Nissan Skyline GTR35
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Nissan Skyline GTR35
http://www.youtube.com/watch?v=l-n-x8im ... re=related
http://vbox7.com/play:d3b1051b
Невероятна кола!Какво мислите вие? Някои от честите посетители на Ринг-а виждали ли са го,имат ли впечатления?
472hp 0-100 - 3.5sec. 3.8lt V6 'няма' какво да му се опре по завойте?!дали?
A какъв е отговорът на БМВ?
^^^^^^^
....пс 30 хил.паунда подочух-около 90 хил.лв ...за ТАЗИ КОЛА!
http://vbox7.com/play:d3b1051b
Невероятна кола!Какво мислите вие? Някои от честите посетители на Ринг-а виждали ли са го,имат ли впечатления?
472hp 0-100 - 3.5sec. 3.8lt V6 'няма' какво да му се опре по завойте?!дали?
A какъв е отговорът на БМВ?
^^^^^^^
....пс 30 хил.паунда подочух-около 90 хил.лв ...за ТАЗИ КОЛА!
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Цената в БГ далеч няма да е 90 000 лева
Иначе не лоша бръмчалка...
Ама темата май ще литне в коша по бързата процедура

Иначе не лоша бръмчалка...
Ама темата май ще литне в коша по бързата процедура

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Нали се сещате японските автомобили на къв тунинг дуржът
особенно скаилаина
квот и да си9 говориме това е колата за състезания и драг

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Слав, в Топ Геар правиха тест на това чудо. Просто нямам думи.
Намери си епизода и го гледай.
И все пак, не мисля, че в Европа ще има кой знае какъв успех. Погледни от старите скайлайни колко има в БГ? Събираш ги на пръстите на едната ръка.
Това чудо на техниката ще си го карат в Япония и най-много японците в Щатите.
Намери си епизода и го гледай.

И все пак, не мисля, че в Европа ще има кой знае какъв успех. Погледни от старите скайлайни колко има в БГ? Събираш ги на пръстите на едната ръка.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
vicho написа:Слав, в Топ Геар правиха тест на това чудо. Просто нямам думи.
Намери си епизода и го гледай.![]()
Season 11 Episode 4

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Cyberloner написа:кефи колата определено, но не знам защо в Европа наистина успеха и е минимален.
повечето излезли са с десен волан

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
не мисля, че някой би отхвърлил форд мустанг или някое камаро
може би проблема е в частите или стандартите...не знам, все пак хамериканците разхода не го гледаха въобще до преди няколко години и колите им горят бая, може от там да идва проблема за европа, защото не са много хората, които им е все тая колко ще гори колата при положение, че нямаме и такива пътища дълги прави и широки, а в града голяма кола със 7-литров V8 е използваема само нощем
Bavarec*** може и да има нещо такова, ама ако има търсене ще произведат и с ляв...предполагам

Bavarec*** може и да има нещо такова, ама ако има търсене ще произведат и с ляв...предполагам

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
vicho написа:Слав, в Топ Геар правиха тест на това чудо. Просто нямам думи.
Намери си епизода и го гледай.![]()
Това е така, защото предните поколения Скайлайн се продавани в малко държави. Дори R34 не е продаван официално в Щатите. Този вече ще се предлага в целият свят и цената му е трепач поне в щатите... за това, което получаваш (нещо на нивото и над 997tt) - 70 000$, като скоро ще излязат олекотени и помощни версии V-spec, Nismo, Z-tune. Тук цената ще е около 200 бона за нов. Голям успех ще има този автомобил. И изобщо в последно време Японските и Щатските спортисти много напреднаха (Viper ACR, Vette ZR1, Skyline GTR, Lexus IS-F)
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Винаги бих предпочел някое ламбо , ферари или порше пред скаилаин. Може да е много бърз , но някакси не ме кефи като ламборджини или ферари.
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:Винаги бих предпочел някое ламбо , ферари или порше пред скаилаин. Може да е много бърз , но някакси не ме кефи като ламборджини или ферари.
въпрос на избор е...... аз 5 години съм живял в Япония и там това е колата, която е най на почит измежду всичките - Тоуота ,Митсу , Хонда или каквото и да е..... още от 70-те години нисан успява да се докаже като най сериозния претендент в япония за титлата супер колата на обикновенния японец. Ако имам възможност аз лично да избирам между м3 или тази гад ще се чудя много заради любовта си към БМВ , но пред супер колите от клас бентли или ферари - винаги ще избера нисана. И има и много проста причина за моят избор - непретенциозна , 4 местна супер кола за всекидневно каране ,която може да натупа дори 911 турбо на писта

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4