирано...
просто много добре излага киселата психика на доста
български рацери :):)
както 318 е da ultimate wannabe driving machine така
мисля че и голфа е da ultimate wannabe streetracer's machine
както и да е
Сега това че БМВ-тата са бавни и тежки и за нищо не
стават си е друга тема :wink:

Ама аз ша дойда в Лондон след някой друг ден и ша
видим кой бърз... кой бавен :wink: :P :lol: :D

Мир да има!!! Ако наистина идваш насам, пусни едно лично и да се видим с Алпината за :bchug: и :have one:

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 06 Юли 2004, 10:24

Айде мир да има :bchug: затварям си устата и аз !

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 10:33

Vasilen написа:...ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.
Целта на компанията произвела VW-то е да прави народни, достъпни коли не култови както при БМВ и Мерцедес!
Айде ти ме бий на старт-а (в което се съмнявам) пък аз да си се возя комфортно а не да ходя на зъболекар всеки месец :lol:

Драги ми господине, аз Z-ката я наказах с моето Прасе, което хората обикновено заглеждат доста повече от BMW, просто защото е голямо, червено, V8 5 литрово, наистина вървежно и не на последно място e PORSCHE!!! Aз съм си в България от 30 Юли до 16 Август. Имаш избор на Golf II GT? или на Golf III GTi 2.0 16v. И двете са уеко пипнати - чип, валове, headers, straight through exhaust, 100% шпер. Пенчев знае колко върви двойката :wink: Колко бири слагаме :bchug: ?
П.С. Старта ще ти го дам, да не се отчаеш...
:wink:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 06 Юли 2004, 10:36

Alex 320i Cabrio написа:......

Дюд,ти чувство за хумор имаш ли? Да ти кажа,подобна реакция издава само комплекси.Що не се стегнеш и спри да обясняваш кой минаваш с "наточения голф" :gives: щото сам знаеш по колко позиций отстъпваш.Айде да бъдем наистина честни :wink:
Sorry ако има нещо,ама просто прекали...PIIIZZZ :D

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 06 Юли 2004, 10:37

Vasilen написа:
Alex 320i Cabrio написа:Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела - :roll:

Това е хубаво че си отдавна в този форум :)
Това че не могат да ни дишат си е техен проблем, не е защото вървят колите сигурно а защото БМВ е култ и е хубава по много показатели кола, ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.

Следваща

Назад към Извън Темата