За жените шофьори.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За жените шофьори.

Мнение от SprayMaster » 30 Авг 2008, 2:39

Ето какво ми се случи днес. Съвсем кратка историика. Чакам аз да пресека на една улица, където няма пешеходна пътека. Трафика е ужасен, колите са броня до броня. ПЕК. И си казах, мойта скоро няма да я бъде, ще си чакам докато се изредят... И кво да видя.... Колоната спира и една жена ме пропуска. Изчака ме да мина и продължи абсолютно спокойно. Личеше си как шофирането за нея е вид работа, която трябва да изпълни възможно най добре. Стоеше спокойно на пътя. Изчака търпеливо. При тях сякаш липсва чуството за "Той ме изпревари, тряя го накажа задължително... , накъв ми се прави тоя с тая бракма... колата ми е 500 коня и тряя ги настъпя.. , или пък най честото явление при което "всеки на по малко от 4 гуми, няма място на асфалта. Според мен за жените няма мотористи няма пешеходци, няма автомобилити. За жените всички са равни и са хора. Вземете си поука от тях. След година две и аз ще взема книжка и ще опитам да бъда един наистина добър шофьор.

Та трябва да ви кажа, че единствения проблем на жените, е че нямат нашите рефлекси. Нямат нашата готовност в трудните ситуации. Според мен жените са страхотни шофьори от морална гледна точка ( Не съм вдъхновен единствено от тази случка ) и само те ще ни вкарат в ЕС в този параграф. Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За жените шофьори.

Мнение от rever » 30 Авг 2008, 2:44

SprayMaster написа:Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.

За сметка на това задръстванията щяха да се увеличат със 350%. :)

П.П Аз ли не разбрах или ти си карал без книжка ? :shock:
Последна промяна rever на 30 Авг 2008, 2:46, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 30 Авг 2008, 2:46

rever написа:
SprayMaster написа:Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.

Доста често задръстванията са причинени от неправилно паркирали коли. Ако преобладаващта част от шофьорите не накацваха по тротоарите, нещата нямаше да са такива.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 30 Авг 2008, 3:53

Аз за последните 5 години съм забелязал, че жена НИКОГА няма да те пусне да се престроиш или да ти даде да се включиш в главния път...

При тебе предполагам, че и е проговорил майчинския инстинкт :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 30 Авг 2008, 3:54

rever написа:

пешеходец е бил

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Авг 2008, 5:32

Като брой птп-тата няма да намалеят, но ще са доста по-леки, ако има повече жени шофьорки. Защото съм забелязал, че тях нещо не ги стяга толкова шапката да изкарват буталата на колата на свеж въздух не за друго. А въпроса за задръстванията е според зависи и то на 90% от фактори различни от това кой колко добър шофьор е.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Авг 2008, 8:39

Ох...на мама той...аз съм имал толкова инфарктни ситуации с жени по пътищата, колкото жени познавам по принцип. И тези, които познавам и имат книжки(имал съм неблагоразумието да се возя при повече от 5, вярвайки сляпо, че видиш ли Господ не им е дал тоя мозък за гримиране и калкулиране изхарчването на месечната заплата за максимум парцалки върсъс минимум разнообразие) нито една не може да кара. То не са едни "подсичания", всички са криви на пътя, само тя е права. Скоростите не вървят според нормалните математически знаци, ами рандом('щото са много, нали все се движи)....Ама нейсе, както казваше Кембъла, сигурно аз съм карък нещо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 30 Авг 2008, 12:47

Абе на 100 жени, все 2-3 са добри шофъорки...! За 2 години и нещо с книжка, много малко са бли жените с добри шофъорски умения...! Всяка кара криво, спрямо другите, забравя да смени скоростите, не дават път на никой, и още тем подобни... Ти просто си имал късмет, тфа е... майчински късмет... :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 30 Авг 2008, 12:58

Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Авг 2008, 12:58

За вас не знам , но като гледах статистиката и на тежките катастрофи със смъртни случеи все мъже бяха шофьорите. Само обобщих фактите в 4-5 реда, защото не вярвам да ви се чете километричен пост. Сега ви оставям, че съм зает.

П.С. Дай, баце, дай, водката подай, на яхта ще се напием май. :drinking:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 30 Авг 2008, 18:33

Е ако повечето жени бяха шофьори , Е аз щях да стана бояджия ! :mhihi:
И прясня прясна история преди 1-2 седмици пред съседния блок една ти мома събра 4 коли ( спрели , паркирани , без водач в тях ) защото излязла новата спирала на Лореал и наща мома нямала търпение да си я тури , но забравила че кара . Оттам всичко май е ясно :shock:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 30 Авг 2008, 18:40

SprayMaster написа:Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.

За нея е било по-важно да спре и да те пусне да минеш, защото я е страх, че ако не те пусне, ти може да решиш да пресичаш баш пред нея, а тогава тя ше се панира и никой не знае кво ше направи.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Авг 2008, 19:43

Абе стига с тая банална тема, пълно клише е. Ясно е, карат калпаво, но рядко правят тежки катострофи.
Има къде къде по-интересни теми свързани с жени. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 30 Авг 2008, 20:23

rever написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 30 Авг 2008, 20:24

t060 написа:За вас не знам , но като гледах статистиката и на тежките катастрофи със смъртни случеи все мъже бяха шофьорите.

Тъкмо щях и аз да го спомена този факт , повече няма нужда от коментар :mhihi: :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Следваща

Назад към Извън Темата