Паркирал си www.KATO-IDIOT.com
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Runnaway написа:Apassionata написа:Runnaway написа:Но предложението за частни уроци по паркиране е в сила .. връщам се декември.. ако до тогава си опитала всичко ще се прежаля за 1-2 урока
Хехе, да се прежалел... аз да съм те молила, доколкото си спомням ти сам си предложи услугите? А и до декември има много време, мисля, да съм се понаучила до тогава...
Ще се видим по заледените Софийски улициИли след като съм ти ожулила бронята на новичкото Е39
![]()
![]()
Айде недей, че от сега ме е страх как ще го къткам![]()
Извинявам се за досаждането, просто се опитвах да бъда галантен..
Сменяйки класа кола, която шофирам ми се иска да променя и начина си на шофиране.
Със сигурно ще го промениш... Ще връткаш задницата на нафтата

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: Прекалено бързо!
- Мечтае да кара: BMW E46 ///M3
uricatoli написа:Runnaway написа:Apassionata написа:Runnaway написа:Но предложението за частни уроци по паркиране е в сила .. връщам се декември.. ако до тогава си опитала всичко ще се прежаля за 1-2 урока
Хехе, да се прежалел... аз да съм те молила, доколкото си спомням ти сам си предложи услугите? А и до декември има много време, мисля, да съм се понаучила до тогава...
Ще се видим по заледените Софийски улициИли след като съм ти ожулила бронята на новичкото Е39
![]()
![]()
Айде недей, че от сега ме е страх как ще го къткам![]()
Извинявам се за досаждането, просто се опитвах да бъда галантен..
Сменяйки класа кола, която шофирам ми се иска да променя и начина си на шофиране.
Със сигурно ще го промениш... Ще връткаш задницата на нафтата
Не си купувам БМВ, за да го "връткам". Ако исках да "връткам" щях да си взема едно Е30 и да му взема душицата както на старото ми комби за 3 години яко ръчка..
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Apassionata написа:Абе ти на мене тряя ми плащаш май за компанията, ма карай![]()
А за паркирането, не е толкова сложно, просто трябва повече тренировки, и то при спрели коли и малко място, това с някви колчета и на широко... никва работа не вършиА пък спечеш ли се от колите дет чакат отзад съвсем си оттекъл... То на теория всичко е ясно, ма... шсе научим
За това едно време имаше полигон и изпит на него... но сега има БМВ-форум, така че може да се измисли нещо винаги - няма да ти плащаме за компанията, а ти ще получаваш безплатни съвети по паркиране нагледно и накрая всички заедно ще пием бира

Apassionata написа:На мен ще ми трябват 10-на седмично, да си ги лепя собственоръчно на мойта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Белкем докат стане цялата червена / на странни жълти петна/ съм се научила да паркирам
За това не се притеснявай - можеш да си поръчаш един голям стикер, за да оправдаваш паркирането, а и да не ти правят мизерии. В краен случай - останаха ми доста лепенки, ще ти услужа

Apassionata написа:Runnaway написа:.....Безплатни.
Абе ти на мене тряя ми плащаш май за компанията, ма карай![]()
А за паркирането, не е толкова сложно, просто трябва повече тренировки, и то при спрели коли и малко място, това с някви колчета и на широко... никва работа не вършиА пък спечеш ли се от колите дет чакат отзад съвсем си оттекъл... То на теория всичко е ясно, ма... шсе научим
Будалка те.... Безплатни, такъв обяд няма , не го слушай

Самоиронията е хубаво нещо

Към Uricatoli: Незнам в кои огледала гледа колежката ни, но щеше да ме изкефи, ако ти беше отговорила че не гледа огледала, а си отваря вратата, гледа назад и се ослушва

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Vlados написа:Apassionata написа:Абе ти на мене тряя ми плащаш май за компанията, ма карай![]()
За това едно време имаше полигон и изпит на него... но сега има БМВ-форум, така че може да се измисли нещо винаги - няма да ти плащаме за компанията, а ти ще получаваш безплатни съвети по паркиране нагледно и накрая всички заедно ще пием бираApassionata написа:На мен ще ми трябват 10-на седмично, да си ги лепя собственоръчно на мойта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Белкем докат стане цялата червена / на странни жълти петна/ съм се научила да паркирам
За това не се притеснявай - можеш да си поръчаш един голям стикер, за да оправдаваш паркирането, а и да не ти правят мизерии. В краен случай - останаха ми доста лепенки, ще ти услужа
Support!
Макар че аз сериозно си казах, че го правя за удоволствие, а не с користна цел ..
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Мишел написа:... Незнам в кои огледала гледа колежката ни, но щеше да ме изкефи, ако ти беше отговорила че не гледа огледала, а си отваря вратата, гледа назад и се ослушва
Ей-ей, не ме издавай как паркирам!!! В нашия квартал само аз имам право да отворя вратата, провеся левия крак навън, че вътре в колата му топло и 10 мин. да вкарвам кола в място за тир

П.С. Уча се вече и на затворена врата, след няколко брони време и съм готов

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Този стикер ми хареса адски много като идея ще си го разпечатам и ми се иска да видя физиономията на първия който си го види върху прозореца

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Ако някой намери по-евтин начин за възпроизводството на тези стикери .. като естествено запази възможността им за лесно махане и ярко червения цвят - ДА СВИРКА! 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Мда, дори хората, които са направили сайта и са поели инициативата са сложили линк към нашия форум и по-специално към тази тема, на която съм автор
Ако хванеш някаква далавера в печата на тия стикери, задължително да ни информираш
Аз ще се наложи да налепя такива на 50% от колите на паркинга пред блока ..

Ако хванеш някаква далавера в печата на тия стикери, задължително да ни информираш

Аз ще се наложи да налепя такива на 50% от колите на паркинга пред блока ..
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
От къде мога да си закупя такава залепваща хартия,да намацам съседите пред блока 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
bivola написа:От къде мога да си закупя такава залепваща хартия,да намацам съседите пред блока
Още не е ясно колега

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 540
има една кифла така пред блока с едно лъвче(пежо) дето спира зад блока ми се едно е маршрутка и ми писна от нея и си разпечатах на принтер "научи се да паркираш" и като сбърка и го закачам на чистачките 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !