Трябва ми Pocket bike
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Трябва ми Pocket bike
Кажете предложения от къде да намеря едно такова - за новогодишен подарък е , има време .Има ли някъде магазин , има ли някой с оферти тука...Не е много важно какво е моторчето - с времето ще му бъдат направени доста промени - просто трябва да е "покет" , да е ново и да се намери ... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
КолеЖКЕ аз имам едно .. ама не е ново
Преди няколко месеца... лятото исках да взема 3-4, но взех последното което имаше човека ... вече са забранени за производство и мн трудно се намират. И все пак има хора които продават и мн съпо искат ... ще потърся човека дето имаше и ще ти постна тук телефон или квото има 

Последна промяна Garribaldi на 05 Ное 2008, 21:39, променена общо 1 път
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
като купуваш гледй само да не е китайско... едно приятелче си купи такова за 320лв. и всеки ден му се чупеше, първо лагерите сигурно бяха от пластмаса, после веригата се късаше и 3-то не помня, но веднага го разкара..
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
А аз имам покет байк и един приятел също има и го продава само че е в доста окаяно състояние и не става за подарък, но все пак ако имаш интерес ще ви свържа.А колкото до останалите гледам че доста хора имате покети дайте да се съберем и да покараме, ние караме в неделя на хотела на цска от 16:00 на паркинга голям смях е но сме само двама ако дойдат повече хора ще стане яко
П.С: ново трудно ще намериш, защото са забранени за продажба изземвали ги ако те хванат да ги продаваш били опасни и тн. ако става въпрос за София мога да ти кажа къде да поразпиташ.

П.С: ново трудно ще намериш, защото са забранени за продажба изземвали ги ако те хванат да ги продаваш били опасни и тн. ако става въпрос за София мога да ти кажа къде да поразпиташ.
Всички пътища водят към НАДИН 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
sixstraight написа:А колкото до останалите гледам че доста хора имате покети дайте да се съберем и да покараме, ние караме в неделя на хотела на цска от 16:00 на паркинга голям смях е но сме само двама ако дойдат повече хора ще стане яко.
Там сме

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
И аз имам покет почти всеки ден си го изкарвам по 20 30 километра на ден навартам и в гаража
не се е чупило нищо досега,внос от англия си го направих 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Rundev написа:И аз имам покет почти всеки ден си го изкарвам по 20 30 километра на ден навартам и в гаражане се е чупило нищо досега,внос от англия си го направих
само да не е с десен волан.

Re: Трябва ми Pocket bike
Здравейте!Извинявам се, че връщам темата, но не исках да пускам нова и да спамя излишно.Значи искам да попитам дали някъде в България се произвеждат или могат да бъдат доставени мотори Pocket Bike Big / X7+ нагоре сериите, които май са по 110cc.Ето такова ми трябва или поне да се доближава на размерите му -> http://www.youtube.com/watch?v=l3jxU8AxN14&NR=1 Благодаря предварително за съдействието!
Здравейте!Извинявам се, че връщам темата, но не исках да пускам нова и да спамя излишно.Значи искам да попитам дали някъде в България се произвеждат или могат да бъдат доставени мотори Pocket Bike Big / X7+ нагоре сериите, които май са по 110cc.Ето такова ми трябва или поне да се доближава на размерите му -> http://www.youtube.com/watch?v=l3jxU8AxN14&NR=1 Благодаря предварително за съдействието!
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Май са забранени за продажба на територията на страната поне така разправят тия дето продават части за тях, а и такъв голям покет незнам къде ще намериш тука по-добре търси от вън да си внесеш един кашон и да си го сглобиш 

Всички пътища водят към НАДИН 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2