ЕКО 16.09.2004г. или голямата лудница

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

ЕКО 16.09.2004г. или голямата лудница

Мнение от Kriso » 16 Сеп 2004, 23:50

Определено този четвъртък 16.09.2004 беше най-лудото ми и най-приятно изкарване на ЕКО.
Всичко започна нормално както обикновенно.Изведнъж някой предложи да отидем да направиме няколко дрифта на бул."Димитър Нестеров" и всички тръгнахме на там.По път се изпонакъсахме и голяма част от колоната изчезна.В група останахме аз,Дизелбой и фен Е34.Тъкмо се чудихме накъде ли отидоха останалите и минавайки покрай ОМВто на "Нестеров" след тунела под "Цар Борис" на пешеходния светофар изведнъж се чу як рев на двигатели и свирене на гуми.Очите ми светнаха.Викам си аз почна се и без много да му мисля дадох ляв мигач и се наредих за обратен завой.Пред мен имаше още две коли.Светна червено но колоната продължаваше да "обръща".Отсреща хората въобще не разбраха че е светнало зелено и си чакаха и се наслаждаваха на шоуто.Доиде и моя ред.Викам си сега съм със зимни гуми ще обърна леко и ще вляза в ОМВ да изчакам останалите.Е да ама не.Нещо ми се отплесна десния крак и залепи педала на газта до ламарина.Преницата потегли напред и в следващия момент всичко се завъртя на 180 градуса.Адреналинът ми се вдигна и точно тогава разбрах че тези гуми няма да изкарат дълго.Повторихме операцията още един два пъти и на втория път малка групичка ни хвана червено.Голяма част от колоната беше обърнала и пак останахме няколко коли заедно.Отново бяхме Дизелбой,Фен Е34,The BOSS и аз.Помислихме че всички се връщат към ЕКО то и ние тръгнахме на там.Точно пресякохме "Цар Борис" и The BOSS каза да изчакаме останалите там където сме.Спряхме в колона 4 Е34.Беше много готина гледка.Изведнъж The BOSS каза караите след мен и изчезна.Докато запалиме и потеглиме го изгубихме.Тръгнахме ние да търсим останалите.Обърнахме на "България" и се връщахме към ОМВ то на "Нестеров".Направихме си пак любимия братен завой и тръгнахме да влизаме в ОМВ то.В паркинга пред колонките пак нещо ми заяде газта и за пръв път направих 360 градуса на асвалт(Много се радвам за което).Вътре бяха Мад Ваньо и още фенове.Зарадвах се защото отново започнахме да се събираме.Седяхме има няма 5-10 минутки и започнаха да идват и останалите.Всичко вече се беше успокоило и обсъждахме дрифтовете когато от някъде се появи и Енджи с рев ,свирене на гуми и ходеща наляво надясно задница.Спря точно за 5 мин. и изведнъж реши че си мрази задните гуми.И като се почна едно въртене и сукане край няма.А на ляво а на дясно.Кръгче на дясно кръгче на ляво.Явно се ентусиазираха и още хора и започнаха да се палят коли масово.Излезе и Василен и той се разписа върху асвалта.(Василене да оправиш ауспуха на масларката че мнооого пуши от задните калници :D :D :D ).Ати също не остана назад и тои реши че 2-3мм. граифер винаги може да прежали човек.И The BOSS обедително доказа че задницата му е нестабилна.По едно време даже и публика доиде.Имаше към 10 човека които бяха излязли от съседните блокове и дойдоха да видят какъв е тоя рев и какви са тези пушаци.Към 11.20 дойде една патрулка и сложи край на всичко.(Много ме хвана яд).Всички започнаха да се разотиват.Тръгнах си и аз ухилен до уши и доволен от живота и удоволствията който може да предостави едно БМВ.Това е една вечер която няма да забравя.
The End
Аз само за това се сещам.До колкото разбрах след това някои отидоха към Бояна.Моля ако е имало и там нещо интересно някои да драсне 1-2 реда какво е станало.

П.П:Дано по често има такава динамика и такива забавления по бъдещите сбирки.
Надявам се ви е било приятно за четене.
BMW - The king of the route.
Изображение

Назад към Извън Темата