Колите от Горубляне ;) Смееех
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Колите от Горубляне ;) Смееех
Имам чуството че всички коли от Горубляне (поне по думите на хората дето ги продават) са все о такива
http://www.mefnet.net/phun/car/carforsale.html

http://www.mefnet.net/phun/car/carforsale.html
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ама напьлно си прав.........една попадия я е карала само в неделя,и то не всяка,до сьседното село за литургия.......смеххх...някой вярвали им на тея юзьри...........а нали знаете за изгнилите коит са с немски весници в дупките.....хахахаха. .......

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: много ми хареса....това е пълната истина, или е замесена възрастна учителка, лекарка....това е била третата кола в семейството......с нея са ходили само до магазина, стояла е 5 години в гараж......само е припалвана и др....... :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не е вярно .. колата вобще не е карана защото след като дядото хвърлил топа .. бабата я е било страх сама да кара .. и затова и я продала колата ....

R.I.P Landikar
И забелязали ли сте, че всичките са на по 70, 100 или 120 хиляди км. как пък нито една не е по-различна
Даже се сещам преди няколко месеца имахме две коли за продан и като ги закарахме на Горубляне, пича дето щеше да я продава от наше име ни дигна скандал, защо не сме го превъртяли километража, щото той нямало да си губи времето с кола на 200хил...

Даже се сещам преди няколко месеца имахме две коли за продан и като ги закарахме на Горубляне, пича дето щеше да я продава от наше име ни дигна скандал, защо не сме го превъртяли километража, щото той нямало да си губи времето с кола на 200хил...

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Хехехехехехех много готино
аз ги обединявам всичките приказки с една "имало едно време, един дядо ,една баба ..."

May the BMW force be with you!
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Абе в Горубляне наистина яко лъжат, обаче като си я видиш колко е запазена, като й погледне някой, който разбира двигателя, можеш да разбереш дали колата си струва парите, независимо от това дали й е превъртан километража или не.
П.с. Един познат на майка ми има фабия, която на 40000 изглежда разбита мамата си трака...
П.с. Един познат на майка ми има фабия, която на 40000 изглежда разбита мамата си трака...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Най-новия хит на автопазара в момента е: "Колата е гаражна и не е изкарвана мнооого дълго време, за да я изкараме трябваше да отсечем две дървета от пред гаража" :mha: :mha: :mha:

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
много яко....
има още един феноменален хит, който за момента много се използва....
"колата е била на моряк и той постоянно е пътувал... по 3 месеца в годината я е карал само..."

"колата е била на моряк и той постоянно е пътувал... по 3 месеца в годината я е карал само..."

15 мнения
• Страница 1 от 1