Среща с човек от форума...
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Среща с човек от форума...
Днес ми беше много тъп ден. Цял ден си загубих да си оправям прозореца на Е-36-цата, защото се беше счупил водача. Докато го намеря (в Дару нямаха) минаха 2 часа, после пък се оказа и че май рамената на механизма са леко криви... Абе в крайна сметка дадох 30лв и в момента ме е страх да го мърдам щото може щипката (въпреки че е нова) пак да изпусне. Та да си дойда на темата- единственото по свежо дето ми се случи:
Карам си аз по Сливница в посока от Сточна гара към Ботев и се чудя дали ще ми е по удобно да мина по Мария Луйза или по Ботев. В крайна сметка точно на светофара решавам, че ще е Луйза, обаче съм в средната лента, а вече свети зелено. Давам мигач очаквайки да ме напсуват, ама... още първата кола ме пуска. Гледам в огледалото- бяло БМВ. Минавам аз и на светофара и на следващия- който е веднага след първия вече за пресичане на другото платно на Сливница спирам в едната лента, а пича с БМВ-то- в другата. Тръгва и кво да видя отзад- стикери "Сайтът на българските БМВ ентусиасти"
. Викам си: Може стикери да има пича и за мен, кой знае...
Гас след него, пропуснах си Симеон и влязох след него в следващата. С няколко клаксона пича спря, дърпам ръчната и го питам, а той ме ориентира към ЕКО-то
Май наистина ще трябва да дойда...
За финал да кажа: Ако всички са такива пичове като него, значи клубът наистина си струва членството...
Карам си аз по Сливница в посока от Сточна гара към Ботев и се чудя дали ще ми е по удобно да мина по Мария Луйза или по Ботев. В крайна сметка точно на светофара решавам, че ще е Луйза, обаче съм в средната лента, а вече свети зелено. Давам мигач очаквайки да ме напсуват, ама... още първата кола ме пуска. Гледам в огледалото- бяло БМВ. Минавам аз и на светофара и на следващия- който е веднага след първия вече за пресичане на другото платно на Сливница спирам в едната лента, а пича с БМВ-то- в другата. Тръгва и кво да видя отзад- стикери "Сайтът на българските БМВ ентусиасти"

Гас след него, пропуснах си Симеон и влязох след него в следващата. С няколко клаксона пича спря, дърпам ръчната и го питам, а той ме ориентира към ЕКО-то

За финал да кажа: Ако всички са такива пичове като него, значи клубът наистина си струва членството...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
я да си признае кой е бил пича с бялото БМВ
в този ред на мисли, тази вечер до мен на светофара на канала преди ВИАС имаше бежаво Е30 с номер С 60 21 и стикер на задния прозорец. никога не бях виждал шофьора, очевидно и той мен
и той веднага да си признава кой е 

в този ред на мисли, тази вечер до мен на светофара на канала преди ВИАС имаше бежаво Е30 с номер С 60 21 и стикер на задния прозорец. никога не бях виждал шофьора, очевидно и той мен

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Среща с човек от форума...
acrimonious написа:За финал да кажа: Ако всички са такива пичове като него, значи клубът наистина си струва членството...
Ма ако не дойдеш отсъствие ще пишеме вече

Без майтап пичовете в клуба са многоооооо !
May the BMW force be with you!
4 мнения
• Страница 1 от 1