Както си седите на светофара... отзад се чуват гуми и...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Както си седите на светофара... отзад се чуват гуми и...
ви вкарват до средата на кръстовището...
на вас нищо ви няма физически.
кое е първото нещо дето правите?
(днеска мноо ми идват анкетки на ум)
на вас нищо ви няма физически.
кое е първото нещо дето правите?
(днеска мноо ми идват анкетки на ум)

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ще погледна колата ще погледна на другия какво му има и според ситуацията може и да почна да му търся обеснение макар че няма смисъл 

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Слизам и първо си гледам колата, после поглеждам и какво става с другия.
П.С. не искам да подлагам искреността на гласувалите за това, че гледат първо другия как е, но поне в БГ много рядко или изобщо никой не би погледнал дали този който те е ударил е добре.
П.С. не искам да подлагам искреността на гласувалите за това, че гледат първо другия как е, но поне в БГ много рядко или изобщо никой не би погледнал дали този който те е ударил е добре.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
на мен ми се слу4и това и то доста лошо ме изперда шиха от зад един бакшиш иреакцията ми беше да видя 4е на мен нищо ми няма защото се беше набил в тегли4ами на на его му коства по4ти нова предница , но ако трябва да бъда 4естен доста си попсувах и то харабиската но место да ска4ам на бои изти4ах да видя каке моита приятелка ебалсам ти и скапаните коли и си4ко тя е наи важна от вси4ко за мен вси4ко друго е пари 

Ако удара не е много жесток няма да ме интересува много онзи дето е отзад. Ще си погледна колата, добре че имам теглич
Ако пък мога да го бия, сериозно бих се замислил дали да не му набия 2-3 сервиза, къде гледа все пак
Ще ми стане гузно обаче, защото съм бил в ролята на "задния" и не ме биха
въпреки че можеха (май). Пък съм бил и в ролята на "глупака дето ме удари челно в мойто си платно" (
) и пак не ме биха, нищо че със сигурност можеха и наистина си заслужавах. Ама все пак много си обичам колата, нищо че е трошка, много ще се ядосам при всички случаи, не знам как ще реагирам на момента.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
слизам и виждам дали е добре онзи и после колите.
А ако ме е избутвал нарочно, подпирайки ми бронята (че и такъв случай имаме
) - задна и пълна газ със заводския теглич 
А ако ме е избутвал нарочно, подпирайки ми бронята (че и такъв случай имаме

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ако ме изпраска някой отзад (в колата алооо .... ! :mha: ) бих погледнал в огледалото дали е жена. Ако е жена бих
ако пък е некой бабаит или бакшиш и ако още не ме е набил :mha:
после излизам и
щото от жена обяснения не могат да се търсят"Вдигам ГСМ-а и звъня- на приятел, на полиция, на мама...на някой..."

ако пък е некой бабаит или бакшиш и ако още не ме е набил :mha:
"Вдигам ГСМ-а и звъня- на приятел, на полиция, на мама...на някой..."
после излизам и

Бих го убила на място, но все пак... човек е
Ще го оставя жив, но за сметка на това, целия азбучник от GSM-то ще го навъртя за половин час и ще събера отбора на място.
Ще плаща като поп... и то директно в магазина, след огледа на КАТ. Това вече го "разиграх". Един го водих скоро да купува и плаща предна броня, мигачи и все в тоя род. Да е внимавал със задната...

Ще плаща като поп... и то директно в магазина, след огледа на КАТ. Това вече го "разиграх". Един го водих скоро да купува и плаща предна броня, мигачи и все в тоя род. Да е внимавал със задната...

Да караш Peugeot е страст!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
ето затова спирам на 1-2 метра пред другата кола или пешеходната пътека... като чуя гумите гледам в задното огледало и като се приближи мърдам напред да може оня да спре
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Хе аз за кво да го бия човека,. БулИнс да се оправят стига да не е много сериозно ще го видя дали е добре, ще слезна и ще го питам: Абе к'ви ги вършиме бе?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
па аз си седях преди месец в колата и чакам нашите да дойдат и отпред в един голф2 и се качва една лелка и нещо ми казва "и ся таз ако не се удари"...ама си викам ай стига глупости и си чакам,като реших да не преместя колата по назад...и нашата дава назаде и по едно време хоп ме изтласка назад....и аз слизам,тя седи и ми маха с ръце и се прави на заблудена......благослових я мнооооо силно цялата улица разбра и и казах да си заминава преди да съм я смачкал барабар с колата и...а на нашата и беше смачкан номера навътре само...
трябва да се внимава...ма таз дори не се обръща като кара назад-гледа в огледалата и не слезе да види ко е направила ей тва ме раздразни

трябва да се внимава...ма таз дори не се обръща като кара назад-гледа в огледалата и не слезе да види ко е направила ей тва ме раздразни

8.32
аз на къстовище току поглеждам в огледалото кой идва изодзадзе и как
и гледам да не натискам много силно спирачката, че ако ме изненадат поне по-леко да поема удара
инак, ако все пак се случи (:ranting:), тогава слизам и заедно си гледаме щетите и се ядосваме
обаче все пак той (тя) си е виновен, и ако не ще да плаща -
виж, аз ако ударя някой така много ме е срам
само веднъж ми се е случвало, със шкодата, не и държаха спирачките
трябва да пуснем и обратната анкета - какво правите ако изхакате някой откъм дзадницата, също е интересно да се чуят мнения

и гледам да не натискам много силно спирачката, че ако ме изненадат поне по-леко да поема удара

инак, ако все пак се случи (:ranting:), тогава слизам и заедно си гледаме щетите и се ядосваме

обаче все пак той (тя) си е виновен, и ако не ще да плаща -

виж, аз ако ударя някой така много ме е срам

само веднъж ми се е случвало, със шкодата, не и държаха спирачките

трябва да пуснем и обратната анкета - какво правите ако изхакате някой откъм дзадницата, също е интересно да се чуят мнения

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ще си гледам колата другия не ме бърка ако ще мозъка му да е скочил до краката ми!Не бе базикам се,но все пак щси погледна колата,след тва ония и ако му нема нищо вече почвам да го псувам до девето колено ако ще да е Рони Колман!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2