МАНГАСАРИТЕ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

МАНГАСАРИТЕ...

Мнение от Zik » 24 Авг 2004, 17:13

МАНГАСАРИТЕ и техните неспиращи безнаказани бесчинства :maad: . Снощи към 23h си гледам телевизия и се чува страхотен рев на летяща кола по улицата и след миг- зверски удар! Веднага скачам и си викам леле тия се смазаха. Гледам през балкона-тъмно. Едно Е34 на аварийки. Гледам на другата страна събира се народ долу и скачам и аз надолу да вида кво стаа. Слизам пред блока и кво да вида: Един мангал(шофьора), едно Е30 320 без предница. Следващата кола която видях беше на приятелката ми- смазана до неузнаваемост и втора на един съсед по малко ударена. :shock: Мангала вика "карах с 50" Дойде полиция :1: написаха акт. Почти защитиха мангасара като викат нема доказателства. Мисла даже че им даде мангизи. Как нямах апаратче ма не ми беше точно до това. Аз и 10 саседи викаме те се състезаваха двете коли(Е30 и Е34) а тоя лумпен седи и гледа като пръцнал. Колата на приятелката ми (опел вектра) не става за нищо. На съседа и тя, и нищо не можеш да направиш. Застрахователите ще оправат казва полицая. После сички си тръгнаха и тва е. Две смазани коли. Белите граждани които са си паркирали колите пред блока вече са без коли, циганите нанесаха щети за 30 000лв и си отидоха безнаказано вместо да бъдат арестувани щото не дай си боже там имаше човек или дете.... Изхода е един калашников и до крак. Ето това е държавата в която живеем,и плащаме данъци и полицията зима заплати за да защитава гражданите... ХА ХА ХА Ако ги съдиш некаде 5 години не ти мърдат по съдебните зали и то най лошото е че ще е без резултатно. Ех българио българио. Няма да ви казвам защо е с малки букви.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Авг 2004, 17:20

що не дадохте 20 кинта на полицаите ,да се обьрнат на другата страна и поне да му се израдвате максимално :D
Последна промяна ///Явор на 24 Авг 2004, 17:27, променена общо 1 път
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 24 Авг 2004, 17:20

На мангасарите ма......та бухалки, едно канго и в г....за !
Изхода е ударни групи бързо бийкат :dummy: :box: и бегат :evil: преди :cop: па нека те доказват после че не са камили мамамамамамама ...... та фуууу че се ядосах :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
May the BMW force be with you!

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 24 Авг 2004, 18:37

що си прецаках пищова техната кожа циганска :evil: щеше да има :bang: :bang: :bang: :ranting:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 24 Авг 2004, 18:54

еййй ама откакто един мангал ми опткрадна топката преди 10ина година тея шибани мангали не мога да ги понасям. Тук в ПЛД на най-хубавата автомивка наслагаха някви мангали да мият.Как ли пък ще дам на някой черен да ми жули колата. Сорри много за вектрата и т.н. ама решението е само до КРАК...и най-много се дразня когато пък и ги защитават. Смърт и за тея дето ги защитават..ей ще чупя клавиатурата след малко :twisted: :evil: :evil:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Авг 2004, 19:02

Тук се сещам за подобна случка ..... Прибирам се с ТАХИ подпийнал и пред блока двама латиноамериканци отфилиповци и чегъртат емблемата на Баварката ...... Ухаааа .....С бакшагата се спогледахме и ела да ти разправям къв компот стана :twisted: :twisted: :twisted:

Сори за на гърлфрендката ти колата ..... Аз лично щях да да му смъкна емблемата и да му я занитя на челото с нитачка .... но това е вече друга тема.... :roll: :cry:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 24 Авг 2004, 19:39

Просто никой не беше на себе си. С тази кола преди 2 дни се прибрах от морето и сега вече... Сега се сещам че можеше да викна NTV или Btv да земат интервю от мангала, и полицайчето. Сега се сещам че той дори не можеше да пише а неговия авер от другото бмв пишеше показанията :dummy: Бах мааму. Не съм спал, не съм ял. Ще се обада тия дни на Владо Беряну или на Михнева да заснемат колата.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Авг 2004, 20:39

Да мрат мама им...Мангал шофьор пък :ranting: :bang: :box: :1: ....те дето викаш не могат да пишат пък коли ще ми карат мама им миризлива :evil:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: МАНГАСАРИТЕ...

