Манияци от Ирландия :о)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Манияци от Ирландия :о)
Здравеите пи4ове,аз съм на едно място,кадето особено в момента е фрашкано с ирландци. В4ера си полафихме със един нашироко и като стана дума за коли,веднага вмъкнах
БМВ,при което тои ми разказа за негов ли4ен приятел ,които наскоро се развел със жена си
,продали къщата,тои взел около 50 к евро ,преместил се да живее с майка си ,и си взел бавар4е за 25 к евро .Тази история трябваше може би да предизвика възмущение у мене ,но по-скоро съвсем му влязох в положението на 4овека
Дай боже всекиму поне такъв бюджет за БМВнце! 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Re: Манияци от Ирландия :о)
Bogat-Beden написа:Здравеите пи4ове,аз съм на едно място,кадето особено в момента е фрашкано с ирландци. В4ера си полафихме със един нашироко и като стана дума за коли,веднага вмъкнахБМВ,при което тои ми разказа за негов ли4ен приятел ,които наскоро се развел със жена си
,продали къщата,тои взел около 50 к евро ,преместил се да живее с майка си ,и си взел бавар4е за 25 к евро .Тази история трябваше може би да предизвика възмущение у мене ,но по-скоро съвсем му влязох в положението на 4овека
Дай боже всекиму поне такъв бюджет за БМВнце!

- Bogat-Beden
-
-

Буташ ли маслото? хапят ли те кучетата? Върти ли те пералнята? Държат ли те братята? Или си изплискал легените?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Да зема и аз да продам всичко и да заживея при баба ми на село. Ще си купя г30
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
грехота е да се ожениш при живи родители 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали 

Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали
Направо светотатство. Жените не разбират, че първите 45-50 години от живота на един мъж са най-тежките

"Имам три деца. Две мои и едно на свекървата. Моите пораснаха, нейното не!"
p.s. Винаги съм се кефил на чувството за хумор на автора

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали
От гледна точка на родителите е дори късно... Още на другия ден след като навърши 18, добрият син трябва да целуне ръка на родителите, да благодари за положените грижи, да остави ключа на масата и... да тръгне да търси щастието си по широкия свят, без да се обръща назад... Майката може скрито да избърше една сълза и... толкова.
След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50!

Excellent! Steven is my name!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали
От гледна точка на родителите е дори късно... Още на другия ден след като навърши 18, добрият син трябва да целуне ръка на родителите, да благодари за положените грижи, да остави ключа на масата и... да тръгне да търси щастието си по широкия свят, без да се обръща назад... Майката може скрито да избърше една сълза и... толкова.
След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50!![]()
Тези правила важат за Германия-та , тук един келеш на 18 със 500 лв заплата какво ще направи. То полувината му е само квартирата

- Bogat-Beden
-
-
Радио Канада, до скоро леко ме дразнеше, но от днес нататък само те съжалявам, искрено..
Жив и здрав, дано намериш вътрешния си баланс..

Жив и здрав, дано намериш вътрешния си баланс..
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
M-coupe написа:Подвеждащо заглавие, признавам...
Нали? После моите теми били безмислени . Те админите да видят тази колко е смислена.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз пък подозирам, че темата има дълбок смисъл, който... остава скрит за мен...

А твоите теми бяха истински извор на житейска мъдрост и вдъхновение, много ми липсват...

А твоите теми бяха истински извор на житейска мъдрост и вдъхновение, много ми липсват...

Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:Knoxville_ написа:Грехота е да се изнесеш от вас преди родителите да са се пенсионирали
След това стаята на "детето" веднага се преустройва на игрална зала и/или мъжка бърлога и... животът започва на 50!![]()
а може и мъжа никой да не пита и да завземе (с бой) гостната и да я направи на перманентен домашен кино театър...

по темата- надявам се на никой този ирландец да не му е житейско- манталитетен кумир...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови