Заплащане на данък онлайн.
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Заплащане на данък онлайн.
Някой знае ли дали тази услуга вече е достъпна чрез e- pay или по друг начин, става въпрос за пътния данък естествено. Подоходния мисля, че не може още заради неуредиците с електронните подписи.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
През е-пей може да платиш всеки данък както и от всяка банка само трябва да знаеш сметката, банковия код, и евентуално БИН-а.
Подоходния можеш също, но електронния подпис е твърде скъп за да ползваш услугите на държавната администрация, през е-пей плащаш и си разпечатваш справката и си готов(тя е валиден документ подписана с електронен подпис)
Подоходния можеш също, но електронния подпис е твърде скъп за да ползваш услугите на държавната администрация, през е-пей плащаш и си разпечатваш справката и си готов(тя е валиден документ подписана с електронен подпис)
May the BMW force be with you!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пиши по- бавно, че не мога да чета бързо
Значи всичко е ОК, стига да знам сметката и т.н. А има ли от къде да ги науча без да ходя до общината? И сам ли трябва да си сметна дължимата сума за данък и да си я преведа?
Щом става да платя по e- pay е екстра, тъкмо ще избегна и глобата, че не съм съобщил в едноседмичен срок за това, че съм си закупил автомобил (тва е баси тъпото изискване).

Значи всичко е ОК, стига да знам сметката и т.н. А има ли от къде да ги науча без да ходя до общината? И сам ли трябва да си сметна дължимата сума за данък и да си я преведа?
Щом става да платя по e- pay е екстра, тъкмо ще избегна и глобата, че не съм съобщил в едноседмичен срок за това, че съм си закупил автомобил (тва е баси тъпото изискване).
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Някъде бях срещар, че може да се видят сметките и другите там работи, ама в кой сайт беше- не питайте
Пробвай в www.minfin.bg или нещо подобно. Може и да ги има в бележката от данакът ти от миналата година, моята е долу(в колата) и не мога да ти кажа.
А нещо извън темата.Към кого да се обърна, за да ми преизчислят данъка.Щото по талон е 73kw (май толкова) и като го обърна става 100 к.с., а те са го писала 102. Толкова (102к.с.) са 316без "i" и без катализатор.

А нещо извън темата.Към кого да се обърна, за да ми преизчислят данъка.Щото по талон е 73kw (май толкова) и като го обърна става 100 к.с., а те са го писала 102. Толкова (102к.с.) са 316без "i" и без катализатор.
4 мнения
• Страница 1 от 1