Ода за VW (повторение)
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ода за VW (повторение)
(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)
Правоъгълна кутийка,
без багажник-с колела,
със моторче доста шумно,
набедено за кола
майка му е костенурка,
возиш се във него-свит,
то в европа е ненужно,
но у нас е супер хит!!
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!
ремонтираме но знаем-
туй е здравата кола!!
и на никого неще признаем
що за глупост е това!!
седнеш ли обаче в ГОЛФА
ще се друсаш здраво знай!!
и от дупки и павета
зъбите ще ти окапат май!!!
слагаш тежката ръка
ръчкаш немската "кола"
No Comment
Правоъгълна кутийка,
без багажник-с колела,
със моторче доста шумно,
набедено за кола
майка му е костенурка,
возиш се във него-свит,
то в европа е ненужно,
но у нас е супер хит!!
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!
ремонтираме но знаем-
туй е здравата кола!!
и на никого неще признаем
що за глупост е това!!
седнеш ли обаче в ГОЛФА
ще се друсаш здраво знай!!
и от дупки и павета
зъбите ще ти окапат май!!!
слагаш тежката ръка
ръчкаш немската "кола"
No Comment
May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Аз пък докато играя ГОЛФ сипвам чаец на всЕкви wannabes с BMW
///M (under) Power 316i, 318i, 320i, 323i, 318is, 518i, 520i, че дори и на 325i/525i се е случвало да гледат GTi как се отдалечава ...
А когато някой с горепосочените ultimate driving barges (баржи) качи Бузлуджа за 11мин, нека дойде да ми се обади...
Що се заяждате, не мога да разбера!!!

А когато някой с горепосочените ultimate driving barges (баржи) качи Бузлуджа за 11мин, нека дойде да ми се обади...

Що се заяждате, не мога да разбера!!!
Power is Nothing Without Insanity
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: Ода за VW (повторение)
Vasilen написа:(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)
...
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!
No Comment
Насе, ха чети бре пич...
Или може би аз трябва да се заяждам, че всеки който кара под BMW 6 цилиндъра, като например 318i

Снощи един пич с Z3 ми се прави на светофарното Grand-Prix... Трябваше да му покажа, че сегашната ми бангия прави точно 145км/ч на втора, натоварена с зарзават и винце от супермаркета

* Z3 и Z4 се считат за фризьорски коли (гей) в Англия от маниаците на истински спортни коли... nuff said...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Alex 320i Cabrio написа:...
Ама ти верно се заяждаш !!!
Като си фен на голфа те ти форум като слънце http://www.vwclub-bg.org
Alex 320i Cabrio написа:Vasilen написа:(copy-paste от ICQ, превод на кирилица моя милост)
...
захабена немска бричка,
със дизаин на всъдеход,
то купува се без мярка-
от дебил и от идиот!!
No Comment
Насе, ха чети бре пич...
Или може би аз трябва да се заяждам, че всеки който кара под BMW 6 цилиндъра, като например 318i, всъщност кара the ultimate wannabe BMW, the dream of every travelling salesman, the ultimate underpowered car...
...Z3 и Z4 се считат за фризьорски коли (гей) в Англия от маниаците на истински спортни коли... nuff said...
Хуу де той Доктора си го е написал това щот му е кеф
и на мен ми направи кеф да го прочета няма значение
към коя марка е адресирано...
просто много добре излага киселата психика на доста
български рацери

както 318 е da ultimate wannabe driving machine така
мисля че и голфа е da ultimate wannabe streetracer's machine
както и да е
Сега това че БМВ-тата са бавни и тежки и за нищо не
стават си е друга тема

Ама аз ша дойда в Лондон след някой друг ден и ша
видим кой бърз... кой бавен

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела -
A в този форум, пич, съм от доста повече време, пък и съм карал BMW-та от доста по-отдавна, не ми бери грижа... Аз знам кое харесвам и кое не...

A в този форум, пич, съм от доста повече време, пък и съм карал BMW-та от доста по-отдавна, не ми бери грижа... Аз знам кое харесвам и кое не...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Alex 320i Cabrio написа:Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела -![]()
Това е хубаво че си отдавна в този форум

Това че не могат да ни дишат си е техен проблем, не е защото вървят колите сигурно а защото БМВ е култ и е хубава по много показатели кола, ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.
Целта на компанията произвела VW-то е да прави народни, достъпни коли не култови както при БМВ и Мерцедес!
Айде ти ме бий на старт-а (в което се съмнявам) пък аз да си се возя комфортно а не да ходя на зъболекар всеки месец

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
naskoksan написа:
Хуу де той Доктора си го е написал това щот му е кеф
и на мен ми направи кеф да го прочета няма значение
към коя марка е адресирано...
просто много добре излага киселата психика на доста
български рацери:)
както 318 е da ultimate wannabe driving machine така
мисля че и голфа е da ultimate wannabe streetracer's machine
както и да е
Сега това че БМВ-тата са бавни и тежки и за нищо не
стават си е друга тема
Ама аз ша дойда в Лондон след някой друг ден и ша
видим кой бърз... кой бавен![]()
![]()
![]()
Мир да има!!! Ако наистина идваш насам, пусни едно лично и да се видим с Алпината за

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Vasilen написа:...ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.
Целта на компанията произвела VW-то е да прави народни, достъпни коли не култови както при БМВ и Мерцедес!
Айде ти ме бий на старт-а (в което се съмнявам) пък аз да си се возя комфортно а не да ходя на зъболекар всеки месец
Драги ми господине, аз Z-ката я наказах с моето Прасе, което хората обикновено заглеждат доста повече от BMW, просто защото е голямо, червено, V8 5 литрово, наистина вървежно и не на последно място e PORSCHE!!! Aз съм си в България от 30 Юли до 16 Август. Имаш избор на Golf II GT? или на Golf III GTi 2.0 16v. И двете са уеко пипнати - чип, валове, headers, straight through exhaust, 100% шпер. Пенчев знае колко върви двойката

П.С. Старта ще ти го дам, да не се отчаеш...

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Alex 320i Cabrio написа:......
Дюд,ти чувство за хумор имаш ли? Да ти кажа,подобна реакция издава само комплекси.Що не се стегнеш и спри да обясняваш кой минаваш с "наточения голф"

Sorry ако има нещо,ама просто прекали...PIIIZZZ

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Vasilen написа:Alex 320i Cabrio написа:Като карах BMW-та се чудех, аджеба, защо всички други марки коли не могат да ни дишат.... Не е защото много ни вървят колите, със сигурност... Май виждам светлина в тунела -![]()
Това е хубаво че си отдавна в този форум![]()
Това че не могат да ни дишат си е техен проблем, не е защото вървят колите сигурно а защото БМВ е култ и е хубава по много показатели кола, ако ще 100 Z-ки да смажеш на старт пак в БМВ-то ще гледат и въздишат и пак в голфа ще се возиш като в каруца.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3