За жените шофьори.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
За жените шофьори.
Ето какво ми се случи днес. Съвсем кратка историика. Чакам аз да пресека на една улица, където няма пешеходна пътека. Трафика е ужасен, колите са броня до броня. ПЕК. И си казах, мойта скоро няма да я бъде, ще си чакам докато се изредят... И кво да видя.... Колоната спира и една жена ме пропуска. Изчака ме да мина и продължи абсолютно спокойно. Личеше си как шофирането за нея е вид работа, която трябва да изпълни възможно най добре. Стоеше спокойно на пътя. Изчака търпеливо. При тях сякаш липсва чуството за "Той ме изпревари, тряя го накажа задължително... , накъв ми се прави тоя с тая бракма... колата ми е 500 коня и тряя ги настъпя.. , или пък най честото явление при което "всеки на по малко от 4 гуми, няма място на асфалта. Според мен за жените няма мотористи няма пешеходци, няма автомобилити. За жените всички са равни и са хора. Вземете си поука от тях. След година две и аз ще взема книжка и ще опитам да бъда един наистина добър шофьор.
Та трябва да ви кажа, че единствения проблем на жените, е че нямат нашите рефлекси. Нямат нашата готовност в трудните ситуации. Според мен жените са страхотни шофьори от морална гледна точка ( Не съм вдъхновен единствено от тази случка ) и само те ще ни вкарат в ЕС в този параграф. Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.
Та трябва да ви кажа, че единствения проблем на жените, е че нямат нашите рефлекси. Нямат нашата готовност в трудните ситуации. Според мен жените са страхотни шофьори от морална гледна точка ( Не съм вдъхновен единствено от тази случка ) и само те ще ни вкарат в ЕС в този параграф. Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.
Re: За жените шофьори.
SprayMaster написа:Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.
За сметка на това задръстванията щяха да се увеличат със 350%.

П.П Аз ли не разбрах или ти си карал без книжка ?

Последна промяна rever на 30 Авг 2008, 2:46, променена общо 1 път
- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
rever написа:SprayMaster написа:Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.
Доста често задръстванията са причинени от неправилно паркирали коли. Ако преобладаващта част от шофьорите не накацваха по тротоарите, нещата нямаше да са такива.
rever написа:
пешеходец е бил
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Като брой птп-тата няма да намалеят, но ще са доста по-леки, ако има повече жени шофьорки. Защото съм забелязал, че тях нещо не ги стяга толкова шапката да изкарват буталата на колата на свеж въздух не за друго. А въпроса за задръстванията е според зависи и то на 90% от фактори различни от това кой колко добър шофьор е.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ох...на мама той...аз съм имал толкова инфарктни ситуации с жени по пътищата, колкото жени познавам по принцип. И тези, които познавам и имат книжки(имал съм неблагоразумието да се возя при повече от 5, вярвайки сляпо, че видиш ли Господ не им е дал тоя мозък за гримиране и калкулиране изхарчването на месечната заплата за максимум парцалки върсъс минимум разнообразие) нито една не може да кара. То не са едни "подсичания", всички са криви на пътя, само тя е права. Скоростите не вървят според нормалните математически знаци, ами рандом('щото са много, нали все се движи)....Ама нейсе, както казваше Кембъла, сигурно аз съм карък нещо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Абе на 100 жени, все 2-3 са добри шофъорки...! За 2 години и нещо с книжка, много малко са бли жените с добри шофъорски умения...! Всяка кара криво, спрямо другите, забравя да смени скоростите, не дават път на никой, и още тем подобни... Ти просто си имал късмет, тфа е... майчински късмет...

- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
За вас не знам , но като гледах статистиката и на тежките катастрофи със смъртни случеи все мъже бяха шофьорите. Само обобщих фактите в 4-5 реда, защото не вярвам да ви се чете километричен пост. Сега ви оставям, че съм зает.
П.С. Дай, баце, дай, водката подай, на яхта ще се напием май.
RESPECT
by t060
П.С. Дай, баце, дай, водката подай, на яхта ще се напием май.

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е ако повечето жени бяха шофьори , Е аз щях да стана бояджия !
И прясня прясна история преди 1-2 седмици пред съседния блок една ти мома събра 4 коли ( спрели , паркирани , без водач в тях ) защото излязла новата спирала на Лореал и наща мома нямала търпение да си я тури , но забравила че кара . Оттам всичко май е ясно

И прясня прясна история преди 1-2 седмици пред съседния блок една ти мома събра 4 коли ( спрели , паркирани , без водач в тях ) защото излязла новата спирала на Лореал и наща мома нямала търпение да си я тури , но забравила че кара . Оттам всичко май е ясно

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
SprayMaster написа:Посто като намали си пролича как за нея беше по важно да мина, от колкото да направи колона. Това ме впечатли най много.
За нея е било по-важно да спре и да те пусне да минеш, защото я е страх, че ако не те пусне, ти може да решиш да пресичаш баш пред нея, а тогава тя ше се панира и никой не знае кво ше направи.
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
rever написа:SprayMaster написа:Сигурен съм че ако преобладаващта част от шофьорите бяха жени, ПТП тата щяха да намалят поне с 50%.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
t060 написа:За вас не знам , но като гледах статистиката и на тежките катастрофи със смъртни случеи все мъже бяха шофьорите.
Тъкмо щях и аз да го спомена този факт , повече няма нужда от коментар

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4