Мнение от Sasho 28 » 24 Авг 2004, 20:47

Zik написа:и полицията зима заплати за да защитава гражданите... ХА ХА ХА Ако ги съдиш некаде 5 години не ти мърдат по съдебните зали и то най лошото е че ще е без резултатно. Ех българио българио. Няма да ви казвам защо е с малки букви.
Пич,знаеш ли че един полицай тук взима 12лв дневно,на астрите се полага 4л бензин на 12ч. смяна и те се зареждат от техните джобове/и харчат 12 на 100!!!/,освен това примерно в Люлин излизат 2 автомобила,на малък град от 250 000 души!При това като секи се обади-тук ме сърби,там ме сърби,там музиката ми пречи...еми през 12-те часа трябва да изпиеш едно кафе,да хапнеш нещо,да заредиш патрулката и в крайна сметка ЗАЩО РАБОТИШ,А???За да те гръмнат някъде като куче за 12 лв. на ден?Пич,един весникар взима 350лв!!!И ти кво очакваш,корупцията да спре и полицията да си върши работата? :twisted: Eee,мангала си е за сапун!!!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Dеth From Above за...

Мнение от Тоо Cool » 24 Авг 2004, 21:08

Death From Above за тия мрьсни боклуци наречени извинително"роми"(цигани са си мамицата им безполезна!) :maad: На мене ако ми се беше случило тва с емблемата щях да го застрелям на място боклука мрьсен :bang: и да го фьрля в некое от езерата до Богров с камьк-и така докато се замислят мизерниците дали ще пипат чуждо! :maad: Трябва некви групи да има дето да смазват от бой мангасарите е така-профилактично-аз лично бих се записал веднага в такава! :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 24 Авг 2004, 21:15

:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: циганин :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Ако щете и расист ме наречете !!! Ще се чуствам много по добре от колкото когато ми откраднат нещо по колата .. или свият на бабами портофела в трамвая ! Скапаните мангали трябва да се отцепят на някой самотен остров ! Или да бъдат смачкани в някъкви гета ! Били без вина виновни .. щом си черен си виновен .. данеби аз да съм им испоизкраднал в тяхната държава капаците на шахтите за да си купя кале ... а че после си паднал в тая шяхта и си изкривил купето чак на колата .. това никой не го топли ... нямали работа .. ми как ще имат ... то тоя мързел .. само с бой се изкарва ! Да ма прощават модовете .. ма много ми се насабра !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 24 Авг 2004, 21:35

Благодаря на всички съпричасни. Няма оправия в тая държава и тва е! за съжаление

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 24 Авг 2004, 23:20

Sasho 28 - 12/100 за Астра 1.4 да ти кажа бая трудна задача е. На сестра ми Пасата е 2.0 е харчи 11. Ще ме извиняваш ама...
Пука ми колко вземат куките - да не са ставали полицаи. Тва не ги извинява пред правосъдието :evil: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 24 Авг 2004, 23:22

Връзвам бас,пич,по цял ден карам такава...а по книжка и дават 10,6!!!
Metallium написа:Пука ми колко вземат куките - да не са ставали полицаи. Тва не ги извинява пред правосъдието :evil: :twisted:
Ама утре ако решиш случайно да си препаркираш колата на 4-5 бири и те спре някой,който е прочел мнението ти и те познава... :shock: светът е малък :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 25 Авг 2004, 8:33

ей ся вече взе и да ме заплашваш а?.... :twisted:
Няма повече да коментирам... :!:

Следваща

Назад към Извън Темата