Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
- HateMeNow
- Потребител
-
- Кара: само БМВ
- Мечтае да кара: БМВ
Какво правите като ви застига моторист ?
Така де как реагирате като ви настига мотор ?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ако не сменя лентите постоянно давам десен мигач и минавам в дясната лента, а ако шари по пътя стискам здраво волана и не смея да мърдам
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Честно казано повече ме притеснява като ми идва насреща моторист...
Иначе като ме застига, гледам да си карам предвидимо, т.е. запазвам си скоростта на движение, не намалявам (че малко им е проблемно спирането на тия...) и гледам да не ходя наляво или надясно, за да може човекът да си прецени кога и как да ме изпревари...
Ама голяма част от мотористите са за груб анален секс, щото едно не се замислят, че са по-трудни за забелязване и друго карат като хахави и се врат между колите...като искат да ги пазим, да си спазват правилата и всичко ще е наред, ма то не може хем да караш като психопат, хем да се сърдиш на хората, че те виждат в последния момент...или че въобше не са те видяли преди да те метнат на капака...
Между другото тук в една подобна тема прочетох нещо писано от моторджия, което ми е много полезно в шофирането: "Ако ви изпревари един мотор, то най вероятно скоро ще ви изпреварят още няколко"...
Иначе като ме застига, гледам да си карам предвидимо, т.е. запазвам си скоростта на движение, не намалявам (че малко им е проблемно спирането на тия...) и гледам да не ходя наляво или надясно, за да може човекът да си прецени кога и как да ме изпревари...
Ама голяма част от мотористите са за груб анален секс, щото едно не се замислят, че са по-трудни за забелязване и друго карат като хахави и се врат между колите...като искат да ги пазим, да си спазват правилата и всичко ще е наред, ма то не може хем да караш като психопат, хем да се сърдиш на хората, че те виждат в последния момент...или че въобше не са те видяли преди да те метнат на капака...
Между другото тук в една подобна тема прочетох нещо писано от моторджия, което ми е много полезно в шофирането: "Ако ви изпревари един мотор, то най вероятно скоро ще ви изпреварят още няколко"...
Последна промяна someone на 08 Сеп 2008, 13:31, променена общо 1 път
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Какво правите като ви застига моторист ?
HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?
Точно по същия начин, както когато ме настига кола

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а кво правя като ме застигне подводница....!!??? що трябва да е различно за моторите-същото ,квото и като ме настигне кола: карам си ,ако изпреварвам си изпреварвам и се прибирам,ако съм си в дясната лента си карам,както си карам....!!!що-тия с моторите да не са от марс!?!? ако им се пребива може да не ме изчака да се прибера и да пробва по тревата до мантинелата да мине,но мое и да не мине....!!!на мене багажника ми е дълъг...
Последна промяна SKISA на 08 Сеп 2008, 13:47, променена общо 1 път
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Следя го много внимателно на каде ще трагне, щом се опита да ме изпревари въртя рязко волана към него и го прегазвам

Майтапа на страна ама ако имам възможност за реакция виняги им правя път

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Дърпам ръчната с две ръце

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
BMWALPINA написа:Тука може да се спори
Знам, че имат по къс спирачен път от автомобилите, ама съм забелязал, че аз от 50 до 0 спирам по бързо, отколкото моторджията дето е зад мен ще спре от 150 до 0...това имах предвид...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз им давам път, въпреки, че 1 на 10 се сеща да благодари поне.
Иначе най мразя като се пусне лекичко зад мен и по някое време го изреже до прекъсвач на съединител, така съм се плашил, че 5 мин немоа се осъзная де съм
Иначе най мразя като се пусне лекичко зад мен и по някое време го изреже до прекъсвач на съединител, така съм се плашил, че 5 мин немоа се осъзная де съм

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
someone написа:
Определено е така... карат си както искат.... супер рядко да видиш някой, дето кара по правилата... чудно ми е от кога точно мотористите могат да карат по разделителните линии и едва ли не си в нарушение ако не им направиш път? Тия от кога станаха толкова ларж?
А пък повечето, дето чинно се прибират в дясно да направят 2 коли място за един мотор - не ви разбирам...

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Еми как поглеждам в огледалото някаква светлина след 3 4 секунди тази светлина е зад колата и разбирам, че е мотор след 4 5 секунди му виждам червени светлини в далечината, просто и нормално си карам аз